Bring me down.



Kyligt värre..

Nu är vi hemma och har startat grillen för grillning.
Brännbollen var ju kanske inte lika roligt som förväntat, kallt som tusan. Skulle ha haft vinterjackan, vantar och mössa. Blåste och alla var ganska less så nu är det middag på schemat och sedan blir det vell att dricka.

Ska ta på mig tjockbyxor, håller på frysa ihjäl även här inne.
Nåja, ha en bra kväll! :)

Kan inte ta några kort, mobilen är död.


Valborgsmässoafton! :)

Goddagens.
Nu har vi handlat mat och fixat och donat inför dagen.

Dagen består av:
14-17: Brännboll med alla.
17-?: Grillning.
Kvällen: intag av alkoholhaltiga drycker.
Natten: fulla människor.

Låter som en helt vanlig valborgs enligt mig. :) Blir nog kul. Synd bara att det ska vara kallt och mulet och regn till och från. Men vi klarar oss nog bra ändå.

Hoppas även ni alla läsare får en kanonbra valborgs!
Ska försöka ta så mycket bilder jag kan under dagen så ni får vara lite delaktiga. :)

Ha det bra!

God natt! :)

Kom just hem efter en kväll spenderad hos jocke. Ska äta mina rostade mackor och sedan blir det sängen!
Sov så gott så skriver jag mer i morgon. :)

Yihaa.

Svårt att komma på rubriker.

Nu så har jag tagit min lilla tupplur och piggare är jag. Funderar bara på hur jag ska komma isäng nu efter att ha vaknat hyffsat sent och sedan sova under dagen..

Har drömt om mina nya skor under tiden, haha. Gillar dem? Om jag t.om drömmer om dem. Nåväl ska hitta på något att göra, skriver kanske senare! :)

Ha det bra allesammans.

En liten tupplur på soffan.

Planerar en skön tupplur på soffan. är trött och bara en liten stund. :)
Sedan så ska jag kika efter lite lägenheter och se vad som finns ute. Säkert inget som vanligt.. Men bättre att vara sktivt sökande än att kanske missa något man faktiskt vill ha.

Friday today.

Ja, fredag idag och vad händer? Faktiskt inte sugen på mycket efter förra helgen men får vell se.
Har nyss ätit lite frukost och drömt mig bort i alla bikinis jag vill ha. Har sett så himla många fina så har planerat in en sen shoppingrunda nästa torsdag, då jag även fyller år! :)
Så tänkte att jag och tjejjorna ska fara ut och äta eller liknande, sitta och surra om allt mellan himmel och jord till en god bit mat. :) alltid lika bra.

Nu så ska jag ta fram dammsugaren och ta bort alla dammråttor som börjat odlas här hemma.

Nu blir det sängen.

Har just sett klart filmen och nu ska jag bara borsta tänderna och sedan lägga mig och se lite tv.
Har riktig träningsverk i magen än och funderar på att värma vetekudden. bara för att det är skönt:)

Sov nu så gott så skiver jag i morgon.


Oh, vad mätt man kan vara.

Har jusst smällt i mig två köttbitar + grillande tomater, champinjoner, sparris och en majskolv! Puh, kan inte bli mer mätt än så här. Detta är värre än paltkoman.

Funderar nu starkt på att ta en sex and the city kväll med båda filmerna och sedan lite solo läsning. Låter allderles utmärkt för min del. Blir en lat kväll ikväll och tycker synd om Rikard som ska på gymmet.
Nåväl, skriver senare!

Puss ciao.


Lovely shoes! ;)

i paketet från Nelly fanns dessa underbara skor. Har dreglat efter dom så länge och nu är de äntligen här! De är mina absoluta favoriter och de är otroligt sköna att ha på sig och gå i! Den 13,5 höga klacken känns inte ens.
Mina andra höga skor på 14 känns hur mycket högre som helst och det är en ynka halv centimeter.

Bilden gör skorna orättvisa, mycket snyggare i verkligheten!


En ursöt bikini från wonderland. 299:- :)

Nu ska jag läsa min Nelly trend tidning som jag fick på köpet. Sedan blir det grillning. :)


Puh!

Nu är jag nyduschad och fräsch efter en springrunda i vidsel. Det roliga med dagens runda var att Rikard följde med och plågade kroppen lite. :)

Ska alderles strax ta fram några köttbitar som jag sedan ska marinera och sätta på grillen. kommer bli riktigt mumma (hoppas jag).
sedan så drar jag ner till Ica och hämtar ut ett paket. :) Wiho!

Ha det bra skriver då jag kommit tillbaks från ica.

Torsdag den 28.

Godmorgon! Mätt och belåten och med en outhärdlig träningsverk i magen..Då jag vaknade i morse och skulle sätta mig upp så gick det inte. Fick rulla över på mage och stiga upp med armarna och ryggen.. haha, inte bra. :)
Nåväl,  solen skiner och det är ganska varmt ute så ska sätta mig på altanen ett tag sen.

Hundmaten jag beställde förra onsdagen har inte kommit ännu, brukar ju bara ta tre dagar för hemfoder att skicka men icke. Stackars Simba har ju ingen mat kvar. Vi ger han det vi hittar liksom. imorse så fick han två mackor och rester från kycklingröran.

ha en bra dag! ;)

Riktigt skönt och mysigt! ;)

Nu har jag tagit en låång varm dusch.
Prommisen i storforsen var riktigt mysig, vi gick hand i hand runt och kollade på forsen, vi gick även ner på stora scenen och pratade lite om det fantastiska bröllop som vi fick vara delaktiga i tidigare i vinter. :)

Nu så väntar en macka och sedan far vi en snabbis till marie och kikar på Big brother. :)

Ha en bra kväll allihopa! :)

Lyckad träning, nu mer motion. :)

Nu är vi hemma efter ett pass på gymmet. Ska bara ta på oss lite mer kläder och sedan far vi till Storforsen och går en sväng med Simba. :) Mysigt!

Ha en bra kväll så kanske jag skriver mer sen ikväll. :)

Blir ett pass på gymmet ikväll!

