Julen blev inte som jag trodde :]

Vi var i Boden hos Kenneth Och kerstin på julen . Vi kom dit vid ett och då satte jag och johan oss i soffan och började spela nått spel ;> Efter det så åt vi julmat <3 Mumms ! Sen blidde det kalle anka och lite sådant . Vi for hem kring fem :] Jag sov då hela långa vägen hem <3 såååå sköönt ! När vi var hemma kom tomten nästan dirr . Jag fick pengar och min älskade parfym som jag har velat ha såå himla länge nu :] Paris hiltons Can Can <3 Ällllskaaa den <3 jag har typ sakt till alla jag känner att lukta på den för att den luktar såå himla gott :] Sen fick jag typ godis och lite små saker =)



~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~



Jag trodde att jag skulle få lite mer saker men inte det =) Parfymen kostade ju ändå 429 :- så jag är faktiskt nöööjd =) Hoppas att ni har haft en bra jul ! <3 För det har jag .

PössPöss / Eemmeeeliiiiieeee <3

{ ~+~ } GOD JUL { ~+~ }


♥ GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ! ♥ 

Dan före dopparedan!

Idag vaknade jag lite efter tio . Jag klädde på mig nå skappig kläder sen hämtade jag frullen och satte mig framför tv:n som vanligt =) Efter softandet hämtade jag nå juliga sängkläder som jag bytte till ;> Sen frågade magnus om jag ville följa och julhandla, och självklart vill man ju hjälpa till så här till julen och allt så jag följde =) Vi köpte mat för nån tusenlapp och sen då vi kom hem så packade vi upp allt ;>  Efter att alla varor var bortplockade så tog jag damsugaren till övervåningen och började städa ~_~. När jag var klar hjälpte jag magnus med att göra våra hemagjorda, super goda köttbullar :D



Medans Magnus stekte dessa godbitar så gjorde jag chokladbollar med extra kakao för att mamma tycker det är gott med mörk choklad =) Då allt var klart tog vi fram julskinkan, prinskorvarna, revbens spjällen och lite köttfärs och tinade upp. Efter en timma ungefär kom mamma hem från jobbet och då beställde vi pizza :P Efter maten har jag inte gjort någonting bara suttit vid datorn typ =)

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ GOD JUL ! ~+~+~+~+~+~+~+~+~+~
/ Eeemmeeliiiieeee ♥

Snart jul :)

I dag är det dan före dan före doppare dan:D  Och jag sitter här och bara längtar efter att julen ska komma <3 Finns det något mysigare än att sitta tillsammans med sin familj eller någon man verkligen gillar och bara umgås?Nä jag tror inte det =) Nu ska jag berätta lite mer om vad jag har gjort i helgen =)
Söndag: I dag vaknade jag kring halv tio. Jag gick ner och åt rostade limpor med ost och apelsin marmelad på =) Efter det så klädde jag på mig och satte mig framför tv:n . Jonathan ringde och frågade om jag ville hitta på något och självklart så ville jag det ! ;D Jag hoppade in i duschen och kammade håret, sen kom gull jonte =) vi låg och myste i min säng, pratade och åt kakor =) Sen bestämde vi oss för att jag skulle sova hos honom så jag packade lite stuffs sen gick vi ner till honom =) vi var ensamna hemma hela natten lång <3 Vi såg filmer och åt popcorn innan vi bestämde att vi skulle sova lite också =) Vi låg och myste ett bra tag innan vi somnade <3 och inga mardrömmar den natten inte ! :D Vi vaknade kring halv nio och låg å pratade till tjugo över ungefär innan vi åt frulle =) Vi satt och såg på tv en timma kanske innan jag gick och klädde på mig täckbyxor, jackan, mössan, vantarna och skorna ( Jag skulle med bussen till kåbdalis med alexandra och bagger ) Jonathan följde med mig till bussen :> Jag stod och väntade på bagger och alle i tio minuter för vi sa att vi skulle hoppa på där . bussen kom men alle eller bagger syntes till :( Jag hoppade in i bussen och hoppades att de skulle stå vid efs men nää inte det :( Jag hoppade av och gick med min snowboard och packningen till Gun - Britt för att låna telefonen . Jag ringde alle och frågade om de hade missat bussen eller nå . Men då sa hon att hon försökt ringa mig jätte mkt men inte fått tag på mig , kobban hade tydligen stängt så dom satt hemma ist :( Jaja sånt är livet =) Jag gick hem med allt och tog av mig  ytterkläderna ( allt förutom jackan ) . Jag drack lite juice och sen så sprang jag till jonte igen <3 Vi såg film och låg i soffan och bara softade =) mamma hämtade mig vid fyra och då hämtade vi min lillebror på dagis och for hem och käkade middag =) Nu sitter jag här och drygar framför datorn =) Aja SYNES!


