New nails. :)


Mätt och belåten tjej.

Nu är all mat uppäten. Lite till mig, lite till Rikard och resten till Simba. :) Han blir alltid lika glad att få äta det vi äter. Sötaste hunden. ♥ Jag har just sett klart ett avsnitt från sommar i sverige och hittade mitt favorit ekipage. Nämligen bögparet Linus och Adrian. Så himla roliga skulle kunna spendera tid med dem.

Varför är det så att homosexuella oftast har fler tjejkompisar än andra killar? Jo, dom är mycket roligare. Fast jag föredrar ju hetro. ;)

Nu ska jag slå på ett avsnitt av förra veckans Solsidan och sedan blir det att titta på kvällens avsnitt klockan åtta.
Have a nice evening.


Fixa naglar och sedan städa.:)

Sitter och ser på Cops med Rikard och funderar på att gå och fixa naglarna lite innan jag hade tänkt städa.
Det blir french manikure. :)

sweet dreams and a beautiful nightmare..


Morning.

Pigg och glad och redo för dagens alla händelser. Vet inte vilka de är men säkert några. :)
Har duschat, satt igång en tvätt och snart ätit upp frukosten. Känner mig redan duktig. Har planerat att jobba idag om vädret är varm frammåt eftermiddagen också. Annars blir det jobb här hemma.


New shoes.


Klickade hem de här skorna idag som jag tänkt ha till bröllopet, kanske.
Eftersom jag har svart hår så passar svarta skor till alla klänningar. Vilken färg det än är. :)

Sov gott, skriver mer i morgon.

LOVE is in the air. . .


Bilder från dagen.

På väg mot mamma.




Mamma och zorro på skoterspåret ovanför huset.

Jag och lillebror Emil.

Mammas Zorro.




Jag och mamma.



Sötaste lillebror.




Packat och klart. :)

Nu har jag packat ner alla mina målar grejjer och tagit med mig ett bord som jag ska montera upp på mitt nya rum på Grans. Har även tittat igenom en massa gamla bilder som jag ska ta med mig. Det är så kul att se på gamla bilder. :)

Rikard skulle komma och hämta mig sen så att jag får med mig allt hem. :)

Vår ljuva vår.

Nu har vi just kommit in efter en lång utetid. Jag och mamma har suttit ute på solstolar och försökt fånga solens varma strålar. Termometern visar på 3,5 plusgrader och det droppar från taken som aldrig förr. Man blir så otroligt glad när minusgraderna är borta och värmen kommer. Nu ska jag och mamma försöka börja med lite mat. Vi hade tänkt oss en god tacco middag. :)

Har tagit en hel del bilder från dagen som jag tänker lägga upp senare då jag kommer hem. Blir vell kring fem - sex tiden. :)

Ha det bra!


God morgon.

Nu ska jag fixa lite frukost och sedan fara till mamma och mysa ute i det fina vädret. Det är strålande sol och bara -5 och lär säkert bli nollgradigt framåt dagen.  Vi ska göra lite vofflor till lunch och sedan en god tacopaj. :)

Ha en bra dag så skriver jag lite senare då jag kommit hem eller hemma hos mammsen.

Nu är bröllops kläderna fixade. :)

Har just klickat hem en kort, brun/beige klänning med silver och guld stenar. Såg rikigt bra ut på modellen i alla fall så hoppas den passar till mig också. folk lär säkert tycka den är allderles för kort men jag känner bara att jag vill inte köpa en långklänning som jag använder en enda gång och sedan får den hänga i gareroben. Jag köpte den för att jag kan använda den till många andra evengemang. Tyckte den var riktigt snygg.

Bara skor och håret klar att fixa men det får bli då jag skaffat lite pengar. :)

25/2-11

Hello people! ;)

Dagen har varit en väldigt skön dag på något sätt. Vaknade halv sju då jennifer väckte mig och Linda och vi gick till frukosten och käkade lite oboy och mackor. (Jag blir bara onyttigare och onyttigare så kanske går upp 2 kilo istället för ner). Jag sov hos Linda ikväll för att inte bli sjuk och det slutade med 5.5 timmars sömn. Jaa vi låg vakna till ett på natten någon gång. Inte min grejj direkt då vi hade prov direkt på morgonen. Provet gick i alla fall väldigt bra och efter det var Simba jätte duktig på hundträningen då han höll i apporten i åtta sekunder! + att han satt fot hela tiden och inte vandrade omkring som han brukar. :)

Efter skolan var slut så gick jag och duschade och packade och sedan kom rikard och då for vi hem till vidsel. Har lagat mat och ätit nu så är mätt och belåten och slulle vela sova lite middag nu. :) Känner mig ganska trött efter nattens inte så långa sömn.

Ha det bra så skriver jag mer senare! :)

Ursh och blää..

