Snart klar.


makeupen klar bara kläderna kvar sen är jag redo för nyårsfirande;)

Gott nytt år alla!

Party tonight:)


Sista dagen på året! ;)

Hello!

Har precis lagt mig i soffan och funderar på att gå och göra frukost. Har nämligen hunnit vara ute och gått en sväng ner på Ica och köpte strumpbyxor tills ikväll:) Har även testat kvällens outfit och det såg bra ut. Bara att strumpbyxorna var aningen för bruna än mina nysolade ben. Men man kanske tror att jag har så bruna ben? man får ju hoppas. Sista dagen på året 2010 och vad har hänt detta år? Jo, en massa roliga saker Bästa året än så länge.

Här är lite minnen från det gågna året. :)



rebecca och Nina från min förra klass :)

Såg på bröllop på Arcus mässan.

Jag ocj johanna på besök under en bro för att kyla en dricka:)


Tog examen! ;)

Simba fyllde sex år! Min gammel gubbe.

Min lillebror blev fyra år i sommar. :)

Johanna fyllde arton:)

Vi firade midsommar i Skellefteå:)

Jag jobbade som målare i boden.

Under ledigheten njöt vi i storforsen.

Mycket grillat bjöds det på:)

Vi partade på Pdol och Luleå kalaset:)

Jag och Simba började gymnasium i Piteå.

det var de bilder jag hittade på min dator:) Synd att jag inte fotat mer men ska skärpa mig med det.

Ha en underbar dag! ;)




Sov gott! :)


Så här blev det.


Nytt år i morgon allesammans! 2011

2011!

Gud vad tiden går fort. I morgon är det nyår, igen! Det var ju nyss jul och nyår. fattar inte vars tiden far, man hinner ju knappt med. men det känns ändå riktigt bra. Ett år närmare studenten! :)
Morogndagen firas på Storforsen hotell i Bredsel där vi ska äta riktigt gott och umgår med mycket trevligt folk. Före jul var det redan över 200 bokningar så brist på gäster är det ju inte! :) Säkert kring 250 nu. Fullt skulle jag tro. Så här ser morgondagens meny ut:

Nyårsmeny

Färskrökt laxcannapé på grovt rågbröd, serveras med örtsallad samt krabbcrème med Kalixlöjrom

Tryffelstekt oxfilé med rökt oxmärgssky & hummersmör, serveras med smörkokt sparris & sötpotatisgratin

Chokladmousse fylld med pistagebrûelée med kakaogelé, åkerbärscoulis & chokladsticks

Ser ganska gott ut eller hur? Ska försöka fota mig med webbcameran i morgon så att ni får se hur jag ska se ut eller så får ni se bilderna sen i Januari då jag har börjat skolan igen. Ska försöka ta så mycket kort jag kan så att ni får se hur det ser ut. Vad ska ni göra på nyår? :)

 


Nu är det trots allt bara 65 dagar kvar av skolan innan sommaren för min del. Går först halva januari och hela februari sedan har jag sportlov? i en vecka och två veckors praktik någonstans. Sedan går jag en vecka till och sedan har jag påsklov en och en halv vecka tror jag och sedan är det bara någon vecka kvar tills sommaren och då gott folk så blir jag blondie igen! ;P Ska avfärga håret till min vanliga mörkblonda färg och sätta ljusa slingor i det. Tycker det är så fint och somrigt.

Något sådant här kommer det att bli. ;) Tjusigt enligt mig. Längtar, då slipper jag färga min ljusa utväxt hela tiden.
Ska gå och fixa naglarna nu, men skriver sen!
Ha en bra kväll:)

 

 


Hemkommen, mätt i magen och utvilad.

Nu är älvsbyresan klar och jag har fått med mig lite smått och gått. Bussresan dit var inte alls rolig. Var rätt så åksjuk och mådde dåligt. Väl framme då jag fick hoppa ur bussen till den kalla vinterluften var otroligt skönt. Jag gick först av allt till Mim Boutique där jag köpte tre olika nagellack och en riktigt snygg kort kavaj. Det blev ett knallrött, glittersvart och ett glitterbeiget nagellack allt för endast 499 :- Kan tyvär inte lägga upp bilder på något kom jag på eftersom jag glömt min överföringskabel på skolan i Piteå. :(
Hursom helst så gick jag till Gårdings efter att jag var klar på Mim där jag köpte en french look penna, en smink borste till ögonskugga och ett diadem av flätat hår. Då jag hittat allt jag sökte efter var jag som ganska nöjd och gick mest omkring bara för att det var trevligt, innan jag bestämde mig för att gå på en kiosk och fylla på telen och ta ut pengar för att sola. jag gick upp mot solariumet men fastnade på en skoaffär där jag hittade ett par riktigt snygga fest skor men det var en dålig passform och var inte alls skön att gå i. Synd. Då jag dreglat lite gick jag in på solariumet, torkade bort sminket och solade sedan i 20 minuter. Skönt! Senare så gick jag och handlade lite käk innan Rikard kom och hämtade mig.
Har varit en skön dag att vandra om kring på byn.


(en bild från då jag och simba var ute på en tidig höstpromenad kring sex tiden på morgonen)

Ha det bra:)

Godmorgon.

God morgon. :)
Har just ätit frukost och ska allderles strax hoppa in i duschen för ska till Älvsbyn senare. Bussen går 12.25 så ska hinna vara klar tills dess.
Har tänkt köpa det här från Depend på Gårdings:



Det är ett nagelsett för fransk manikyr och en nagel penna till den vita randen, mycket effektivare än att hålla på och försöka måla med ett vitt nagellack.









Måste skynda mig men skriver sen vad jag har handlat! ;) Ha en bra dag allesammans.

Dagens ;)

God kväll!

Sitter i soffan och myser. Har varit och vikt undan och tvättat lite kläder samt damsugit soffan som var full i hundhår.
Dagen har varit väldigt lugn och avslappnad. Vaknade kring tolv tiden :O Då vi gick upp och såg att simbas hundfoder äntligen hade kommit, vi beställde det från http://www.hemfoder.se/ snabb och enkel leverans på endast 5 dagar.
Detta rasspecifika foder fick vi hem för endast 588kr. Med detta fick vi även en liten snacks säck till hunden. Riktigt kul och rekomenderar verkligen denna sida. Så himla smidigt att få fodret till dörren. Han tyckte dessutom att det var jätte gott och det innehåller en massa bra saker som han mår bra av.

Sedan blev det lite frukost som bestod av två rostade mackor och juice. Efter en lite enkel frukost kom mamma och hämtade mig. Jag ville nämligen hem för att träffa Elin och Jonte som var på besök och hinna säga god jul till dem också:) Jag fick ett presentkort på 250 kronor till en butik som har allt! Har tänkt fara ner på byn i morgon för att köpa mig en kavaj eller blus att ha på nyår och även några fina lösnaglar. Ska fösöka hinna på banken också och fixa mig en internet bank. Väldigt smidigt.
Ojj, ser att klockan rinner i väg, snart 02.00.

Godnatt!

Okey, jag ångrar mig.

Vill inte ha någon ny blogg. Kommer att fortsätta skriva på den här istället. Känns så tråkigt att sitta och skriva på en blogg som är så tom och att man måste skriva så mycket för att ens ha lite inehåll i den. Så nu blir det den gamla hederliga bloggen i stället!
Har även skaffat mig en ny bloggdesign så nu känns det bra:)


Vill ha sommar nu! Sitter och dreglar över H&M:s nya spring season katalog!

Ha det bra allesammans!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!