den hemska faktan..

Är att jag måste till Öjebyn i morgon och stanna där tills på fredag! :( Tragiskt.
Har prov och en massa att göra så jag har ju då fullt upp. Men det är inte det jag är missnöjd över utan det är själva boendet. Hoppas jag hittar någon lägenhet snart så att jag kan flytta. Jag lägger hellre ut hela mitt studiebidrag till mat än att bo kvar där. That´s it!

Have a nice evening!

Plugg, plugg, plugg..



Ush och blä säger jag bara! Kan ingenting och kommer aldrig kunna heller. Nä, jag kan visst och kommer altid kunna låter bättre. ;)


Nu blir det plugg..

Är just hemkommen från jocke där jag bara satt och såg då lite folk spelade monopoly streets. Kanske inte det fränaste men.  Nu väntar matteboken och mina hjärnceller på att få börja plugga. Buhu, kan inte ens matte och verkligen inte procent. :( Prov i morgon på ett helt kapitel om procent, index, förändringsfaktorer, promille, ppm m.m. Fy ***!

Ska spela lite Sims innan jag börjar så att jag får njuta lite denna "vackra" söndag. (Mulet och är kallt ute).


Nörd frillan och kläderna kirrade! Ha en bra kväll! :)


Morning sunshines!

Nyduschad och fräsch intar jag nu min position vid datan.
Ska även göra mig lite frukost men mailen och facebook först. Ska sedan ut och gå med Simba. Känner mig på väldigt bra humör idag så ska även fixa med tvätten lite.

Nu har vi beställt mer hundmat från http://www.hemfoder.se/
Denna gång blev det det bästa till simba. Royal Canin.




Detta foder är ett väldigt fräscht och smakrikt foder för hunden. Det finns två olika foder till en Golden Retriever och dessa är :    Beautiful coat och healthy mouth.
Simba får beautiful coat då han har en riktigt bra mun och inga problem med tandsten och andra pålagringar. TIPS! Borsta hundens tänder regelbundet. Kanske inte två gånger per dag men åtminstonde 3-4 ggr i veckan. Det kommer ge stora resultat om du har en hund med dålig mun och andedräkt.
Även märgben är riktigt bra. Köp aldrig mörka ben utan köp de ljusa/vita benen till din hund.




Nu så..

..Är middagen uppäten och gott var det. Ska nu bege mig till simmarnas värld i The sims 3!
Älskar ju att inreda och det är faktiskt det enda jag gör i spelet. Jag spelar aldrig simmarna utan jag fixar deras hem till mina riktiga dröm hus.

Ha det bra!



Myskväll på björnstigen:)

God kväll alla.
Sitter i soffan hos Marie och ser på en bra film på tv. Vet dock inte vad den heter. Senare så blir det mat.
Måste bara berätta om min och Rikards underbara frukost. Den bestod av varm choklad med machmellows och grädde.
Först värmde jag mjölken i en kastrull. Sedan hällde jag över den i två stora koppar. Vi satte själv i Oboyen så att den blev lika stark/svag som vi ville ha den. Sedan smulade vi ner machmellowsen. (Vi hade inga små så vi klippte sönder stora). Då det var ett ganska tjockt lager på ytan så tog vi "sprutgrädden" och satte den överst. Pricken över i:et var lite oboy pulver som vi strödde över allting. Detta = SUPERGOTT!
Till det blev hederliga ostmackor. :)
Detta ska jag göra till en vana. Väldigt onyttig frukost men väldigt gott.
Ha en trevlig kväll alla! :D

God morgon.

Nyvaken och redo för en ny dag. Stolt över mig själv att jag orkade upp den här tiden. 09.30
Vad dagen har att bjuda på det vet jag inte men förhoppningsvis en mys helg med lite trevligt umgänge. Ska inte ut i alla fall. Här vräker snön ner men det är riktigt varmt ute. Kanske blir en kort prommis med hunden. (kanske)

Gårdagen bjöd på lite mys hos rikards mamma där vi såg Let´s dance premiären. Sedan for vi hem och jag lagade en thai chyckling röra. Med wok grönsaker, lök, paprika, italiensk kött krydda, svartpeppar, tobasco, matgrädde och kyckling såklart. Detta åt jag till barilla spagetti då vi inte hade några nudlar. Gott och smakrikt blev det.
Sedan så slappade vi bara här hemma.

Här är mina nya skor:


Ha en bra dag!

Äntligen hemma i vidsel igen!

Sitter bara och njuter av tiden att få vara hemma!
Har varit en riktigt lång vecka i veckan, kändes som om den aldrig skulle ta slut. Men som tur var så gjorde även denna vecka det.
Dagen har varit riktigt skön by the way. Hade en lektion på morgonen som varade i en kvart och sedan slutade jag. Har varit och gått i Öjbeyn med hunden och frida. Hon skulle köpa lite choklad så jag följde med. Simba fick ju sin dagliga motion i alla fall. :)

Ska lägga upp en bild på mina nya skor sen så får ni se vad det blev för något, för endast 99:-

Ha det bra ! :D

Tomorrow i return back to VIDSEL!

Hejsan, hur mår alla där ute? :)

Har precis ätit och sitter i en fotölj nu i datasalen för att smälta maten. Vi bjöds på italiensk pytt i panna med fläskfilé, Gott. Dagen har i alla fall varit riktigt seg. Började med att ha bild på morgonen ( hela förmiddagen) och sedan hade vi träslöjd där jag bara satt och spelade på mobilen. Hade inget att göra och ingen fantasi om vad jag skulle kunna göra heller. Sedan efter skolan så hade jag kurs med en trea för att simba ska börja lugna sig lite då man är ute och går. Nu så blir det att starta en tvätt och fixa med det hela kvällen. Buhu. Och imorgon blire det hem till älsklingen. Har saknat honom jätte mycket hela dagen idag. Åhh, men imorgon träffas vi.

Till helgen blir det inte så mycket att göra. Ska typ plugga till matte provet som vi har på tisdag nästa vecka. Hela kapitel två och dessutom det jag är sämst på..procent. Nåja fick ju G på förra provet så ska banne mig se till att fixa detta också!


Ha en underbar kväll allesammans!! :)

Dagens ärende i stan.

