Fan vad tragiskt :(

Ännu en till dag hemma framför tv:n :( Har bestämt mig för att fara på f21 i alf även om ingen annan ska dit :) Kan ju vara kul att träffa nya människor och uppleva något annat än vad som händer i Vidsel :) Ska då i alf fall få åka tre olika sorters flygplan och det kan ju vara kul :P även om jag inte är värst intresserad men en upplevelse att minnas:P Det blir också mkt sport och tävlingar + att vi får skjuta med lite roliga vapen dä borta :) vad har ni gjort idag ?? :D
Ha det bra !
/ Emelie ♥

Kåbdalis öppnar ju snart !! <3<3

Aoww! jag håller på att dö av längntan :P Kåbban öppnar ju snart hehe =) eller snart och snart men nästan i alf :P
På exakt 25 dagar 7 timmar 13 minuter och 14 sekunder !!! :D
/ emelie ♥

Kul jul ! :(

Happ då var det dags igen :( Legat i feber tre dagar i rad nu. . Vad fan är det som händer ? ska jag måsta bli sjuk varenda jävla helg ?? Aja det är vell den turen man har här i livet :( JÄVLA skiit..
/ Emeli

VINTER! <3

Åhh . . är jag den enda tjejen som verkligen håller på dö av lägntan efter vintern ? :O Serriöst jag vill att de ska ligga snö på backen så att man kan få ha lite kul :) Vintern äger sommaren !! ( bara så att ni vet ) .  Men vintern smyger sig på det märks, mörkret kommer allt tidigare och kylan blir starkare. Vi tas emot av frost som ligger på marken med sällskap av några få minusgrader och en trögstartad moped :) Vinter, vinter, vinter älskade vinter !! <3






Ha det bra !
/ Emelie ♥

Kvällen slutade inte så bra :(

I går for jag ju till älsklingen =) Vi låg och mös och åt popcorn som är det godaste som finns :D vi satt även vid datorn och kollade på lite filmer på älsklingen från kåbban <3 Du är bäst !! Allt kändes så bra tills jag började kallsvettas som fan fick feber på ett ögonblick typ :O Jag hade på mig mjukisbyxor, tjocksockar en t-shirt, två tjocktröjor och två täcken och ändå frös jag :S Älsklingen låg bredvid och var lika snygg som alltid!!
Hoppas alla ni andra hade en bättre kväll ! :D
Älskar dig Jonathan <33
/ Emelie ♥

varit duktig :P

I dag har jag varit duktig och hjälpt till här hemma:P
Klippte gräset på "stora" planen :) Men nu sitter jag nere vid köksbordet och skriver på magnus bärbara dator medans han är ute och målar =)  Ska snart ner till älsklingen och mysa lite =) Skriver kanske mer sen ikv ^^,
Ha det bra !
/ Emelie♥

Tack för en super trevlig kväll tjejjer !! :D

I går var det tjejkväll hos Elin och det var riktigt trevligt måste jag säga !! :)
Vi träffades på Ica kring 5 någon gång :) Vi handlade Pasta, grönsaker, drickor, chips, popcorn, dipp m.m :P Efter handlandet for vi upp till Elin där vi satt och surrade om allt och inget till klockan halv 8 någon gång, då vi bestämde oss för att klä ut oss och gå ner på byn för att hyra film :D Vi hittade inget att se så vi gick upp igen =) Några kvartar senare stod vi i köket och lagade våran efterlängtade middag =) Det blev lax på saltbädd med pasta, grönsaker och drickor till =) Mumma var det då i alla fall =)
Efter att alla var mätta och belåtna städade vi undan och satte oss framför tv:n för att se Anna Anka skämma ut sig lite till =) Medans Anna ( Lundh ) hann somna så hann jag bli kär i Jay Z hahaha ! :D Nä men han blev intervjuad och var ju hur cool som hellst =) världens fetaste läppar och det lejdaste skrattet jag hört !
Hur som haver så väckte vi Anna och satte oss vid bordet för att äta lite hallon tårta :) MUMMA! fast man kan vell säga att det inte blev så himla mycket tårtätande för alla höll jävlat på att skratta ihjäl sig! :D. Bara jag och Alle tittar på varandra faller vi i djupa skrattattacker !! och då menar jag djupa! I allt givande och tagande så blev det helt plötsligt tårtkrig haha, mellan sanna och alle =) inte speciellt vackert men roligt att titta på :)
Det slutade med att alle fick sig en dusch :D . Då allt var rent och bortstädat blev det TP och konstigt nog så gick det väldigt bra för mig och Anna denna gång :) Höll ju nästan på att vinna ju ! :P hehe bara en tårtbit bort :( tihi.
Då allt var som mest spännande var jag tvungen att fara hem :(:( Hoppas ni hade en rolig fortsatt natt ! :D
Synd att jag inte hade några bilder att lägga upp :(

