Jase.

godkväll!

Har äntligen kommit tillbaks efter en springrunda i trettio graders värme. Men det var väldigt skönt, rensa alla tankar och funderingar.
Sprang upp till mamma också för att få i mig lite mat. Var riktigt gott. Rikard är borta någonstans och jag är jätte trött så funderar starkt på att gå och lägga mig. Orkar inte lägga upp några bilder nu. Det får bli ytterligare en dag försenat.  Men, bättre sent än aldrig! :)

Ha det bra kära läsare!

Puuh!

Nu är jag och Simba gubben hemma och ligger och latar i soffan, inte han men jag! :)
Har varit riktigt skönt i Manjärv och vattnet var supervarmt. Simba hoppade dessutom från bryggan som han blivit lite rädd för den senaste tiden men idag gjorde han det! Stolt. :)

Ska få mig något i magen och lägger upp bilder sen.

Morsning!

Vaknade då mamma ringde och ville fara till Muskus. ska bara äta lite frukost och på med bikinin sedan far vi!
Är egentligen supertrött men får vell vila på stranden. :)

Bilder från gårdagen och dagen kommer upp ikväll! :)
Njut av denna underbara dag läsare!

*Onsdag den 29 Juni.

Godkväll!

Denna dag har varit Toppen! Har varit superfint väder och inga tider att passa.Vaknade vid hal nio, åt frukost och gick sedan till mamma där vi satt ute och solade. Sedan så ringde Marie och ville till storforsen så vi for dit. Vi for dit vid två tiden då jag även hunnit köpa mig en ny Nora Roberts bok som jag tycker är riktigt bra redan. har hunnit läsa ca 100 sidor under tiden vi var i storforsen. läste inte hela tiden heller. Vi for hem klockan sju. Så 5 timmar av solande och bad har gett resultat i en trött och bränd kropp. Efter att jag hämtat Simba så gick jag hem till Rikard då vi senare for till Marie och började med grillningen. Var en supergod middag och är riktigt mätt nu.

Har tagit mycket bilder under dagen som jag lägger upp i morgon. Nu väntar John Blund . :) Sov got allesammans.

Godmorgon bloggen!

vaknade för ett tag sedan och har hunnit duscha av mig och kämpar i mig frukosten. Har ingen matlust alls. Vad dagen har att erbjuda får vi se. Var soligt och varmt för ett tag sedan men nu är det bara mulet och grått. Blir nog att gå en promenad med Simba och sedan gå upp till mamma och umgås med henne.

ska gå och sminka mig lite snart för i nuläget ser jag ut som ett spöke.

HA det bra alla! :)


Mumma.

Har försökt städat undan lukten av surströmming så gott det går nu, hatar att den ska sitta kvar i huset i flera dagar. Nåja, gott som tusan var det då ändå! :)

Nu så har jag badat Simba, klippt klorna och borstat honom!

Ett tips till er med hund:
Om eran hund har väldigt hårda klor, att de spricker då ni klipper dem.
Testa att klippa dem i duschen! klon mjuknar upp och hela proceduren blir mycket enklare.
Funkar alderles utmärkt på Simba om vintrarna och jag tror inte att han har någon speciell klo sort.

Nu så ska jag kika vidare på en sak som ni kommer att få reda på om ca en vecka. Nästa onsdag så vet ni nog! :) LÄNGTAR! :)

Tisdag den 28 Juni!

Goddagens allesammans!

idag vaknade jag kring halv tio tiden. klädde på mig, åt frukost och sedan begav jag och mamma oss mot storforsen. Vi var där till klockan halv ett någongång. Det mulnade på så mycket så vi for hem istället. Då jag kom hem lade jag mig i solstolen ett tag och pressade innan solen försvann här också.
Vid två tiden gick jag mot jobbet och har varit där tills halv fyra då jag blev klar med allt. Så nu har jag städat köket och är redo för lite surströmmings ätande! inte pjåkigt.

Vi har tänkt äta det utomhus för det luktar ju så förjävligt. Sitta på altanen och förgifta grannarna istället! Eller nå. :)

Hoppas ni haft en bra dag! Skriver mer efter maten! :)


ÄNTLIGEN:)

Har haft kli i näsan hela dagen tills Rikard beordrade mig till att testa ta en allergitablett och vipps så var det som bortblåst! Har nyst och haft mig idag också. och för någon vecka sedan så hade jag samma fast i ögonen. Nåja, antar att jag blivit allergisk mot något. Pollen, gräs? måste fara in och kolla upp mig. Det enda jag vet att jag är alergisk mot är cocosnöt. Då jag åt det så kliade det på tungan och i halsen men nu är det något annat.
ingen av mina syskon eller så är alergisk mot något bara jag. Så det är nog inte genetiskt.
Men, som sagt känns mycket bättre nu!
har varit och hängt den sista tvätten för dagen och i morgon om det är fint väder så drar jag och mamma upp till storforsen för att njuta av en dag full med sol och bad! :)
ha det bra! :) 

Mätt. :)

Nu är jag mätt i magen och ska strax ta mig ork till att hänga upp en tvätt. När det blir får vi vell se.

ha det bra! :)

Dagen än så länge.

Har hunnit vara upp till mammsen och umgåtts ett tag på morgonen och sedan dess så har jag bott mer eller mindre i tvättstugan. Ska på en löprunda ikväll också men det blir lite senare än igår. Ännu bättre luft ute då.