Nu är jag tillbaks på Grans måste stanna där ända till på fredag! :(
Saknar Vidsel redan.
Jag for i alla fall med citybussen in till stan vid 14.15 tiden. Väl där gick jag på H&M och lämnade tillbaks skorna. Då jag fått igen pengarna sprang jag upp på din sko och köpte ett par vinter dojjer i stället för ballerina.
Ett par svarta skor med svart fleece och lite spännen och nitar. (Lägger upp dem sen). Jag köpte även en svart jätte skön och varm fleece sula som jag nu lagt in i skorna. Riktigt sköna vinter skor.
Ett riktigt bra kap för endast 99 kronor!

Nu väntar någon äcklig middag på att bli uppäten och efter det så blir det promenad i öjebyn med simba.
Det är ju riktigt kallt ute men han måste få komma sig ut ändå.
Tänkte att jag kanske kan gå in och köpa mig en tidning medans jag ändå så är där.
Då har jag ju något att göra kvällarna som återstår här i Öjebyn.

Ha en bra dag, skriver lite senare om jag kommer ihåg och har tid.


Då blir det stan senare. :)

Hello everybody!

Har engelska nu men är klar med allt så jag smet iväg till datasalen en sväng.
Ska snart ha klasstimme och det blir vell som vanligt i typ en kvart max och sedan lite Naturkunskap innan jag drar in till stan för att lämna igen skorna. De var alderles för små:( Ska lämna igen dom och sedan får vi se om jag tar en storlek större eller något annat. Kanske far och köper mig ett par stövlar i stället. Vi får se vad som händer.

Ska gå upp till engelskan en sväng till nu men skriver mer ikväll då jag är hemma i vidsel.


Nu så.

Nu är jag hemma vid min dator och kan skriva lite. Har inte haft någon tillgång till Internet på skolan idag så har inte kunnat skriva.
Sitter för tillfället med två mackor som snart är uppätna. Vi orkar inte köra den där kosten längre. Så jobbigt att bara tänka på vad man får och inte får äta hela tiden. Så nu blir det mackor! :)
Dagen har faktiskt varit väldigt bra och jag har inte alls känt mig slö och trött. + att vi haft en ganska tuff dag med matte, naturkunskap och idrott. Vanligt vis brukar man tycka det är jättehemskt men inte today. :)

Nu bli det att fixa lite skolarbete och sedan får vi se vad som händer kanske drar en ragg och ser om någon är ute.

Ha det bra!

Nu blir det att trotsa kylan!

Ska strax ut och träna hund igen, bara att bita ihop och trotsa kylan!
Huvva, är inte alls taggad då det inte gick nå bra tidigare idag. Men ska bara tänka positivt och se fram emot att det kommer en morgondag då jag får fara hem till vackra vidsel.

Middagen bestod av stekta bacon och sallad. Inte det godaste men måste ju få i mig
någonting så jag inte tyner bort.

Ha en bra kväll och morgondag! :)


Dagens då..

Sitter för nuvarande i datasalen och väntar på att vi ska sluta. Har hunnit göra bort en rest vilket bestod av att tala om något jag tycker om i svenska och det fick bli Simba. Kan ju allt utan och innan så behöver inte sitta och skriva en massa stödord m.m.

Dagen har än så länge bestått av att träna hund, hela förmiddagen. Simba har en dålig period nu så det blir bara korta intensiva träningspass. Jag måste avbryta honom hela tiden för han blir allderles för stressad för för mycket press och tjat på vad han ska göra. Men han är en otroligt fin hund att träna.
Sedan var det lunch och då blev det en salladstallrik med salladssås och vatten. Lite hungrig nu faktiskt men ska hålla mig till middagen. Inte småäta!
Efter den här lektionen (svenska A) så blir det etologi innan skoldagen är slut för idag. Direkt efter skolan blir det middag och sedan ett till träningspass med Simba fast denna gången med en tjej som går i HUND 3:an. Ska bli lite träning att gå i koppel, fint.


Sedan vet jag faktiskt inte. Blir kanske en långpromenad i Öjebyn. Måste köpa lite tuggummi också, har redan slut.

Hoppas ni har en bra dag och så ber jag om ursäkt än en gång för en låg updatering idag. Blir ändring på det så jag skaffat internet på min egen dator men har inte råd för tillfället.


Nere hos Joakim von anka nu.

Sitter hos jocke och ser på då Linnea, magda, jesper, krille och rick spelar monopoly streets. Jocke är inte ens hemma men vi är här ändå. Skumt? Ähh, snällt av honom tycker jag! :)
Vi kom precis från Marie där vi åt en flottig god pizza. Var evigheter sedan jag åt något där.
Hade inte tänkt vara här så länge då jag ska upp med bussen som går från vidsel klockan sex på morgonen i morgon. Buhu, inte alls speciellt taggad. Men skolan måste också skötas annars blir det inget av mig i framtiden.

Ha en riktigt bra kväll så skriver jag i morgon då jag har tid. Går skola till fyra så det blir en låg uppdaterimg i veckan. Ska fixa internet till skolan sedan så att jag kan fixa en bättre uppdatering på veckorna och inte bara på helgerna. :)

Ren och fräsch! :)

Nu är man nyduschad och redo för middag på pizzeria Tic Tac här i vidsel.

Tänkte bara kasta in ett tips om en ansiktsrengöring som är super bra!

Testa den! www.grongava.se


Gårdagens inköp!

 

  • Spets tights, CUBUS

  • Klänning med dekorativa guldpaljetter, BIKBOK

  • Stickad tröja (oversized), BIKBOK

  • Populär collage tröja, "Redbird", BIKBOK

  • Kjol med voulangkant, Gina Tricot

  • Transparant blus (genomskilnig), Gina Tricot

  • Söt klänning (beige), BIKBOK

  • Ljusa jeans med nit dekoration, Gina Tricot

  • Svart klänning, Gina Tricot

  • Röd klänning (den ovan är likadan), Gina Tricot

  • Beige klänning, H&M

  • Leopard färgad scarf, H&M

  • Brunt flätat bälte, H&M

  • Dekorativ väska med små pärlor på, H&M

  • Söta ballerinor, H&M
  • Sockar. Leopardmönstrade, Gina Tricot. Svarta, H&M

  • Rosa klänning, BIKBOK
  • Öronhängen, H&M

  • Superfina öronhängen i guld och beige, CUBUS

  • Armband i guld och beige, CUBUS

  • Shampoo, balsam och inpackning, H&M

  • Mascara från Loura Key, parelle

  • Läppglans, CUBUS

  • Hårklämma, H&M

  • Solglasögon, BIKBOK

  • Grön/blå öronhängen, BIKBOK


Detta är allt jag köpte igår, enligt mig väldigt lyckade köp!