Blev ingen springtur för mig idag. Det blåste så himla mycket och sedan så har jag fått rekomendationer att ha vila en dag innan man springer igen. Så, jag kör varannan dag då. Ikväll sattsar jag på gymmet och tränar mage/rygg och sedan så springer jag imorgon.

Mina nya guldiga naglar! ;)


HAPPYFACE!! :)

Är på så himla bra humör. Älskar livet! allt känns så otroligt bra och jag kan inte fatta att det är jag som har den turen att vara i mina egna kläder! :) haha.



Godmorgon! :)

Smaskar för tillfället i mig en god onyttig rostad macka och innan det så satte jag igång en tvätt. Efter frullen blir det en springtur mot bredsel, får se hur långt jag kommer. :)
Sedan så består resten utav dagen till att hålla tvättmaskinen sällsakap.

Nu ska här bytas om.:)

Hemkommen och nyduschad.

Nu har jag jobbat några timmar, sprungit, vart hem till mamma, hängt en tvätt och nu njuter jag av att inte göra någonting. :)
Hade förvånansvärt lätt för att springa idag. Sprang två kilometer utan uppehåll och kände mig långt från trött. Imorgon ska jag sattsa på en tur upp till bredsel och tillbaks. Synd att Simba inte kan följa, då han får så ont i lederna efter.. att proppa i honom smärtstillande är inte heller så kul.
Han får vara hemma med Rikard. :)

Ha nu en bra kväll så skriver jag imorgon igen:)

Nu blir det jobb. ;)

Har lagat en riktigt lyckad kycklingröra och nu börjar jag fara mot jobbet.
Har längtat efter jobb och nu blir det äntligen av!:)

Ha en bra kväll så skriver jag då jag är hemma igen.

Morsning! ;)

Nu har jag plockat bort alla hemska löven på gården och vattnat mina kära blommor som blivit så stora. :)





Nu ska jag bara byta om och sedan pallra mig på jobb, vet inte hur länge det blir men säkert till i kväll någon gång. :)

Ha en bra dag så höres vi! :)

Klickat hem lite saker;)

Nu har jag nätshoppat lite! Just wait and see!! ;) Guud hoppas de passar bra alltihopa. :)


Mys och fint i huset! :)

Nu är de nya gardinerna strykta och uppe på plats i köket.
Har varit hos Marie och gjort pizza. Det blev riktigt gott och nu är man riktigt mätt!

Sitter nu och kikar på sista minuten resor till Cypern. Ser riktigt skönt ut, dock inte all inclusive så får gå ut och äta. Men skulle vara riktigt skönt att bara sticka utomlands en vecka. :) Håller ni inte med?

Ha nu en bra dag så skriver jag kanske i morgon. Dock så hoppas jag på fint väder och några soltimmar innan jag drar på jobbet. :)

Måndag den 25 april.

Morsning korsning.
Vaknade sent idag, vid tolv tiden steg vi upp. Sedan det så har jag ätit frukost och sedan suttit ute ett tag. Vi hade tänkt se en film eller något nu och sedan ska jag snöra ihop en god kyckling röra hade jag tänkt. Med lite av allt möjligt till.

Har ett litet blogguppehåll nu. det är ju lov och sådär så känns skönt att inte sitta vid datan hela tiden. + ett riktigt, riktigt skönt väder ute som gör att man inte vill spendera allt för mycket tid åt att sitta inomhus. Hoppas det blir fler såhär soliga dagar så att vi får njuta av solen och värmen.

Hoppas ni haft en bra påsk och ni som har lov, hoppas ni haft ett bra lov! :)

Ajj, ajj, ajj!!

Trampade just in en glasskärva i foten. Oh vad ont det gjorde. Tog en pinsett och drog ut den och mysigt var det ju då inte någonstans. Den var djupt inne. Vi har städat och det här blir tredje dammsugningen på tre timmar. Ska dammsuga och skura en gång till ikväll.

 


Sliteeen...

Godmorgon alla!

Har nyss tvingat i mig lite käk och nu sitter jag ute i solen och glassar. Så grymt skönt med bra väder. Love it.

Gårdagens uppdatering var ju inte den grymmaste kanske men det var för att vi drog till med stor fest och sedan begav oss till Kåbdalis. Så, hade inte tid att sitta vid datan då det var sjutton pers här hemma. Nåväl kul var det och jag får ta den smällen idag. Massa glas trasigt och utspritt över hela huset, tobaksrök, gamla snusar, kletigt, bakis.
Känns ändå skönt då det är så varmt att man sitter i bikini ute. Hämskheten går över ganska fort då. :)

Hade bikini premiär igår. Satt här på altanen i bara korta shorts och bikini överdel.

Godmorgon!

Solen skiner men jag vet inte hur varmt det är ute, hoppas det blir superväder så att jag kan ligga och pressa på altanen. :)

Hursomhelst, Igår for vi till Krille där vi satt och surrade lite innan vi sedan blev bjudna på middag hos Marie, taccopaj och det var riktigt gott. Sedan efter maten så for vi en liten ragg i vidsel där vi sedan slutade hos Patrik, Elina och Grösse. :) Vi hade det jättemysigt. Satt och drack kaffe och käkade lite kladdkaka till massa babbel. :) Kul kväll, precis vad jag behövde tror jag. Sedan vid elva tiden, tror jag? Så for vi ner till Jocke för att se vad han gjorde. Där var det en hel del folk så vi tog oss en kaffekopp där med och satt och hade trevligt.
Var dock riktigt trött redan hos Patrik och Elina men tänkte att en kaffekopp inte skadar. :)

Nu så ska här eppileras, längtar dock inte men måste ju trimma benen innan man kan gå ut barbent! ;)

Todays news! Or not.