Blir att sova hos Linda ikväll. Frida, min granne har fått magsjuka men hon stannar ändå på rummet och värkar inte vela fara hem. Så jag har bestämt mig för att inte spendera helgen med att spy upp en massa matrester.. ursh och blää.. Tur att man har vänner. Jag och Simba övernattar hos Linda ikväll. :)

Jag har nyss varit i maten och käkat lite biffar, Var ju sådär men bättre än att gå hungrig.

Nu ska jag fara och fortsätta plugga till provet i morgon, Ha det bra kära läsare! :)

Vackra dagar..

Nu sitter jag uppe i biblioteket med linda och svamlar lite. :)

Dagen har bestått av skola men slutar nu efter den här lektionen.

Efter skolan så blir det att ta med mig Simba till skogen så att han får springa och spåra lite. Tror jag skulle ta med mig Bella också. :)

Nu ska jag avrunda och sen kanske jag skriver ikväll. Blir att plugga inför valpprovet i morgon. :)

Ha en bra dag! :)

Helgens planer!

God kväll!
Tänkte bara berätta om helgens planer.
På fredag blir det att fara hem till Vidsel och älsklingen. Kanske jobba.
På lördag blir det en låång sovmorgon innan jag och Simba vandrar hem till mamma och lillebror.
Vi har bestämt oss för en mysdag ute och sedan middag bara vi tre. Så himla skönt.
Lördagkväll blir det kanske partaj eller en mys kväll hemma, bara jag och Rikard.
Söndag hoppas jag på jobb och sedan blir det att fixa lite hemma. Tvätta och städa. Få allt perfekt! ;)
Just the way i like it!


Ha nu en underbar kväll så ska jag ha detsamma.


Gud vad skööönt!

Jag har just varit och satt igång en tvättmaskin med lite sängkläder. Älskar att sova i nya rena mjuka sängkläder, dem blir som "fluffiga".

Har hämtat allt det sista från mitt gamla rum nu så allt är i ordning i mitt nya och jag har inget mer att tänka på. Gud det är så himla sköönt!
Jag trivs otroligt bra i mitt nya "hem" och jag kommer bra överens med de andra. Love it!
Jag har sovit hur bra som helst inatt. Jag vaknade klockan sju av mig självt! Ingen väckarklocka eller något. Satt typ och väntade på att få gå och äta frukost. :)
Jag mår så otroligt bra och är hur lycklig som helst. Vad ett nytt rum kan göra storverk!


Dagen den 23 februari.

Nu sitter jag i datasalen och har precis gjort klart naturkunskaps arbetet. Vi ska bara sammanfatta och försöka få ordning på frågorna i debatten. Men det går nog fort. Efter denna lektion så blir det idrott, längtar inte!
Är vekligen otaggad för att springa omkring och bli svettig och äcklig. Känner verkligen inte för det idag.

Inatt sov jag otroligt skönt i mitt nya rum.
Blir att flytta lite mer saker senare ikväll.

Ha det bra skriver senare!

Då är flytten snart avklarad.

God afton! :)

Nu har jag varit och ätit kvällsfika.

Dagen har bestått av skola fram tills klockan ett och efter det så har jag hållt på att flytta till ett  nytt rum här på Grans. Ett dubbelrum för mig och Simba. Det bor bara två andra där och båda går i min klass så det är jätte mysigt. Jag har flyttat över nästan alla mina saker nu men ska ta resten allt som är kvar i morgon sedan slipper jag det huset! :) ME like! ;)

Ha nu en bra kväll.

Monday and i'm already tired. .

Nu har jag gjort klart det förbaskade traktorkorts provet. Puh! Kändes ändå som om jag klarade det väldigt bra trots min lilla pluggning i går morse. Det var väldigt "självklara" svar till frågorna kändes det som. Typ: Måste man ha lyset på på dagen? Vad betyder den här skylten? m.m. Jag måste erkänna att jag är en gud på vägmärken fast jag inte pluggat på dem. Har som lärt mig eftersom. Jag kan alla! :)

Jag har även varit på vårdcentralen. De tock först ett stickprov i fingret, AJJ!
Sedan lämnade jag in ett urinprov som jag får svar på på fredag eller måndag. De skulle skicka det till sunderbyn för att se om jag hade fått tillbaks problemet med njurarna. Har ju haft en hel del problem med dem.

Sedan så var allting klart. Vad glad jag blev att det inte tog 3,5 timme som förra gången jag var där.

Nu hade jag tänkt hämta Simba och gå en lång promenad efter skogsvägarna i Öjebyn. Han älskar att vara i skogen och jag tycker det är mysigt då det är alderles tyst och bara "vi".

Kanske skriver mer ikväll. Som vanligt så blir det en dålig updatering på veckorna men det ber jag om ursäkt för, har inte hunnit få internet ännu med då jag får det så ska ni få se på bättring! :)

Ha en bra dag älskade läsare! :)

Dagen börjar bra.

Godermorgon!

