Sov gott!

Tänkte bara säga sovgott innan jag far, kommer ju inte hem förens på måndag så kan inte skriva under hela helgen :( Men hoppas ni får en jätte trevlig påsk med många roliga minnen! Själv hoppas jag bara på bra väder ! ;)
Åhh, vill inte sluta skriva, det känns som om jag ska vara borta en hel evighet!! Men ska försöka hålla tårarna inne ! ;) hehe. .
Ha det så bra så "syns" och hörs vi senare då jag kommer hem :P



/ Emelie & Simba ♥

Nausta i morgon! :)

Hello!

Tänkte bara säga att jag sticker till Nausta i morgonbitti och blir där tills på måndag. Det finns inget internet där så blir ju inte till att uppdatera något under helgen :( Men skriver direkt jag är hemma igen =)
Nu lite bilder från idag och sen ett videoinlägg eftersom jag inte årkar skriva :)












Ha en riktigt trevlig PÅSK!




/Emelie & Simba ♥

Ajj!

Hej..
.. och förlåt för att jag inte kunnat skriva men det har varit något konstigt med bloggen, har inte kunnat logga in !! :S Hade nästan funderat på att göra en ny blogg då den här inte funkade. Men som tur var så blev det inte så ! :) Har egentligen inget särskilt att berätta förutom att Simba rev upp min navelpercing idag :( Ajj, det blödde ganska länge men nu svider det bara, hoppas det inte blir någon inflamation bara!
/Emelie & Simba ♥

Hejsan ;)

Hejsan ;)

Idag har det inte hänt så mkt, mamma for till fjälls så nu är jag helt ensam med mina älskade vovvar. Vet inte vad som händer ihelgen riktigt, imorgon ska jag ha middag men rebecca, anton, petter och Nina kankse :) Ska bjuda dem på tacopaj med en hemmagjord glass till efterrätt :) På lördag ska jag troligtvis äta pizza med bagger på TicTac :) Ska bli roligt att få umgås med han nu ;) Ska nog även fara till skogs med hundarna så att de får spåra lite ;) På söndag blir det till att sova om inget annat dyker upp :) Men nu så ska jag göra lite middag till mig själv, blir Carbonara tror jag :) Det är alltid gott och går snabbt att koka ihop :)

Ha det bra !
/Emelie & Simba ♥

Snosa så sött!

Snosa sött mina bloggläsare! <3 Hoppas ni drömmer om mig ! tihi!
/ En trött flicka med en ännu tröttare hund! ♥

Ännu ett filmklipp från SDOL! :D


Vackraste skotern som finns!


I`m so sorry!!

Hej och förlåt för min dåliga uppdatering idag! :(
Det är nämligen så att jag har varit hos läkaren och fått höra lite om provsvaren som jag tog för någon vecka sedan (lederna). Som tur var så är de 95% säkra på att jag inte har någon reumatism sjukdom. :) Men då till det dåliga nyheterna, jag kan ha någon inflamation eller sjukdom i mina njurar. Jag hade ju njurbecksinflamation då jag var liten och det finns tydligen spår av det i mitt urin idag. De ska skicka mig till Piteå sedan för ultraljud av njurarna. Hoppas verkligen att det inte är något farligt! Och det ska även röntga mina händer för att se så att jag verkligen inte har någon reumatism. Jag är verkligen glad över att dem undersöker allt! Efter allt hos läkaren gick jag, mamma och Emil för att möta upp Jonte och äta middag på Café Storgatan. :D Det blev en stark kycklingsalsa. MUMMS!
Då vi ätit och sagt hej då till broder så skjuttsade mamma mig till stallet. Fick rida den nya hästen Znappsen! Otroligt trevlig häst! Då jag red honom märkte man att den lata sidan kröp fram, han försökte komma undan från allt som var "jobbigt" haha han hade en väldigt snygg teknik för det också, genom att räcka ut tungan och vifta på huvudet ! :D haha gode så söt :) Då jag hoppat av och var i stallet för att rykta kände jag hur ryggen började krampa, ni som går i min klass vet ju hur det ser ut! Huvva inte roligt alls.. Däremot så blev jag hur lycklig som helst då ridläraren sa att jag hade ridit Znappsen bäst av dem som ridit honom!!! :D HAPPYFACE!
Ajja, nu har jag duschat och är ren och luktar gott! :) Ska gå ner på ett tag och se desperata och Cougar Town! :D Ha en trevlig kväll allesammans!!
/Emelie & Simba ♥

Natti, natti :D

Sov gott älskade läsare! :D Hoppas ni drömmer om något fint inatt.

/Emelie & Simba ♥

TACK!

Måste säga TACK! till mina söta bloggläsare, jag blir verkligen jätte glad då jag får så många komentarer!!!

LOVE YOU!


/ Emelie & Simba ♥

Kom på en sak..