Sedan vet jag inte vad dagen har att bjuda på. Inget spännande skulle jag tro.

Ha det bra!:)

Morsning!

Uppe före tuppen, jodå! Klockan är nu 05. 26 och vaken och upptigen är jag. Har gjort i ordning en kaffekopp som ska svalna lite innan den hamnar i min mage. Är ganska pigg. Vi gick ju och lade oss kring nio tiden igår och nu mot morgonen hade jag svårt att sova så jag gick upp samtidigt sim Rikard. Ska nog vila lite här på soffan sen men nu blir det kaffe och internet nördande till att börja med.
Skriver mer senare! :) Ha det bra!

Påsmörjning..

av liniment. var ute på en springrunda tidigare och nu värker det i benen! Sprang 20 minuter i sträck och måste säga att det tar på benen! Orkade knappt upp för trappen in till huset som består av tre trappsteg. Nästan. :)
Nu ska jag kleta på en massa liniment och sedan lägga mig och se på lite tv i sovrummet.

Sov gott ni med allesammans så skriver jag mer i morgon! :)


Min helg! :)

Fredag:
Vaknade kring åtta. Åt frukost, fixade mig sedan drog vi mot Luleå för att lämna Simba gubben hos jennifer Erixon.
Efter en hund mindre så for vi vidare mot Piteå havsbad för att hälsa på Mats och Marianne.
Väl där så gick vi upp med alla våra saker och gick sedan ner för att ha en superbra midsommar.
Vi satt ute och surrade då Kai och Anki kom med husbilen för att även de njuta av en bra midsommar på klubben.
Senare så gick vi på Afterbeachen och lyssnade på en riktigt duktig trubadur. Mads madssen. En dansk superskön kille som verkligen kunde få publiken på bra humör.
Då han slutat spela och folk börjat gå därifrån så gick även vi.
Väl "hemma" igen så grillade vi lite och åt en god middag ute i solen. 
Efter en mätt och belåten mage så tog vi det lungt ett tag innan vi for på puben för att spendera kvällen där.
Hade inte så kul. det var bara knöktjockt med folk och de var en väldigt högljudd stämning så jag och rikard gick hem ganska tidigt. vid ett tiden kanske.

Lördag.
Vaknade väldigt sent. Klockan var över elva då vi gick ner för frukost och en kopp kaffe. Har börjat få ett behov att dricka kaffe på morgonen.
Nåväl vi satte oss ute i "utesoffan" och njöt av frukosten ett tag innan jag och rikard tog en promenad ner till stranden och havet. Vi vadade ut en bra bit innan vi bestämde oss för att gå "hem" och byta om till badkläder för att faktiskt bada.
Så så gjorde vi. Vi låg först på stranden ett tag och solade innan vi faktiskt kom oss i vattnet.
Vi gick sedan ut en lång bit men vattnet är så himla långgrunt så att man kan gå hur långt som helst nästan. Vattnet nådde till naveln på mig så vi bestämde oss för att doppa oss.
Jag 'r ju faktiskt en badkruka och stod och tvekade länge innan rikard bestämde sig för att slita ner mig i det kalla vattnet. Efter ett tag så var det ganska skönt och vi simmade omkring. vågorna var rätt så stora så det var tungt att simma i det vattnet men bra träning! Mina armar var som spagetti då vi gick upp.
Då vi äntligen tagit oss upp ur vattnet så gick vi hem och slog på bastun. Där satt vi sedan ett bra tagg och slappnade av och åtefick värmen.
Sedan så böt vi om och gick ner till de andra. vi åt lite korv sedan så gick vi på after beachen igen.
Väl där kom sedan ett oväntat besök av vilda äventyr. Det kom en man på en häst och hade sedan en häst utan ryttare med sig. För er som inte vet vad det är så är det ett western företag som erbjuder olika sorters äventyr på hästryggen. De var nyligt och jagade björn på alaska med hästarna och har ett stort utbud av aktiviteter.
Nåväl, jag blev väldigt sugen på att rida och var nära på att fråga om inte han och jag kunde ta en härlig galopp på stranden men häjdade mig då fantasierna tog över.
jag bestämde mig för att sitta kvar där jag satt.
Efter en stund där på stranden så kom de stora stygga molnen så vi gick tillbaks. Vi åt då grillat igen och efter maten så var jag och Rikard så vi gick och lade oss. Vi sov till klockan åtta på kvällen då jag sedan gick upp och fixade mig lite inför kvällens stora händelse. BEACH PARTY och CHICAGO.
Vi halv tio tiden så gick vi in på området där de skulle spela. Vi stod och surrade med en massa folk som Rikard kände. sedan så började Chicago och alla stod som packade sillar längst fram medans vi stod ganska lång bort på ett uppbyggd dansgolv så vi såg bra ändå och behöve inte spräcka trumhinnorna av de hemska högtalarna. Efter en - två timmar någonting så frös jag så himla mycket trotts mina tre tröjor, jacka, byxor och skor. Stod bara och drack värmande kaffe innan jag bestämde mig för att faktiskt lämna stället. Så jag tod husnycklarna och gick hem före alla andra men skönt var det. Jag bädade ner mig under en tjock filt och såg på lite tv innan jag gick och lade mig.