Nu sitter jag på Naturkunskapen och jobbar om Fossila bränslen, sooo fun!
Har även räknat ut ett avsnitt i matten och hunnit boka en tid på vårdcentralen.
Tror nämligen jag har fått en urinvägsinfektion igen. Åhh, suck. Hade det ju för två månader sedan och nu har jag det igen.
Men bättre att ringa direkt än att gå och vänta. Hoppas jag får penecilin direkt idag men receptionisten sa att de ville skicka en odling och då skulle jag få resultat på torsdag eller något sådant.

Denna vecka blir då förhoppningsvis inte så hemsk som jag tror den kommer bli med tanke på att jag kanske måste stanna på det här hemska stället tills på fredag. Hoppas verkligen (för min skull) att Rikard jobbar och måste till piteå varje dag så att jag kan få bo hemma i veckan. :)

Ha en bra dag så ber jag om ursäkt redan för min kommande veckas dåliga updatering.


Dinner´s served.

Nu är vi hemkomna från jocke och middagen är snart klar. Vi har haft kött i marinad ett dygn nu så att det ska bli riktigt smakrikt. Sedan så står jag och kokar brysselkål nu som vi ska äta till. :) Detta blir gott. Har även gjort en hemmagjord beasås så att måltiden inte blir så torr. Ljusen ät tända och det är sukat och fint.

Efter maten så ska vi till Marie där det blir lite Big Brother på tv. :) härligt att bara fara och mysa lite.

Ha det bra så kanske jag hinner kasta in ett till inlägg ikväll :)

New nails. :)





Jag använde mig av en mörkröd grundfärg och sedan toppade jag med en guld-glitter färg och sist topplacken. Denna gången använde jag även topplack i grunden för att inte få missfärgade naglar. :)


God morgon kära läsare.

Vaknade halv sju idag!! :O
Var pigg så jag gick upp, gav hunden mat och sedan började jag att plugga till traktorkortet som jag har prov på imorgon. Suck, varför måste jag ta ett jävla traktorkort bara för att jag råkar gå på Grans? Kan ingen säga mig det?

Nåväl, gårdagen spenderades somsagt i Luleå med jocke, Linus och Rikard.
Blev en spontantripp till stan bara för att göra något. Vi gick först på H&M och kikade lite. Jag hann även gå in på Scorett och dregla över en massa snygga nyinkomna skor. Efter grabbarna var klar där så gick jag och Rikard på Dinsko medans Linus och Joakim var på JC och kikade på jeans. Efter detta så var klockan fyra så alla sffärer stängde. Haha, vi hann ju mycket? Vi gick runt en stund till innan vi bestämde oss att gå till bilen och fara ut till Storheden. Där vi gick omkring på Elgiganten så att dom fick dregla på lite killgrejjer. :)
Då vi gåt omkring där i 20 minuter for vi på Max och käkade en godd middag. (Hur blir det med min viktminskning?)
Åt i alla fall ett originalmål innan vi gick in på Coop Forum och köpte lite blommor. :)



PÅ vägen hem snöade det jätte mycket så vi fick ta det lite lugnare. I Älsvbyn hämtade vi även upp Linn och Ellenor som ville ta sig till Vidsel. Väl i Vidsel hann jag bara springa på toa och kissa innan vi somnade. Haha, somnade innan nio på en lördag! :) Inte så ofta man lyckas med det.

Nu ska jag gå och göra mig lite frukost och sedan fortsätta plugga. Lägger upp lite bilder på mina nya naglar sen!
Ha en bra morgon så skriver jag sen! :D

Nu blir det Luleå.

God eftermiddag.

Nu har joakim kommit så nu drar vi till Luleå.  :)

Ha en nica dag!

Shoppat på Ica raketen.

Nu har man städat ut och rensat hela kylen och skafferiet och köpt lite ny mat. Hade ganska mycket som var gammalt, Uäk! Men nu är det nya fräscha måltider att se fram emot. :)
Sitter och spånar efter denna klänning som jag ska ha till brölloppet. Har hittat många fina som jag gärna skulle ha på mig men man får inte ha svart, vitt, rött och inte baraxlat. Så det blir vell en beige eller en ljus rosa färg på klänningen. Jag vill absolut inte ha en knallig färg så att man syns! Jag vill bara smälta in och ha ungefär samma som alla andra. Man vill ju inte sticka ut så att alla ska glo på en.

Nu ska jag göra mina naglar som jag aldrig gjorde igår. :)


Morning.

Då var det Lördag då, vad händer ikväll var första frågan för dagen. Kanske blir Kåbdalis för Rikard men jag då? Hmm, får vell hitta på något.

Vaknade klockan åtta och började direkt med lite städning. Har dammsugit hela huset nu och hade tänkt hinna tvätta några tvättar idag. Det som är så positivt med att vakna vid den här tiden är att man hinner med så mycket av dagarna. Gick och lade mig 01.00 igår och årkade ändå upp nu. Stolt ;) 

Gårdagen var som sagt väldigt lugn. Vi for ner till Joakim där vi spelade ett väldigt fult spel på xbox. Man kunde vara en massa tecknade superhjältar och sedan skulle man mötas i matcher och den som slått ner någon först vann. Var faktiskt väldigt kul trots att det var aningen flummigt. Sedan dracks det några koppar kaffe och sedan började vi se någon film på tv:n där typ alla halvsov.