Ha en bra dag allesammans! :)


Min dag i Piteå i ord och inga bilder. ;)

Godmorgon! (Glömde skriva det i förra inlägget)

Tänkte berätta lite om gårdagen som spenderades i Piteåstad.

Jag vaknade klockan 06.50 då min väckarklocka ringde. Då gick jag upp och ut ur sovrummet och möttes av en svansviftande krabat vid namn Simba. Jag släppte ut honom och gav han mat innan jag sedan klädde på mig och gick ut för att vänta på mamma. Mamma kom 07.15 då vi åkte till Älvsbyn (hon skulle på jobbet). Väl på hennes jobb så bäddade jag ner mig under en filt i soffan och drack te med mamma. Vi såg även lite nyhetsmorgon och surrade.
Vid tio tiden så gick vi in till Älvsbyn där mamma köpte en eyeliner på Gårdings. Vi träffade även min storebrors tjej som jobbar där så vi stod och surrade med henne ett tag. Efter ett tag med min mamma så sa vi hejdå och jag gick på solariumet för att sola men jag så att tiden var knapp så jag sminkade mig istället och gjorde mig lite fin och fräsch inför shopping.
Håret slängde jag ihop till en knut och sedan sminkade jag mig med en nude look. Mycket brunt och beiget. Även lite bronzer på kindbenen för att framhäva dem. Sedan så kände jag mig ganska ready och gick ner till OK där jag köpte tuggummi och en SOLO tidning.
Bussen kom 11.50 och resan dit gick väldigt snabbt. Råkade hinna sova lite också.
Då jag kom fram till Piteå så började jag min shopping på Gina Tricot och sedan gick jag vidare till H&M, BIK BOK, CUBUS, Din Sko, Ur & Penn och sedan tog jag en lång lunch som bestod av en Ceasar sallad och SOLO läsning.
Jag måste erkänna att jag gillar att gå på stan själv. Då får man gå vars man vill, hur länge man vill och behöver inte bry sig i andras tjatande om att gå till andra affärer m.m. Jag gillar det!
Efter min lunch så kikade jag på gardiner på hemtex och hittade jättefina panellängder men eftersom jag inte vet riktigt hur långa dom var så orkade jag inte köpa några. Efter ett tag var jag så himla slut av att bära en massa tunga påsar och handväskan så jag gick till busstationen och väntade på bussen i stället. Orkade verkligen inte bära något mer. Bussresan hem gick däremot inte lika snabbt men skönt var det att få komma hem. :)

Borta bra, hemma bäst!

Tänkte lägga upp bilder sen på vad jag har köpt. MEN, det kommer bara att bli dåliga webbcamera bilder då min kabel till datorn från telen inte fungerar och jag har inte köpt någon ny heller.

Vars tog helgen vägen?

Jag förstår inte. Det ät redan söndag. Har ju knappt hunnit vara hemma något i helgen. Trist.
Fredag gick jag ju skolan och sen då jag kom till vidsel jobbade jag och var hos jocke, kom typ hem vid nio-tio tiden.
Lördag så shoppade jag, for från vidsel klockan kvart över sju och kom hem kring sju på kvällen. Sedan kom jag hem, böt om och sedan for jag till jocke och senare blev det utgång till Annelie och fredde? Tror det. Kom hem från den festen kring två tiden på natten och nu har jag vaknat tidigt för att få njuta av denna söndagen innan en hemsk skolvecka kommer.

Tomorrow is a new day.

God kväll alla läsare:)

Nu är jag hemkommen från dagens alla händelser och njuter av att bara lata mig i soffhörnet. Som ni vet så har jag varit och jobbat och är nu klar med allt jag ska. Härligt!
For därifrån kring åtta tiden då vi sedan for ner till Joakim och spelade ett nytt spel till Wii. Monopoly street heter det och det är som monopol fast ett tv spel och i 3D. Riktigt kul. Har alltid tyckt om monopol. Ville inte vara borta allt för länge då jag ska upp svinigt tidigt i morgon. Mamma hämtar mig klockan 07.15 och då ska jag vara KLAR! Buhu. Men om jag inte åker med henne till Älvsbyn så tar jag mig inte till Piteå senare. Kommer bli en heldag på vift i morgon men, tomorrow is a new day och ser fram emot att få komma mig till stan.



Ha en bra kväll så skriver jag mer i morgon.

Friday today.

Nu är jag hemma i vidsel och ska snart iväg på jobb. :) Dagen har gått väldigt fort. Jag har bara haft en svenska lektion och idrott som båda har gått riktigt bra! På idrotten var jag "vessla" i handbollden och sprang fram och tillbaks som en tok. Tog verkligen mitt springande till en ny nivå.
Nu ligger jag och fryser under en filt med en massa kläder på mig och ska strax iväg på jobb. Härligt. :)

Har tittat på busstider för morgondagen och kommer knappt hinna fara på stan.. Kommer till pite klockan ett och sedan far den klockan fyra så tre korta timmar på stan.. VÄLDIGT lite. Hur ska jag hinna med att springa runt på stan i tre korta timmar? Förjävligt.




Hoppas ni har en bra dag så skriver jag mer sen, men nu ska jag göra mig i ordning för jobb.

New nails! ;)

Nu är naglarna fixade och jag blev riktigt nöjd.

Vi har även hunnit vara hos Marie och fått oss lite mat i magen. Det bjöds på choritzo och en riktigt god vitkålssallad, LCHF.
Har kikat runt på lägenheter men ingen är den storlek jag vill ha. Alla är på typ 20 kvadratmeter och då jag har en stor hund så behöver jag minst en 35:a. Kommer ju aldrig att rymmas i en liten 20.

Nåja, vi får vell se vad som händer.

Är såå sugen på en dag i stan!

Vill verkligen hinna med mellandags rean på H&M och Gina. Tror jag måste ta en dag på stan i helgen. Jag har även fått hem ett presentkort från H&M på 20% på ALLT + mellandagsrean! Love it!



Ska höra om Rikard är sugen på att fara till Piteå på Lördag eller något så kan jag springa på stan. :)

Skriver mer senare för just nu ska jag måla naglarna!

Home sweet home.