.. Jag ska börja använda armband! Har ju nästan alldrig armband, har ganska många men använder dem alldrig.
Kikade in på en jättefin liten hemsida där jag hittade en massa saker som jag vill ha, dessutom var allt väldigt billigt!
Om jag inte minns fel så är frakttiden endast 1-2 dagar ! :O
http://www.zenzasmycken.se/se/



Jag använder ju bara silver så.. :D

/ Emelie & Simba ♥






Undrar om jag ska göra något åt mitt hår ?

Hello!!

Sitter uppe på mitt rum (som vanligt) och funderar på om jag ska göra något åt mitt hår ?
Det är ju så himla nött och slitet! Älskar mitt hår på ett sätt.. DET ÄR LÅNGT! Men annars hatar jag det!
Direkt man tar i det faller stora mängder av mitt huvud, snacka slitet! Jag har tängt gå in på Klippet i Älvsbyn och köpa någon produkt mot nött och slitet hår, men det enda problemet är att det är så DYRT! En liten flaska kostar 249:-. Jag har även tänkt på att klippa det kort, men efter många om morfade bilder så säger jag NEJ, alldrig! Mitt huvud ser jätte tjockt ut då :S
Åhh, skulle dessutom vela ha det långt till examen. Ni har inga förslag ??
Ha en trevlig kväll allesammans!
Den här produkten skulle tydligen vara bra mot långt och slitet hår, någon som testat?:D



/ Emelie & Simba ♥

Emils första skidtävling! :D


Har redan gått ner 1 kilo ! :D:D:D

Jag är typ överlycklig! Har gått ner ett kilo! :D Hursomhelst så har jag kommit på bästa frukosten EVVAH! haha. man tar en tallrik och blandar ner Kiwi, tomat och gurka Woala, så har man en god frukost " sallad".
Min frukost tex, allt det som står ovan + lite c-vitamin till dricka! =)


Om ni undrar varför det ser så konstigt ut i "drickan" så är det för att c-vitaminen är en brustablett som på bilden håller på att bubbla upp =)
/Emelie & Simba ♥

Skriver om gårdagen! :)

Hejsan hoppsan!

Tänkte skriva om gårdagen (Söndag) nu =)

Dagen började med att mammsen väckte mig kring halv elva tror jag, sedan åt jag frukost och satte mig framför tv:n. Kring halv tolv stack mamma, magnus och Emil till lilla andörjan tävlingen just nedanför oss. Jag ringde och frågade om Emils starttid så att jag och Simba skulle hinna gå ner och titta på min lillebrors första skidtävling =) Tiden var 12.03 och jag och Simba han springa ner så att vi var där 12.01 !! Gode skillat! Han komma då han stod jusst innan starten :)
Simba var överlycklig att få vara med så mycket människor! Men direkt jag började gå åt ett annat håll eller bara vände mig om så kom han som ett stucken gris!! Ville inte att jag skulle lämna honom. :) Emil var jätte duktig och fick sin efterlängtade medalj =) Då vi återvänt hem så kom vi på att fara och köra skoter till Bredselstoppen :) Emil åkte med mig ner till älven och därifrån tolkade han med bob HELA vägen till bredselstoppen ! :O Hade glömt bort vilken fin utsikt det var därifrån, grymt vackert ! :D Vi passade på att grilla lite korv också:) Vi var där ganska länge. Då vi körde hem åkte Emil med mig igen, han tyckte det var mycket roligare och för mig så spelar det inte så stor roll. =) Mitt i bredselsskogen så var det renar som Emil ville stanna och kolla på, han sa typ - Wow! vilka konstiga renar! Åsså jag då - vadå? Dom ser ju ut så där!
- Nä! Dom där var fula!
HAHAHA!! :D Älskar min lillebror =) haha.
Sen då vi kommit hem anföll jag tv:n "igen" innan Emil skulle se barnprogram. Grym, jag vet!
Hade inte tänkt skriva så mycket mer ska göra en engelska läxa tills i morgon. Men lite bilder ska ni få se =)



Mamma poosar! :D


Emil då han sticker från starten! :D


Emil kom i mål och någon tidnings reporter ville fota honom, men han sa NEEEJ!!


Emil i en snöhög hemma med sin medalj! :)


Medaljen!

Bredselstoppen. Lite fotolek här nedan  \/ .
























/ Emelie & Simba ♥

Skriver i morgon!

Hej=)

Förlåt för att jag inte skrivit idag, men hinner inte så jag skriver i morgon ist !! :D
Natti, natti!
/Emelie & Simba♥

Ohh, skoter HELA dagen!

godkväll!