Blahum blahum.

Nu ska vi snart dra oss i väg mot joakim där det antingen sups eller kanske även tittas på någon bra film.:)

Sov gott allesammans.


Tur att man är suugen...

..på en pizza!! En stor, flottig, smakrik pizza med allt man kan önska sig på! Åhh vad gott.

Njut av dess bilder jag lånat från google! Mmm, det rinner i munnen på mig. MEN! Jag ska inte ha någon, för jag ska gå ner i vikt! Ännu mer. Fattas bara två kilon nu sedan har jag min drömvikt. :)


Nu blir det styling inför en oplanerad kväll.

Hello!

Ska hoppa i duschen nu och fixa mig lite för man vet aldrig vad som händer i kväll. Kan ju hända något roligt så då måste man ju vara förbered så det inte blir en massa stress sen. You never now. ;)
ska i allafall duscha nu sedan epillera benen och sedan fixa lite nya naglar :)

Ha det bra skriver sen! :)

Friday today! :)

God morgon! :)

Är nu uppstigen för första gången den 18 februaru 2011. :)

Ska strax göra mig lite frukost och sen blir det kanske lite jobb. Ska ringa och höra.
Har inga speciella planer för helgen så få se vad den bjuder på för oplanerade äventyr. Brukar ju alltid bli någonting här i Vidsel, oplanerat eller plaanerat spelar ingen roll.

Ha nu en bra morgon så skriver jag sen då jag har jobbat eller annars så skriver jag snart igen! :)

Nice girl

Nyduschad sitter jag nu i soffan och funderar på att se någon film. Vet många nya filmer som jag skulle vela se.
Funderar även på vad jag ska ha på mig på Frans och Linas bröllopp. Blir att jobba nu i helgen och sedan fara till stan för en ny klänning och skor + fara till frissan för att färga håret. Eller, kanske gör det själv det går ju då lika bra. Det är så svårt det där. Vad ska man ha på sig på ett bröllopp?? Ingen aning men jag satar på något fint. Som om jag skulle köpa något fult men ni fattar nog vad jag menar. Långt eller kort? Aja, det är ju då ett ganska bra tag kvar så jag hinner nog komma på något.

Back in Vidsel. ;)

Nu är den två timmar långa bussresan över. Är äntligen hemma i Vidsel. :)
Gårdagen bestod av att vara nerbäddad i sängen hela dagen. Hade feber, mådde illa och en skalle som inte alls mådde bra. :( Gick och lade mig nio på kvällen och sov till tre på dagen. Var vaken ett litet tag och rastade simba och gick sedan och lade mig igen. åt inte något under hela dagen.
Idag har jag bara gjort ett prov och sedan åkte jag hem till Vidsel. Ger ju inget att ligga där och vara sjuk.
Jag hade så ont i huvudet så bara när datorfläkten lät litegrann kändes det som om min skalle skulle sprängas. Sjukt. Låg under täcket för att dämpa ljudet.

Skriver kanske mer senare. :)

Hoppas ni har det bra.

15/2-11

Dagen har varit allt annat än lungt.
Vaknade klockan 06.45 då min älskling var så snäll och skjuttsade mig ända till Pite trotts att det var -35 efter vägen. Burr, synd att man har hund och måste ut för att rasta honom.
Dagen började bra med matte A på morgonen där jag jobbade massor med avsnitt om ekvationer. :(
Sedan gjorde jag ett bokprov i svanska så att jag får vara ledig på fredag. NAJS! :)
Nu har jag just avslutat Naturkunskap A där vi har börjat jobba med bioenergi, fossila bränslen m.m m.m.
Vi fick ett abrupt avlsut på lektionen då brand alarmen skjöt utav bara den!
Jag sprang till rummet där Simba låg och ylade till det höga alarmet. Stackars hund!
Jag släppte honom lös utanför huset bara för att få ut honom från pipet. Sedan hämtade jag ett koppel och stod ute och väntade på brandkåren som anlände ca: 3 minuter senare. Det visade sig vara "villan" (elevfiket) som brann. De öppnade dörren och det bolmade ut rök och alla brandmän sprang dit.
Har tagit lite bilder men har inget internet på min dator så kan inte lägga upp dem. Kanske gör det till helgen. Vi får vell se.

Nu har vi plugg till traktorkortet, SUCK... Kanske blir ledig den lektionen så far jag till Öjebyn och köper lite smått och gott till allt pluggande ikväll.

Har ett engelska test i morgon. + ett etologi prov på Onsdag. VILL INTE! Aja, har ju inte haft prov på väldigt länge så det här bör ju gå bra.

Ha en underbar dag så kanske jag skriver senare. Har haft en väldigt låg uppdatering på sista tiden men har så mycket annat att göra. Det är mycket i skolan och jag måste försöka få tag i en lägenhet. . .