Söndag:
Vaknade elva. packade ihop alla grejjer sedan åt vi lite frukost och surrade med de andra innan vi begav oss mot Luleå för att hämta Simba.



Nu är vi hemma i Vidsel och har varit i kontakt med Telia för internet problemet och nu har de fixat det. Känns bra att inte vara så hanikappad längre. Jag blir faktiskt det utan internet. Det känns inte alls bra. Skönt att det är löst.

Hoppas ni har haft en underbar midsommar för det har vi! :)

Dagen den 23.

Halloj! :)
Just nu är jag hemma hos Marie och äter en supergod spenat röra med koktailtomater och mozarella ost till pasta.
Jag vaknade klockan 06.30 idag. Jag gick direkt upp och lockade håret och sminkade mig och efter det så åt jag en snabb frukost innan Marie kom och hämtade mig. Sedan for vi till Piteå. Väl där så for Marie på vårdcentralen och jag till banken. EFter det så gick jag på stan i någon timma medans Marie hämtade hennes mamma Irma. EFter det så begav vi oss mot Älvsbyn för att äta en välbehövd korv och sedan för att inhandla lite mat för helgen.
Vi var hemma vid fyra tiden då jag lade mig ute i solstolen ett tag innan jag gick och såg finalen för Hell´s kitchen.
Och ja, nu är vi här och slriver ut lite biljetter för Chicago.:)
OBS! Internet fungerar inte hemma så kan inte blogga något.
Ha det bra!

Pust.

Nu är vi hemma från Marie. jag har just klippt gräsmatten och tungt var det. Även fast vi har en väldigt liten gräsplätt så är det tungt. Nåja, nu avnjuter jag några vattenmelonskivor och sedan blir det duschen innan läggdags. Måste upp sju åtminstonde. :)

Ha det bra och sov gotT!

illamående.

Nu har vi ätit lite plättat och jag är så mätt att jag blir illamående. Puh, fick dock endast i mig tre stycken och vanligtvis brukar jag få i mig fem kanske. Nåväl, nu ligger jag på soffan och tar det lungt ett tag. Sedan så ska vi fara till Marie en sväng. Blir en tidig kväll ikväll. Jag far från Vidsel klockan haöv åtta i morgon och sedan så har jag lite ärenden att göra i Piteå. Ska bland annat till Swedbank för att lösa problemet med min semesterersättning och sedan hämta en dyna som ska lämnas till Marie och efter det så kanske det blir lite shopping. Får se vad jag hinner.

Ha det bra! Hejsvejs. :)

Yes!

Nu är solen framme och ser för en gång skull ut som att den stannar!:)
Nu har jag tvättat och sett på semesterduellen. Ska kika lite efter vad det kan tänkas bli för mat ikväll . Hittar vell något smarrig i frysen om jag har tur! :)

Ha det bra, skriver mer senare! :)

Changes.



Fiskbensfläta.

Tänkte visa min första fickbensfläta som jag någonsin gjort!




En grym look om du först tuperar botten av håret och sedan lägger en fiskbensfläta åt det håll luggen faller. Ta sedan en virknål och dra ut små strängar av hår så du får en slarvig look. Riktigt fint till en skjorta och jeansshorts!


Some inspiration.





Veckan.


GODMORGON!

Äntligen kikar solen fram bakom de hemska molnen som mer eller mindre erövrat vidsel denna vecka. Skönt. Nu känns livet lite lättare igen! :)

Idag har jag bestämt mig för att fara på jobbet ett tag och få lite saker bortgjorda.
Gårdagen bestod mestadels av slappande, som vanligt och mys med älsklingen då han kom hem, palt till middag och sedan satt jag och ritade ett tag. En lugn skön kväll helt enkelt.

Nu idag så har jag hunnit ge Simba mat, han bli bara mer och mer morgontrött denna hund. han orkade stiga upp tio. Förut ville han upp och ut klockan sju. nåja, har hunnit ge honom mat och rengjort datorn från en massa damm och fingeravtryck.

Och nu ser jag att det spöregnar igen. Hinner inte njuta av solen länge.

aja, ska göra mig lite frukost nu men skriver mer senare! :)

Stackarna.

Stackars mina blommor som halvt vissnar då det regnar och är blött ute. Blommorna vissnar och grenarna hänger på syrenerna just nu. Har även varit tungen att ta in mina nya grusnejlikor för att de inte ska dö ut helt och hållet. Det kanske finns hopp om liv där någonstans ändå. Nu står de skyddade under tak och är förhoppningsvi på bättringsvägen. ;)

Kvällen har bestått utav palt och hallonsylt Trodde att det var lingonsylt då vi köpte det men blev en stor besvikelse idag då vi såg att det inte var lingonsylt. Nåja gick att äta ändå. Och sedan mjölk till så klart. Ett tag i alla fall.
Efter två klunkar så hittade Rikard något mystiskt i syn mjölk. Något svart med många ben. Gissa vad det var??
Jo, en spindeljävel som flöt omkring. Jag fick sån avsmak för mjölk och kommer nog inte heller dricka det på ett bra tag.
Arlas laktosfria mjölk. Ursh och fy vad äckligt.
Nu så sitter jag och dricker Coca Cola istället. Mycket bättre. Så slipper man spindlar. Än så länge.
Tycker det har varit mycket spindlar i mitt liv den senaste tiden. I mitt rum på Grans här hemma i skåpen och nu även i mjölken från Arla. Detta kanske är ett tecken på något. Jag kanske kommer bli uppäten av spindlar. Vem vet?