Idag blev det skoter för hela slanten!
Vaknade vid halv tio då mammsen väckte mig. Sedan blev det två rostade mackor med ost på :) Mumma!
Kring halv elva, elva bar det iväg till Långträsk (paltdan)! Vi körde en annan väg i år och den kändes grymt mycket längre :( Man körde bara över en massa kalhyggen :( Då blir det ju ingen spänning i det hela :( Men vi tog oss fram i alf. ( jag, magnus, mamma, emil och emmy som fyllde fem år idag GRATTIS! ) Hursomhelst så var det väldigt mycket folk ! Jag har nog alldrig varit där då det har varit då himla mkt folk :O BTW så var palten gudomlig och jag åt 3 stycken, haha, den tredje för att mamma ville ha sällskap :P Love you! <3
Då alla hade ätit och var mätta så for vi till stugan i stormyran, en överraskning var att någon var där ! :O Det var massa folk som satt och grillade så vi for ju dit och sa att de var våran stuga haha men ingen verkade då bry sig :S Konstigt. Sätta sig och grilla vid någons stuga !?! Ajja, vi stannade då inte så jag for efter Lars hem =) Jag tror alldrig att jag kört hem från stormyran på så kort tid ! :D Jag han knappt kliva av skotern hemma innan johanna kom över och frågade om vi skulle köra till storberget ! haha. Och det var ju klart jag ville, så då stack jag, johanna, lollo och Camilla till storberget. Hela leden upp (då man svänger av vägen) var översnöad så det var bara för mig att "ploga" upp en ny! haha. Men det gick ju bra, fastnade ju inte =) Väl uppe kollade vi oss runt och beslutade oss att vända och köra hem :) på vägen ner till älven åkte lollo med mig då pantern går i botten då man sitter två ! =) haha, grymt guppig väg upp till storberget! Då vi kört hem blev det varm oboy hos johanna! haha värsta special oboyen då lollo är laktosintolerant:) Hon blandade socker, kakao och vatten och resultatet blev PERFEKT! drack flera koppar medans jag kollade på då johanna busade med stig, eller var det sigge han hette ? HAHAHAHAHA:D Sja, efter allt tjejsnack så for vi ner till hockeyplan och spelade hockey med en massa grabbar! Jag gjorde då i alf ett mål! STOLT! :D Kom på att det är jobbigt att spela hockey ! svettade grymt mycket under mitt fleceställ! :D Då mitt lag vunnit så for jag och hämtade en pizza innan johanna och lollo for på fest någgerst:D Skönt att vara hemma och ta det lungt:D

Jag lägger upp lite bilder från dagen i morgon =)
Natti, natti ! =)
/ Emelie & Simba ♥






Haha, dagens ungdom!

Dagens ungdom!?!
Det enda som existerar i deras hjärnor är sprit, snus och cigaretter! Gaah, less på att alla är feta fjortisar!
Ursäkta men ja, jag är lite smått angry!

På tal om något annat så har Johanna farit nu ( vi for till mig ist för hennes tv var trasig ) Hursomhelst så försökte vi klara banan som vi ALLDRIG har klarat och ändå spelar vi på easy! :D haha.  Längtar till Johan kommer till vidsel så att han kan hjälpa oss :) <3
Nu däremot så ska jag nog sova, har redan hunnit ner och sakt godnatt till hundarna så varför stanna uppe om man ska iväg tidigt i morgon? Gillar inte att vara eller umgås med sega människor då man ska göra något roligt :)
Nämen nu ska jag lägga mig. Natti, natti så skriver jag någon annan dag ! :)


Fin polarisen ! :P hehe.


/ Emelie & Simba ♥

Godkväll! :)

Godkväll sweeties!

Sitter uppe på mitt rum och pluggar lite ww2 ( world war 2 ) ! Jag vet att det är helg så jag ska snart gå över till johanna och spela Halo!!! Senast vi gjorde det satt vi i sju timmar !!! Helt sick, men man måste ju ha något att fördröja tiden med, right? =) Hmm, vad ska jag berätta om idag då ?
Jo, no prover jag gjorde tidigare gick riktigt bra! väldigt nöjd faktiskt. Hoppas jag kan behålla mitt MVG i biologi! =) Älskar verkligen biologi, så himla intressant.






Har pratat med mamma om det jag skrev i inlägget tidigare idag och hon verkade intresserad så detta kan sluta riktigt lyckligt! Hoppas min lilla bäbbä som blir fem om två veckor följer:)

Jaja, ska dra nu! Ha det bra !
/ Emelie & Simba ♥

Sdol filmen, mycket folk!


YES!:)

Hello!!

YES! Gud vad glad man kan bli ändå. Har pratat med Mona (min handledare). Jag frågade om jag fick ta med mig gulleprinsen till kåbdalis då vi ska dit på friluftsdag nästa Måndag:) Och det fick jag om jag skaffar egen skjutts dit åså:) Och jag tror att mamma skulle kunna tänka sig att fara dit med Emil. Men ska prata med henne då jag slutar, slutar halv tolv så, ingen lång skoldag i dag. SKÖNT! Sedan i helgen blir det skoterörning till Långträsk med johanna och nå folk =) På söndag tävlar Emil i skidåkning så måste vell dit och heja på lillebrors första tävling ! :) Ajja, ha det bra så skriver jag mer sen idag ! :)
/ Emelie & Simba ♥

Jag vill ha!