Kafferep i soffan. :)

Nu är jag hemma från en snabbis på affären där jag köpte med mig lite smått och gott hem. :)

Sitter just nu och läser skvallertidningen Veckans NU och dricker en kopp kaffe till lite cookies.

God morgon .

Idag vaknade jag 06.20 av att jag mådde dåligt. Kände mig inte alls pigg. Så dagen spenderas i Vidsel sedan kanske jag åker till Piteå i morgon. Får se hur jag mår.

Har i alla fall hunnit äta frukost och gratta älsklingen på alla ♥ dag!  :) Myys.
Hade tänkt att tvätta en tvätt och sedan hoppa in i duschen för att fräscha  till mig lite. Sedan får jag se vad dagen bjuder på. 

Glad alla hjärtans dag!



blue and green nails.


Nu blir det kvällen. :)

Ska tvätta ansiktet med hudrengöringen som jag visade här för ett tag sedan som vi beställde hem från Gröngåva.se.
Har sett på Solsidan nu med lite popcorn och efter det blev jag lite trött så känner för att sova. Ska ju upp väldigt  tidigt i morgon dessutom.






SOV GOTT!


Home sweet home!

Nu är vi hemma från en helg som spenderats i Piteå stad. Det har varit riktigt trevligt men det är alltid lika skönt att få komma hem. Hålller ni inte med? :)

Idag vaknade vi kring åtta (igen :O) Vi for kring halv elva tiden och hälsade på Johan Söderberg i hans lägenhet där jag aldrig vart och fick oss en kaffekopp. Sedan blev det lunch på max innan vi for tillbaks till Klubben.

Imorgon blir det att vakna 05.00 för att hinna med buss till skolan i Piteå. :( Jobbigt. Blir kanske att stanna där i veckan om inte Rikard jobbar vilket vi inte tror.

Ha en bra kväll alla! :)

Mys på havsbadet.

Har lånat datorn av Mats och Marianne. Middagen bestod av taco buffé och trevligt umgänge. Nu har Linus, Elin och Thomas farit men vi har det mysigt här ändå. Sitter och dricker vatten och småäter lite vindruvor.
Jag känner mig faktiskt väldigt trött och skulle lätt kunna somna här på soffan. I morgon blir det att vara här och jag hade tänkt mig en lång promenad här på Klubben tillsammans med Simba och min älskade Rikard.

Ha nu en bra kväll alla!  Kanske skriver mer i morgon.


Nu drar vi! ;)

Hej då!

Kommer inte kunna skriva mer förens söndag kväll. (kanske). Har ingen dator med internet med mig.

Här är i alla fall en bild på mig just nu. Ha det bra! :D




Snart redo för avfärd!

Nu är man nyduschad och sista tvätten är upphängd. Har hunnit föna håret också så nu återstår bara sminket och lite kläder istället för en morgonrock sedan bär det av mot Piteå. :) Har varit en effektiv dag idag. Har hunnit städa och tvättat och handlat lite mat.

Nu ska jag skynda iväg och byta om och sedan sminka mig. hinner kanske skriva ett inlägg till innan vi far.

Ha det bra!



Ännu en bild från i sommras. Tagen med min Sony Ericson w995

God morgon allesammans.

Nu har man vaknat efter en lång prinsessömn. Känner mig pigg och redo inför kvällen. Har hunnit sätta igång en tvättmaskin så förhoppningsvis hinner lite av tvätten torka.

Ska strax fixa lite frukost, ägg och bacon? aa, jag vet inte änn men det skulle vara gott. Vi får se. :)

Ha det bra så skriver jag senare! :)


Dags att gå och lägga sig.

Nu är jag hemkommen från en kväll hos jocke med lite folk. Har spelat monopoly streets och surrat lite.
i morgon blir det att fara till piteå på middag hos Mats och Marianne med släktingar. Kul. :)
Vet inte vars jag ska ha Simba ännu men nog vet jag det löser sig.

Ha nu en bra kväll så ska vi gå och lägga oss för att orka upp i morgon. :)
en bild jag tog i somras. :)
Blir glad då jag ser somriga bilder.

Dagens inköp. .

Var som sagt in på MIM idag och kikade.

Råkade även få med mig lite hem.



En ljus grå kjol med dagkedja framtill.

Mer nagellack. Har redan denna men den var så fin så jag köpte en till. :)

Var tvungen köpa den här. Var en riktigt fin färg mellan blå och grön (här ser den riktigt blå ut men inte i verkligheten) Tvungen att testa.

En ljus brun färg som har en färg av väldigt creamig. ska testa denna senare.

Det var allt jag fick med mig denna gången. :)


Helg och det känns otroligt skönt!

