vilken dag!

hej på er.
nu sitter vi på klubben hos mats och marianne efter att ha ätit en kvällsmacka.
min överaskning till rikard var en spadag på havsbadets spa. han blev glatt överaskad då vi kom dit. vi började med att få varsin morgonrock och efter det fick vi välja en ört till vårt kurbad det var en duo behandling och rummet vi var i var hur mysigt som helst! efter att vi valt en ört så blev vi visade in i vårt rum. jag klädde av mig morgonrocken till bikini och lade mig i kurbadet. det doftade helt underbart av lavendel och dåjetstrålarna startade..wow! en helkroppsmassage i vattnet. jag låg bara och njöt. samtidigt fick rikard en ryggmassage av vår duktiga massör. efter det så tog vi på ossmorgon rockarna och blev bjuden på kaffe/te vindruvor apelsin, nötter m.m. sedan gick vi tillbaks i rummet och då var det byte så att rikard fick bada och jag massage. somnade flera ggr! efter att vi var klar med våra behandlingar så gick vi upp på solterassen där en enorm uv lampa värmde oss och vi fick lite färg.
efter detta så böt vi om och på med vinterkläderna för att åka och hämta denzel i öje och sedan vidare hit.  jusste, vi han äta en supergod sushi också!
sånu sitter vi här och ska strax gå och sova. imorgon är det nyår och då blir det fullt ös här på klubben!
sov gott och vi önskar er ett gott 2012!

Imorgon bär det av.

Då blir det Piteå. Vi far vid 11.30 tiden. Lämnar Denzel i Öjebyn och sedan bär det av mot ett ställe där jag och Rikard ska tillbringa tid och ha det bra under dagen. Kan dock inte säga vart vi ska ännu för då kanske överraskningen är förstörd för Rikard. Om han får för sig att kika in här. :) Men, imorgon får ni nog veta!
Blir borta hela dagen om inte hela natten. Att vi sover i lägenheten men vi får se. På lördag är det ju nyår och då ska vi spendera dagen, kvällen och natten på Klubben hos Mats & Marianne. Blir lite mat, dryck och fyrverkerier. Mest en lugn kväll. Får se vad Denzel tycker om fyrverkerierna.. Afghaner brukar vara ljudkänsliga. Men, han får följa med mig ut så att han ser vad som händer och att jag visar honom att det inte är något fara. Simba tyckte bara fyrverkerier var roligt och han spran omkring ute bland människorna. :) Det kommer säker att gå bra.

Har dessutom gjort klart utställningslistan för 2012. Kommer bli riktigt roligt att få fara runt på utställningar. Dock har jag satt Sundsvall som längsta destination. Får se hur det blir med det. Vill ju så gärna till Tvååker, skokloster och tånga heed också. Men finns det pengar till bensin så kör jag! Får ta det som det kommer. :)



Så här ser den ut

UTSTÄLLMIMGAR 2012
Leejoy's Dream Desire

x25/2 Boden INOFF
x1/4 Boden OFF Special
x14/4 Sundsvall NAT
x15/4 Sundsvall OFF special
x6/5 Öjebyn INOFF
x19/5 Piteå NAT
x16/6 Vännäs NAT
x30/6 Rovaniemi INT
x17/6 Vännäs OFF special
x1/7 Gällivare INT
x14/7 Piteå INT
x15/7 Råneå OFF special
x4/8 Ö-Kalix NAT
x11/8 Umeå OFF Special
x30/9 Boden OFF Special
x13/10 Sundsvall INT





Skönhetskväll.

Det enda som fattas är mjölken.. Annars skulle jag suttit och smuttat på en god smoothie för tillfället. Fick ett superbra kit av mamma med en stavmixer. Så det är lätt att blanda ihop en liten "gott och blandat" drink.
Har duschat och använt Lánzas repair shampoo och sedan snört i Lánzas inpackning i 30 minuter medans jag epillerade benen. Tagit en rengörande kräm och tvättat ansiktet med och sedan en återfuktning. Nu är jag nöjd och belåten. Skulle haft ett fotbad också. Åå vad skönt det skulle vara.

Nåja, nu ska jag fortsätta drömma om smoothien.



27 December.

Halloj på er!