Billiga kläder som man kan ha till sommaren! =)





Allt finns på h&m

Min stickning går frammåt !

Hello!!

Har just kommit hem från skolan och nu dricker jag c-vitaminer och är stolt över att min klänning ( stickningen ) snart är klar. Håller på med hålen där armarna ska vara och sedan är jag klar ! :) Faktiskt himla skönt att se ljuset i den oendliga tunneln. Jag trodde aldrig att den skulle bli klar i tid, eller. Det vet jag ju inte nu heller men eftersom det är så lite kvar så borde det vell gå ? =)



Ha det bra!
/ Emelie & Simba ♥

Sov gott !

SOV GOTT ! :>

Jase!:)

Tänkte bara lägga upp någon bild på min fina chokladtårta som jag bakade för någon dag sedan. Jätte god och sådär mjuk och helt suverän inuti! :D





GOTT! :D

Åh!?!

Jag har just köpt Extra tuggummin i lakrits smak och vet ni vad de innehåller !?!

FÖRTJOCKNINGSMEDEL!!!!!

Att gå ner i vikt kommer bli svårt om allt man köper vill att man ska bli ännu fetare! Det står ju till och med SUGARFREE GUM!



TBX!

Nu har jag gått en liten runda med Simba! Blev bara en bit ner i vidsel och sedan ett skoterspår hem ! :D Men jag gick ut och nu är jag nöjd ! =) Tänkte visa vilken typ av sko som jag vill ha på examen !! Det blir i allaf fall någon typ av högklackat! Helst svarta med nitar i silver ! Använder bara silver smycken och guld passar inte mig i, så ja SILVER! :D haha.



Det här är en typ av några som jag skulle kunna ha ! Kostade bara 249 kr!! :D



De här skulle jag vela ha som typ skolskor! :D Jag vet att det är guld på dem men tyckte ändå att dom var fina + att man kanske inte tänker på guldet och man har ett silver halsband lr något annat smycke :) ??

/ Emelie & Simba ♥

Ut och gå !

Ut och gå hej och hå!!! :)

Idag var en bra dag!! :)

Hejsan!!

Denna dag har varit en väldigt bra dag!! :) För min vikt åtminstonde! :) Jag har fått vara i styrke rummet och tränat låren och my big butt!! :) Härligt då man känner att musklerna jobbar !!! :) Senare ikväll så ska jag ta en prommis runt vidsel ( står det på mitt chema!! :D ) Tar nog med mig gullevovven för jag är så grymt mörkrädd! :( Inte bra. . Hmm, senare så ska jag testa att locka mitt hår LÄNGRE!! Det stod att man kunde göra det i Amelia! :) Coolt i sådana fall så ska jag ha håret så på EXAMEN!!! :) Längtar ! :D



/Emelie & Simba ♥

Hinner nog inte skriva mer idag! :´(

Jag säger sov gott nu för jag hinner inte skriva mer sen då det är så mycket bra på tv! (::) Hoppas ni sover gott och vaknar torrt !


/ Emelie & Simba ♥

STOLT !!^^,

Nu är jag seriöst hur STOLT som helst !!^^, Jag har styrketränat plus att jag har sprungit 10 x 3 på Orbietreken!!!:D Jag visste inte att jag hade en slags inre kraft som pushade mig genom detta! Men jag måste komma ihåg att det här bara är början ! :S Jag ska slita hårt och länge för att nå det mål som jag satt upp, Mitt chema ser ut så här :
  • Måndag: Orbietrek 10 x 3 min!
  • Tisdag: Ridning, om inte, ut och gå !!
  • Onsdag: Spring/gå!!
  • Torsdag: Orbietrek 10 x 3 min!
  • Fredag: Styrketräning!
Jag har inte gjort något chema för helgerna för då brukar jag ju ändå bara vela köra skoter så, tyckte det var onödigt! :D
Aja, nu ska jag ner och se desperata och cougar town ! :)
Hej då !
/ En trött men STOLT Emelie & Simba ♥

Ska gå ner i vikt !!!

Hej igen ! =)

Sitter och gör ett chema över vilka dagar jag ska gå ut och gå/springa och vilka jag ska springa på "Orbitraken" inne :D Måste gå ner i vikt nu !!! 8 KG ska bort !
Jag måste göra ett chema har jag kommit på! Eftersom jag är så fruktansvärt lat så måste jag ha ett chema, typ vid datorn eller något så jag ser att jag MÅSTE göra något åt min vikt ! :) Tror det blir Orbietraken ikv då det är ganska kallt ute :(




/ Emelie & Simba ♥

Svar på tal!

Johanna -
Det är min utstyrsel för en dansuppvisning! :D
Hahaha jag tycker jag ser ut som en påfågel!! :D Mer bilder :






Jag vet att jag ser ut som en tjockis!! Men jag ska börja göra något åt saken nu !!! Jag lovar!! ska börja träna även om jag hatar det !! =)
Kommer ihåg för ett och ett halvt år sedan då jag var ca 8 KG lättare !!!!! 8 KG!!!