Nu ska jag kika lite på nätet och sedan lägga mig i sängen och se på lite tv. :)

Sov så gott allesammans. :)


Ny teckning.


Ser dock ut som att ena ögat är mer "mörkat" än det andra på bild. Beror kanske på att jag råkar luta den snett.

Tjahapp.

Nu så är huset dammsuget och dammtorkat och skönt är då det. älskar när det är rent och fräscht. :)

vet inte riktigt vad jag ska göra. kanske klippa sönder några jeans till shorts, rita.. ? Om det inte regnade hela tiden så skulle jag ha gått till mamma och umgåtts med henne. Men icke, känns som om jag vore gjord socker. har inte gått ut på två dagar. Bara varit på altanen ett tag, väldigt korta stunder för att tex ropa in Simba. Men, måste springa ut med soporna idag. Det blir det enda jag vistas utomhus.

ha det bra !

BILD 9:

Roliga klipp av Total Blackout!

Hello!

Har sett två klipp av total blackout. De är sex deltagare som tävlar i olika banor i totalt mörker. De ser absolut ingetning och i mörkret väntar otäcka ibland krypande varelser. Riktigt roligt att se andra fjanta runt och skrika och verkligen vara livrädda för en toffla tillexempel.

Kika in på kanal5.se och klicka vidare på kanal 5 play och leta reda på programmet. Superbra tidsfördriv! :)


I Söndags så fick jag ett sug av att teckna. har ju gjort det mycket förut men har inte haft inspiration de sista året. Eller det kanske är något annat. Har helt enkelt inte haft lust till att sitta still och rita. Nu så gjorde jag det och så här blev resultatet.



TISDAG idag.

Nu har jag snart varit ledig i två veckor. Känns bra! :)
Väderstatus idag = regn.. Spöregnar fortfarande sedan igårmorse. Nåväl. har dessutom fått reda på att det ska vara mulet och eventuellt lite sol på midsommar, + ynka 17 grader.
Får vell ha tjock byxor och en stor mysig tröjja då. Nä. vill inte.


Alltid då vi planerar att fara någonstans eller hitta på något spontant så har vi ett problem. Simba. Till vissa kan vi inte ta med honom och då måste vi stå över att fara, eller så kan bara Rikard fara. Jag och Rikar hinner alltid fantisera ihop allt vad vi vill göra och då det nästan är bestämt så kommer denna kommentar, - Ja, men Simba då? Och i vissa fall då utesluter vi allt ihopa.

Men nu under midsommar då?
Jo, då har min underbaraste JENNIFER ERIXON tackat ja till att vara "barnvakt" åt honom. Jag blev så himla glad då hon berättade det. Tack sötnos! :)

De skulle nämligen vara i stugan med familjen och deras hundar så då sa hon att det skulle gå bra.

Tack än en gång !






Mätt i magen.

Nu har Rikard kommit hem och vi har just ätit. Dagen har bestått utav tv tittande, en lång dusch och en massa slappande framför datorn. Regnet bjuder ju inte direkt upp på dans.. Blir så trött då det regnar. Har regnat konstant utan ett enda uppehåll hela dagen. Men som jag sa till Rikard. Det kan få regna nu men inte till helgen! Blir det mulet blir jag nog lite ledsen på riktigt. Förra midsommar var vi ju också på havsbadet och då var det KANON väder! Verkligen superfint. Sedan for vi ju även till Skellefteå och även där var det strålande sol och närmare 30 på termometern.


Suck.

Nu har jag försökt att få tag i swedbank ett bra tag. Först till huvudkontoret i Luleå men där jag blev frånkopplad hela tiden. Sedan via växeln i södra sverige, bli kopplad till luleå. Skulle då sitta i en telefonkö i 20 minuter. Men det är ju svindyrt så lade på. Ska fara på banken i älvsbyn på onsdag och fråga om de kan hjälpa mig. Vill ju ha mina pengar.

Nåja, idag bjuder vädret på ösregn. Inte det roligaste. Måste på Ica men har inget paraply heller så, får vänta tills det lugnat ner sig eller vänta på att rikard ska komma hem så att vi kan ta bilen.

Hoppas ni har det bra! :)
Det är ju så här jag vill ha det!

Morsning alla!

Back to work för er kanske men för mig så är allt väldigt lungt.

Vaknade av att jag drömde världens mardröm typ.
Jag Skottade på kyrkan av någon konstig anledning och det var som att jag var på Grans fast att det såg ut som kyrkan här i vidsel. Sedan mörknar himmlen fortare än vanligt på vintrarna och en hög "smäll" eller "bombattack" hördes från himlen och jorden skakade till litegrann. Jag tittar upp mot himmlen och ser en enorm meteor som flyger förbi. Den var verkligen huuuge! Sedan så börjar den snurra runt jorden i jordens axel. Den snörrade snabbare och snabbare och fick tillslut jorden att börja svajja. Himlen blev desutom superklar. Man såg alla stjärnor och t.om planeter. Jag sprang och hämtade Simba som jag kopplat fast i en lyktstolpe under tiden jag skulle skotta. han skakade av skräck och det slutade med att jag fick bära honom. Jag satte mig sedan ner vid en snödriva med Simba i famnen. Alla bara stod och stirrade upp mot universum, helt förstummade. Jag försökte ringa till mamma och Rikard för att berätta hur mycket jag älskade dem. Men, det fanns ingen teckning alls.
Jag sa till Simba, —Nu kommer vi att dö, det här är slutet..
När jorden svajjade så mycket att vi andra blev allderles illamående. Så satte meteoren riktning mot jordens yta. Jag kramade om simba och begravde mitt ansikte i hans päls samtidigt som meteoren slog ner på jorden och alla utrotades..