Nu är jag hemkommen från Piteå och sitter i soffan och känner på "skillnader" mellan två olika xbox doser. Ingen skillnad alls dock. Dagen har varit så oerhört skön. Sovmorgon till 10.05 och sedan hade jag Matte där jag gjorde klart hela kapitel två! Nu har jag bara en massa hemuppgifter att göra till provet som dyker upp om ca två veckor. Men det ska nog gå bra. Sedan blev det fil och fligor till lunch och en engelska lektion på det sedan har jag sovit ännu mer! Till klockan fyra då Rikard rikngde och sa att han var på väg och hämta mig. :) Skönt. Ska bli att tillaga en laxfilé ikväll med spenatstuvning:) mumma.


Shopping till min fina Golden kille!

Nu är man äntligen hemma i vidsel och sitter och njuter av hur överlycklig simba är av alla hans nya saker! :) Han har fått en tryckavlastande filt från veterinary bed, Royal Canin hundfoder, massa hundben och en matskål. Han ligger just nu i sin bädd med ett hundben.
Ville också köpa ett halsband men det fanns bara halv eller helstryp och Simba går ju i vanligt nu. Synd för ville ge han ett riktigt fint halsband men det får bli senare. Nu ska jag spara allt jag har kvar så det blir någon semester i framtiden.

Efter lunch idag så har jag sovit fram till halvfyra tiden. Sedan kom Rikard och då for vi och handlade åt Simba. Har ju somsagt haft en väldigt skön dag idag. Bara två lektioner.

Ska nu kika runt på internet och se om jag hittar något fint till Simba där. :)
Detta foder och Eukanuba är det bästa du kan ge din hund! Med hjälp av min älskade Rikard så har Simba råd att äta det allra bästa! Är så glad att få skämma bort min hund precis som han förtjänar.



Ha en riktigt bra kväll allesammans! :)

Dagen den 18/1-11

Goddagens!

Sitter i datasalen på lektion. Jag ska försöka hitta en praktik plats i två veckor och jag tror jag hittat en som skulle passa mig :) Vill inte skriva ut det på bloggen ännu om någon skulle försöka ta den av mig, men skriver om jag fått den senare ska nog ringa idag.

Har en väldigt skön dag idag. Slutar nu efter den här lektionen! Ska in till Piteå på Djur Magazinet en sväng och se om jag hittar något åt simba gubben.

Ska nu försöka hitta våran lärare som jag tror stack efter att han skickade oss till datasalen. Surt! Men måste försöka.

Ha en bra dag alla så skriver jag mer senare idag! :)

Dålig update today! :(

God kväll alla!

Har just ätit kvällsfika med Stina Tannerdal och innan det så har jag plågat mina ben med att ha gått världens längsta promenad hitills tror jag! Vi gick från skolan ända bort till Sanna som bor typ längst bort i Öjebyn och sedan halvvägs hem så var vi tvungen vända om för att hämta Stinas mobiltelefon. Ahh, träningsverk!! Men känns ändå bra har ju slarvat lite med kosten så nu blir det ordning och reda!

Dagen har annars bestått av att ha gjort ett hundprov som gick på en minut tror jag. Sedan har jag tränat med simba i sammanlagt tre timmar idag tror jag. Vi har även haft en väldigt intressant lektion i etologi om MH - mentalprov för hund och tävlingsregler m.m. Sedan så har jag städat bort julen så nu blir det just och fräscht i mitt lilla krypin. Det enda som återstår nu är att dammsuga och dammtorka lite sen är det som nytt igen! :)

Har och kan inte skriva så mycket just nu då jag inte har någon dator på skolan utan nu lånar jag bara en i datasalen, men har inte tid att sitta här mellan rasterna. Kommer nog att fara hem och hämta den i morgon eller på Onsdag. Ska bara köpa ett internet också.

Ha en bra kväll allihopen! :)

Nu blir det Öjebyn!

Sitter och sörjer i soffan av att jag på en timme ska sitta i en bil på väg till Öjebyn. Verkligen tragiskt. Om jag då hade en lägenhet som jag kunde spendera min fritid i istället för att sitta i ett trångt litet utrymme som liknar en garderob från fyra tills man går och lägger sig hade det inte varit något problem. Men som det är nu så bor jag ju faktiskt på skolan.
Aja, allt är då packat och förhoppningsvis så kanske jag kan komma hem till vidsel någon gång i veckan om älskling jobbar i piteå. Får hoppas på det!

Provet kommer nog att gå bra. Rikard har just förhört mig och jag kunde ändå rätt så mycket. Blir vell till att sitta och plugga lite mer i morgon på frukosten så att jag har alting färskt i minnet. Har prover första lektionen.

Sov gott!

Någon gång i framtiden så -

- ska jag skaffa mig en till hund.
Det kommer antingen bli en ridgeback eller en papillon. Kommer dessutom att bli en tik! Är så less på att måsta stanna hela tiden för att fantompinkaren Simba ska pissa hela tiden och märka nya revir. Alla hanar är likadana. Dessutom så är Simba lite agressiv mot andra hundar då man är ute och går och det ät inte det trevligaste att försöka hålla i honom då han vill något. Han skulle ju aldrig kunna atakera en annan hund men han reser sig och morrar och vill bevisa för den andra att han är störst, bäst och vackrast och att det är han som bestämmer. Tråkigt. Men min gubbe fyller snart sex år och lite sällskap åt honom skulle han nog inte säga nej till. Dessutom en tik! :)
Ska nog sterilisera tiken i sådana fall då de ändå har lätt att få livmoderinflamationer och sådant. Tar hellre tiken än att kastrera simba då veterinärerna inte rekomenderar att kastrera äldre hundar. Men man får vell se vad som händer.

Rhodesian Ridgeback. Papillon.

Min Golden Retriever. Simba fem år.


God kväll alla!

Hängig och seg. .

Har försökt äta middag men fick bara i mig 5-6 tuggot. Har verkligen ingen aptit och känner mig nästan illamående så fort jag ska äta något. Nu har jag ju ändå fått i mig en ostmacka trots att man egentligen inte får äta kolhydrater men om man då skulle ta bort alla kolhydrater från kosten så kan man knappt äta något. Ingen frukt eller grönsak och eftersom man inte får äta pasta eller överhuvudtaget något som växer under jord, kan man ju bara äta kött. Det är i alla fall orimligt för mig för jag måste få äta något till och jag har ett behov av att äta frukt för att jag mår bra utav det, så tänker jag fortsätta med det. Jag har ju berättat att jag känt mig mycket piggare av LCHF men det börjar vända nu. Känner mig snarare bara seg och trött. Det kan ha att göra med att jag inte får i mig alla viktiga fetter och proteiner som jag egentligen behöver. Från och med nu kommer jag tillsätta lite mer kolhydrater i min kost för att återställa balansen och då kanske jag blir piggare. Forskarna säger nämligen att det är vanligt med svacker mellan pigg och alert till hängig och seg. Detta för att kroppen inte hunnit "ställa in sig" på att bara leva på fett.