Nu är jag hemma efter en bra dag uppe hos mammsen. Vaknade kring 11, klädde på mig och sedan pallrade jag och min nybadade Denzel oss upp till henne. Där var Jonathan och vi hade julklappsutdelning. Som den tur jag har så glömde jag ju hans paket i Piteå men, aja, han får det till helgen efter nyår.. Jag fick i alla fall ett presentkort på MIM Boutique av honom vilket jag uppskattar väldigt mycket! De har riktigt fina kläder där! :) Vi åt en god jullunch och surrade innan vi klädde på oss skoterkläderna och for och körde skoter. Jonathan har ju en ny Arctic cat 2012 som jag fick prova och den gick .... FORT!! Wow! Haha, var verkligen roligt. Sedan fick jag åka med honom en sväng och han även ramla av då vi hoppade över en plogkarm, Blev en hård landning så jag tappade greppet och lamnade av. Men, allt gick bra och vi skrattade mest år händelsen! :)


Sedan så fikade vi lite inne och jag åkte med mamma ner hit då hon skulle iväg och jobba natt i Älvsbyn. Så, nu sitter jag i soffan och har gosat ner mig här i divanen. :)


Helgen har varit väldigt rolig, ett år till nästa jul! Julafton så var vi ju hos Marie med en massa folk och åt middag och spelade julklappsleken på eftermiddagen medans jag var uppe hos mamma på förmiddagen. Sedan på Juldagen så var vi även då hemma hos Marie. Då kom Patrik och Elina, Pelle och Gun Marie och Sanna och åt middag och även då så spelade vi julklappsleken. Och på dessa dagar van jag en julfilt, julhanddukar, en ljusslinga med änglar och två ölspel. Ett roulette och ett Ludo. Blev möjd över mina vinster! :)








Ha det bra! Skriver mer senare! :)



God Jul!

God jul till er alla önskar Jag, Rikard och Denzel!



Dan före doppardan!

I morgon är det jul och den firas hos Marie. På förmiddagen ska jag ocg Denzel upp till mammsen en stund och äta frukost också. Lite klappar och mys och efter det så far vi till Marie. Blir en lugn skön jul med trevligt umgånge.

Idag har jag Farit med sopor på tippen, skottat gården, bakad Janssons frestelse, ris a lá malta, handlat, slagot in alla paket och nu på kvällen har vi varit hos Marie. :) Skönt att allt är klart.

Skriver mest troligt inget i morgon, får se hur jag hinner.




Pust.

Nu har jag hoppat ur duschen efter ett träningspass i Rikards gym. Var skönt att få träna lite och kändes verkligen värt! Nu väntar dammsugaren och sedan hoppas jag på att få fara på tippen för att kasta en massa skräp.



Torsdag den 22/12

Goddag!

Ska strax ta på mig lite varma kläder och sedan ta med mig Denzel upp till mammsen och umgås med henne en stund. Klä in julklappar och få sig en kaffekopp. :) Senare idag så är det lite städning som står på chemat men innan detta så skulle jag vela dela med mig av en liten julhälsning från mig och Denzel.



Ledig t.o.m 9 Januari 2012

God kväll alla läsare!

Nu har jag och Rikard anlänt till Vidsel.

Har tagit ledigt i morgonförmiddag då det enda jag skulle göra var att få reda på matte nationella  och jag skulle få resultatet skickat på mailen istället. Så, nu har jag jullov och det är skönt som tusan må jag säga!
Har varit så himla skoltrött på allt som hade med skola att göra och hjärncellerna måste ju få vila lite! :) Har inga speciella planer för lovet utan bara vila ta det lungt och skaffa praktikplats och flyg m.m till vecka 4-5. Men, det ordnar sig.



Ville egentligen bara säga God Natt! :)


Snart slut på skolan!

Hej på er.

Sitter i datasalen och väntar på att engelskan ska börja. Har hål till 10.25 för att vi hade en matte lektion inbokad men som ni vet så är ju matten slut nu och nationella och allt är ju klart. Så, det slipper vi.
På engelskan ska vi bara fika. Vi ska ha knytkalas där alla tar med sig något. Kommer bli mysigt att bara sitta och ta det lungt.