Kul dröm va?

Jag vaknade helt kallsvettig och blev överlycklig då jag insåg att jag bara hade drömt.



Detta ska föreställa en meteor som slår ned på jorden. Fin va? haha. :)

Slapp dag idag.

Idag har jag inte gjort mycket. vaknade vid nio, om inte före. Sedan har jag legat på soffan till kanske ett någongång. Sedan så städade jag lite och ritade en bild och sedan dess så har jag bara fortsatt att slöa.
Hur har eran dag varit?

Nu ska vi iäg en sväng och se vad folket i vidsel gör.

Ha det bra !

Söndag.

Godmorgon! Idag är det söndag och har inte den minsta söndagsångesten. Skönt! :) Annrs brukar denna dag ägnas åt att gruva sig för skola och jobb. Men, inte idag!

Ska äta lite frukost så att jag orkar med en riktig städardag. Behövs.

BILD 8:

Natti, natti.

Jag vet att det är lördag och klockan är bara elva men jag har varit uppe sedan åtta och jobbat hela dagen så känner mig ganska utbränd. Efter jobbet så har vi varit och ätit middag på pizzeria Tic Tac med Krille och sedan har jag legat och sett tv med Marie resten av kvällen medans rikard har varit hos jocke tror jag. :) Skönt att bara ligga och ta det lungt.

Sov så gott så skriver jag mer i morgon!
BILD 7:

Älskar verkligen den här bilden, min favorti! Simbas ansikte är så otroligt utrycksfullt och jag lyckades fånga det perfekt.

Evig väntan..

Gu vilken tid det tar att få in semesterersättningen! Skulle ha fått den för fyra dagar sedan men har ännu inte fått den. Börjar bli orolig att mina pengar är på vift någon annanstans. Men förhoppningsvis inte. Nåja, ska ringa dit och höra på måndag.

Just nu så har jag druckit ett stort glas med Obóy och sedan läst fyra kapitel ur Nora Roberts - Vägen till altaret.älskar hennes böcker. Det här är andra gången jag läser denna bok och är lika fascinerad av den som första gången jag läste den. hon skriver kärleksromaner och är helt otrolig på att skriva! man fastar i hennes berättelser och har svårt att lägga ifrån sig boken då man väl har öppnat den. Har en hel samling med hennes böcker och känner att jag måste införskaffa mig ett par till.

Kan vara bra att ha då man ligger och solar. Tycker det är så skönt att ligga och läsa en bok då jag solar. annars har jag lätt för att bli rastlös. Men en bra bok hjälper mot den sjukdomen! :)

Ni hittar hennes böcker på närliggande bokaffärer och även här :http://www.harlequin.se/romantik/nora-roberts.html

Sådärja.

Nu har jag jobbat klart för dagen och det firas med att ligga ner i min nya solstol och ta det lungt. :)
Har varit rätt kallt och blåsigt men huvudsaken var då att vi slapp regnet. Kom några droppar ibland men inte mer än så. Som tur är, är man ju inte gjord av socker så vi överlevde. :)

Köpte även några grusnejlikor. Har planterat dem i våran stora röda blommkruka och ställt den här på altanen där även våran nya solstol står. De är så söta. Här är en bild lånad från Google på dem.




Nu så ska jag bara fortsätta att njuta och sedan så ska jag få i mig lite mat.
Ha det bra allesammans. :)

Läggdags.

Nä, nu ska jag gå en sväng förbi duschen och sedan blir det sängen som gäller! Ska upp tidigt i morgon för jobb så pigg och alert ska man vara.:)

Sov så gott ! :)

Klar för morgondagen. :)

nu har jag varit iväg och jobbat lite inför morgondagen. Vi har packat ihop de produkter som ska med på torgdan så att vi slipper stiga upp jätte tidigt i morgon och börja med det. Nu är det mesta inplockat i bilen och imorgon blir det att stå och sälja på mässan till två-tre tiden. :) Blir kul! Tycker det är så kul med sådant. då man står och säljer och får träffa människor. :)

Nåväl nu är vi förberedda inför morgon dagen.

BILD 7:

Såja.

Nu så känns det bättre. Har varit hos Gunn-britt, mammas faster och hälsat på. Har fått ett recept på en mjukbröds deg som jag längtat efter ett bra tag nu. Men nu har jag den och snart så ska det bakas bröd! :)

Hennes mjukbröd är de godaste böden som finns. Enligt mig! om man först värmer dem i mikron eller ännu godare på spisplattan ett tag och sedan sätter på smöret så att det smälter = PERFEKTION! Mumma, säger jag bara.
Hoppas jag kan baka bröden lika gott som hon kan.

jag har varit där sedan ett-två någongång tills nu för en stund sedan. kom hem samtidigt som Rikard.
Nu så ska jag fixa ihop lite käk. Ha det bra! :)

Slö..