Hoppas det blir bättre senare så jag kan koncentrera mig i skolan. Väldigt viktigt att vara vaken och med då man utbildar sig. Jag får ju en jätte dålig koncentrations förmåga i skolan om inte jag ätit frukost till exempel.

Ha en bra kväll! :)

Rätt pigg sedan gårdagen!

God morgon gott folk!

Sitter i soffan och pluggar till ett prov som vi har i morgon. Inte kul, har haft hela helgen på mig men det har inte blivit av. Så nu får hela söndagen gå åt till att plugga och sedan hoppas på att jag fixar provet.

Gårdagen blev en lugn och mysig kväll med bara vidselsbor typ. Vi spelade charader och minglade lite. Rätt så trevlig kväll. Vi for från vidsel vid sex tiden och gick och lade oss halv fyra, fyra någon gång. Jag och Rikard ställde oss och gjorde ägg och bacon då vi kom hem så vi kom inte i säng förens väldigt sent.
Vi fick även träffa Krilles och Hannas söta bebis Astrid. Så himla gullig! :)


Avfärd strax:)

God kväll, eler klockan är ju bara sex men för mig är det party! :) Vi har förfest här hemma och bulben, krille och lulle är här. Vi ska strax iväg till luleå! :) Tycker bara lite synd om simba som måste vara ensam hemma hela kvällen. Men han mår bra här hemma så jag ska inte oroa mig.

Ha en bra kväll allesammans!!



Taggad som f*n, snart blir det luleå! :)


Börjar dagen med en nyttig frukost.

God morgon!

Klockan är redan halv tolv och jag sitter i morgonrock och har precis tryckt i mig en hårdbröds macka och ett kokt ägg. Är inte alls sugen på något. Jag har absolut ingen lust till någon mat och definitivt inte något sött, godis till exempel. Är inte speciellt matglad sedan vi började med den nya kosten. Det kan ju vara positivt i och för sig för jag har redan gått ner 1,2 kg på bara några dagar. Sedan Tisdags.

Ska snart gå och klä på mig och sedan ta hunden och gå iväg för att handla. Tur att vi har ganska nära till affären.
Vi ska ha lite ingredienser till kvällens goda middag. Det blir kött, sparris, ungsbakade tomater, broccoli och persilja- vitlökssmör. Hoppas det är gott. :)


Skriver mer senare.

Morgondagens.

Nu har det blivit lite ändringar för morgondagen. Det blir inte luleå på dagen utan fest där på kvällen. Men ska beställa matskålar och foder till Simba då istället. Lina fyller år så det blir att fira henna med en massa people ! :) Har även tittat på lite tungsmycken men vet inte om jag är så sugen längre. Får se, senare kanske.

Tänkte bara skriva godnatt till er för jag hinner inte skriva mer senare. Ska gå och lägga mig för morgondagen blir lång. Hoppas ni haft en bra dag i alla fall:)


Now i´m back! ;)

God eftermiddag!

Är nu hemkommen från lilla Älvsbyn och med mig har jag tre olika kataloger från resebyron. :) Vi har redan bläddrat igenom dem och såg att Mexico inte alls var så dåligt som vi trodde, faktiskt lite sugna på att åka dit. ? :) Har även köpt ett läppglans som skulle vara light apricos men den hade ingen färg alls? Fan vad arg jag blir. Betalade 115 kronor för den och den har ingen färg utan ser bara ut som att man har slemmigt glänsiga läppar.
Han även med min 20 minuters solning och det var såå skönt. Har ju väldigt lätt at bli brun (tur det) och bara efter denna solning har jag fått massa färg! Ska eppilera benen snart innan maten så kommer färgen fram ännu mer.




Hoppas ni haft en bra dag! :)

Jag är en liten fuskare ..

för just nu sitter jag med en rostad macka. :( Var så himla hungrig och orkade inte laga någon mat så det blev en kolhydrats macka. Åh, jag är en liten fuskare..

Kom från jobbet för ungefär en timme sedan och har varit ute med simba sedan dess. Ska gå till bussen sen och tillbringa en del av dagen i Älvsbyn. :) Känns inte så roligt då det är -20 utomhus. Men ska ha täckbyxor och vinter jacka och så tänkte jag låna Rikards mössa:) Kommer nog klara kylan galant ska ni se!

Om tre månader har jag och Rikard varit tillsammans i ett år! Gud vad tiden går fort, kan inte fatta det.
Älskar dig!


Ha det bra! :)

Januari den 13:e,

Har varit en riktigt skön dag.

Är nu nyduschad och redo att lägga en ansiktsmask. Idag bestod middagen av en köttgratäng med ägg och bacon, squash, lök och en massa sallad. Var inte det godaste men nu har vi då testat det. :)

Kom att tänka på egypten igen. Om vi bara reser en vecka så kan vi fara snart! Men det känns som allderles för kort tid. Men om vi gör många småresor så blir det ju ändå kul. Två gånger per år eller liknande:) Skulle vara riktigt skönt. :)

Ska jobba och slita som ett djur så blir det sol & värme till belöning. Ska inte beställa eller köpa någonting förutom hundmat så att Simba överlever. :) 

Nu har jag delat med mig av mina tankar och funderingar så nu ska jag gå och fixa en ansiktsmask! ;)
Sov gott allesammans!

Det här är litegrann av vad jag har tänkt beställa från sommar katalogen! :)



Det här är bara lite av vad jag har hittat men jag hittade inte allt på hemsidan utan det finns mer i katalogen.

Åhh så härligt :)

Hej alla läsare!

Har äntligen kommit hem från Piteå och mår så himla bra! :) Är pigg och glad och har verkligen lust med allt! Ska hålla mig till den här kosten nu.