Min dag har varit riktigt lång känns det som.
  • 06.45 vaknade jag och Rikard skjutsade mig till piteå.
  • 08.00 Var jag framme på skolan och sprang då och åt frukost.
  • 08.20 hade jag första lektionen, naturkunskap A.
  • 09.20 Gick jag från lektionen (lite tidigare) för att hinna hämta Simba och sedan springa till bussen.
  • 09.45 Kom bussen som tog oss till Älvsbyn.
  • 10.40 Var jag framme i Älvsbyn
  • 10.45 Var jag inne på apoteket för att köpa penecilin som jag skulle ha fått utskrivet men det var något annat så nu måste jag till en läkare för att få ett nytt recept utskrivet. Suck..
  • 10.55 Var jag inne på MiM Boutique och kikade lite.
  • 11.00 Kom Rikard och vi gjorde lite ärenden.
  • 11.15 Hälsade vi på Peter och blev bjudna på en kaffekopp.
  • 11.55 for vi hem till Vidsel.
  • 12.30 Häslade vi på marie.
  • 13.00 kom vi äntligen hem och jag gjorde lunch. Köttbullar och mackisar. Gott. Sedan så somnade vi i soffan tills nu 16.00. Skönt. den tuppluren behövdes verkligen.

Ha en nice day så skriver jag mer sen. :)

Dags att fräscha till sig.:)

Nu är man mätt och jag är på väg att ta mig en lång,  skön, varm dusch. Dessutom ska jag testa mitt nya body scrub med jordgubbs doft. :) Mmm, härligt.

Morgondagen består utav en lektion, Naturkunskap och sedan beger jag mig till Vidsel igen. Känns aningen meningslöst att åka till piteå, ha en lektion och sedan springa till bussen. Men allt för skolan...eller?


ha en bra kväll alla! :)


Kyligt! -27

God eftermiddag.

Äntligen hemma i vidsel och har just damsugat upp lite hundhår. Dagen har varit ganska bra, eller som vanligt kanske. Första lektionen bestod av etologi och sedan hade jag svenska och arbetsliv där vi pratade om ergonomi. Sedan slutade jag kring halv ett. Skönt.

Dagens väder har ju inte alls varit lika bra som gårdagens. Sol men den lägsta temperaturen har legat på -22. Inte ok.

Skriver senare ska göra mig lite middag . :)

Black nails.



Sov gott! :)

F21 på skolan, en liten video.


Härligt väder!

Solen börjar nu tyvärr gå ner bakom träden men det har varit ett riktigt underbart väder idag! -8 C och strålande sol som värmde i ansiktet. Detta gillas starkt av fröken Lundgren. :)

Dagen har bestått av att se på då F21 och Polisen preparat söker och attackerar med deras hundar! Riktigt kul att få vara med och se hur allt går till. Har lite filmer jag ska lägga upp senare så får ni se hur det går till att träna anfall med hund. Sedan har det varit lite tomt utan Simba på skolan. Han har fått vara hemma med mamma idag då jag inte vill ha han på skolan då det går löss bland hundarna. Efter lunch så slutade både jag och Rikard så vi begav oss mot Vidsel.

Nu har vi ätit lunch och jag ska ta en sväng förbi duschen.

Här är bilderna från gårdagens långpromenad. :)


Min mullvads rumpa!


Tittut!




Vad kan man hitta här då?




Okey, jag kommer väll då...





VÄNTA!





Jag är snygg!




Simba försvann efter en fågel i skogen..



Men kom tillbaks glad efter ett litet tag. :)


Shoes for the summer.

Har hittat ännu mer skor.
Om jag var rik skulle jag köpa flera par/vecka.
Har hittat söta somriga skor som jag gärna skulle bära till ett somrigt plagg.


Dagens då.

Nu har jag ätit och är mätt och belåten hemma i soffan. Dagen har varit riktigt bra. hade matte första lektionen och det gick riktigt bra. Har räknat fyra sidor i boken med bara ekvationer och formler. Det är helt otroligt att det går så bra med ekvationer det är ju det svåraste..? Har i alla fall varit det.
De två andra lektionerna bestod av engelska A där vi såg en film om hundars anatomi och sedan klasstimme där vi pratade lite bara. Tog en kvart.
Slutade vid halv ett och då tog jag en lång promenad förbi framnäs, heden innan jag vände hemmåt igen. Har varit riktigt fint väder idag och jag tod en hel del bilder som jag hade tänkt lägga upp idag om jag inte glömt min uppladdar kabel på skolan.. Men jag lägger upp dem i morgon. :)

Nu ska vi se på Get him to the greek. från 2010.



Ha en bra kväll!

God natt alla!


Det blir nog ingen tävling.


Har kollat på tåg biljetter till kiruna på lydnads dagen men inser att det blir allderles för grötigt att fara ända till kiruna, tävla och sedan två timmar senare sitta på tåget igen, utesluter nog detta. Kommer ju fler tillfällen men skulle vara så himla kul att testa. Jag vill ju verkligen tävla nu.. Simba och jag är redo nu och har varit det ett bra tag känns det som men det har aldrig varit någon tävling i norrbotten förutom nu i kiruna. Men det blir allderles för långt.

Till sommaren är det hur mycket tävlingar som helst men det är ju så långt borta.

