En lång torsdag.

Hej!

Denna torsdag har gått förvånadsvärt segt.. Typ alla lektioner har varit långa och ointressanta förutom etologin nu på slutet, men även den varade i 85 min.. Aja, efter det så gick jag, Fanny, Amanda och Melissa och hämtade ut en bok om djurens beteende. Väldigt intressant, jag gillar ju att läsa och titta på hur en hund beter sig och visar kroppsspråk m.m. Riktigt kul! :) Sedan har jag inte gjort så mycket typ suttit i elevhemmet och sedan ätit lite thai mat. Sedan har jag satt mig på samma gamla hederliga ställe. Framför min dator! Sitter nu här och längtar hem till Vidsel och Rikard! Men tråkiga nyheter så kommer jag inte få träffa honom på hela fredagen. :( Han skulle typ på någon firmafest och lär ju komma hem sent så hinner träffa honom på lördag då vi ska till Haparanda och sedan på söndag. vet inte om jag far redan på söndag eller om jag far på mondag morgon. Vi får vell se.

Åh, det finns ju då inget at göra så har funderat på att gå och lägga mig redan nu. Det kommer bli sååååå mycket bättre då Simba kommer så att jag har något att göra:)

/Emelie & Simba♥

Nu blir det..

..panodil och Naproxen Mylan (lederna) till en kopp varm choklad. Hatar hösten då det regnar, blåser och är kallt. Varken jag eller mina leder tycker om det. För ett tag sedan då jag satt och väntade på att vattnet skulle koka klart så satt jag med benen i kors och då jag skulle ställa mig upp för att hämta vattnet som då var klart så kom jag ingen vart. Det var som om benen limats fast så. Efter ett tag och jag lyckats ställa mig upp så var det ett hel*ete att börja gå mot rummet.. Jag var ju typ stel som en gammal  kärring och hade ont i hela benen.. Nu ska jag bara borsta tänderna och sedan så ska jag lägga mig och sova och hoppas på att pillrerna gjort mig bra till morgondagen.

Natti, natti! Sweet dreams ;)

/Emelie & Simba ♥

Etologi, Oh yeah!! ;)

Hejsan! :)

Hoppas ni haft en bra dag! Den är ju inte slut ännu men kände för att vara lite hygglig! :D
Har haft en bra dag, typ vanliga lektioner men med rätt umgänge så blir det bra. På växt och djuslivs kursen pratade vi om blommans rot, stam och själva kronbladen hur de förökar sig och sådant. inte speciellt intressant. Men däremot sista lektionen som jag kommer ifrån nu var riktigt bra! Etologi med Kurt, en av sveriges 12 alround domare! Otroligt duktig. Jag lärde mig massor och ändå hade vi ingen "vanlig" lektion, vi satt mest och småpratade men han nämde massor som man inte viste sedan innan. Om olika elevers blandraser vad som kunde vara bra att tänka på innan man köper en blandning också.
Men ärligt så tror jag inte att jag kommer köpa mig någon blandras, någonsin! Jag vill ha en renrasig hund där man vet vilket psyke hunden har och vilken typ den är, pigg, lat, agressiv, kelig, bestämmande osv.
Jag garanterar att det finns fler som tänker som jag men det är ändå "ovanligt" många tycker jag som har blandisar i min klass :) Absolut inget fel på dem men det är min åsikt bara .. :D



Fick tag i chefen idag och pratade lite om min sista arbetsdag där jag glömde att skriva in sista fredagen att jag bara jobbade i sex timmar:) Men han skulle fixa in det till nästa löningen :) Så nu är det överstökat.


Lägntar till helgen då det blir Ikea!!! :) Jag och älskling .
Ska blandannat köpa eller åtminstonde titta på:
  • En stor rund "lurvig" matta.
  • En stor tavla.
  • En svart lack hylla.
  • En stol till skrivbordet. (en kontors/data stol)
Sedan blir det säkert en hel del småkrafs:)

Vi ska även in på hund & jakt grossisten där jag ska köpa/titta på:
  • En klotång.
  • Borstar, en vanlig för långt hår och sedan en karda.
  • Shampoo och balsam.
  • leksaker.
  • Och även halsband och koppel. ( Kan alltid vara bra att ha )
Sedan blir det världens största godis hus. CANDY WORLD! ;) Jag gillar det! Ska tydligen vara som en mataffär med kundvagnar och sådant för att bara handla GODIS! ;D

Hoppas ni har det bäst!
/Emelie & Simba<3

25/8-2010!