Dagen har varit väldigt snabb och slapp. På bilden som vi hade hela förmiddagen ja då målade vi. Sedan på klasstiden pratade vi i tio minuter om klassjackor och sedan på svenskan så läste jag en bok i en kvart sedan slutade jag. Dagen har verkligen gått fort. Nu är det helg för min del och i morgon blr det lite ärenden i älvsbyn. Kanske hinner sola i tjugo minuter också, får se. Ska mest troligt jobba på förmiddagen och sedan åker jag ner till älvsbyn.

Igår han jag måla mina naglar också. Blev väldigt missnöjd med färgen men försökte rädda den med en topplack men det blev inget fint.

Har även på tal om något annt sparat en inköpslista på H&M så det kommer lite då och då. Lite som lilla julafton:)
Har hittat så himla mycket fina sommarkläder som jag vill ha. Mycket puderbeiget och ljus korall. :)


Puh skönt att det är över.

Skönt att äntligen få vara hemma igen! :) Dagen har varit lång men jag har jobbat på flitigt med alla ämnen och kommit ganska långt i både matten och engelskan. Känner mig väldigt pigg idag. Den nya kosten?
Åt till frukost två hårdbröds mackor med skinka, ost och papria, väldigt gott ovh jag känner mig nyttig och fräsch. Ska försöka hålla igång med den nya kosten och se vilka skilnader som det verkligen blir med bättre och nyttigare mat.

Har tittat på lite handväskor på nätet. Skulle verkligen behöva en ny! Min är allderles för stor och klumpig och dessutom bäldigt sliten. Handväskor är ju sådana saker som man inte köper ofta en gång vart tredje år liksom. (För min del) Är inte alls intresserad av väskor men skulle vekligen behöva en ny.
Har alltid köpt väskor på Wedins förut men nu har dom flyttat så jag måste isådana falla åka till Luleå någon dag. kanske i helgen. Skulle behöva besöka blomster butiken Plantagen för lite nya växt lampor och kanske ett till träd. Får vell se. :)

Ska allderles strax börja med maten och ikväll så blir det: Lax filé med sparris, fisksås och wookgrönsaker:) Mums!




Skriver mer senare! :D
Ha det bra!

Bara två dagar kvar nu!

Hejhopp! :)

Sitter i datasalen på skolan och längtar till dagens slut. Har hunnit ha engelska och ska egentligen ha svenska nu men är klar med allt så jag sitter här och surfar lite. Ska gå på lunch klockan elva och sedan efter det så har jag arbetsliv naturbruk och matematik A sedan blir det att åka hem till Vidsel. På torsdag har jag estetisk verksamhet hela förmiddagen och sedan klasstimme där vi inte gör något utan bara sitter och pratar och de delar ut eventuell frånvaro och sådant. Sista timmen har vi svenska och då blir det vell att läsa en bok eller något då jag är klar.

På fredag då jag är ledig blir det att åka ner till Älvsbyn för lite ärenden på banken som måste fixas. :)
Ska dra men skriver sen då jag kommer hem.

Ha en bra dag så skriver jag senare!

Nu blir det ändring. :)

Vi ska börja med en ny diet - lchf (low carb high fatt) Man ska äta mat med mycket fett och absolut inga kalorier, eller lite gör ju inget om man inte är jätte seriös med det. Man ska alltså inte äta någon sorts pasta, potatis, ris, bröd, chips, flingor m.m Inget som växer under jord. Idag åt vi kött med grädde och spenat och sallad till. Dieten ska vara bra för hälsan och man ska bli piggare och gå ner i vikt av den.
Denna diet används ofta av diabetiker. Kosten är gjord till att om man är överviktig går man ner i vikt och tvärtom om man är underviktig och vill gå upp. Vi ska testa denna under en period nu och funkar den så fortsätter vi med den. :) Kul att testa nya saker. Gillar ju att vara nyttig och hälsosam så detta kan vara en bra start att "komma igång" igen.
Sommaren 2009 sprang eller gick jag varje dag och ibland två. En på morgonen och sedan en gång då mamma kom hem från jobbet ovh ville ut och gå. Medans jag nu ligger i soffan och knappt är ut om det inte är för att Simba vill.
Men nu blir det ändring.

Ha en bra kväll, nu ska jag gå och lägga mig. :)

Trött.

Sitter hemma på mitt sköna fårskinn medans Rikard står och ska börja med maten. Blir Entrecõte med en massa smarriga grönsaker:) Ska även ta och måla naglarna men det blir efter maten. Slutade som vanligt 15.35 och då kom Rikard och hämtade mig och sedan for vi och handlade inne i stan. Blev en massa goda matvaror. Nu är vi hemma och har planterat om lite blommor och jag har suttit och ätit lite vindruvor. Gott. Men väldigt många var dåliga såg jag nu när jag kom hem och öppnade förpackningen. Tråkigt..

Har bara två skoldagar kvar sedan är det helg igen och då blir det kanske att jobba lite. :) Man kan ju hoppas i alla fall. Ska även söka vidare på lägenheter så att man får sig någon snart. hatar verkligen att bo på Grans. Det är tur man har en pojkvän som jobbar i Piteå så att man kan åka hem någon gång ibland.
jag tror ingen utav er heller skulle tycka at det var roligt att sitta på ett rum som är 3x4 meter stort.


Ha en bra kväll alla! :)

10/1-11

Snart sängen för min del! :)



Har just kollat klart på internet och ska snart gå och lägga mig. Blir en dryg dag imorgon med. Naturkunskap A, Idrott och sedan matematik A ! :( Blää! Blir nog att ta en rejäl långrunda med Simba efter lunch kanske går runt Öjebyn eller liknande. Ska även boka en tid på Klippet i april, maj så att jag får färga håret och fixa lite :) Behövs! Ska ju bli Blondie you know! :) Blir bra, då slipper jag färga håret stup i kvarten!

Natti, natti! :)

Blir en tidig kväll ikväll.

God afton alla! :)

Sitter hemma hos mig och Rikard och kikar runt på lite bloggar och solresor. :) Det är så himla härligt att få vara här hemma och slippa sitta instängd i ett 3x4 meters rum på skolan!
Dagen har bestått av tre lektioner men väldigt långa och tråkiga. Hade Hundens fostran hela förmiddagen och sedan arbetsliv naturbruk och självstudier där jag pluggade till ett prov som ska skrivas nästa vecka.
Härlig första dag efter jullovet, fått ett prov på första dagen.:(
Men nu är det ju bra. Får sitta hemma med älsklingen och slippa allt skrik och gorm på Grans.