Ha nu en bra kväll så ska jag ta och hoppa i duschen. :)

Hemma i vidsel.

Nu har man stoppat i sig en stor semla och en kopp kaffe! Dagens middag avklarad.

skolan idag bestod av en lektion, matte. Resten av dagen har jag sovit bort för jag har haft så ont i magen idag. Mår mycket bättre nu tack och lov. Har sovit från tio till tre. har inte ätit något heller. Men är inte alls hungrig. :)

Har varit på Djur magazinet nu och köpt en allderles för stor apportbock och en klicker. Måste in till stan i morgon också för att byta den till en mindre. Den väger ett kilo men ät väldigt stor. Simba bär den glatt ändå men ah jag vet inte, han kanske får ha den trotts allt.


Ha en bra dag ! :)

Sitter på matten..

God morgon! Sitter på skolan i öjebyn nu och har matte.. Suck. Men god news! Jag fick godkänt på provet och hade till och med två vg poäng. Aja, ska fortsätta nu. Har börjat med ekvationer..

Öjebyn i morgon.

Är hemkommen från jocke nu där vi såg på lite film och sedan UFC. Var en riktigt trevlig söndagskväll där.

I morgon blir det skola och då får jag reda på om jag klarade matte provet. Är faktiskt lite nervös eftersom jag inte tyckte provet gick så bra. Men det känns ändå som om jag svarade på ganska många frågor som var svåra. Men kanske inte har rätt på dem men ändå.. Ajja, vi får vell se. Efter skolan blir det att fara in till stan på Djur magazinet och köpa en apportbock och en klicker.

Sov gott allesammans.

Nu blir det romantisk hemmalagad middag.

Är just klar med middagen som jag har tänkt bjuda rikard på då han kommer. (När som helst)
Har tänt en massa ljus och dukat fint. Har till och med tagit på mig en klänning.

HA DET BRA! :)


Redan söndag.

Nu är andra tvätten upphängd så ska mata in en till snart.

Tänkte visa lite bilder från min och simbas träning på lk1:an i veckan.

Här lägger jag undan kopplet innan vi gjorde ett ställande under gång.


Linförigheten gick väldigt bra och Simba hade bra fokus och ögonkontakt. Fint!



Platsliggningen och Simba ligger lite fel. :( Ligger snett med bakbenen men annars gick det bra! :)


I want some.....SHOES! ;)

Sitter och kikar på skor och tänkte lägga upp vilka jag skulle vela ha. Eller vill ha! Har hittat dessa på have2have.
http://www.have2have.se/

Lånat bilderna från deras hemsida.

fina skor till varmare väder, vår, sommar skor.


6 februari.

Gud vad tiden går fort! Hänger inte med. Redan februari, 2011. Det är ju naturligtvis positivt. 18 på ett år!

Sitter i soffan med lite frukost och ser på då älsklingen spelar ett nytt spel. Har även hunnit kasta igång en tvättmaskin men det ska bli många fler.. Har knappt något att ha på mig. Detta säger bara en sak. Jag få sluta lata mig! för om jag fortsätter att tänka, - Jag gör det sen. Så kommer det sluta med att jag står naken utan något att ha på mig. Det vill jag verkligen inte. Så, nu blir det skärpning.
Men jag är ju faktiskt stolt över mig själv som var ute och gick en lång promenad i går morse. Det gillar jag!

Nu blir det lite the sims 3 innan jag hoppar i duschen och sedan fixar med lite nya naglar. Ha en bra morgon! :)


Bild tagen med min mobil sommaren 2010.

Laga middag på pizzerian. :)

God kväll!

Har fräschat till mig lite nu och sedan ska vi fara och äta på pizzerian. Blir även att hämta mina ägodelar hos jocke.
kanske en film eller så också. Vi får se.


Har min jätte mysiga oversize stickade tröja på mig. Super mysig!

Ha en trevliga lördagkväll alla! :)

En liten drive i vidsel.

Just hemkommen från en besöksrunda i vidsel. Kom först hem från mamma och ville fara på Ica och köpa lite lördags gott. Det slutade med att jag handlade kakor som jag tog med till jocke där det dracks kaffe och lästes skvallerblaskor. Sedan for vi en sväng förbi Marie innan vi återvände hem och jag kom på att min börs och mobiltelefon är hos joakim. Suck.. Aja, men vi orkar inte fara dit nu med ikväll kanske.


Simba leker i snön på havsbadet.

Morning sunshines!

Sitter och dricker mjölk choklad med grädde och ost mackor på det. Nice.

Ska gå och klä på mig senare för en promenad upp till mamma med Simba och sedan vet jag inte vad dagen har att bjuda på.

Gårkvällen blev ju inte som jag tänkt mig. Ville gå och lägga mig kring elva men slutade med att jag lade mig kvart över tre. :O Blev att fara på hotellet där lite folk tog sig några öl och sedan for vi hem. Var ganska less, jaa. Men var ju ändå trevligt att hitta på något.