Godmorgon! :)

Sitter i rummet och väntar på att nästa lektion ska börja, den börjar 10.05. Har haft matematik A nu på morgonen och jag måste säga att jag inte gillar innehållet i den boken!! fattar inte mycket i första kapittlet och det här är ändå bara matte A! :( Men har skrivit att jag vill ha mycket extra hjälp om det då skulle bli på kvällarna men jag måste ha ett bra slutbetyg så att jag tar mig in på SLU högskola! ;P

Nästa lektion blir växt och djurliv med ola och vi lär vell fortsätta med cellandning och fotosyntes.. men det måste ju också göras! Sedan har vi lunch och efter det så blir det introduktions övningar med Tobbe utanför fritidsvillan. Sedan har vi bara etologi kvar med Kurt ! :) sen så är skoldagen slut! Vi går till 15.35 i dag.

Ikväll ska jag och fanny L gå ner till smådjurshuset och kolla på alla djur, sedan blir det aktivitets kväll. :)





Ha en bra dag! :)
/Emelie & Simba ♥

Skoldag nr:2! :)

Hello! ;D

sitter i rummet, har precis sett klart fångarna på fortet:)

Dagen har varit lite dryg, vaknade halv åtta, klädde på mig och sedan tjugo i så gick jag och åt frukost:) Vi började tjugo över i GC (Grönt Centrum) där vi hade växt och djurliv sedan hade vi en halvtimmes rast där jag gick "hem" till mig ett tag. Sedan hade vi svenska A i sal 5 där vi skrev ett brev om oss själva och hade en liten kort presentation :) Sedan var det lunch, kyckling gryta och ris (grymt gott) :) Sedan hade vi djurkunskap fast vi hade växt och djurliv igen och vi hade lektion om callandning och fotosyntes!! :( Riktigt ointressant.. Men, men vi skulle i alla fall ha mer djurliv än växter=) nice! Sedan hade vi ett internat möte där vi lyssnade på en kvinna och sedan fick vi glass sedan slutade vi för dagen, sköönt =)
var med girlsen sedan vi satt inne hos mig och snackade lite ;)

Hoppas eran dag varit bra!
/Emelie & Simba♥

vet inte hur det känns..

God kväll:)

Nu sitter jag på mitt rum i elevhemmet och har just hälsat på hos fanny L. Har även satt i ordning lite kollegieblock, loggbok och pennor i en väska så att allt är med till lektionerna i morgon. Morgondagen börjar med växt och djurliv i GC (Gröna Centrum) 08.20. Sedan har vi svenska A, djurkunskap grundkurs och sedan internat där vi kommer visas runt i tvättstuga och liknande. Det enda dryga men skolan är att schemat aldrig är lika dant från vecka till vecka utan varje vecka är det ett nytt schema att följa så man får inga rutiner. . Det känns ärligt lite jobbigt då jag vill ha ordning och reda då jag studerar och plugga in mitt schema så att jag vet vars allt är och när! men det gå inte nu utan nu får jag lov att gå runt som någon annan virrhöna och söka mig till rätt klassrum och så, ett ord TRAGISKT!
men, men resten av skolan är vell bra så som maten, lärarna, kurserna. Men jag vet inte riktigt hur det känns ännu.. Det känns inte kul och inte tråkigt att vara här utan någonstans mittemellan. Som att gå kvar i vidsel fast med andra lärare och kurser. Alla i min klass är jätte trevliga så det är inte det. Utan det bara känns lite konstigt, som att jag inte passar in här. Men hoppas verkligen att det änrar sig. Jag tror mycket hänger på att Simba inte är här ännu, jag lägntar tills han kommer och hoppas att det känns bättre då. :)

johanna har i alla fall varit här idag och fått se hur jag har det och hur jag bor. Riktigt roligt att hon ville göra det! Vi han vara in till piteå och crousa lite, handla på Dollar Store och sett Casanova! ;) Och naturligtvis snackat en hel del tjejsnack!!!:)
Besök hennes blogg vettja!

http://kwinna.blogg.se/


Annars har jag inte gjort så mycket.
Saknat Rikard ännu mer! Känns verkligen inte bra att sova ensam om nätterna! :( Men jag träffar ju honom till helgen och då bär det av mot IKEA!! ;) Puss på dig så länge! :*





Natti, natti!! :D
/Emelie & Simba ♥





första skoldagen avverkad! :)

Hoppas ni haft en bra dag !! :)




/Emelie & Simba <3

Rubrik...

God morgon!

Sitter i soffan och har just sett film på Voddler, Har inte varit vaken speciellt länge två- tre timmar kanske. Johanna ringde och berättade att hon klarade uppkörningen idag så nu har min bästaste granne körkort!!! GRATTIS KWINNA!! :D Ska ta och äta något nu är grymt hungrig.

Skriver mer senare !