Ha det bra !
/ Emelie♥

Vad ska man hitta på idag då ?

Hejsan ! Är det någon som har ett förslag av vad jag kan hitta på idag ? :D Finns inget att göra förutom att sitta och dega framför datorskärmen :( Börjar bli lite drygt att göra det nu eftersom jag har typ gjort det 2 veckor i rad nu.
Hur som hellst så har det inte hänt mkt idag på skolan :( Har typ varit en helt vanlig dag, alltså inget har blivit gjort :) Längtar tills gubben min kommer hem så att man får lite sällskap snart :) Ha det bra !!




/ Emelie ♥

WTF ?

Eh ursäkta för att jag är dum i huvvet och inte fattar ett skit av vad ni säger. . Men sen när bestämde ni det här ??
Tack för att du finns älskling! Du förstår då vad man menar och får inte damp för ingenting !! Älskar dig swt<3
/ Emelie ♥

Tihi ! :)

Idag har jag gosat med vacker vovvsingen och skrivit en svenska inlämmnings uppg. :)
Jusste, har ätit lite kakor också !



Ha det bra !
/ Emelie ♥

Mysig helg !

I helgen har jag hunnit mkt och jag har haft det jätte bra ! :D shoppingen har jag ju redan berättat om så jag tar resten :P
I går vaknade jag vid 10 då Tiger kom och väckte mig :( Det första jag gjorde var att hoppa in i duschen innan jag gick ner och åt frukost . då jag var mätt i alla magarna gick jag upp och klädde på mig:) Efter ett litet tag så kom Silje med hennes familj och hälsade på :) Klockan gick fort och kring 1 så rullade jag ner mot älsklingen för att umgås lite med honom =) Vi gjorde inte så mkt, såg typ tv och mös lite. Då middagen kallade for jag hem och åt fläskfile med potatisgratäng till =) MUMMA! säger jag då bara. Efter maten packade jag i hop lite saker och var social med Elin, mamma och Linda =) ( Jag lät älsklingen vara hemma och plugga lite för sig själv innan jag for ner, han har prov i morgon ).
Då jag for ner till honom igen så hyrde vi en film "teeth" haha inte alls bra för att vara en rysare, man skrattade typ hela tiden . hehe . Vi var ett tag på bilisten och socialade med lite folk som var där :D Då vi kom tbx tror jag att vi såg tv ett tag innan vi for upp i Jennifers rum och såg fimen =) Ps, vi fick vara där !! :D
Vi tjockade jävligt mkt om jag ska vara ärlig haha, två popcorn påsar, en fredagsmix påse, två drickor och en geisha:D Då vi skulle sova somnade vi gode fort var himla trötta hehe eller jag i alf :D
Idag då vi vaknade blkev det Oboy och rostade mackor till :) jävligt gott med Oboy alltså =) Efter frullen spenderade vi mesta tiden på studsmattan =) Grymt roligt älskling !
Aja ni får ha det ska äta något nu =)