Nu är mina blommor planterade och jag vill bara att de ska börja växa! :) Känns som om tre veckor är jätte länge. Men nu efter att ha sett ett frö som är en milimeter stort så förstår jag att det kan ta tid för den att bli riktigt stor och börja blomma:) Kommer bli så fint till sommaren med färgglada starka färger som lyser upp väggen på baksidan av huset. Längtar.
Nu ska jag locka håret och sedan hitta något finare att ha på mig, sedan sminkning. :)

Hoppas ni hade en bra påsk!

Godmorgon! Hoppas ni hade en bra kväll igår på skärtorsdagen:)
Jag mådde dåligt och kände därför inte för att fara ut. Mådde illa och hade feberkänsla. Men, idag är det bättre och skönt är det för ikväll blir det en myskväll hos Marie med middag och mys!:)

Spenderade hela kvällen igår åt att titta på Semester duellen på tv3. Riktigt kul faktiskt. Två familjer med helt olika resemål ska få följa med den andra på sin semester. Detta skapar naturligtvis drama då inte stockholms blondinerna tål kyla och måste sitta i en vinter stuga där det är treittio minusgrader utomhus. Eller badkrukorna från norrbotten som inte vill ligga som stekta sillar i solen eller peta med en tå i vatten...

Riktigt nice.
SKa nu ta det lite lungt för vaknade nyss och sedan blir det lite frukost! :)

Gulligt av Cloetta! :)


Detta fick vi i påskägget av Marie. Tack så mycket! ;)

Stolt över mig själv!

Har nu tagit en lång iskall dusch efter att ha plågat kroppen på en 4644 meter lång springrunda! Jag är nu så trött så att jag vill lägga mig och vila och inte stiga upp på någon dag.

Känns så otroligt skönt nu!

Ha det bra, skriver sen! :)

Ojj, klockan redan efter tolv?? :O

Godmorgon, eller goddag.
Shit vad jag har sovit länge! Vaknade kring tolv tiden och åt då en yoghurt tallrik med skivad banan i.

Måste piggna till nu och få något gjort. Ska hänga upp de nya gardinerena och sedan plantera mina fina blommor! :)
Är några stycken och de är såå fina. Hoppas de hinner växa till sig innan de blir planteringssäsong så att de får vara utomhus.

Ha det bra skriver senare. :)

Nu blir det sängen! :)

Nu säger jag godnatt!
Ska lägga mig och se lite Big brother i sängen och sedan sova. :)
I morgon blir det påskmys hos Marie med godmiddag och mys hela kvällen. Längtar!

Sov så gott allesammans! :)


Ohh vad gott..

Med ett riktigt kallt mjölkglas i min vänstra hand då jag sitter och skriver till er med min högra! :)
Det är riktigt gott och jag tror det ar det här jag behövde! Mmumms.

Ska kika lite på ett par höga sommarskor som man kan ha typ till midsommar och sådana tillställningar har redan tre perfekta klänningar men skulle vela ha de perfekta shoesen också.
Jag vet ju att de höga med den stora träklacken som jag lade ut för ett tag sedan kommer att hamna i min skohylla men skulle vela ha ännu ett par. Typ ett par ursöta sandaletter! Det skulle vara helt perfect! ;)

Have a nice evening and i will write to you again later! :)

Home again! :)

Hej kära läsare! :)
Nu är vi hemma från Piteå med en fylld kyld. ;)
Vi for kring tolv tiden och började med att hämta lite hundmat från Grans till Simba (han äter inte den nya + diarre)
Sedan så for vi och tvättade bubblan en snabbis innan vi åkte ut på Klubben för en kopp kaffe. Efter det så for vi på djurmagazinet där vi köpte en anti drag grimma till King så att Marie kan gå ut och gå med honom utan att han drar. Funkar SUPER bra och rekomenderar verkligen en sådan.
Sedan så for vi på Willys och storshoppade nu inför påsk och sådär. Kom ut sex påsar mat rikare:)
Påväg hem så beställde vi varsin shcnitzel som vi plockade upp efter att ha packat in alla varor i kyl, frys och skafferi.
Vi tog sedan maten och åt den hos marie där vi även satt och surrade lite. Sedan så hämtade vi Simba från deras hundgård så att han fick komma hem. :)

Nu har vi försökt öppna en kokosnöt som vi köpte! Var mest en kul grejj bara för att testa.



Så här ser en kokosnöt ut för er som aldrig skådat en.:)

VI borrade ett hål med en vinkorksöppnare! Enda stället som är mjukt är i dessa "ringar".

Häller kokosmjöl i ett glas.

Såhär mycket "mjölk" finns det i en kokosnöt.

Sedan gick vi ut och kastade den i asfalten för att den skulle dela på sig.
Detta bara för att testa smaka det som var inuti. :)

Grannar.

Sura griniga gamla gubbar till grannar är inte min grejj alltså!!
Min hund går lös på gården, gillar du det inte så bygg en mur eller flytta!!

Morning.

Hej på er allihopa. Kunde inte sova så gick upp nu. Blir inte bättre av att det är mulet och regnar ute.
Nåväl ska ringa till linda (um) klockan åtta för att be henne skriva ut mer p-piller. Sedan så ska jag hoppa i duschen och hoppas på att det hunnit bli lite varmvatten i alla fall. Rikard duschade just ut allt.

Vi drar sedan till Piteå för att handla lite käk och sedan så har jag inget planerat.

Pensionärs varning då man stiger upp sex på morgonen ??

Lite bilder från prommisen:)


Mammsen :)

Simba :)

Ödemark och åter ödemark...

Jag och Simba. :)

Hurtig tjej! :)

Nu så har jag precis kommit in för en liten kafferast efter att ha rafsat bort löv och skit från gården. Har lite kvar men känner att jag behöver en kaffekopp innan jag fortsätter. ska sedan sätta igång en tvätt så att vi får bort lite. Sedan så blir det att tillaga lite middag.