OBSERVERA!
Det blir Lassby festival i helgen!! Jag och älskling far dit ikväll eller i morgon, GRYYMT!! :D

Ha det bra !
/Emelie & Simba <3

En glad prick! :P






/Emelie :D

allt gick bra!;)

Hejhopp gummi snopp!:)

veterinär besöket med Simba gick bra. han kände inte ens sprutan och var jätte lycklig att en massa människor brydde sig och tittade på just honom! :) haha.
Har även hunnit vara på Kontorsteknik och köpt lite kollegieblock inför skolan. kan alltid vara bra att ha.
Då jag kom tillbaks till Vidsel så packade jag ihop ännu mer saker inför flytten till Grans. Är typ ingenting kvar nu, Kläder, porslin, sängkläder, prydnad och skoltillbehör är packat! =) Lite små saker kvar bara.

Nu ska jag plocka upp lite varor skriver senare! ;)

/Emelie & Simba<3

Tur att att man har tur!!!

Den där pizzan jag berättade om. Är på väg hit alldeles precis just NU! Direkt då jag sände det förra pizzainlägget så ringde älsklingen och frågade om jag ville ha en pizza! How cute?

Jag glömde..

..berätta att jag är GRYYYYYMT sugen på en fet flottig PIZZA!! Tror jag ska beställa en senare, Ahh vad gott det kommer bli!! :)

Det blev en skön dag trotts allt! :)

Hello! :D

Har precis kommit innan för dörren! Har varit i Storforsen sedan tolv! :)

Dagen började med att väckarklockan ringde klockan nio, snoozade ca 15 minuter och sedan gick jag upp och fixade till mig lite, blev även en snabb titt på facebook! =) Krille kom och hämtade mig klockan tio då han var/är så himla vänlig och kunde skuttsa mig till Älvsbyn där jag gjorde en synundersökning för körkortet! :D Det tog bara fem minuter och sedan var vi på väg hem  till Vidsel igen.
Då jag kom tillbaks hit (vidsel) Så böt jag bara om lite snabbt och cyklade sedan hem där jag rastade hundarna en snabbis och sedan tog jag mopeden till Storforsen där jag legat fram till 20 i fyra :) Det började blåsa så himla mycket så jag for därifrån annars skulle jag kunna ligga dä flera timmar till. Har som tur var fått lite färg nu:) Har ju knappt hunnit sola något på hela sommaren då jag jobbat och varit tvungen att ha långbyxor och t-shirt på mig. Men nu i veckan har jag hunnit sola två ggr, SKÖNT! :)
Jag for i alla fall och lämnade mopeden och var ute med hundarna (igeen) ganska länge. Zorro jagade en fågelunge som såg ut att vara nybörjare på att flyga då den kunnat sätta sig på en pinne i något träd så har Zorro följt efter och jagat iväg den! :) Men det blev ingen lyxmiddag för honom trotts allt! :)
Är helt klart nöjd med dagen och önskar att man fick fler av dessa. Nu ska jag fortsätta målandet på mina rosor och hoppas att det blir bra i slutändan! :)

Bara tre dagar kvar innan jag far till Grans!!!!!
Men det blir nog bra! :)

Ha det bra så skriver jag mer senare.
/Emelie & Simba <3

Brrrrr...KALLT!

God morgon! :)

Har precis gjort en frukost bestående av två ost mackor och ett vattenglas. :)
Måste bara påpeka att jag inte gillar att det börjar bli kallt..och mörkt! Det känns så tråkigt att man ska gå omkring och huttra och frysa hela tiden, eller okey så hemskt är det inte än. men det var nollgradigt igår morse!! -0 C och i söndags då vi kom hem från nolia var det många grader under 10. Så kylan är helt klart på väg..
Men idag är det soligt och lite svalkande moln vilket är = SKÖNT! ;D

Bara en vecka kvar!

Hejsan! :)

Har just städat klart så nu har jag en ledig stund framför min älskade bärbara dator. ;)
Medans jag städat har jag planerat lite hur mitt rum ska se ut på Grans. Jag var och shoppade lite inrednings grejjer förra veckan med mamma och de gammla sakerna tillsammans med de nya kan bli riktigt bra. Jag har tänkt köra vit/svart och turkos som grund färger och sedan blir det alltid någon liten grejj som bryter " mönstret".
Har även hunnit vara hemma i brännmark där jag städat ihop alla Simbas grejjes och plockat och packat mina egna. :) Nu är det bara EN vecka kvar innan jag börjar skolan igen. Det finns helt klart en hel del blandade känslor, men det ska bli kul med nytt folk och jag får hålla på med något jag tycker är roligt vilket lär underlätta allt pluggande. :)