Igår så var ju jag och Frida hos en konsult för Mary kay. Där blev vi handledda och visade produkter, Vi fick även använda oss utav deras produkter då hon berättade hur vi skulle göra osv. Tog före- efter bild och blev rådgivna till bra produkter. Det var superkul och jag har skrivit upp fem personer som jag tror skulle uppskatta det vi gjorde. Blev riktigt bra! För detta så fick jag en ögonskugga, Valde dock Hazzlenut som vi använde till ögonbrynen som var riktigt fin. Blir att kasta brynpennan och börja med skuggor! :)



Har även kollat resor till Halmstad över praktiken men satan vad dyrt det är! 2040 :- bara en väg med flyg. Och dessutom Denzels kostnader på det. Sedan ska jag ju bo någonstans och kunna ta mig i området. Vill ju verkligen inte sätta mig på något av SJ:s tåg på vintern! Det lär ju vara försenat med ett dygn eller två..

Men, vi får se hur det blir- Ska ringa om praktiken nu!

Ha det bra, skriver mer i morgon då jag förhoppningsvis är hemma i Vidsel. :)


Veckan.

Hej på er alla!

Vaknade i morse kring 07.15 och kände verkligen inte för att gå upp. Blev aningen svartsjuk då Rikard fick ligga kvar och sova. Men det förtjänar han. Han har ju måstat snöröja flera dar irad nu.

Igår var jag hos Stina med Frida och Felicia och pluggade inför det kommande reproduktions provet i Sällskapsdjur i eftermiddag.. Suck! Känner mig verkligen inte redo för det. Nåja, siktar jag på ett G så bör jag klara mitt mål. Har fått MVG på alla Kurts prov tidigare. NÅja. Inte klaga! :)

Senare idag så ska ju jag och Frida åka och bli fotograferade för en make up- artists portfolio! Kommer bli en rolig upplevelse! :) Ska bara hem och duscha och ge Denzel mat och sedan kanske Rikard skjutsar mig till Bergsviken till Frida där vi sedan åker till hortlax kring halv sju tiden ikväll.

I morgon ska jag till Djurkliniken och boka en tid för Denzel. Ska ju bli 1: års sprutan, röntgen och blodprov i Jannuari och kommer inte vara här förens den 8 någongång. Ska även lämna ett Cv och se om jag kan får praktisera där en längre tid senare. I vilket samanhang berättar jag senare om det blir något! :)

Nä, nu ska jag gå på engelskan och plugga lite gramatik. Sedan luch och därefter PROV!


Ha det bra allesammans! :)


Sista skolveckan.

Hej allesammans!

Nu har jag ätit frukost och ska strax bege mig ut för att sälja en hel bunt med kakburkar. Det värsta är att alla kanske inte är hemma. Och då måste jag stå ute med pengar tills jag får tag i dem. Men, hoppas alla öppnar och betalar för vad de har köpt. Efter att jag gått den rundan här i Vidsel så ska jag, Rikard och Denzel bege oss mot Piteå. Åker tidigare idag för att Rikard måste ut och snöröja idag. Ska snöa 10 cm idag i Piteå.

Så, Ikväll blir det lungt. Plugga lite inför sällskapsdjurprovet på tisdag.
då min sista skolvecka för detta år görs. Så sköönt. Sedan är det bara 4.5 månader skola kvar, om inte mindre sedan är tvåan avklarad!

Ha det bra, kanske skirver på skolan i morgon! :)

Härlig dag.

Halloj!

Vaknade åtta i morse, hoppade i durschen och sedan bar det av mot Luleå med älsklingen för att handla lite julklappar. Hittade rätt roliga saker till julklappsleken som vi ska ha på både julafton och juldagen. Så, 6 klappar införskaffades! hoppas de uppskattas. :) Sedan efter en dag på stan så for vi och åt på Max innan vi drog vidare till Sävast för att se hur Jocke fått det. Tror det kommer bli riktigt fint då allt är klart. Var ganska rörigt just nu. Sedan for vi hemåt igen och jag tog en skön prommis med Denzel. Rikard tränade och jag tog fram julgranen och reste den sedan hjälptes vi åt med belysningen och efter det blev den fint pyntad. Sedan drog jag igång med bullbak. Blir lussekatter! De håller på att gära nu men kommer nog bli riktigt, riktigt goda! Mmm, längtar till de är klara så vi får äta lite nybakta lussekatter och dricka lite glögg till. Mums! :)

Det var kortfattat om min riktigt sköna lördag. Imorgon är det 4:e advent och dags att återvända till Piteå town för sista skolveckan innan 2 veckors ledighet. Kommer bli otroligt behövligt och skönt.