God jul ! PössPösss / Eeemeeeliiiiieee <3


JULLOV <3

Äntligen jullov ! :D Jag vet inte riktigt vad jag ska göra under julen men jag tror att det blir att vara hemma och slappa med kompisar  =) På julen ska vi vara i Boden under dagen och sen på kvällen vara hemma och mysa med en helt underbar familj <3 Jag kan ju berätta lite om vad jag hitils har hunnit göra under jullovet =)
Fredag: I fredags hade vi julavslutning på skolan. Det var faktiskt riktigt mysigt för alla var glada och trevliga=) Efter skolan så åkte jag, Sanna och markus till älvsbyn med bussen =) och på busstationen i Ä-byn stod Åsa ( Markus mamma ) och väntade i bilen =) Vi satte oss i bilen och åkte raka vägen till Piteå för att julhandla ;> Jag sanna och markus gick runt på stan och kollade på kläder och markus köpte en xbox dosa och nå badskum och grejer till sin mormor =) vi tänkte ta en genväg ut från småstaden så vi gick ut vid bion, där utanför stod Rebacca B, Pikon, Mange T och nån annan tjej . Jag Hatar Ju RB så jag gick förbi magnus utan att säga hej för jag vill inte ens titta på horan . Mange ropade efter mej - Vilken JÄVLA DISS! och jag bara fortsatte att gå. Så Magnus om du ser det hära så menade jag inget illa jag ville bara inte stå där bredvid någon jag hatar för att säga hej till dej . Men jag kan ju säga så här HEEEEEJ ! Magnus ;> Jaja efter att vi hade julhandlat så for vi och åt på pizza, grillen vid djurmagazinet ;> När vi ätit klart for vi på DOLLAR STORE <3 där köpte jag lite julklappar ;> Sen då vi var klara så rörde vi oss hemmåt ;> väl hemma så packade jag upp allt och ringde till bagger och frågade om han ville följa på ungdomsgården för magnus skulle skjuttsa =) När vi var nere på udgd spelade vi typ fotboll, sjöng singstar och spelade biljard. Om jag ska vara ärlig så har jag inte haft så här roligt sen , , , jaa urminnes tider =) Det var nog för att det var bra människor där ;> Det var Markus, Pernilla, Emil, Jonte; sanna; markus och jag =) Sen då jag kom hem typ vid halv 12 så kirrade jag alla paketen =)

Lördag:
I går ställde jag väckaren på 08.15 för jag, alexandra och markus skulle till kåbdalis. Jag åt en clementin och drack juice, klädde på mej och sminkade mej sen kom alexandra och hämtade mej och bagger =) I Kobban så han vi åka ett åk innan vi gick in för att det var så kallt =) hehe jag och bagger drog en dubble på railen och bagger nötte på 5:a hela tiden =) jag drog nog alla grabar som går att göra förutom tail grab :) Alexandra började hoppa i grytan och det var ju jätte bra även om hennes hopp var en hel decimeter t.o.m 2 dm där nån gång =) hon railade även på trä railen i bb =) Hemma så gjorde jag inget alls typ såg film med mamma och magnus =) Nu har jag så inget mer att berätta .



GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR !  / Eemmmeeeliiiieeee ♥

Pyssel dag :D

I dag hade vi pyssel dag med HELA skolan :S Vi var indelade i 4 stora grupper och det fanns fyra stationer man skulle växla till . Min grupp började med juldansen :D Jag sa att jag hade sträckt hälsenan så jag kunde inte vara med =) Men det var GRYYMT! kul att titta på :P Efter dansandet så gick vi på en tipsrunda med sådanna här frågor t.ex -Har tomten skägg ?
Det sööög . efter det så gjorde vi lite andra ointressanta saker innan vi gick till lunchen :> Vi åt helstekt kottletrad med potatis och tillbehör MUMMS ;> Efter lunchen hade vi pyssel timma och då gjorde jag klart min tiger :D Den blev SKIIIT fin :P Dagen närmade sig sitt slut och våran sista station att gå till var till klassrum 6 där vi såg en film ;>

Ha det bra ! PössPöss / Eemleeeliiiiieeee <3

 

Strömavbrott :O

OMG! Hela brännmark har varit utan ström i två dygn :(
Det började med att jag och Jonathan for upp till Bagger för att hitta på något =) Typ halvägs upp kom vitte,dennis, emil b och bagger och hämtade oss med skoter ;> Sen satt vi typ och drygade i baggers rum en timma . GRYMT DRYYGT var det då =) Sen då klockan var 19.58 sprang vi över till Emil b och såg på Idol Jag hejjade på KEVIN BORG =)
då klockan var 22.00 så gick jag, jonathan och bagger till bagger igen =) Jag kommer faktiskt inte i håg vad vi gjorde men vi var då där i alf ;>  Sen då frågade jag bagger skulle vi inte se idol ? :S -Nae det tror jag vell inte. ( hans mamma och låssas pappa hade tv:n) och jag ba HELVEEETEEE!  då var klockan så mkt som 22.23 och vinnaren skulle avgöras klockan 22.25 så vi sprang och nu menade jag SPRAAANG tbx till emil för att hinna se vem vinnaren blev , vi satte oss i soffan och jusst då Peter Jhide sa - Och vinnaren av Idol 2008 är . . . . . . . POFF! så for strömmen i heela brännmark FAAAAAAAAN skrek jag och sen gick alla ner igen . Och där nere satt Macke, Emma och deras far nöjda av att veta vem som vunnit . EMil frågade hur de kunde veta vem som vad och då sa mackes farsa ------ Jag ringde till idol och frågade ;> OCH YEEEES KEVIN VANN!!! xDxD aja efter att vi fick veta resultatet så ringde mamma och sa att jag skulle börja söka mig hemmåt så jag och jonathan stack hem =) Jag hämtade en ficklampa och gick å la mig . På morgonen väckte mamma meg kring 9 föratt jag skulle sköta hundarna å ge dom mat . Mamma, Magnus och Emil skulle till Luleå och julshoppa så jag var tvungen att vara hemma :( Jag satt hemma i mörkret tills klockan två typ, för då var jag så jävla less på mörkret och att vara ensam så jag gick ner till Gun-Britt och tittade på slalom :( Men det var ju ström där i alf :> Sen ringde jag till Jonatha och frågade om han ville vara med moii och det ville han :D Vi gick upp till mig och pratade typ om allt möjligt =) Sen bjöd jag han på pizza så vi satt på pizzerian gode taget och bara tog det lugnt =) Efter ett tag kom bagger,denne,emil B och Tobbe och gapade =) Aja jag bagger och jonte for till jonte för vi pallade inte vara med de andra + att jonte var tvungen byta skor för dom var SJÖ blöta :) Efter besöket hos Jonathan gick vi upp till Bagger och käkade apelsiner och hängde våra kläder på tork framför deras öppenspis <3  Sen sov vi =) Jag och Jonathan Låg och möös i en säng medans Bagger låg på soffan och snarkade hehe xD på morgonen hade vi ställt min mobil på halv 8 för vi skulle hinna käka frulle innan Kåbdalis <3  Det blidde frallor med is-smör för det hade stått ute i snön för att kylen funkar ju inte. Sen klädde vi på oss och då kom magnus och hämtade oss . Innan den långa resan for vi och hämtade jontes twintips och tankade bilen =) Efter att vi åkt ett tag så upptäkte jag att miin högra bindning hade gått sönder typ för den var helt jävla glapp ;> Aja men jag åkte då i alla fall och drog hela Railen vid grytan och satte tail grab och 180 :> KUUL som faan :P Nästa gång alltså till helgen ska jag nöta på 360 ;> Och min sööta pojke Jonathan satte Kork 720 IGEN ! :P OOOHHH vad han e bra man blir ju helt jävla knäsvag då man ser han =) jaja kåbdalis var roligt som vanligt och ännu roligare var det då att komma hem för då hade vi fått tbx elen <3 TACK gode gud för det |!| På kvällen kom Jonathan och myste lite med mej , sen spelade vi kort med min bror :D Det var grymt kul <3 Och sen på kvällen duschade jag med ljus<3 ( Elen glappade, så det var mörkt ibland. ) Det var så gryymt mysigt även om jag var själv fast det e ju klart att det skulle vara mysigare om man var två och då syftar jag på att den andra ska vara av motsatt kön :>
Men idag hade då strömmen kommit tbx på riktigt . Det var 3 elledningar som hade rasat i brännmark det var därför det inte var nå el . Om du ville veta =)