Var ju upp till mamma idag och skönt var det. Först då jag var på väg upp så såg jag en skymt av henne längst bort på storvägen så jag började vissla och ropa på henne men såklart hörde hon ju inte. Så jag satte fart i full marsh för att springa ikapp henne. Men det var en bra bit. Hann i alla fall komma nog nära för att ropa på henne så att hon hörde. haha. Sedan så följde jag henne och gå den långa brännmarksrundan. Tror ni jag har ont i benen nu då?
Det var riktigt skönt och solen gassade! :)

Då vi kom hem till henne så gjorde vi en fruktsallad och sedan satte oss ute i solstolarna och stekte lite. Sedan så fick jag lite blommfrön som jag har velat ha länge. Så nu blir det att plantera och sedan sätta ut då tjälen har gått ur marken. :)

Nu kaffe! :)

Morning!

ÄNTLIGEN! Vilket fint väder. Allderles vindstilla och solen skiner. Nu ska jag på med gympadojjerna och sedan är jag redo för en skön springtur. Blir en liten sväng runt skolan och sedan upp på storvägen och därefter brännmarksrundan förbi mammsen. Ska hälsa på henne.:)

Ha en skön dag så skriver jag då jag är hemma igen. :)


Godnatt kära läsare! :)

Vad många ni har blivit, vad glad jag blir! :)
Ska nu lägga mig med ett vattenglas och se på Bb (Big brother) och sedan sova.

Imorgon blir det att springa en runda och sedan förbi mammsen en sväng och hälsa på. Har saknat henne lite grann fastän vi träffades i fredags då hon även fick vara med att se en lammning hos fåren. Inte alla som får det! Bara om ens barn går på Grans. :) mohaha. nä skojjar med er!

Ha en bra natt och hoppas ni sover riktigt bra och är utvilade inför morgondagen. :)

Kram på er alla!


NU HAR VI KNAPPT NÅGON SNÖ KVAR HÄR UPPE I VIDSEL! Sköönt. :)

Hemma från gymmet.

Nu har jag varit på gymmet med älsklingen och varit ett moraliskt stöd. Nämen, har tränat ryggen idag. Har så lätt att få ont i ryggen så med lite träning ska det nog bli bättre. Tränade med en femkilos vikt för att få lite mer motvikt.

Nu ett svalkande juice glas innan jag går ut på en kort prommis med Simba.
Blir att ta stavarna och han får gå lös. Blir svårt annars att hålla i både stavar och hund.

Ha en bra kväll så skriver jag senare! :)

Monday 18 april

Hello again!
Nu har jag hängt en tvätt och vikt undan den andra + stoppat i en ny. Dessutom så har jag hunnit dammsuga och fått mig lite mat i magen.

Ska strax byta om för att fara och träna på gymmet med Rikard sedan så blir det vell duschen, och en bra film skulle inte sitta helt fel. Ska i alla fall baka lite chokladbollar och sedan sätta mig och se på Big brother.


Mys i min lilla soffhörna. :)

Ligger i soffan och myser med min lilla dator. Vi har handlat och nu avnjuter jag skivade äpplen. Bland det godaste som finns då det är kallt och blåsigt ute. Perfekt litet snacks.

Nu ska jag fortsätta att stumbla lite och sedan hänga en tvätt. :)

Vågar inte gå ut..

För jag är rädd att blåsa iväg. Nä men allvarligt det stormar ju typ här i lilla Vidsel. Det dånar av blåsten då man sitter inne och går man ut så tåras det i ögonen av all blåst. Jag som hade tänkt gå en lång powerwalk med stavar och allt. Men, det får vänta det kanske lugnar ner sig lite framåt eftermiddagen.

Nu är tvättmaskinen i full rulle och jag ska försöka väcka rikard så att vi kan köra ner på Ica och köpa lite käk.:)


Lite att göra på Bb reklamen..


,
Ooh, sexxy! haha, jaaa jag har lite att göra.

God middag. :)

Nu så har vi sett lite film. Over the hedge, har sett den förut men lika rolig varje gång.:)
Innan det så åt vi en mummsig middag som bestod av wook grönsaker och entrecóte. Köttet var riktigt gott förutom att det var ganska mycket fläsk i det. Gick inte att äte vissa bitar. Men som tur är så har vi ju en levande kompost som gärna tar det som blir över. Simba.. :)

Ha en bra kväll, skriver kanske senare.

Mandelägg by Anthon Berg.

Smakade just ett mandel ägg av Anthon Berg. Sjukt goda. Riktigt bra alltså. ;)
Det är en mandel omsvept av choklad. ;)

God morgon, eftermiddag, igen.

Har sovit i någon timme nu. Är så sjukt trött, vet inte vad det är. Men skönt var det i alla fall och nu ska jag marinera lite kött som ska slängas på grillen ikväll.:)

Ha en nice dag allesammans! :)

Duschen är en bra kompis!

Den ger en värme, gör en ren, gör en avslappnad, rensar tankar, är skön. :) En bra kompis helt enkelt, haha.

Sool, sool, strålande sool! ;)

Godermorgon everybody!
Just uppkliven efter en riktigt skön nattsömn. Har dock inte hunnit äta något än men det får bli lite senare.
Då jag tittar ut genom fönstret så ser jag en stor värmande sol men även många träd som svajjar. Så, ändå inte speciellt skönt att vara ute. Lite kyligt då det blåser som det gör nu.

Gårdagen bestod av lite vindrickande innan jag började må dåligt igen. Jag kanske håller på få någon influensa eller något för nu har det varit så här i en hel vecka. Där slutadde det roliga så jag klunkade vatten och funderade nästan på att gå och spy. Men, istället så for sällskapet och jag och Rikard for till Marie för att äta några mackor då vi själv har slut, och glömde att köpa igår medans Ica var öppet. Men inga mackor för mig inte utean jag åt lite tacco chips och guaccamåle (stavning?) Sedan så satt vi och såg en film.
Somnade lite i slutet så vi for hem  och nannade kudden.


Så här nyvaken ser man ut idag. Årkade inte ens torka bort sminket igår, otvättat hår. Mmm.

Vad ska man göra ikväll då?

Är sugen på lite party men verkar inte bli något, en bra film kanske? Känns som om jag inte har ro med att sitta still, vill dansa, dricka och get wild and crazy!

Hälsat på hos grannen en sväng.