Åh, känner mig så förbaskat slö. borde nog gå ut och få mig lite luft. Ta simba på en promenad eller något. Sedan så blir det jobb om jag piggnar till.

Dagen består utav...Ingenting. kanske ska lugna mig och bara njuta av ledigheten. Nu har ju rikard snart helg så då får vi vara ledig tilsammans vilket känns mycket roligare. :)

Ha det bra!

Bild 6:


Fredag idag.

Vad veckorna går fort.

Godmorgon föresten! :)
Idag vaknade jag av att någon från älvsby energi plingade på dörren och att simba som vanligt skulle vakta. Så han skällde och morrade. Stackars gubbe. Jag gick i alla fall och öppnade och då ville han bara skriva av vattenmätaren.
Kommer ni i håg att nu i vår så frös vattnet i flera hus på vårat kvarter?
i alla fall så skulle ju vi spola vatten ända tills nu. Och för det så får vi ju naturligtvis ersättning. De skrev av mätaren första gången och sedan nu sista för att veta hur mycket vatten som dragits och därmed beräkna priset på vad de är skyldig.
Nåja, bra morgon.
Nu har jag lagat bacon och ägg till frukost. Mumma, sitter alltid fint i magen! ;)

BILD 6:

Dagen.

Idag vaknade jag kring halv tolv. Satte mig vid datorn och sedan for jag på jobb. Där blev jag inte länge. Fick en sån hensk yrsek och blev illamående och svag. Jag fick skjutts hem och sedan låg jag på soffan ända tills rikard kom hem från jobbet vid fem tiden. Då jag vaknade var jag mycket bättre och kände mig rätt frisk. Sedan for vi till marie och åt middag. EFter det blev det slappande på soffan vilket var riktigt skönt. Bara ta det lungt.

Skriver mer i morgon för nu ska jag sova. Ha det bra och sov gott. :)
BILD 5:

Wonder.

Nyduschad och fräsch! :)

Har lagt märke till att jag knappt äter något nu då jag är ledig. Idag har jag ätit två mackor till frukost och sedan nu lite pasta och wook grönsaker. Varför vet jag inte men är bara inte sugen på något. Köpte en massa chips och dipp till mig och älskling men är inte alls sugen. så det ligger fortfarande orört på sin plats.. Och igår åt jag inget förens jag var uppe hos mamma och hälsade på och då jag tog mig två hårdbrömackor och sedan fisk och ris till middag. Inget mer.

Men man kanske inte behöver något mer då man inte gör något. Jag menar, jag är ju som bara hemma om dagarna så kroppen borde inte behöva något mer. Jag vet inte men nu då jag tänker efter så har jag bara ätit fyra mål på TVÅ dar. Och annars äter jag kring fyra mål per DAG. Nåja, jag mår ju inte dåligt utav det.

Dagen har varit bra och nu väntar bara lite slappande på soffan.

BILD 4:

Hemma.

Nu har jag kommit hem från piteå OCH en springrunda !! :)

Har hämtat simba och maten är strax klar! :)

Hejsvejs så länge!



Nu har jag lämnat Simba gubben hoss mamma och far snart mot Ä-byn och sedan vidare mot pite town!
Ha det bra så länge. Skrier då jag är hemma igen.

Things to do !

Godmorgon allesammans.

Idag är det onsdag och har lite saker som måste göras då. Ska in till Älvsbyn för en undersökning och sedan vidare till Piteå för att lämna in lite skolböcker och nycklar från elevhemmet.

bild 3:

Hmm??

Ser att det har blivit mycket bilder på SImba i de senaste inläggen. vad kan de bero på ? Kanske att ha är så fin och underbar att jag inte kan få nog av att lägga upp min söta "lilla" hund på bloggen?



Ha det bra! :)

Blir nog fint ikväll.

Nu har himlen börjat att spricka upp och solen tittar fram. Vilken värme det blir direkt solen visar sig! Har varit på ica nu och handlat och köpte även lite ben och hundgodis till SImba som han nu ligger ute och tuggar på.
Han blir så nöjd direkt han får något, man ser vekrligen att han tycker om det. Speciellt om han får mjukisdjur. Det är hans stora favoriter.


Fick reda på idag att det blir jobb på lördag! Wihoo. ser verkligen fram emot det ! Ska sälja gnosköprodukter på torgdan här i vidsel. Kika förbi vettja! ;)
Det brukar vara mycket folk som säljer och ännu mer som köper. En riktigt mysig dag.


BILD 2:

Simba har en fågel i syne!

Orkar inte.

SKulle ju egentligen springa en intervallträning idag men kännar att jag verkligen inte orkar. Ska fixa här hemma men tränar igen imorgon. Måste fara och handla också så att vi har lite gott till ikväll. :)

Hoppas ni har en bra dag än så länge !


Tisdag 14 Juni.

Ja, nu är det tidsdag och alla jobbar på förutom jag. Känns ju mindre bra om jag ska vara ärlig.
Jag vill också ha jobb och tjäna massa pengar att göra något roligt med.
Men just nu har jag inte ens råd med en bussbiljett.
Nåväl får veta idag om jag får jobbet på BDX i Luleå. Isådanna fall har jag jobb tills fram i juli någongång och med det så är jag rätt nöjd. 