Ha det bra och julkramar till alla! :)



Pusta ut en minut!

Nu är jag äntligen klar med Denzel, Badandet tog ca 2 timmar och sedan fönandet med enorma tovor på varje ben tog ca 3.5 timmar bara det. Och nu har jag finlirat med Nano Mist och ryckt lite på "sadeln". Nu är lillen fin! Redo för show! :)

Ska börja läsa en bok jag fått låna av mamma. Isprinsessan av Camilla Läckberg det är en kriminalroman. Gillar egentligen inte sådana men ska ge den en chans. Kanske är den bra.

ha det gött, skriver mer ikväll! :)



Ojj, godmorgon!

Hello to everyone! :)

Blev en sovmorgon idag. Skulle egentligen farit till piteå och skjuttsat Mats och Mariann till Kallax och sedan julhandlat i Luleå. Men, skulle bli allderles för länge att lämna Denzel hemma. En beatle är ju inte så stor. Dags att skaffa större. Kommer ändå måsta ha en större bil i framtiden. Ska ju resa runt på en massa utställningar och ingrid Moholm har verkligen gett mig inspiration! denzel måste kunna följa med! :)

Nå, nu ska jag ut en snabb runda med honom och sedan kasta han i badet. han är sååå skitig. Måste ju vara lite fin till jul. Nog för att jag hinner måsta bada honom en gång till innan dess men det må då vara!
Vill dessutom ställa honom på Norrkututställningen den 26. Är så ställningssugen. Linn och fanny ska dit så jag tar mig en väg men sedan ska de stanna i Kalix och jag känner att jag vill hem. Så har inte skjutts tillbaka och bussen känns verkligen inte som mitt förstahandsval. Men, jag får vell flirta med mammsen lite och se om det kan lösa sig! ;)

Nä, ha det bra! Skriver mer senare! :)






Tar helg!

Hej på er allihopa!

Vi har just ätit och sitter hemma i Vidsel. Jag ska strax försöka gå en promenad med Denzel i denna halka. Kommer troligen halka ett antal gånger. Puh. Ska försöka gå upp till mammsen och hälsa på. Blir en bra prommis! :)

Skriver kanske mer senare! :)



Äntligen

Har hittat den perfekta platsen till min praktik. Tack vara Leena Pettersson som tipsade om Helsingborgs djursjukhus. Verkar superkul med en stor rehab avdelning. Skulle så gärna vela åka ner dit! :) Ska bara söka runt på boende. Om allt fungerar så åker jag nog dit 2 veckor i slutet på Januari! :) + till Laholm till Leena och Jonny under helgen mellan veckorna och hälsar på! Skulle vara så otroligt kul om allt går ihop! :)

Ville bara berätta det. Nu ska jag dricka fruktsmoothie och sedan gå och lägga mig.

Ha det så bra så skriver jag nog mer i morgon! :)

Hemma !

Äntligen hemma i Vidsel.
Rikard håller på att bygga ihop något hantelsett som han beställt till sitt gym! Börjar bli för mycket grejer där.
Jag hade tänkt att bada Denzel idag men slutade ju med att jag for till Vidsel och glömde fönen i Piteå så, blev inget av det ikväll heller. Måste verkligen göra det snarast! Egentligen i morgon men får se hur slut han och jag är efter en förmiddags praktisk träning ute i slasket.. MEN, borde verkligen ta tag i det.

Ikväll är planerna att göra klart en sammanfattning om tonårshunden och sedan kanske baka lite. Ska i alla fall fara och handla på en stund och sedan får vi se. Ska baka mer lussekatter och kokotoscakaka hade jag tänkt. Sedan knäck och dajmcola! :) Måste ha mycket julgott då julen är här om bara 8 dagar! :)

Nåja, ha det bra så kanske jag skriver mer sen! :)


Matte nationella...

God morgon alla!