På tal om något helt annat så håller jag på att få värsta abstinensten av låg shopping statistik.
Har inte handlat sedan början av DECEMBER! Jag har hittat så himla mycket fint som jag vill ha men dessutom vill jag utomland så jag måste prioritera mellan två stora intressen. Shopping och resor.
Om jag ska utomlands sen efter sommaren så måste jag ju ändå ha nya sommarkläder så det kommer ändå tillfälle för shopping men jag skulle vela beställa lite skor och sedan imorgon även ut på stan med lite tjejjer:) Har en hel beställningslista från bara H&M men vet inte vad jag ska välja för har inte råd med allt det fina på en gång.
Aja, nog klagat:)


Hoppas ni haft en bra dag så skriver jag senare! :)

Då var man på skolan igen..

Hello folks!:) Ligger nu i sängen på grans och väntar på att john blund ska komma. Skolan i morgon och jag är väldigt otaggad, drygt. Aja, bara att härda ut, snart sommar:)Ska tänka positivt nu! I morgon blir det att gå upp vid sjutiden med hunden så att han hinner få kissa innan jag går till skolan:) Ha det bra! :p

Söndags ångest! :(

Hejsan, hejsan!

Sitter fortfarande i morgonrock. Har bara stigit upp och kastat mig över tvättberget som börjar krympa nu. Har även hunnit plocka ner julgranen så nu har vi bara ljusstakarna kvar. Skönt, ville verkligen bli av med den. Det är konstigt det där. Jag vill så gärna ha den kring jul men direkt den är över så vill jag bara kasta ut den?. Men jag tror att jag vill ha fram den bara för att det är den som gör en så skön julstämning men då sen efter alla juldagar är den bara ivägen. Aja, nu är den borta vilket känns bra.

På tal om något annat så har jag hittat en massa skor som jag vill ha! Men det värsta är att jag inte kan köpa några. :( Men det är bra det för då blir det EGYPTEN efter sommaren om jag kan hålla mig från att köpa en massa kläder och skor. :)



Ha det bra alla! :)

I am back.

hello again! :)

Sitter och planerar eller tänker att det verkligen är dags att ta ner julpyntet nu! Har sagt att jag ska göra det hela veckan men det har aldrig blivit, jobb och så. Men sedan så tänkte jag att idag när jag ändå så är pigg och orkar göra saker så ska jag ta ner julgranen i alla fall, men icke! kanske gör det ändå men klockan är ju så mycket och det känns verkligen som om jag borde vända på dygnet nu. Skola på måndag så har bara imorgon på mig = jag kommer vara död på måndag! Annars okey.
Har varit och sett film hos jocke för ett tag sedan och den var riktigt äcklig! Kommer inte ihåg vad den heter men det är ju som vanligt då. Kommer aldrig ihåg vad jag har sett för filmer. Så om någon frågar, har du sett den här? och sedan jag bara - vad heter den? - Bla, bla, bla. Och jag - vet inte:) Det är standard för mig.
Kul i alla fall att umgås med folket ett tag.

ha en bra kväll, nu ska jag hänga tvätt! :)

Färdigskottat och prov avklarat:)

Nu är jag inne igen. Har skottat klart hela baksidan till förrådet och även hunnit göra ett hemprov som ska in på måndag då skolan börjar igen. Huvva, vill verkligen inte. Men har bara, eller bara och bara men sexton veckor kvar. lät mycket med det går fort så hoppas det inte känns som en evighet:)

ha det bra ;)

Snart skola.. :(

Hej på er alla! Haft en bra dag? :)
Jag har just satt mig ner vid matbordet och ätit två mackor. Snart ska jag ut och skotta igen fast denna gång på baksidan ut till förådet.
vaknade kring halv tolv, tolv idag och direkt jag vaknade så tog jag simba och gick en lång runda och sedan hamnade jag hos mamma där vi satt och svamlade ett bra tag. Fick även ett busskort på 20 resor så att jag tar mig till och från skolan sedan.
Åhh, vill verkligen inte tillbaks till skolan. Så grymt tragiskt. Det enda positiva med det är att jag får träffa Stina igen.
Aja, efter att jag varit hos mamma så gick jag och hämtade en spadde hos Mourice och skottade hela infarten och nu när jag fått lite käk i magen så tänkte jag klä på mig och gå ut igen för att skotta en gång till baksidan. Skottning är workout! Har ont i ryggen och armarna redan och det är mycket kvar!

glömde att visa mina nya nails igår så här blev dem:
Guldglitter färg.


Skriver mer senare. :)
Ha det bra!

_-''-_-''-_

vaknade halv ett idag! oops. Blev bara a en timmes jobb dessutom. Är klar med allt så nu är jag ledig i helgen:)
Nu sitter jag i soffan (som vanligt) och har just sett klart desperate housewives. Snisigt!

Har suttit och kollat på egyptenresor hela veckan nästan. Skulle vara så himla härligt att få fara iväg i två veckor och bara njuta av livet på en varm sandstrand där man serveras goda paraply drinkar! Vi tittar på resor i egypten för att få det så lugnt och skönt som möjligt inte där det är en massa fulla ungdomar som dregglar runt på gatorna. vi vill bara ligga inne på ett resort och ha allting i all inclusiv:) Men, pengarna finns inte ännu så efter sommaren kanske:) Får vell se vad som händer.


(bilden är från fritidsresor.se)

6/1-11.

Idag vaknade jag kring tolv fast steg upp kring halv två tiden. Sent! Sedan åt jag frukost innan jag for på jobbet.:) Blev en kort arbetsdag började halv fyra och jobbade till halv åtta. Men jag har i alla fall roligt på jobbet och det går bra. Efter jobbet kom rikard och vi for hem en stund innan vi for tillbaks på middag och mys i soffan. :) Nu består resten av kvällen/natten av att se desperate housewives.


ha en bra kväll.

Dagen den 5/1-11

Godkväll!
Kom hem för ett litet tag sedan och har bara hunnit damsuga och snart ska vi iväg igen. Har jobbat sedan tolv och kom hem nu och snart ska vi iväg på middag:) Kommer inte skriva något mer ikväll för jag vet inte vilken tid vi kommer hem. :)

Hoppas ni hft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll:)

God natt! :)

Nya naglar, nu blir det säng dags! :)


en utav de nya färgerna som jag köpte idag:)

Snabbt och smidigt!