Dagen består utav att tvätta, vika tvätt, tvätta , vika tvätt osv. Har ett berg och då menar jag en stoor hög med tvätt att tvätta. Nu då man är ledig kan jag ju lika så vara händig och försöka få bort den.
Ha en bra dag så skriver jag mer senare! :)

Godnatt .

Nu sitter jag med en enorm kaffekopp och hade tänkt kolla på någon serie. Är inte alls trött och lär inte bli det efter denna bamsing av kaffe! Men, tänkte bara säga godnatt till mina fina läsare och hoppas att ni haft en bra måndag.

Så godnight everyone:)


Utställningsbilder på Simba.


Håller svansen för högt.

Står själv.


De tå nedersta är den ultimata ställningen för en Golden Retriever.

Bilder från fotografering i maj.

BILD 1

Har bestämt att jag ska lägga upp lite bilder som jag tog i Maj på fotograferingen av ett valfritt område. Mitt var naturen. 10 bildet kommer det att bli. ;)

Veckans träningschema!


Godmorgon bloggläsare! :)

Nyduschad och fräsh sitter jag här i soffan och funderar på om jag skulle ta och fara till Piteå idag. Måste ändå dit någongång i veckan för att lämna tilbaks nycklarna och skolböckerna. Men, har inte bestämt mig ännu.

Idag så ska jag inte göra mycket bara njuta av ledigheten och kanske gå upp till mamma en sväng.

Ha det bra på jobbet eller hemma vars ni då kan vara. ;)


Sommarens uppdatering:

Ser ut så här :

Jag kommer att vara ute så fort det är sol och därför kommer jag inte blogga så mycket som jag egentligen vill.
Så, bloggen kommer att uppdateras då vädret inte är på topp. Som idag tex, mulet och kallt.

Just so you know! ;)

Varför fick du inte vara frisk?

Sitter här i soffan efter att ha kommit hem från Marie och tycker synd om min hund. Varför skulle han måsta bli sjuk?
Både idag och igår så har han släpat bakbenen en aning efter sig och man hör det där "släpljudet" direkt han reser sig och ska gå någonstans. Han har även börjat äta dåligt igen och man får sitta med han och berömma honom då han äter. Nu har han både höftledsdysplasi grad C och Artros.. Hoppas han blir bättre med ledtäcket till vintern.

Hursomhelst så funkar det inte att ha honom i skolan längre då hans fysik inte håller för de långa praktiska passen.
Jag funderar nu på att ta en shäfer valp från försvarmakten, "äga" den i 15-18 månader för att träna upp den till en vaktare, fösvarsmakt eller polis hund. För att sedan kunna skicka tillbaks den till försvaret som en vuxen utbildad försvarshund. Jag har fått hem blanketter om detta nu men har inte bestämt mig. Det är så mycket planer och fantasier om vilken hund och hur jag ska lösa det problemet med plats för två stora hundar osv.

Men i slutet av sommaren måste jag ta ett beslut.



En ovanlig blomma!

Den här blomman blommar endast vart sjunde år. Och för att kunna blomma måste den ha ett visst antal blad.

Men fin är den. Det är Maries blomma.




Elins student.







Grattis till studenten Elin och lycka till i framtiden! :)

Svalare idag.

Idag är vädret inte lika bra som tidigare denna vecka. Mulet och svalt. Men det är faktiskt ganska skönt att ta en paus från den 30 gradiga värmen. Tror simba tycker det är speciellt skönt. :)

Idag har vi inga planer. Jag har städat huset och senare ska jag ta en prommis med Simba upp till mamma.


Här är lite bilder från Challenge.




Goddagens!

Nu är vi hemma efter en underbar dag i storforsen. 31 plussgrader i skuggan och lite vind. Bättre kan det inte bli. Värsta utlandsvärmen vi har haft här i vidsel. :)

Vaknade kring tio i morse efter att ha gått och lagt sig 04.00 på natten. Men var utvilad och pigg. Åt en rostad macka och tog sedan simba på en morgon simtur i älven. Det var riktigt, riktigt skönt. Simba ville inte gå upp ur vattnet någon gång. Sedan så kom mamma och Emil också. :)

Vid tolv halv ett så for jag, Rikard och marie till storforsen där vi har legat fram tills nu. 18.00. Har varit riktigt skönt. Legat och solat och sedan svalkat sig med vattnet. :)


Gårdagens utgång.
Vi for från vidsel vid halv sju tiden och efter att ha åkt fram och tillbaks och hit och dit för att hämta folk så var vi på Challange kring 20.20. Vi beställde mat och dricka och sedan hann vi surra länge ovh väl innan maten serverades. Senare på kvällen så lyssnade vi på Sherlok brothers. (Rikards tremenning) Som uppträdde med sitt band. Se var superduktiga. Kring 02.00 då Challange stängde så for vi runt i Piteå för att hämta med lite folk som skulle med till vidsel. Hemma var vi somsagt klockan 04.00.

hade en mysig kväll igår och en fantastisk dag idag. :)

ha det bra så lägger jag ut lite blder senare!

Nu drar jag !


Morning sunshines!

Godermorgon på er alla!