Nu i veckan blir det framförallt mycket slappande! Det enda som är inplanerat är min synkontroll till körkortet på onsdag och Veterinären på Torsdag.
Simba ska ta två vaccin dels mot kennelhosta och sedan mot många lättspridda sjukdomar som hundar lätt kan få om de hälsar eller ja, nosar på mycket hundar. Vilket Simba lär ha fullt upp med nu när han flyttar till Grans med mig. :D





/Emelie :D

Det blev ändå en sväng på Nolia mässan i Piteå. :)

God kväll!

kom hem för ett litet tag sedan, har varit på Nolia mässan! :) Kom dit kring två tiden och strosade runt till fem då alla packade ihop:) Hjälpte Marie och Susanne med att packa ihop och sedan packa upp då vi kom till vidsel.
Det blev ett kort inlägg men jag är svin trött så ska lägga mig och sova nu! :)

ha det bra och sov så gott !
/Emelie :D

Helgens händelser.

Hejhopp gummi sn*pp! ;)

Tänkte berätta lite kort om vad jag har gjort i helgen.

Fredag:

Jobbade till klockan två sedan åkte jag med jocke till vidsel:)
Vi gjorde inte så mycket. Vi for och handlade lite mat och sedan städade jag i köket, disk och sådant. Lite senare så tände Rick grillen och vi satt ute ett tag. Det blev oxkött fileér till grillade tomater, sparris, chapinjoner och paprika med stark bea sås till. Det blev himmelskt gott och man slapp stå och iakta potatis eller något annat i ungnen, ALLT på grillen=) Grymt gott och allt är rikards förtjänst.
Sedan slappade vi bara, vi gick och lade oss tidigt vilket var himla skönt.

Lördag:

Vaknade kring halv nio, åt frukost och sedan satt jag framför datorn. Sov även middag kring två tiden Sedan kom vi på att vi ville fara till Luleå på kalaset:) Vi kom till Johanna kring sex. Jag duschade, fixade mig och sedan blev det utgång =) Vi åkte taxi in till stan där Rick hämtade ut pengar innan vi gick till Magdas lägenhet där alla var! :) Vi satt uppe på en terass och såg när "Melissa Horn"? sjöng. vet inte vad hon heter men något med Horn i alla fall. grymt sjysst ställe, vi behövde ju inte betala in oss och hade utsikt över hela stan :) Grymt! Sedan gick vi (ALLA) till Gurra där det var RÖJ fest. Helt galet mycket folk där det dansade killar på borden och öste som f*n! haha jag hade i alla fall trevligt och var dessutom den enda bruden som dansade ! =) haha
Sedan gick vi tillbaks till terassen där vi såg Petter :) Kunde inte en enda låt, eller rättare sakt så hörde jag inte riktigt. Man såg han stå där och vifta på händerna =) tihi!
Jag satt och pratade gode taget med Erik och Patrik innan jag, Rick och erik gick iväg för att se på Twisted sisters som var såååå j*vla dåliga!! Vi hörde någon låt sedan gick jag och rick mot tivolit:) Rick tävlade och vann två playboy kanin kuddar och två hattar =) Sedan åt vi lite pizza som var riktigt gott och välbehövligt! Rick köpte även ett halsband innan vi åkte taxi tillbaks till johannas lägenhet där krille och hon redan låg och sov fast vi väckte dem och sedan blåste vi upp madrassen och gick och lade oss:) haha:)

Söndag:

Vaknade kring elva hos johanna, packade ihop och sedan for vi alla fyra och åt frukost på Max. Det blev en fajitasallad för min del som Rick bjöd på. =)
Sedan for vi på netonnet där rick kollade på en ny mobiltelefon och massa grejjer vi var där i nästan två timmar=) haha !
Det blev inget köp för dem var slut så vi for på Elgiganten där han köpte en Xperia mini och et bloutooth headsett:) snisigt. nu sitter han här i soffan och knapprar på den =)
Vi for i alla fall tillbaks till Vidsel efter det och dumpade Johanna och Krille hemma hos sig och sedan for vi hem och nu sitter jag vid datorn och funderar på att sova lite :)

Hoppas ni har haft en bra helg!




/ Emelie & Simba ♥














färdig jobbat för i år!! ;D

God morgon/dag!

Nu har jag jobbat klart för i år. Känns väldigt skönt om jag ska vara ärlig! :) ska slappa som f*n sista två veckorna nu innan skolan börjar. Om två veckor blir det Grans för min del:) Har träffat dem jag ska gå med och allt är klart för skolstart.

Sitter just nu och äter flingor och vi (jag och Rick) planerar att fara på Nolia mässan senare idag. Marie jobbar där och säljer en massa saker. :) har glömt bort vad firman heter men hon har grymt fina grejjer.
Ajja, ska äta och slappa lite. Johan ska även komma hit så ska inte häcka framför datorn hela morgonen :)

ha det bra / Emelie <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!