Puss & Kram / Emelie & Simba ♥

Tjenare, tjenare!!haha (lite att göra)

Tjoho!!Då sitter man på läxläsningen igen, KUL!! :O Åh jag har inget att göra och fick just reda på att jag ska göra so prov :O Åh !!
Ha det bra !
/ Emelie & Simba ♥

Sov gott :)

Hejsan !

Ville bara skriva SOV GOTT till mina läsare <3 Hoppas ni haft en bra helg!!
Natti, natti från mig och Simba ! =)


Mycket studier till veckan ! :(

God kväll! :D

Jag sitter här nere i köket och blickar frammåt mot den kommande veckan. Huvva!! Det ser inte bra ut för min fritid:(
På Tisdag har jag nationella i engelska :O Sedan på Onsdag har jag dansredovisning! På torsdag har jag prov i andra världskriget Och slutligen, på fredag har jag en bild jag måste lämna in, läxförhör (hörseln & balanssinnet) och sist engelska muntlig redovisning om ett engelsktalande land :( Northern Ireland!! :( BLÄÄÄÄÄ!!!!
Vet inte hur jag ska hinna med allt :( En sak är då säker och det är att jag INTE kommer ha tid med annat än pluggande!!!
HATA STUDIER!!! För tillfället, i vanliga fall tycker jag att det är roligt att lära sig nya saker men inte då allt kommer på en gång !!! :( Ajja, jag ska fortsätta att se Wipeout nu! :D
Bye, bye!!
/ Emelie och sina bästaste, bästaste SIMBA ♥

Goddag!! :D

Goddag!! :D

Idag har jag varit duktig! Jag har varit ute och gått på isen och runt hela vidsel!!!!! :O Jag, mamma och hundarna! :) Jag vet inte varför jag blivit så lat och slutat gå ut och gå !?! Någon som vet ?? :) Nä, tänkte vell det ! :)
Sja, det var vell tänkt att jag skulle hitta någon att köra skoter med idag men NOPE ingen vill ju köra skoter i denna lilla by ! :( TRÅK! Det är nog bara jag som verkligen älskar att köra skoter ( om man kör en som går frammåt ) !! Hm, vad ska jag göra ikv då ?? Nä, ska nog gå och durscha, Bye, Bye !!
/ Emelie & Simba ♥

Wihooo!!

God afton!!

Ville bara säga att rätt vinnare vann melodifestivalen!!! ;D Wihooo!! Det var länge sedan! =)

ANNA BERGENDAHL!!! :D
Ska sova nu! :D Natti, natti! :)
/Emelie & Simba ♥

Ja jag vet !!

Haha, Ja jag vet !! Jag ska fakstiskt sova nu ! :D Natti, natti ! =)

Lycklighets-testet!! :D

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:20,5
———————————
Total :20,5

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan nu känna dig ensam och sviken ibland. <-----
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Sov gott ! :D

Sov gott ! :D Åså får jag ju inte glömma att säga VAKNA TORRT!! :D Haha !
KRAAM! / Emelie & Simba ♥

Vad händer i helgen ?!? =)

Hejsan ! :P Har just "landat" här hemma efter en dag i Älvsbyn =) Jag och Rebecca for ner och socialade med Anton och Petter =) Trevligt, trevligt! =)

Vad ska man göra i helgen !?! :S Det blir ingen skoterkörning till Vistträsk i alf:( Isarna var tydligen för dåliga i Manjärv :( Men, men. Pratar med Dennis T nu och i värsta fall får vi be någon skjutsa oss till vistträsk ! :) Men nu ska jag på tossi!! Haha:D


Ha det bra!
/ Emelie & Simba ♥

Älvsbyn sen då !

Hello!!

Efter skolan drar jag och rebecca till Älvsbyn för att senare äta middag ! :D Kul, Kul!! =) Skriver mer då jag kommer hem, nu NO!! :(
Ha det bra !
/Emelie & Simba ♥ 

Nämen Guddaa!! :D

Goddag!! :D

Här sitter jag i datasalen och har läxläsning! :( Tråkigaste lektionen EVVAH!! :D Jaja ikväll blir det ridning och tv tittande! :) Det är ju bra på tv ikv, både desperata och Cougar town ! =) Ajja nu ska jag faktiskt göra något ! =) Har en engelsk redovinsning på fredag om ett engelsktalat land ! Northern Ireland!! :D Fast jag ska ha det med Nina och Hon har inte varit på skolan något denna vecka ! :(




Ha det bra !
/ Emelie & Simba ♥


Sov gott, vakna torrt!! :D

Tänkte bara säga sov gott nu !! Ska lägga mig tidigt så att jag inte är lika trött i morgon som jag var på skolan idag ! :D
NATTI NATTI!!