Alttså Krille.:) Vi satt i soffan och chillade. Såg på lite roliga filmklipp från datorn och sådant.
Nu så är vi hemma och försökte komma på vad vi skulle äta. Blev rester från pytt i pannan men jag fick knappt i mig något. Är lite illamående. Men kanske kan äta senare ikväll.





I behov av klippning + färgning!

Jiiises, topparna spretar åt alla håll och vill ha mitt blonda hår igen. Så grymt skönt att inte tänka på den förbannade utväxten hela tiden.
Har bara tänkt att avfärga allt det mörka och sedan kanske dra några ljusa slingor för en fräsch look. Fint till sommaren dessutom.

Färgglatt.



Nu blir det lite nagelfix! ;)


Lördag 16 april.

God morgon allesammans.
Sitter och funderar vad jag skulle ha gjort? Har ingen lust med en springtur och jag kan inte använda voddler så det blir ingen yoga heller. Tvätten är i alla fall i full rulle och det hinner nog bli många tvättar till idag. Kanske ska göra mig nå frukost, men vad?

Ska stumbla runt ett tag tills jag hittar något kul att göra, tills Rikard vaknar. Den stackarn var ju tvungen jobba natt inatt.

Ha det bra! Skriver nog snart igen.

Natti natti! :)

Ligger i sängen och ser på gamla asnitt av sommar i sverige. Men nu ska jag nog sova. Blir en hurtig dag imorgon med en springrunda och sedan en rejäl städning här hemma. :)

Sov gott allesammans. :)

Påskgodis.

Tack Marie för det goda påskgodiset vi fick! :)

Vill ha sommar nu!

Kan vi inte spola fram tiden till den dag då det är 25 plusgrader ute och man kan ligga och steka uppe på klipporna i stoforsen? Så man kan bära korta shorts och sandaletter utan att frysa ihjäl? Till den dag då det luktar grillat i luften och den dag då grillfester, fotboll och volleyboll är en del av vardagen?

Har hittat hur mycket fina sommarklänningar som helst. Och som vanligt en massa skor jag vill ha. Skulle vela köpa ett par blommiga shorts också.


Dessa tex, med ett pösigt linne instoppat och med höga somriga skor till! Perfect;)

PÅSKLOV!

Oh så skönt med ledighet i två veckor! Nu ska det sportas och latas. Hur går detta ihop? Jo, först springa, sedan yoga sedan lata. :) Var länge sedan jag körde yoga så det får bli etta på "att göra listan."
Nu så har jag gjort kaffe till Rikard och en Daim cappucino till mig. Mumma.

Dagen har besått av att mjölka kossor och förlösa lamm. Riktigt kul med att mjölka kossor faktiskt, grymt läskigt i början men sedan så rullar det på ganska bra. Sedan så har jag även hunnit med utvecklingssamtal som gick riktigt bra det med. Ingen är orolig över mig i skolan. ;)
Glömde fota de söta lammen men kanske kan tjuva en av mamma som tog några bilder på dem.

Ska  dricka upp min caooucino nu och så skriver jag mer sen. :)

14 april och solen skiner.

Har varit och ätit men känner mig illamående och har en hemsk huvudverk. Hoppas jag inte blir sjuk bara. Har kännt mig lite hängig idag och igår. Hoppas det går över. Ska gå en promenad med SImba och sedan lägga mig och vila.
Fick i alla fall veta att jag fick G på matte provet. Och han sa att allt såg mycket bättre ut och att vi skulle fortsätta kämpa oss igenom den sista månaden av skola nu.
Blev ju så ledsen då jag fick veta att jag hade IG i betyg i matten och att jag verkligen försöker men kan ändå inte. Så ett G för mig är jättebra och det är så skönt att veta det.
Fick även veta att jag låg och vägde mellan ett VG+ och MVG i Naturkunskapen. Varför jag inte hade MVG var för att jag inte "pratar" på lektionerna. Men, jag försökte förklara för honom att jag inte är den som sitter och frågar och babblar på lektionerna utan jag är en av dem som faktiskt sitter tyst och hänger med på genomgångarna. Behöver därför inte fråga. Hoppas i alla fall att han tog in det jag sa och ger mig ett MVG. :)

Längtar till imorgon då mamma och Emil kommer och hälsar på. :)
Vi ska ha utvecklingssamtal och sedan så ska jag visa dem de nyfödda lammen här på skolan. Även korna tror jag.

Ha nu en bra dag så hörs vi i morgon då jag kommer hem till Vidsel.

Skola, IG, omprov..

Hejhopp! :)

Har just ätit och innan det så hade jag omprov i matten med ekvationer. Suck! Men det kändes då som om det gick ganska bra denna gången så förhoppningsvis har jag G. Nåväl.
Idag så har jag haft klasstid på morgonen där de pratades om klassjackor. Men jag ska inte ha någon. Känns aningen onödigt med ännu en softshell jacka då man redan har flera. Vi skulle tydligen ha den som "träningsjacka" då vi tränar hund. Men, kruxet är det att. Det är som en helt vanlig jacka bara att det står Grans, hund på den. Så. Jag anser det väldigt onödigt då man redan har bra jackor. Slöseri med pengar att ha en till som man redan har flera av. MEN, detta är min åsikt.

Sedan så har jag pluggat matte tre lektioner idag för att klara provet senare. Och förhoppningsvis så gick det  bra. :)

Nu ska jag, fanny, jennifer och Elin träna hund. Vet inte vad ännu men blir vell antagligen lite lydnad.

Ha en fortsatt bra dag så skriver jag någon annan gång.


Sol och bad, jodå! :)

Solen ligger på det är 12 plusgrader i skuggan och jag och Fanny har varit ute med hundarna. Gick förbi en enorm vattenpöl som var ca tio cm djup och hur stor som helst. Så snälla ägare som Simba och Barbie har så fick dem naturligtvis bada lite. Dom sprang och busade och sedan blev min gubbe till hund trött och lade sig pladask i vattnet. Jätte mysig var han efteråt, eller så inte. :)

Big brother nu.