Ha det braaa ! PössPöss / Eeeemeeliiiiiie <3

TRÖÖÖTT!

Åh i går vakade vi på replokalen och jusst nu är jag då inte annat än trött . Jag vaknade i vanlig tid och gick till skolan i vinter kylan på morgonen=( På skolan var det volleyboll turnering och mitt lag hette MIX 8 . Och självklart kom vi till finalen xD vi mötte lag 9b . Även om det laget vann så var det en grymt rolig dag , även om den var nalta dryyyg =) Efter skolan satte jag och alexandra oss på bussen och åkte till Ä-byn :( Vi for bara dit för att köpa silvrigt glitter-spray till håret som vi skulle ha till lucia . Vi åkte hem med mamma när hon slutade jobbet och då for vi till Vistträsk och hämtade Ida. Väl hemma så satte jag igång med att stryka mitt förbannade lucia linne =) Jag packade allt jag skulle ha med mej medans Ida och Alexandra laddade ner lite dunka, dunka musik ;> Sen vandrade vi neråt vidsel:P Väl där nere så mötte sanna och elin oss vid pizzerian och där beställde vi en familje pizza där hälften var hawaii och hälften vesuvio =) medans Husain gjorde pizzan gick vi till chell och köpte 20 PK sammanlagt + att jag och Ida köpte en feit Pommac för 35 svenska kronor =) haha.
När vi hämtat pizzan och det så gick vi ner på replokalen och satte på High School musikal 1 och till det käkade vi pizzan och drack julmust =) efter filmen så satte vi på all dunka, dunka musik och stod och dansade gode taget :D Sen kom Jonte så då var det ju bara att dansa ännu sexigare (A)  Sen kommer jag inte riktigt i håg vad vi gjorde  men jag tror att jag jonte och alle for ut och gick ett tag =) Sen han vi vara på ungdommsgården också =) Typ kring halv 12 på kvällen så kom Emil, Adde, Alexander och Jens . Sen satt vi typ i det stora rummet och pratade tills klaockan var typ 02.00 eller nått liknande .  Då gick Elle P  och duschade medans vi andra satt och lejdade oss i "sovrummet"  efter det så hoppade sanna in i duschen  och då kmr jag inte ihåg vad vi andra gjorde men vi pratade vell och var ut ett tag också =) sen då klockan var 03.48 för att vara exakt så gick jag och alle och duschade ;> sen rann tiden bara i väg så alla började sminka sig och fixa håret & ta på sig nå kläder =) sen då klockan var 20 i 5 så gick vi upp till Börje och åt pepparkakor.
Vi satt typ och väntade i en halv timma innan bussen kom. Sen när vi övat på Rfn så fikade vi lussebullar, varm Oboy och en pepparkaka fick vi också =)
När allt folk kommit blev jag ändå gode nervös fast inte så faligt ändå :P
Jag hade grymt ont i halsen då vi sjöng så det lät typ som att jag hade krupp i halsen lr nått =) Men alla som var där hörde då vad jag sa och det är vell huvudsaken eller hur ? =) i bussen på vägen hem satt jag bredvid Emil :P och vi somnade typ efter 6 minuter xD Sen då vi var framme i gammal helvetes cp VIDSEL så väckte Ida oss =) Sen stod vi i köket i kulturhuset och tände alla ljusen och sen lussade vi på skolan också =) Jag höll seriöst på att somna då vi stod på scenen :D Efter allt lussande så fick vi lussebullar och saft =) MUMMS! Sen läste Mona och jag somnade SOM VANLIGT !
Sen hade vi sexualkunskap med magnus och då porrsurfade vi :O HAHAHA xD Och Emil somnade så¨att alla skrattade åt han =)
Då jag kom hem åt jag en macka och drack juice för jag åt inget på skolan ;> sen gick jag ut och hämtade hundarna. Och efter det så tog jag på mig myskläder och gick upp och la mej å soooov :P jag ställde väckaren på 16.00 så att jag skulle vara vaken då mammsi kom hem så vi kunde hämta alla saker på replokalen =) Jag skulle egentligen vara på vaka i Ä-byn nu men jag är så förbannat trött så jag orkade inte . . Och nu sitter jag uppe hos Bagger med Emil B, vitte och jonte och luktar på MÖKAR ! :(