Älskar dig Jonathan Forsberg <3
/ Emelie ♥

Shopping med mammsen ! :D

I dag kom den dagen jag lägntat efter i ett par veckor nu:) .Mamma väckte mig kring 8 någon gång, jag tog på mig morgonrocken och gick ner och drack te med två polarbröd till. Vi rullade mot Luleå kring 9.
Vi började med att fara till systemet på storheden =) hehe. Då allt var klart och betart for vi mot centrum där vi började med att växla pengar till p-automaten. Det andra vi gjorde var att fara in på shopping där vi for ner på gina tricot på en gång, hittade ett par SKIIIT snygga jeans som jag fick !! :D. Sedan kommer jag faktiskt inte ihåg vart vi for men det blev då kläder i alla fall. vi tog en paus på wayne´s coffé där det blidde en latte till en scones med cream cheese och marmelad :D mumma! För mamma blev det en kaffe med en jätte god macka till =)
Efter vår "långa" paus fortsatte vi att göra stan osäker med att fara på Cubus ;P hittade inget men letade inte så noga heller. tiden gick och jag samlade på mig en hel del påsar med skita fina kläder i! :D Vi gjorde en massa roliga saker men årkar inte berätta allt så ni får vell fråga då ni träffar mig ist :) TACK FÖR EN OTROLIGT ROLIG DAG MAMMA !


Nalta sliten kan man ju säga ! grymt trött .









Ha det bra !
/ Emelie ♥


rolig barnvaktskväll :D

I gårkväll var jag barnvakt till min lillebror Emil medans mamma och Magnus var och såg Luleå hockey :) Konstigt nog så var det himla trevligt:D Vi for först ner till kyrkan och var i lekparken ganska länge, vi testade alla "enheter" som fanns. Då jag vart less for vi till skolan och åkte lite rutschkana, eller hur det då stavas :P Efter det bestämde jag mig för att fara hem men det vill ju inte Emil förstås, så vi raggade med moppen i Vidsel ett tag hehe :D träffade Daniel, Dennis, Sanna och Elin där :) Emil började frysa ganska mkt och då blev det äntligen till att rulla hemmåt :P
Efter att vi kommit hem blev det pyamas dags och saft drickande :D hehe.

Här kommer lite bilder :)
















En trött Emil efter en lång kväll med syrran !! :D
/ Emelie ♥

Sista skolfotot . .

I dag tar vi vårt sista skolfoto tillsammans <3 Klass 9 :D Jag blir helt tårögd bara jag tänker på att vi kommer att splittras . . :( Även om det är länge kvar men ändå, det finns säkert många som man inte kommer att träffa på flera år eller nå sånt :( Åhh !

Ha det !!
/ Emelie ♥

Ett halvår med dig älskling ! <3

Älskar dig otroligt mkt, vet inte vad jag skulle göra utan dig. Tack för att du lyser upp min vardag! <3

Du och jag GUBBEN!
/ Emelie ♥

Komunmästerskap :O

I går ( Onsdag ) for de flesta från min klass till Ä-byn för att delta i komunmästerskapen =) Då vi kom dit så samlades vi i sporthallen och typ drygade =) Efter ett tag så blev jag less och gick och var med älsklingen gode taget, han tom träffa therese som jag inte träffat på evigheters evigheter!! Då allt drog i gång sa jag hejdå till älsklingen och vi for för att kasta kula :( Det gick grymt dåligt haha . Då det var avklarat hoppade jag höjdhopp.
Klarade 1.35 innan jag rev ut mig :( huvva ville att det skulle gå bättre men kom i alf 2:a . Resten av dagen gick ganska drygt han typ hoppa längd springa 60 m och äta bullar, haha :D Då jag kom hem for jag och sålde lite kakor, har kvar 5 st nu :/ ingen vill köpa dem men ,men. Då det var avklarat var jag med älsklingen =) på kvällen kring 10 färgade mammsen håret på mig =) TACK!

/ Emelie ♥

Jag tänker inte låta det hända!

Fan alltså! Jag tänker inte låta nå jävla feber stoppa mig ! fick feber i går på eftermiddagen och har mått piss sedan dess.. Det har gått i våger , bra/dåligt/bra/dåligt osv :( Men idag har jag legat framför tv:n sedan halv 8 i morse :O Det här är första gången jag rör på mig eller har ju gått på toa och så men men . Ska knapra alvedon och ipren resten av dagen så jag kan fara på skolan i morgon . tänker inte missa ngt i skolan bara för att jag har feber :(

Hoppas ni haft en bra helg !! :D

/ Emelie

Hmm.