Vi ska strax fara till Marie och se på Bb. Blir en härlig mysstund innan jag måste lägga mig och nanna kudden. Imorgon blir det Piteå och skola och längtar gör jag ju inte direkt. Kommer troligtvis stanna där tills på fredag.
Men det känns ju skönt att det bara är sju skoldar kvar innan jag är ledig från och med den 19april -2 maj. :)

Ha det så bra så skriver jag senare i veckan.


Green nails.


Ser blå ut men de är gröna.

Passar våren perfekt.

Är med och tävlar!

Om en jättesöt klänning hos Lovisa.
Besök hennes blogg och var med och tävla ni med!

Hitta snygga studentklänningar, cocktailklänningar och festklänningar hos Fashionbox.se - klänningar online!

Eller varför inte spana in snygga bikinis nu till sommaren? Hos Fashionbox hittar Du din snygga bikini online!

Besök fashionbox.se idag!


Ibland är det kul att ha hund...

Har varit ute ett bra tag och plockat bort hundBAJS med en spade.
Blä, förmultnade korvar överallt.. Aja, nu är det mesta borta men blir en till rensning då all snö är borta. Har börjat ta bort redan nu för annars luktar det så illa när solen ligger på. Jag lyckades ta bort bajs till en hel sopsäck! Nu har jag ställt den ute vid bodan och får ta och lämna den någonstans sen. Någon som vet vars?  Vars far man och lämnar bajs? haha. låter sjukt. ett helt inlägg om bajsplockning.




Nu sitter jag inne i en skön soffa och lyssnar på riktigt bra musik i Rikards hörlurar. :)
Dessutom en jätte kopp med kaffe här på bordet. Mumma!

Ha det bra alla!

Money, money, money...must be funny!

Sitter och dreglar över skor. Har hittat en massa skor som jag vill ha.
Har även hittat en hel del söta somriga klänningar och toppar som gärna skulle få komma hem till min garderob. :) De här skorna är bara en liten del av de jag vill ha men lägger upp dem för de har samma stil.

Älskar den stora träklacken på dessa skor. Alla är från Nelly shoes och kostar runt 400 kr.

Lång väntan..

Till papillon kullen har föds.
Har ju tingat en tik från en planerad papillon kull nere i gränna. Föräldrarna parades i lördags och parningen verkade gå bra. Båda hundarna tyckte om varandra och allt gick som det skulle. Hoppas nu bara att tiken blir dräktig. Dräktighetstiden för hundar är 63 dagar, alltså drygt två månader. Sedan är kullen född! :) Längtar som tusan efter besked på en lyckad parning.

Tänkte i alla fall visa föräldrarna för er!


Mamman, Teriyaki.

Pappan. Hur snygg som helst!

LÄNGTAR!

Söndags ångest, jodå.

God morgon på er alla.
Sitter i soffan och njuter av att bara slappna av och ha det bra. Steg upp vid nio tiden men har legat här sedan dess och kollat på olika spa behandlingar. Skulle så gärna vela fara på spa och få sig lite massage och kanske någon annan behandling. Det skulle vara mysigt.

Har så himla ont i vaderna nu. AJJ! Det sträcker och sliter då jag går så det blir ingen prommis idag inte. Ska ta det lugnt och nu försöka få i mig nå mat. Har ingen matlusst alls men måste ändå försöka få i mig något.

Huvva, imorgon är det Piteå och skola som gäller. Vill verkligen ha lov nu. Är så himla skoltrött fastän jag har haft praktik i två veckor. Aja, på en och en halv vecka så får jag ju då påsklov i en vecka och det kommer bli riktigt skönt.

Ha det nu bra så skriver jag mer senare. :)

Home lovely home.

Nu är vi hemma efter en riktigt, riktigt god middag hos Marie. Det var hemmagjord potatis sallad, en otrolig grönsallad, grillat älgkött och grillade tomater. Riktigt gott. Skulle ha tagit några bilder men tänkte inte på det då utan njöt bara av tillvaron och det goda köttet. Efter att vi ätit och surrat och haft det bra så for vi förbi jocke och hälsade på allt folk innan de skulle på fest hos Krille. Nu så sitter vi i soffan och njuter av ett rent och mysigt hem.
Det är så skönt att få komma hem och bara vara.


Nu så ska vi se på film och sedan så blir det sängen.
Om jag inte hinner somna på soffan vill säga.
Ha en bra kväll och ta det lungt. ;)

Puh!

Nu har jag dammtorkat hela huset. T.o.m skrubbat väggarna i toaletten. :)

Nu bär vi iväg till Marie och grillar! :)
Ha en bra kväll så skriver jag då vi är hemma igen.:)

Lördag den 9/4-11

Nu är jag hemma igen.

Springturen i morse gick vell sådär. Sprang runt halva vidsel på storvägen och sedan tillbaks. Nu har jag en hemsk träningsverk i högra vaden. :(
Sedan efter em skön svalkande dusch så tog jag en tupplur på soffan med Rikard innan mamma kom och hämtade mig. Vi for på något såkallat "Manjärv dagen" där det tydligen skulle säljas saker i olika stånd osv. MEN, det fanns ett lotteri och sedan satt det lite folk på isen och pimplade. Mer än så var det inte så vi for hem. Jag for upp till mamma och rensade ut min garderob och kastade mycket till myrorna. Sedan så tog vi en promenad och jag gick sedan hem.

Nu har jag dammsugit och skurat hela huset och ska snart dammtorka överallt. Det är så skönt att ha det rent och fräscht. :)

Ikväll så blir det lite grillning hos Marie.

godermorgon.

Nu är vi vakna och jag ska strax ut på en morgon springtur i det fina vädret. Innan frukosten för att bränna fler kalorier.

Skriver mer sen då jag har kommit tillbaks.


Stort grattis till min SIMBA!

Nu säger vi GRATTIS till Simba som fyller sex år idag!
Denna dag för exakt sex år sedan så föddes en underbar vän som går på fyra ben. En vän som varit trofast under hela hans livstid och förhoppningsvis i många år till. Älskar dig kära vän! Stort grattis! <3



Veckan som gått.