Ha det bra ! / Emeliiiee <3

JULKLAPPAR :o

Hjääälp ! Hur ska jag hinna köpa julklappar till allt och alla har ju knappt pengar :( Jag måste ju hitta julklappar till mamma, magnus, saga, joont och johan :S Jag måste till Luleå . . Faan jag kommer ju alldrig att hinna och bara tanken av att jag inte kommer hitta några julklappar till min kära familj gör mej nästan tårögd . . Jag har typ 130 kroner att handla för och det menas med att jag måste till närmaste Dollar Store  för att hitta billiga paket :S

Åhhh Det här kommer nog att bli min första jul utan att ha spenderat några pengar på julklappar :(
Ha det bäääst Pöss å kraam / Emmeliiiiie <3

Lucia Volleyboll på Torsdag .

I Morgon har 9:an anordnat en volleyboll turnering med hela högstadiet + högstadiet från Moskosel . Det kommer att bli helvetes mkt folk kan jag ju säga redan nu =(  Jag är ju ärlig ofta så då kan jag ju lika järna vara det nu också :) JAG LÄGNTAR INTEEEE! Volleyboll suger det ända som händer är att man får ont i handlederna :( och det är ju inte heller nå bra =) Men mitt lag kommer ju ändå vinna så det gör inget den här gången :D Ni vet , Man offrar sig ju för laget :P

Ha det bra ! PössPöss / Emmeliiiiie <3

 

Lusse vaka :D

I morgon ( Torsdag ) ska jag, anna, sanna, elin, alle, ida, emil, dennis och kanske jonte och adde vaka på replokalen =)
Jag och alle har redan planerat att köpa ett flak PK så vi klarar oss hela natten :P Elin, anna och sanna ska köpa mackor till alla så vi kan käka frulle innan vi far och lussar kvart över 5 på morognen :) Jag tror att nästan alla som ska vaka ska duscha i duschen som finns där nere i källaren :O Hehe men om det blir läskigt är det ju bara att dra med sej någon in :P
Vi ska ha med kortlek, Twister, tv, massa godis, läsk m.m. ALLT man kan önska sej för en lyckad kväll med "gänget" :P
Aja ni får vell veta hur det var på fredag eller Lördag :P

Ha det bra ! pÖsSpÖsS / EmMeLiIiIeE <3

SNART LUCIA <3

I går på vp ( valpasset ) övade vi på lucia tåget IGEN ! Vi valde vilka vi skulle stå bredvid och jag ska stå bredvid Anna Lundh för vi e typ lika långa =) . Jag är då ganska nöjd över att jag kommer ihåg min vers sen förra året =) Men vi hade även en övnings timma i dag . ( Första tema timmen ) . Och då tränade vi som om det var ett riktigt uppträdande :S Lite drygt var det faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag lägntar tills på fredag :P Men det FÖRJÄÄÄVLIGA med vårat " lussande" är att vi ska samlas utanför Börje 05. 15 HUVVA !