Har en liten pause innan jag sätter mig vid skolbänken igen för att fortsätta 4 timmars nationella prov i matematik A.
Suck säger jag bara. Del 1 gick vell hyffsat bra. Nu väntar del två och sedan lunch. Sedan så slutar jag. Skönt är då det. Då ska jag hem till lägenheten bada Denzel och klippa han under trampdynorna och sedan åker jag till Vidsel med Rikard! Så otroligt skönt att få komma hem. :)

Har även hämtat ut HUNDBOKEN. En almanacka där alla utställningar, lydnads + agility tävlingar finns med och med en massa annat roligt! Den kommer användas flitigt det kommande året då min lilla stärna Leejoy's Dream Desire kommer att få synas runt om i Norrland till att börja med men förhoppningsvis även Ljungbyhed, Tångahed och skokloster! Hoppas på tid och möjlighet! :)

Nåja, nu ska jag fortsätta skriva prov! Ha det bra så skriver jag då jag komme rhem ikväll ! :)



saknar min SIMBA♥ Kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Måndag morgon!

Halloj!

Sitter och övar engelska gramatik på datan och måste säga att det går värre än förväntat..
Inte min bästa sida kanske, men öva, öva, öva.:)

Senare så har jag utställning & organisation och sällskapsdjur då vi går egenom genetik och avel. Väldigt intressant! Denzel ska få vara med under hela eftermiddagen så han lär ju vara nöjd.

Ska sedan in till djurmagazinet för att inhandla K9 competition shampoo, balsam och nano mist. Behöver även en borste men ska beställa en senare då jag har mer pengar. Vill ha en Mason Paerson borste! De är riktigt, riktigt bra men kostar upp mot 500 kronor. Först och främst ett trimbord sedan en borste! :) Sedan är jag lycklig! haha, Nä, skämt å sido! :)

Ska även köpa Silkeye på apoteket som ska vara mot ögoninflamation, tror Denzel har fått det. Det varade och rann ur ena ögat i helgen så kontaktade djurkliniken idag och de sa att jag skulle testa med det och om det inte blev bättre komma in med honom. Så, har en liten inhandlar lista att ta hand om idag!

Nu ska jag plugga klart. Sedan är det lunch och ta en promenad med lillen. -13 idag och massor med snö. Nu börjar det lina något! :)


Letandet fortsätter.

Godmorgon på er!

Har avslutat första lektionen som bestod av småföretagande A. Gick igenom en massa saker. Hur man skriver redovisningar, fakturer m.m Var väldigt drygt men viktigt.
Nu så ska jag strax pallra mig till samhällsen som är ett dubbelpass. Skickade ju som sagt in provet igår så så hoppas på lite "feedback" på det idag.
Sedan så är det lunch och efter det så har jag ingen aning.
Vi slutar i alla fall tre så funderar på att boka tvättstugan och tvätta lite. Ikväll så kommer älsklingen och vi ska fara och hämta en säng jag fått hos någon här i Piteå. Blir att ta traktorn. Sedan så ska vi mumsa i oss lite sushi! Alltid lika gott! Jag förstår inte hur jag kan ha levt utan det, nä, skämt å sido men det är riktigt, riktigt gott och alla som inte testat det bör göra det snarast! :)

Nåja, ska bege mig mot G1 för lektion.


(Härligt att snön äntligen ligger på marken, jag tror vintergudarna hörde mig i helgen! )


Praktikplats..

Sitter i datasalen. Har egentligen slutat men har skickat iväg mitt samhälssprov till Mona på mailen och nu sitter jag och söker praktikplats för fullt. Försöker hitta något hundrehab i halmstadtrakten, Göteborg, Lund. Hittade ett som såg intressant ut men de kunde inte ta emot praktik elever. Synd var det. Varför jag söker i det området är för att jag så gärna skulle vela häsla på Leejoy's kennel! (Denzels uppfödare) Och träffa alla underbara hundar och kanske kunna ha en valpträff då även Diesel kan komma. Skulle tycka det var superkul! Vill verkligen få det att fungera. Detta blir ju V:4-5 i sådana fall. Så, om ni vet av någon bra veterinärklinik som har bra rehab eller ett rehabcenter i Halmstad, Gbg, Lund trakten så hör gärna av er! :)

Kommentera i inlägget eller hör av er på facebook! Ni som är vän med mig där. :)




Brittany de Darjeeling- Miriam. (Leejoy's Dream Desire- Denzels vackra mamma)

Söndag 4 december...