Hej på er allihopa!
Det var ett tag sedan sist men nu är jag tillbaks i min lilla myshörna här hemma i Vidsel. ;)

Tänkte berätta om min vecka i luleå. den har varit ganska lång men riktigt rolig och jag har haft kul med girlsen.

Måndag:
Rikard skjuttsade mig till luleå vid nio tiden och sedan plockade vi upp jennifer och åkte sedan vidare till busstationen där han lämnade av oss. Väl på busstationen så mötte vi upp linda och tog sedan bussen ut till antnäs där vi skulle jobba.
Vi gjorde inte så mycket under dagen, borstade hundarna och tränade lite platsliggning.
På kvällen så sov vi alla hemma hos jennifer och hade en myskväll med middag och wii spelande. :)

Tisdag:
Vi vaknade vid nio tiden, åt frukost och hoppade sedan på bussen in mot stan.
Därifrån åkte vi ut till jobbet och tränade. Vi for även ut ill hertsön där brandstationen har ett hus som de tänder på och sedan släcker och då får hundarna söka upp preparat. Så som, bensin, droger m.m
Så, vi fick gå med hundarna in i huset. Sedan så hade vi inget mer att göra utan vi tränade lite kontakt och sedan så fick vi skjutts hem. Jag sov hos jennifer hela veckan så linda for hem till sig, och vi till oss.
Jag kommer inte ihåg riktigt vad vi gjorde förutom att Simba fick syn på deras akvarium fullt i fiskar som han tyckte var jätte roligt. Han försökte ta dem genom att "dutta" med nosen på glaset. Men, såklart gick det ju inte och så blev han less och gick därifrån.




Onsdag:

Fick sovmorgon till klockan tre. Vet inte riktigt vilken tid vi steg upp men det var inte speciellt tidigt. Vi åt i alla fall frukost och sedan tog vi en riktigt skön promenad ner på isen och gick en bit efter isvägen.




Sedan vid tre tiden så åkte vi ut till antnäs och sedan in till stan igen där vi höll i en valpkurs. :) Riktigt roligt. Vi slutade klockan åtta då jennifers mamma kom och hämtade oss. Vi gick typ och la oss direkt vi kom hem för vi var så trötta och slitna efter en rolig dag med massa valpar. :) Blir lika sugen varje gång jag ser en att skaffa en till hund.

Torsdag:
Var ledig hela dagen. Vi for ut på storheden och shoppade till Simbas sex årsdag.
Vi bakade sedan en rulltorta med leverpastej fyllning som tårta till kalaset. :)
Vi gjorde även en jättegod fajitas tacco till middag som tog lång tid att äta för mestadels av tiden gick åt till att ha magknip av allt skrattande. :) Sedan så var det hundarnas kalas. Kvällen bestod av en jätterolig tjejkväll med massa snack och skratt.


Fredag:
Grattis Simba! 6 år idag! :)

Vi for ut till antnäs vid tio tiden. Där lämnade vi Simba och sedan for vi till en kennel med jätte söta papillon valpar. (ni vet en sådan hund jag vill ha, har visat det i bloggen förut)
Jag blev i alla fall kär i en liten tik. :)

In love<3




vilket härligt väder, hoppas det håller i sig. :)

God morgon allesammans!
Blev så att jag får skjutts av älskling till Luleå halv nio i stället för att ta bussen klockan sex. Tack så mycket <3
Sitter och äter frukost nu. Lite rostade mackor och en kaffe kopp. Inte alls så dumt. Jag har blivit en riktig kaffe drickare på senaste, vet inte varför men dricker kaffe flera gånger per dag om det finns tillgängligt. Det är ju så gott och en riktig start på dagen.

Har packat med spring brallerna och vårjackan så nu i veckan blir det att springa varje morgon före frukost (då förbränner man mest kalorier). Så, den trettionde maj är jag i topp kondis och orkar springa hela vårjoggen, kanske inte. Men är i alla fall i bättre kondis vilket känns riktigt bra för mig. :)

Ha det nu bra så ska jag gå och rasta vovven innan vi drar oss mot luleå för jobb.

3 APRIL!

Nu blir det myskväll efter en härlig dag i vårsolens alla strålar. Har hunnit super mycket trotts att vi vaknade klockan elva.
Jag har gjort lite middag och nu ska jag klä på mig något annat än shorts och en t-shirt för att sedan bege oss mot Joakim för att se på en film. Blir det skräckis så vänder jag mig nog om och försöker sova. Aldrig att jag ser en skräckis hos honom med hans suraound system. No way! ;)

Ha nu en bra vecka också, kommer nog inte kunna skriva något mer ikväll.


What a feeling.

Nu har vi varit på en prommis. Det blev brännmarksrundan och skönt var det. Riktigt varmt och soligt. Rikard stannade sedan hos jocke då vi kom tillbaks till vidsel och då sprang jag hem. Simba är riktigt slut nu och sussar i sin bia bädd.



Imorgon blir dett att stiga upp tidigt för att hinna med bussen till luleå och sedan åka ut på mjölkudden för att lämna Simba och sedan på jobbet. Stressigt kommer det ju att bli helt klart men är inte så mycket att göra åt saken.


Pigg och glad.

Denna dagen har varit riktigt skön. Har hunnit städat köket, tvättat, dammsugit och strykt gardinerna. Känner mig riktigt pigg och nu ska jag dra med mig killarna i huset på en promenad.





Sushi: A lá Rikard.


Nu är vi mätt i magen. :) Rikard har gjort en god samling av sushi kuddar som vi åt. Även Simba fick sig några bitar.

Morsning, korsning:)

Nu har jag tryckt i mig två goda limpskivor och tagit på mig de nya shortsen och drömmer mig bort att det är sommar. Det är riktigt fint väder ute och jag ska sätta in en tvätt och sedan dra med mig rikard p+ en spring tur, eller kanske en skön prommis.
Ska försöka få bort min sista lösnagel och sedan måla dem i någon härlig färgglad nyans.