Sitter och tittar på internet efter en whiteboard tavla att ha i köket. Så himla enkelt det skulle vara att ha den bredvid kylskåpet och sedan om man kommer på vad som behöver handlas då man ser att det saknas något i kylen så skriver man upp det direkt så behöver man inte glömma en massa matvaror då man är och handlar. Vi har alltid en handlingslista men ändå så följer inte allt man har tänkt sig med hem.


Den här hittade vi på witre.se en liten och behändig tavla.


Pieces accessories!

Har en ny nagellacksfavorit! Eller, jag har vell aldrig haft någon favorit för har inte varit så intresserad av nailart förut men nu har är jag det! Har kommit fram till att fint stylade naglar gör stor skillnad och ser riktigt bra ut. Om man bara matshar färgen till kläderna så blir det en liten accessoar i sig. Pieces accesories gör ju inte bara nagellack (nytt) utan har ju kläder, väskor, smycken, bälten, solglasögon, sja allt. ACCESSOARER! :)

Tänkte visa mina andra nagellack som jag köpt från dem:


Här är det en knall röd ( fin till sommaren - red carpet), en silver glittrig( morning mist) och en svart glittrig
(starry sky) Den i mitten är fin som övertecknings färg också! :)

Jag idag, efter jobbet:)

dagen:)

Godkväll:)

Sitter som valigt i soffan då jag skriver eftersom jag har datorn där. :) Så här ser det ut där jag alltid sitter:



På mitt sköna fårskinn som jag fick i julklapp av Marie. :)

Dag har varit riktigt bra tycker jag. Har hunnit till Älvsbyn för att köpa nagellack och byta en tröja åt rikard och även hämtat ut en fin smörgåstårta som smakade riktigt bra! :) Efter Älvsbyn har jag jobbat och sedan fick vi främmande så då har jag varit här hemma och myst. Det var Rikards pappa Mats och hans sambo Marianne som hälsade på. :) Första gången som de kom och hälsade på här i huset. :)
Nu kom även Marie, Krille och Adam och firade Rikard. :) Trevligt med främmande.
Ska allderles strax gå och fixa lite nya naglar. :) Har köpt fyra nya nagellack idag ska testa en.
Alla de här tre är från Pieces accessories och funkar jätte bra! En rosa (cranberry red), en mörk röd (Pink pin up), och en glitter guldig(bubbling crystal).

Den här köpte jag från Depend en top coat med extra glans. Inte turkos bara en genomskinlig topplack!

Ha det bra! ;)

4:e januari 2011.

Grattis Rikard! :)
Är nyduschad och ska strax iväg till älvsbyn för att hämta tårta och köpa mer nagellack:) Rick ska få gå in på älvsby mannen och lämna tillbaks en tröja som inte passade. Sedan blir det att fara hem till vidsel igen för mer jobb. Bra att tjäna lite pengar nu så att man kan ta sig ut på mellandags rean. Ikväll blir det inte alls lika mycket jobb som jag tänkte för vi får lite främmande också blir det tårta ätande.
Ska skynda mig att städa lite också så folk inte blir allderles förskräckta då de kommer.

Ha en bra dag allesammans!:)

Klar för sängen!:)

God afton.
Vaknade för ett tag sedan och tänkte nu berätta lite om dagen. Sedan sist jag skrev så har jag hunnit jobba, ätit och sovit. Började arbeta lite efter tre till åtta på kvällen, känns bra att fått börja när som helst och jobba hur mycket man vill. :) Har hållt på med en massa pappersarbete som ska göras klart nu då det är ett nytt år osv. Men det har gått riktigt bra och tiden bara flög iväg. Då jag slutade så blev vi bjudna på mat och sedan har jag sett lite victoria´s secret på tv. I morgon har jag tänkt jobba lite på morgonen och sedan fara en sväng till älvsbyn för att hämta tårtan åt älskling och sedan jobba igen. så ska försöka få ihop åtta timmar i morgon, blev ju bara fem idag. Sedan efter maten och vi kom hem hit så somnade vi en timme på soffan så har hunnit sova middag ett tag också:)


God morgon :)

Ska gå och göra frukost snart men tänkte bara skriva lite först.
Har jusst beställt en smörgås tårta till min älskade Rikard som fyller år i morgon. 360 kostar den så sen blir det ingen lyx!
Vaknade idag klockan halv sju av en hemsk mensverk så jag/vi gick och lade oss på soffan istället och det gick bättre att sova där så har sovt fram tills nu. Skönt:)


Min kväll.

Precis hemkommen från en liten drive i vidsel. Har varit och ätit hos Marie och sedan sett UFC hos Jocke:) Hann även säga grattis till Grösse som fyllde 25 idag. Ska ringa till centrum i morgon och beställa en tårta tills på tisdag då Rikard fyller 28:) Då blir det lite tårtkalas här hemma. Vill även hinna ner till Älvsbyn och sola så kanske gör det då jag hämtar tårtan. Låter som en smart idé.
Blir nog även att jobba i veckan så förhoppningsvis har man en duglig slant att handla på mellandagsrean för:)

Ha en bra kväll allesammans! :)



Nya naglar.


En glitter beige färg som blev min för endast 29 kronor.

2 Januari 2011 !!

Hej gott folk. Haft en bra nyårsnatt? :) Själv var min riktigt trevlig och bra. Åt trerätters middag och sedan umgicks med en massa folk och tog sig några danser på dansgolvet. Maten var riktigt god, huvudrätten var min favorit:) Det är synd att jag inte har min uppladdnings kabel för då skulle jag kunna lägga in lite bilder från kvällen men har den i piteå så tyvär går det inte.
Kvällen började med förfest hos jocke där vi spelade lite super mario på wii. Sedan dracks det vin innan vi blev upphämtade av Marie för avfärd mot hotellet där vi satt vid ett bord med 25 andra. Sedan blev det käk och lite kaffe efter det. Gott. Kvällen bestod därefter av en massa fyllisar och dans. :)
Vi for hem då det stängde kring 02.00 - 02.30 sedan kunde jag inte somna förens 08.00 på morgonen! :O Då sov jag två timmar innan vi gick ner till jocke för att hämta bilen då vi fastnade på pizzerian för frukost:)
Sedan for Rikard och var tvungen jobba i piteå så jag umgicks med johanna hela dagen:) från klockan 15.00 till sent på kvällen:) Vi hade Pirates of the karibbean maraton :)

Sedan då Rikard kom hem så gick vi och lade oss:)
Ha det bra! ;D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!