Sitter och funderar över morgondagen :\ Ska till Älvsbyn efter skolan och köpa hårfärg men vet inte riktigt hur jag vill ha det . . antar att det blir likadant, men skulle vela ha slingor också, aja vi får vell se. Ska också fara på turklövern och köpa ett busskort så att jag tar mig hem :) ( Åker med mamma dit ) . Jusste . . . skulle träffa älsklingen också fast vet inte om han tar halv tvåan eller nå :O hoppas att han stannar i alla fall :D
/ emelie ♥

Jävla finger !

Åh jag har så jävla ont i mitt lång finger efter att cp Laban snörde av mig mitt i ett hinder :O Har stukat det men bandaget kliade så mkt att jag tog bort det i alf :( AJJ ajj och ytterligare AJJ!

/ Emelie ♥

Äntligen!

Finaly ! Jag har äntligen kommit på vad jag vill bli :D efter många om och män så har jag ( just nu ) tänkt bli dekoratör :D Det är ju det perfekta yrket för mig :P Dels att jag älskar att rita och måla, inreda, stå vid kassan och träffa nya människor !! :P Helt otroligt ju ^^, att jag aldrig tänkt på det förut :O men men hoppas alla mina gulliga vänner i min klass också kommer på något :)

Ha det bra !
/ Emelie ♥

Dryg dag . .

Denna dag har nog varit den drygaste dagen hitills på skolan. Allt kändes som om det gick i slowmotion :( Mådde dessutom illa timmarna efter lunchen :( Elelr okey sista timmen mådde jag lite bättre, undrar om det var pågrund av att vi hade hk ? Hmm så var det nog :P har eran dag varit bra ? :) Efter skolan körde jag hem och satte mig vid datorn för att dryga lite till. middagen bestod av kött och potatis :) Gick i alla fall att äta =) Nu sitter jag bara och väntar på att Rebecca ska komma och hämta mig så vi ska fara på ridningen. :D Skriver nog mer lite senare bye bye !
/ Emelie ♥

Lugn och skön helg !

Min helg har varit helt super! Lugn och skön. Helgen började med att jag och en massa kompisar for ner på ungdomsgården och såg film och hade almänt roligt :D På kvällen följde älsklingen med hem och sov <3
På lördag ( igår ) gjorde jag inte så mkt var hemma, såg tv, satt vid datorn sja sånt som man altid gör =) På kvällen efter en varm, lång dusch for jag ner till gubben min och sov =) hehe. Såg en lite små läskig film om krig och någon tysk skyttegrav som det låg en ondska över :O men natten blev ändå trygg med Jonathan vid min sida<3 Idag vaknade vi kring 10, då vi låg och drog oss gode taget =) men tillsist klädde vi på oss och gick ner för att äta frukost. Det blev rostade mackor med marmelad och ost till ett glas Oboy :D mumms! medans vi satte i oss all frukost såg vi på svanprinsessan . Haha jag såg alltid de filmerna då jag var liten :) efter det hade vi sockkrig :) hehe innan jag for hem och hade tråkigt!

Älskar dig Jonathan <3
/ Emelie ♥

Pengar . .

Hejsan hoppsan allt folk! :D Tänkte bara undra om det bara är jag som alldrig någonsin har pengar ?? Jag har då tamesjutton aldrig pengar . :( . Frågar ens kompisar om man vill göra något så är det alltid - Har inga pengar :( det dem får till svar. . aja kanske bara är jag ändå :(

/ Emelie ♥

Försovit :(

Godmorgon alla glada ! :D I dag råkade jag försåva mig lite :O Vaknade kvart i 8 ist för 7 .. Men men till skolan han jag i alf =) Första lektionen var matte :( det gick faktiskt bra men ligger lte efter redan nu, andra veckan. lektionerna innan lunch kändes väldigt långa och jag var jätte hungrig, till lunch blev det nån äcklig kyckling gryta med ris :) BLÄÄ! På lunchrasten blev en väldikt lugn och skön rast :P Nu efter lunchen sitter jag här och skriver blogg och kollar på pixbox :P hehe. Gode slappt faktiskt, men helvetes skönt =)
Hoppas ni haft en bra dag !
/ Emelie ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!