..Andra advent och fortfarande inte en snöflinga i sikte..
Det känns ju sådär. det får gärna vara snö till jul då är jag nöjd! En jul utan snö är ingen jul. Nog för att jag gärna skulle kunna spendera julen utomlands på något skönt resort i ett varmt land. Men hellre det än nu då det är regn och ruggigt utomhus. 

Idag har jag bara latat för det mesta. Har varit slö sedan gårdagen då vi kom hem vid ett tiden.
Har även varit ute och sålt lite kakor. Har redan sålt 25 sycken. Har tänkt köpa några själv också. Kan vara gott til jul! :)

Vi ska strax göra oss i ordning och fara till Marie och fira Krille som fyller år idag!

GRATTIS KRILLE! :)

Sedan så blir det att dra sig mot Piteå. Skola och jobb i morgon. Börjar dagen med hundträning hela förmiddagen. Ska bli kul, ska tränna stopp komando med lillen och kanske köra upp något moment. Får se. :)


Ha det nu bra så skriver jag till veckan. :)


Julmiddag på Storforsen hotell.

Godkväll allesammans!
Haft det bra?

Nu har jag gjort mig klar för att fara och äta julmiddag med Rikard, Jesper, Marie och Mourice På hotellet.
Bleb en spontan bokning. Vi trodde att det var fullt men Rikard ringde dit och frågade om ett bord fast det var fullt så fixade de fram ett åt oss! :) Så nu är finklänning på och Rikard har kavajen. Kommer bli riktigt roligt!

Skriver mer i morgon, kanske blir sent ikväll! :)



Julmarknad i Storforsen.

Hej goa läsare!

Har precis gjort klart en lussekatt smet som står och jäser för fullt under en handduk medans jag lagt upp lite bilder på dagen från mobilen. Har varit på Julmarknad i storforsen med mamma, Jonathan och Emil. Även Denzel fick följa med och hälsa på tomten och renarna! :)

Köpte mig en påse mjukbröd och två småtomtar. Var så mysigt att gå omkring och prata med trevligt folk och försäljare. Många kom fram och ville hälsa på Denzel så mycket handlade om honom idag. Han tog allt nytt folk superbra och hälsade gärna med en viftande svans! Är så glad att han är framåt och inte rädd. Enda gången var när det kom förbi en bil och det var massor med folk som pratade högt och gick nära. Då ville han gå åt andra hållet. Gillar inte trånga situationer, inte jag heller för den delen. Men, han skötte sig exemplariskt i övrigt.

Sedan så åkte jag och Emil häst & vagn. Var också riktigt kul. Är ju en hästtjejj så tyckte det var härligt att få gosa med pollarna ett tag. Var länge sedan sist. Sedan så fort vi hem till mamma och åt lite fika. Glömde ju säga. GRATTIS MAMMA! Hon fyller ju år idag! :)

Sja, så nu sitter jag här och väntar på att degen ska jäsa klart innan jag kan börja stansa ut lussekatter i pepparkaksstansar.




Adventsljusen är nu pyntade. Köpte flamsäker mossa i veckan och har pyntat med kanelstänger. Bredvid ser ni tomtarna som jag köpt på marknaden idag.

Ikväll blir det mest troligt att fara upp på hotellet och lyssna på ett band och surra med massa folk! :)


Ha det bra!

Min duktiga hund!

Hej på er!

är ganska trött idag. Blev fullt upp igår. Efter stan med tjejjerna och jag hämtat Denzel så kom jag på att jag hade tvättid. Bara att packa ihop kläder och skynda sig till tvättstugan för att tvätta. Blev klar tio. Sedan fastnade jag framför tv:n då US Marshall gick. Gillar egentligen inte actions men den var riktigt bra och jag höll mig vaken hela filmen! Lade mig efter 24.00 någongång. Så, idag är jag aningen trött.

Denzel är så himla duktig. Vi har bara fyra saker kvar att visa upp för hela tvåans praktiska prov. Vi ska träna och visa upp lärarna olika moment.
Av 12 moment så har vi bara 4 kvar jag och min duktiga hund. Vem är det egentligen som säger att Afghaner är svårtränade?? :)

Han är helt fantastisk!

Men måste gå nu, har lektion!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!