Skriver med senare.

Mitt nästa inköp..

Är en apportbocj och en clicker. Detta för att underlätta min träning med Simba. :)



Semla och kaffe = GOTT!


Wihoo, härlig dag!

Ey yoo! (hejsan)

Har nu vaknat upp från en skön tupplur här i soffan efter en hemlagad lunch som bestod av köttbullar och spagetti. SVENSSON family!

Dagen har då varit riktigt skön förutom att jag haft lite svårt att sova i natt och därför varit lite trött. Har hört plogbilen utanför fönstret ett bra tag inatt. 
Steg i alla fall upp kring åtta då jag gick och åt en snabb frukost och sedan gick ut med Simba.
Hade idrott hela första lektionen där vi fick lära oss självförsvar mot kåta karlar. Jag föredrog bara pepparspray med det räckte inte. Vi fick lära oss att ta oss ur strypgrepp, om vi låg underst att ta oss därifrån, att försvara sig mot kniv, sparkar och slag, m.m. m.m. Även att om man blev tagen med strypgrepp bakifrån hur vi skulle göra för att ta sig ut. Riktigt kul faktiskt men förhoppningsvis inte nödvändigt. Don´t mess with me.

Efter idrotten duschade jag och sedan hade vi engelska då vi skulle göra en presentation om en hundras och då presenterade jag Rhodesian Ridgeback. Bara för att jag så gärna skule vela ha en sådan hund. Sedan såg vi en liten film innan jag for hem mot Vidsel. Han svänga in på Ica och köpa lite mjölk också innan jag kom hem.




Nu hade jag bara tänkt mig en mysig kväll, fortsatt dag och bara ta det lugnt. Sätta igång en tvättmaskin och sedan kanske lägga en ansiktsmask. Ha det bra! Skriver sen.

2/2-2011

Hello!

Har just hämtat kvällsfika och sitter i datasalen och mumsar.
Sitter och ser en film på rummet men sprang hit ett tag då jag ändå så var i skolbyggnaden.

Idag har jag haft två lektioner, Bild och hund. På bilden gjorde jag lite alla hjärtans dag kort och på hund lektionerna så försökte jag få simba att ta apportbocken. Inga framsteg. Men jag skyller på att vi har tränat varje morgon och kväll hela veckan så han borde ju vara gode slut i huvudet. Det skulle då jag vara och man ser på honom att han inte orkar. Han har svårt att koncentrera sig.
I morgon på idrotten blir det lite självförsvar och sedan har vi engelska.
Efter en kort fredag så far jag hem till Vidsel ! Härligt.
Ska jobba i helgen tror jag. Har inget annat planerat och extra pengar är aldrig dåligt. Ska ju utomlands någongång. Men är ju inte bäst på att spara så vi får vell se.

Ha en underbar torsdags kväll alla! :)

Sämst updatering, jag vet..

Förlåt för min suveräna uppdatering denna vecka. Har varit så mycket i skolan så har jag inte hunnit springa till datasalar för att skriva. Har varit allderles för mycket under dagarna och kvällarna har varit full av hund träning. Inte en stunds lugn och ro. Nu sitter jag och planerar för Lp1:an i Kiruna. Har läst lite om tävlingslicenser och sådant men måste fixa en del med mamma om det. Får se om jag hinner få det. 450 kronor kostar licensen och då kommer Simbas tävlings resultat upp sirekt på Sbk:s hemsida.

Ska titta på tågbiljetter också. Börjar känna mig stressad. Om fem veckor är tävlingen.

Ha en bra kväll, ska fixa lite med det här nu men ska försöka skriva i morgon.

Träning sedan tävling?

Nu slappar man i bibliotekets datasal. Har svenska egentligen men är klar med allt så jag tar det lugnt.

Gårdagen var en riktigt härlig dag! Hade faktiskt riktigt roligt.
Hade som vanligt skola hela dagen fram tills halv fyra. Direkt efter så gick jag och Frida på en prommis med Simba och Rolle. Gick till godishuset och tillbaks. Sedan han jag bara dumpa Simba i rummet innan jag sprang till middagen för att hinna få lite mat i magen innan de stängde. Direkt efter maten hämtade jag Simba igen och träffade lite folk ute på parkeringen för att sedan gå tillsammans till ridhuset för att ha träning. Vi körde igenom hela Lp1:an (Lydnadsprogram 1) och det gick JÄTTE bra! Är så himla stolt över min underbara hund. Nu väntar bara tävlingslicensen och sedan blir det att tävla.
Är en inoficiell tävling i Kiruna i mars. Ska man åka dit eller inte? Är ju väldigt långt härifrån men är så himla sugen på att fara. En tågbiljett kostar (om jag beställer nu) ca 90 kr. Inte alls dyrt! Men resan kanske blir för stressam för hunden då han både ska åka tåg och sedan tävla. Allt på samma dag liksom. Får vell se hur det blir. Ska höra mig för lite noggrannare om vad som gäller.


Ha en bra dag! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!