Nåja ha det bra ! / Emmeeeliiiie <3


Årkar inte skolan snart . .

Nu är jag grymt less på den här SKIIT skolan jag går på. Det finns absolut NOTHING to do . . Det ända som är bra med skolan är att det går vissa bra och normala människor på den =) Och Sjaaa , skolmaten är bättre än alla andra skolors men allt annat suger . Jag vill till Halmstad nuuu. Att bo där skulle vara SÅÅÅ mkt roligare än att bo i VIDSEL ! Aja jag ska börja fundera på att inte klaga så mkt, men det kan ta ett BRAA tag hehe xD

Ha det bra ! PössPöss / Emmeeeliiiiiie <3

Internet strular :(

Om ni undrar varför jag inte bloggat på typ en vecka snart så är det för att vårat idiotiska cp internet har damp . Men nu ska jag försöka hinna i kapp med det jag inte hunnit skriva om än =) Fasst det blir inte idag och inte imorgon heller tror jag :P Hehe jaja sprollar ju =)

Ha det braaaa ! PössPöss / Emmeliiiieee <3

Brunett !

Äntligen är jag brunett :) fredag den 5 december for jag ner på klippet i Älvsbyn för att klippa mej och bli brunett och resultatet blev sviiiin bra =)

FÖRE:


EFTER:



Lite mobbad bild men den duger vell ändå =) Aja Ha det så bra alla brownies och blondies :P PössPöss / Emmmeeeliiiiee <3

Mobbad text !!! :(

I utlägget här under blev det nå fel på texten xD SORRY!
ha det bra PössPöss / Emmmeeeliiie <3

Browniiie <3

Äntligen brunett :P  jag ångrar mej INTEEE! Jag blev faktiskt jätte nöjd xD Och jävligt vacker / jonathan:P
Ha det braaa Pösspöss ! / Emmmeeliiie <3


I morgon smäller det !! xD

I morgon blir jag brunett och klipper mej :D Jag vet att jag kommer att ångra mej ett tag i alf men jag tror faktiskt att jag passar som brunett annars skulle jag ju inte länkta så mkt xD + att jag har varit brownie förut :P Åh Det enda tragiska tills morgondagen är att vi har svenska prov och en fantasy bokrecesnion som vi ska göra och lämmna in i morgon :(
Annika Therese Carlsson jag saknar dej jätte mkt bara så att du vet ♥ Hoppas att jag får träffa dej snart <3

Ha det bra babeees , PössPöss / Eemmeeliiiie <3

Grattis mamma <3

I dag fyller mamma 39 år :D Shiiet hon börjar ju bli gammal =) . Ajja jag for då ner till älvsbyn efter skolan och solade ett tag . Faaan ! vad skönt :P Efter det så gick jag ner till blommster affären och köpte en stor röd ros med en röd blomma som slingrade sig runt den med ett stort blad och några grässtrån :P Jag blev faktiskt jätte nöjd =) Men dessvärre inte av priset 128 :- för en ros med lite tillbehör :O Jaja sen satte jag mej på bussen och sov på vägen hem, Det var grymt härligt =) När jag kom hem så grattade jag mamma och gav henne min fina blomma ;P hon blev kätte glad <3 Och nu har jag ringt till Alexandra så jag ska dit på ett tag då jag har skrivit fördigt :P Sen ska jag på fotbollsträning <3 Men men ha det nu braaa ! PössPöss / Emmmeeeliiiiie <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!