/ Emelie & Simba ♥

Ska man verkligen idas träna ? :S

Jag sitter här och funderar på om jag verkligen ska årka byta om och träna lite?:S Jag måste seriöst börja träna jag HATAR min kropp och mitt utseende men saken är den att det är så grymt jobbigt !! Jag fattar inte, på sommaren är jag ute och går jämt men på vintern årkar jag ingenting förutom att köra skoter och äta popcorn! :O Nu har vi tom fått låna en Orbitrek som står precis här bakom mig men jag har använt den en enda gång sedan vi fick den och det var för ca tre veckor sedan !!! :O Åhh!! ämen vafan ... Palla!?! JOOOO, eller nä! HJÄLP!!!

Så här ser klasströjan och byxan ut ! :D


Putar med rumpan så att man ser texten ! :D


Ha det bra!
/ Emelie & Simba ♥

Min dag! :)

Hello!

Det var ett tag sedan jag skrev men jag har faktiskt inte haft tid. Det har varit så fint väder ute så vill inte slösa min tid framför datorn då jag kan vara ute och faktiskt bli lite brun !! :D Nä men idag har jag inte gjort så mycket, skolan började ju så har vell varit där och tråkat ! :( Det enda possitiva med dagen var att vi fick våra  klasströjor :D BIG SMILE! Dom var fina, nog för att jag ser ut att drunkna i både byxorna och tjöjan då jag tog storleken L ! :D Men so what ? jag gillar stora kläder och nu passar de ju perfekt till skoterkörning!! :D aja, ska gå ut med hundarna nu men skriver säkert någon rad senare ! :D
BYE BYE!! :D
/Emelie & Simba ♥

En varm, solig vinterdag! :D

Tjennaaa!! :D
I dag har jag bara varit ute:P Har varit plusgrader i solen och någon enstaka minus i skuggan ! SKÖÖNT! :D Har tränat lite apport med Simba, han älskar att bära saker så han tyckte det var kul :) Jag vaknade faktiskt väldigt tidigt idag, kring åtta någongång=) Jag, mamma, Emil och hundarna har varit ute i solens heta strålar och grillat lite "marshmallows"?!? och korv :D Gött!! Jag vet inte vad jag ska berätta om, ni vet ju att jag varit ute och sen har jag vell inte gjort så mycket annat ! :)

JO, Jusste !! Jag har ju tolkat med pantern :D haha inte min favorit skoter precis!! Den går knappt frammåt !! :D haha tur att Polarisen är lagad nu ! :D hoppas jag hinner köra nå i helgen :D Annars blir jag aningen deppface ! :p
Hoppas ni har haft en trevlig dag UTE i solen ! =)

Emil äter kexchoklad  i solen! :D haha KLADDIGT!


Zorro tigger efter en kex bit :D


Simba ligger i solen med ett vedträ ! :) MUMMS!


Mamma ! :D Såg aningen bitter ut :(


Kexchokla go å gla! :D


My love ! <3


Sugen på något gott :D man kan ju alltid tappa något !

/ Emelie & Simba ♥

TJOHOOO! :*

Fick just veta att klasströjerna och byxorna har kommit !!! :D fast det blev helvetes dyrt ! 475 kronor ! :O Tur att mammsen har pengar !
/ Wommäh <3

Skotertur till storberget ! ;D

Hello!!

Idag har jag, Johan, Johanna, niklas lundgren, daniel Berg och matilda varit i storberget med fin pantern och bränna pulkan ! :D haha himla tragiskt att åka pulka !! det studsar så grymt mycket att man får ont i ryggen :( haha =) fast Johan klarade den tunga lasten utan problem =) För killarnas del så blev det mycket skottning och framgrävning av skotrar ! =) haha! alla tre grabbar körde fast en hel del gånger under den sköna soliga dagen =) haha Jag och Johanna åkte mest madrass och trickskider :P haha eller jag tog madrassen och johanna skiderna =) helvetes vad det går fort med madrass ! =) haha i sista brantbacken hoppade jag så jag fick armbågarna i magen, INTE SKÖÖNT ! kändes som om jag slog sönder hela inredet =) haha ! :P Jag ska gå och durscha snart så jag orkar inte skriva men jag lägger upp bilder ist ! =)


Niklas och Johan ska försöka få lös niklas skoter från både träd och djup snö!!


Johan går och kollar så att skidan rör sig som den ska ! Om ni kollar noga så ser ni att den står rätt upp !!



Jag och johanna körde upp med fin pantern ! :D


Johanna i den grymt djupa snön !! :P


Vi dumpade pulkan där nere ! :P


Haha !! :P GRUPPBILD och jag vet att jag fick grisnäsa ! men jag årkar inte sudda bort den som alla fjortis jävlar ! :D:D


Niklas körde fast då han skulle skjuttsa johanna på toppen ! :)



Pantern orkade inte heller ! :)

Mycket snööö!!