Helt klart sevärd!

Filmen var helt klart värd att se. En riktigt bra film enligt mitt tycke. Jag gillar ju tecknade barnfilmer, och kommer nog hålla mig till dem och komedier i fortsättningen också.
Jag har aldrig kunnat se skräckfilmer. Mår dåligt i flera dagar och i bland veckor efter att jag har sett en skräckis.
+ att det inte gör saken bättre att vara jätte mörkrädd. En gång såg jag en film om ett par tjejer som fastnade i en grotta och där det sedan kom en massa äckliga, nakna, blinda, slemmiga människor och åt upp dem. Låter ju inte så farligt kanske, för jag är usel på att förklara och vet inte vad filmen heter. Men, ialla fall så var jag rädd för att gå in och tända lyset i tvättstugan som är i garaget för jag trodde det skulle vänta en sån där äcklig människa där inne. Så jag var inte i tvättstugan på en hel vecka efter det. Burrr, ryser.

Men ska inte skrämma upp mig själv nu så skriver inget mera nu.
Natti, natti. :)

Det blev inte som jag tänkt mig.

Hej igen:)

Det blev inte lika mycket skrivande som jag tänkt mig idag.
Har haft fullt upp med städning och annat så har faktiskt inte haft någon tid till det.

Nu ska jag dricka en kaffe kopp och sedan ska jag och älskling se på Despicable me.
Skriver senare om vad jag tyckte om den.


God morgon.

Nu så är vi vakna och jag har ställt fram lite frukost som snart ska avnjutas. Min mage kurrar efter mat och har gjort det ett bra tag nu.
Dagens händelser blir att tvätta och stryka gardiner samt dammtorka lite. Vet inte vad som har hänt med mig men har börjat vela städa hela tiden. Tycker det är så skönt att ha ett rent och fint hem. Gillar även lukten av skurmedel och nystädat. :)

Nu ska jag käka men skriver snart igen. :)

Myskväll.

Nu sitter vi hemma i soffan och myser. Snart så ska vi fara hem till krille och kika på big brother. :) Mys, mys.
Har precis druckit ett oboyglas och ska sedan hänga upp en tvätt.

Hurtig, jodå. ;)

Nu har vi ätit lite grann och jag åt en efterlängtad sallad som jag sett fram emot hela veckan. Har hunnit sätta igång en tvätt och sprungit en runda runt vidsel. Har även handlat och nu ska jag städa köket.
Har pratat med mammsen om att delta i vårruset i luleå. Är så himla taggad på att springa och hon vill också så den 30 maj ska det springas.

Ha nu en bra kväll.

En vecka avklarad i luleå.

Hej allesammans. Nu är jag tillbaks i vidsel efter en vecka i luleå. Det har varit kul och läringsrikt.
Känner mig lite rostig till själva bloggandet då det var ett tag sedan sist. :)
Men jag ska berätta lite om veckan:
Måndag:
Jag och Rikard for till Piteå och åt suchi och sedan for jag till veterinären och han till jobbet.

Väl hos veterinären så fick jag komma in tidigare och simba blev först helt undersökt, sedan så ville de röntga honom då hon hörde att det knastrade i hans leder. Så, simba blev sövd och sedan inburen till röntgen där det tog flera bilder på hans höft och bakben.
När bilderna var klara såg veterinären en lindrig artros. Det är när lederna är kroniskt inflamerade. Detta förvärras med åren. Hon trodde även att han kan ha fått någon inflamation inuti kroppen. Detta såg hon i och med att han tydligen hade svullna testiklar och dåliga analsäckar.
Så nu går min gubbe på medecin och vi hoppas att han blir bättre.
Efter veterinären for vi mot luleå. Jag for till linda och rikard for hem.

Tisdag:
Jag vaknade vid nio tiden och sedan åkte jag med linda och jennifer till antnäs där vi skulle praktisera. Vi åkte sedan till brukshundsklubben där vi började arbeta med två shäfrar. Vi tränade bara lite vardagslydnad så som sitt, ligg, stanna kvar, inkallning.
Sedan vid tre tiden så fick vi skjutts in till luleå. Väl hemma gick jag och linda till Coop för att handla lite mat inför veckan.

Onsdag:
Vaknade ganska sent. Sedan fick vi skjutts av jennifers pappa till distriktsveterinären där vi skulle besikta Bänkt (shäfer valp) och Tage (vuxen shäfer). Bänkt var frisk och kry medans tage hade öroninflamation på båda öronen.
Efter veterinär åkte vi ut på bruks och tränade lite spårning. EFter detta så åkte vi buss in till luleå där vi sedan gick hem och bara var.

Torsdag:
Vaknade vid halv tio och sedan gick jag en runda med simba. Då vi kom tillbaks så åt jag frukost och väckte sedan Linda då jag gick och duschade.
Då båda var klara så gick vi in till stan där vi mötte upp jennifer. Jag köpte ett par skor, en klänning, shorts, ett armband och även ett par spring taights.

Efter en rätt så lyckad shopping runda åkte vi buss hem till linda där vi pratade och gjorde lite middag. Sedan gick vi hem till lindas mamma. Vi hann precis dit när jennifers mamma kom och plockad upp oss för att lämna oss på jobbet inne i stan. Vi jobbade på en valpkurs och tränade flera ekipage och deras söta små valpar.
Det var riktigt kul och verkligen något jag skulle vela annordna själv.
Sedan vid åtta tiden då vi var klara så for vi på hemmakväll och köpte lite gott till en mysig filmkväll hemma hos linda. Vi alla sov där också.

Fredag:
Vaknade kvart i nio. Kollade busstider till älvsbyn och sedan stressade vi till hertsön för att hinna med en buss som gick därifrån in till stan för att sedan springa till busstationen för att hinna med min buss till älvsbyn som gick kvart i tio. Hann inte äta eller något.
Väl i älvsbyn kom Rikard och hämtade mig och nu är vi hemma i vidsel. :)

Ha en bra dag :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!