Nu så har jag dragit på mig bikinin och smort in mig med en massa solskyddsfaktor. Det är riktigt stekhett i solen. Vi har ju utomlandsvärme så nu ska det inte klagas. Hoppas det här vädret håller i sig hela sommaren. Dagen består utav att sola och sedan fara och kolla då Elin tar studenten i älvsbyn sedan blir det challange med en massa people. :) Nice day huh? Nämen nu så ska jag ta och stoppa något i magen och sedan lägga mig ute med en Nora Roberts bok.

Ha det bra så hörs vi då vi hörs! :)

Lov och hemma i vidsel.

Nu så har jag lov och skönt är då det. Ännu bättre att jag är hemma i vidsel. :) Solen ligger på 28 plus här i vidsel och ska bli lika fint i morgon. Planer för solning på G. ;)

Avslutningen var rikktigt mysig. Vi drack en välkomstdink och sedan åt vi en god lunch i gamla gran logen. Var så äckligt varm där så gick knappt att andas. Pust.

Sedan då har jag varit i Luleå med Jennifer och fixat hennes lillasyster och hennes kompisar med hår och smink inför deras examen. De går ut nian. Kul var det också. Sedan så fick jag hämtning av Rikard och nu så är vi hemma och ska strax äta lite middag. :)

Ha det bra så skiver jag senare!

Sommarlov! Here i come!:)

Hej på er alla söta solbrända bloggläsare (om ni nu är det).

Hoppas ni har tagit del av det superfina vädret. Idag har vi haft +30 i skuggan här i Piteå och inte ett moln på himlen. Så himla skönt, hoppas verkligen att det håller isig.

Veckan har varit skön har knappt gjort något. Jag och Elin har suttit ute i solen för det mesta och idag har jag följt henne och kollat på en lägenhet i Öjebyn. Hoppas verkligen att hon får den. Det var på ett kanonområde mit i Öjebyn. Inte speciellt nära till något men det är ett fint område. De har pool och tennisplan. Nice!

Imorgon blir det avslutningsfika och lunch i logen på grans med klassen och våra mentorer. Blir bara ca en timme och sedan så far jag till Luleå med Jennifer och åker sedan vidare därifrån med Rikard.
Sedan så blir det tre månaders ledighet för min del. Synd att jag inte har något jobb men kanske får ett på BDX. Vi får se. Men hoppas verkligen det, bättre att ha jobb än att stå utan som jag gör i dagsläget.

Min dåliga uppdatering beror på att det är soligt och varmt ute och då det är det har jag inte ro med att sitta still. Inomhus.
Nåväl, där har ni svar på det.

Hoppas ni har haft en bra vecka så skriver jag mer i mogron då jag kommit hem till vackra vidsel. :)

Kram på er alla!

Sol! :)

Vilket härligt sommarväder! Solen skiner och inga moln på himlen. Har legat ute i en timme och vad skönt det är. Riktigt skönt med sol!
Hoppas bara att det håller i sig så att vi kan njuta i några dagar till. :)

Gårdagen bestod utav allt möjligt. Volleyball, pizza, solning, big brother final. En riktigt skön dag.
Blev riktigt glad att Simon vann Big Brother. han är ju så snäll och gullig.

Ska ut i solen igen men skriver mer senare.

Härlig morgon.

Hej!

Solen skiner och det är varmt i luften, riktigt skönt. Stormen igår är över och skönt är då det. Vet inte riktigt hur varmt det är ute men närmare 20 i solen. Än så länge har jag hunnit äta lite och suttit ute i solstolen. Ska fara och spela tennis senare hade vi tänkt. Kul och bra träning.

Nåja, ska gå och byta om till bikini och sitta ute en stund till. :)

Skriver mer senare.

hemma igen.

Nu så är jag hemma i vidsel och skönt är det. Har haft ett par roliga dagar med fanny och de andra tjejjerna men är skönt att få komma hem.
Hos Fanny har vi mest bara njutit av tillvaron, ridit och varit på hundutställningen såklart. Sedan igår (fredag) så for vi med bussen till Luleå där jag möttes upp av Jennifer och fanny av Linda. Vi tog två olika bussar för att jag och Jennfier skulle hinna hem till Linda före dem. Väl hos henne så gjorde vi i ordning en välkomstdrink och fixade de sista innan överaskningen. Då sedan linda och fanny knackade på så öppnade jag frida och jennifer. (Frida var redan hemma hos Linda) Fanny blev jätteglad och kom in över dörrtröskeln tårögd.
Senare på kvällen så beställde vi hem hempizza och sedan mös vi i soffan till en film och med massa goda grönsaker. :) På kvällen vid elva tiden så tog vi en promenad med Simba och det var riktigt skönt. Varmt i luften och soligt. Sedan så bestod resten av kvällen utav en massa surr om allt och inget.:)
Har haft det jätte kul i alla fall.

Ha det bra!

JUNI!

Idag är det den första juni vilket innebär att det är sommar nu! :) Fast vädret är ju inte riktigt detsamma. Mulet och dåligt även idag, suck.
Jag har i alla fall nyss klivit upp och sitter och ska äta frukost innan jag beger mig upp mot mamma för att gå igenom alla grejjer.

Ha det bra så skriver jag kanske mer under veckan men har ju ingen dator och antar att inte jag och Fanny sitter framför en dator resten av veckan.

HA DET NIICE! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!