Johanna och Johan nere i spåret !!!! :O djupt elelr vad ? :D


Efter långt arbete med att få upp skotern så fastnade han igen, ca två meter från förra stället ! :O haha

Fin utsikt ! :P ( Inte på toppen ! )

Johanna goes modell !! :D haha


Jag och johanna redo att åka !! :D wihooo!


Inte så långt från toppen där de tre musketörerna solar ! :)


Fint, ser ju nästan till Kina ! :D moahaha!


Haha! Johan i ett dike :P


Han sliter och står på alldeles ensam :( huhu!

Dagens krash!!! :O Niklas körde in i ett stort träd denna gång ! :(



haha! rolig bild :O


Daniel Berg kollar sprickan på huven :O


Härligt ! :O


Stackars skoter ! :´(

Det sprack lite grann !:O


Niklas enda komentar - Tur man har försäkring! :D tihi =)

Hoppas ni haft en trevlig dag ! :D

/ Wommälllääähh ! ♥

Min lilla tid i Piteå ! :D

Hejsan !! :D

Jag tänkte berätta lite om min lilla tid i Piteå ! :D Hos Johan. :P Jag for som sagt dit i tisdags :D
Dagen började med att min väckarklocka ringde klockan sex på morgonen !! Så jag steg upp halvt i sömnen och gick för att hämta platt tången som var nere på tossi :D Sedan rotade jag fram nå kläder som skulle vara någolunda fint i alla fall ! :) Då jag var påklädd, sminkad och hade platt hår så gick jag ner för att käka lite frulle. Då allt var klart borstade jag tänderna och gick ut å satte mig i bilen :) Efter ett litet tag så kom Johanna och hoppade in i baksätet :D haha. Sen barde i väg mot Älvsbyn för att sedan ta en buss till Piteå :) Väl i Älvsbyn gick vi till chell och johanna köpte korv, pucko, yoghurt, glass och lånade toan :D tihi! själv köpte jag bara en pucko för att det var så länge sedan ! :D Sen åkte vi buss till Piteå och väl där så blåste det som FAAN höll nästan på att blåsa om kull, nä, men det var starka vindar! :D + SNÖÖ!! Vi skyndade oss till Johan och jag kan då säga att det var riktgt skönt att få komma in i värmen! :D Vi satt för det mesta vid datorn och lyssnade på musik innan vi åt " frukost / lunch" som för min del bestod av juice och en rostad macka :D kring tolv hlav ett gick vi ut på stan för att hitta något fagert ! ;D Jag köpte tre olikfärgade bollar till Simba, en zebra randig, en tiger randig och en leopard färgad! :D också hittade jag en t- shirt och en tjocktröja + en foundation och lipgloss! :D Johan köpte inget och Johanna köpte tre leggins :) 3 för 2 på Cubus!! :D ville också ha men hade inte penningo för det ! :( Då vi återvände till lägenheten satt jag och Johanna i vardagsrummet och lejdade oss med mobilerna ! :D haha OVANLIGT! Sedan fick vi mat av Therese som bestod av bacon och korv till spagetti och sallad :D Mumma! Sen på kvällen hade Johan främmande hela tiden så vi ville inte störa, vi gick tillbaks till våran heliga platts i vardagsrummet, nämligen SOFFAN! haha :D. Sen bar Johan och Therese in tv:n så vi låg hela kvällen och såg tv medans Johan var borta med några kompisar och Therese var och red! :P Tur att det var bra på tv HELA kvällen =) först så såg vi dating in the dark, sedan desperate housewives ( hur det då stavas  ) och till sist cougar town som ÄGDE!! :D Då Johan kom tbx gick vi och köpte biljetter till Alice i underlandet 3D! 120 kr för bara biljetten!! Tur att min snälla broder bjöd på bion :D Sedan blev det tjorv då johanna skulle betala för man kunde tydligen inte betala med kort ! :O Så Johanna sprang ut för att ta ut pengar men då hade knapparna på automaten fryst fast så vi gick bort till handelsbanken men samma sak där tillslut gick vi till sparbanken och där funkade det, jag kan säga att vi inte var dem ända som skulle ta ut pengar, he va folkat denna!! med pengarna i bursen gick vi och betalade johannas efterlängtade biljett :D haha. Sedan satt vi och såg på tv tills bion började! :D
Alice i underlandet var LÄSKIG i 3D, huvva! skulle aldrig klara av att se i 3D på en skräckfilm ! :O Jag tyckte filmen var bra fast har sett mycket bättre men jag kan inte klaga :D
Då vi sett bion gick vi raka vägen hem och lade oss :) Shit vad skönt jag sov på luftmadrassen! vi hade fått låna en 160 uppblåsbar säng som jag och Johanna sov på. GRYMT SKÖN! :D:D Vi sov till elva tolv någon gång då Johan väckte oss:D Frukosten bestod av rostade mackor med nutella cchoklad på till Oboy ! :D hehe till " efterrätt" blev det chokladbollar och tigerkaka ! :D haha NYTTIGT! Sedan fick vi träffa Johans ragg "Mia", väldigt trevlig tös! :D ehm, efter frullen och mötet med henne så satt jag och johan i hans rum och lyssnade på basen :D haha olika låtar med mycket bas och sådant ! :P Johanna låg på luftmadrassen och sms:ade med sin hjärtevän !=) Då jag blev less på basen så gick jag dit och hoppade lite på madrassen så hon studsade omkring :P haha! hon tyckte det var helvittes roligt =) moahaha! :D Kring kvart i två började vi gå till bussen ;P Hem till vidsele! ;P på bussen lånade jag ut min handsfree till johan och själv sov jag hela vägen till Älvsbyn =) väl i älvsbyn gjorde vi ingenting typ drygade ! :( Väntade på att vidsels bussen skulle komma och då den väl kom så var det grymt mycket folk i bussen :( Blää! Buss resan var dryg som vanligt men hemma i vidsele så gick vi på ica och jag köpte lite candy ! :D Mumma! Sedan åkte vi med Ann-Chatrine hem =) Så var min lilla tid i Piteå :P rolig ! haha.
Här kommer lite bilder i alf !

Pucko är alltid bra att ha med sig på resor ! :D


haha lite onödig bild på min två påsar ! :P


Johanna ligger och dagdrömmer på våran fina uppblåsbara madrass! :D


hahahahahahaha!! :D jag på morgonen innan vi for hem =)


Ha det bra !!
/Emelie & Simba ♥


Natti, natti!!

Natti, natti!! :D hoppas ni får en skön nattsömn !! :P
/ En trött tjej ! !

Tjaaa!!

Tjaaa!!

Nu sitter jag äntligen hemma i värmen och är mätt å belåten :D Jag och johanna har varit ute och kört skoter haha vi tolkade med både snowboard och bob :D Ehm, ja, allt gick ju bra (ett tag) tills det blev jätte kallt så jag inte kunde röra på näsan !:( haha och sedan då jag åkte bestämde sig johanna att fara ner i vidsel och köra lite så för mig var det ju bara att sitta kvar oppa boben :D haha sen kom det några andra (vet inte vem) och körde förbi oss så vi bestämde oss för att följa efter och då johanna skulle köra över storvägen så dog skotern SOPPATORSK!! HAHA, jag låter ju som värsta mullemeck:D tihi! jaja, hursomhelst så var vi tvungen att sätta skotern i friläge och rullade ner den från leden :D sen var det bara att gå hem i de fetaste skoterkläderna som finns!! haha, alla vidselare !! Vi gick från fotbollsplanen typ, den leden :O !! haha :D ajja, nu ska jag nog gå över till min bästaste granne och hitta på ngt ! :D

btw!!

I morgon blir det PITEÅ!! haha jag och Johanna ska och träffa broder! :D Kuuul, jag lägntar, det var ju ett tag sedan!

Ha det bra !!
/Emelie ♥

Från Sdol kvällen !

Hello !

Förlåt för att jag inte orkat lägga upp bilderna från Sdol förens nu !! Men här är dom:P


Suddig bild på Elle P inne på Thai garden :D


Min diskmedels mat!! :( Kyckling spett som smakade diskmedel :( BLÄÄÄ!


Ännu en suddig bild i entrén :) eller där man hägnde av sig jackorna typ :)




Maskinen uppträdde live! :D

Kommer filmer sen också men youtube buggade ihop :(
HA det bra !
/ Emelie & SImba ♥

Min bästaste granne!

Jävulst trötta + mycket oboy = Johanna videobloggar!



    Eeh , jaaa. Men jaaa *gris skratt* jaaa, eh jaa.
HA HAHA HA HAHA!


God morgon!!

God morgon alla pigga och glada!! :D
Haha siter här hemma och kollar på en grymt snygg video med mig som huvudperson ! :P haha tro inte att det är nån XXX film lr något sådant ! :) haha filmen är ett blogginlägg till johanna :P haha. Ja, idag har jag inte hunnit göra så mkt. Vaknade hos Johanna vid tolv någon gång tror jag, eller elva :O Ehm, sedan så har vi suttit vid datorn och kollat oppa snygg filmen!! :D haha. nämen seriöst, jag skäms jätte mycket efter gårdagens stora händelse!! Och nu efter mkt tänkande åså så har jag kommit fram till att den personen aldrig vill träffa mig mer ! Hur dum får man va ?? :O nä nu ska jag bli happyface ist för deppface :D:D:D:D:D! hoppas ni har det bra så hörs vi den !
/ En liten flicka ! ♥

Sov gott !! :D

Hello !!

Tänkte bara kasta in ett litet inlägg för att säga SOV GOTT!! :D Åsså hoppas jag att alla vaknar torrt !!;D
Natti natti !
/ Emelie & Simba ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!