God morgon.

Nu har vi vaknat här hemma på majringen. :)
Ska snart dra oss mot piteå där det blir suchi till brunch. Sedan så far jag och Simba till veterinären för att kolla upp hans höfter.
Efter veterinären vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske hälsa på någon.

Ha nu en bra vecka så ska jag ha detsamma.


Jag och simba på en morgontur med cykeln.

Nu blir det sängen.

Klockan är bara tjugo över nio men jag är ganska trött och har tänkt lägga mig.
Imorgon blir det att åka till piteå med rikard och sedan gå till veterinären klockan två oh efter det bär det iväg mot Luleå där jag kommer spendera resten av veckan. Känns ju kul att få umgås med jennifer och linda men kommer sakna rikard.

Ha en bra vecka nu allesammans. Vet inte om jag kommer kunna skriva något på hela veckan men skriver annars till helgen.

Dags för packning.

Nu har jag och Rikard varit på middag hos Marie. Mourice hade tagit med sig en jätte god lamm gryta som vi åt.
Rikard for ner till Jocke och jag ska börja packa inför veckan som ska spenderas hos bästa Linda i Luleå. Kommer praktisera på Tassa in. Kom gärna dit för en smakbit eller om ni behöver hjälp med något om hundar.
Kommer att trimma, klippa och frisera hundar samtidigt som jag kommer baka goda bakelser till hundar. Simba fyller ju år den åttonde april och det är sista veckan på praktiken. Han ska då få en god tårta eller muffins. :) Måste ju få bli lite bortskämd nu då han fyller år. :) Min gammel gubbe.
Nåja, ska börja packa nu och sedan skriver jag kanske igen innan jag går och lägger mig.

some pictures.





Ett riktigt fint bröllop.

Gårdagen var riktigt lyckad. Ett otroligt fint bröllop uppe i storforsen. Grattis Lina och Frans !
Nu är de man och hustru och jag är så glad för deras skull. De passar så bra tillsammans.

Lite kort om vad som hände igår.
Vi for upp till storforsen där vigseln skulle äga rum ute på stora scenen. Vid halv fem tiden. Innan vigseln blev vi bjudna på varm choklad och om man ville fick man tillsätta mintu för att få lite värme i kroppen. Kul med en sådan grejj. Sedan under vigseln blev både jag och Rikard tårögda, det var så himla fint.
Vigseln tog ungefär en kvart och efter det for vi till kulturhuset där det var mat, dryck och fest.
Wow, vad fint dom hade gjort det! Man kände inte igenn sig.
De hade pyntat varenda liten detalj som gick att pynta.
Sedan var det lite lekar och dans.
Vi blev sedan serverade en trerättersmiddag. Det var till förrätt, en jätte god typ räktoast. Fast inte kanske en räktoast men något liknande i alla fall. Sedan till varmrätt blev det grillad fläskfilé, rödvinsås, bakpotatis och en god grönsallad till. Efterrätten bestod av en mastig chokladkaka, fruktmouse och en kaka. Till alla dessa rätter fick man välja att dricka öl, cider eller vin.

Sedan då alla fått mat i magen var det lite lekar och fest hela natten lång. Jag och Rikard for hem kvart över fem.

Ska lägga upp lite bilder senare. Tog inga från vigseln och knappt några från festen men dom jag har ska ni få se.

Gott.

Nu har jag varit på Ica och även fått i mig frukost. Det blev potatislimpa och ett mjölkglas. :)
Ska fixa naglarna nu och sedan hänga en tvätt.

Ha det bra! :)

Morning.

Vad glad jag blir, rikitgt fint väder och soligt ör det också.
Vaknade kring sju idag och är riktigt pigg. Har även hunnit duscha och ska nu gå ner till Ica för att handla lite käk.
Sen så blir det att göra frukost.
Ska öven fixa naglarna, rengöra ansiktet, hämta kappan och sedan så ska jag ta det lite kugnt innan vi beger oss till Frans och Linas bröllop. Kommer bli jätte bra tror jag !

Nu ska jag klä på mig lite kläder istället för morgonrocken och ta Simba och gå.
Ha en bra morgon, skriver senare. :)

Blir en tidig kväll ikväll.

Har bestämt mig för en tidig kväll ikväll. Känner mig rätt sliten efter denna häktiska vecka och skulle vara skönt att få sova ut. Rikard är och tränar nu och sedan ska han väll fara till storforsens relax avdelning där brudparet har en myskväll innan bröllopet i morgon. Jag ville i början men nu känner jag att jag inte orkar. Stannar hemma med Simba ikväll. Det får bli en myskväll här hemma istället, för oss två.
Färgningen av håret blev i alla fall väldigt lyckad fast jag inte kunde tro det till en början. Är riktigt nöjd faktiskt.

Ska gå och äta mig en macka för är hungrig fortfarande och sedan blir det att bädda ner sig i soffan till en film eller något, har inte bestämt mig ännu. :)

Ha en mysig kväll så skriver jag i morgon.


Nu är jag hemma!

Provet gick kanon bra och jag är verkligen förvånad över mig själv, på ett positivt sätt.
Vi har ju hunnit vara på växtriket också och där köpte vi två fina vita krukor, två klätterväxter och en svärmorstunga. Jag bestämde mig även för att bli medlem och jag fick just idag bli medlem gratis! Passade på. Har fått massa fina erbjudanden.
Nu har jag även färgat håret. Rikard gjorde det åt mig och jag väntar på att det ska torka så att jag får se hur det blev. Faktiskt väldigt nervös. Hade ju brun/lila hår och köpte en svart hårfärg för att det inte fanns någon liknande. Så får se om det blev en jätte stor skillnad. Lite slingor gör ju inget men om det blir en allderles för stor kontrast så vet jag inte vad jag gör. Har mössa i morgon på bröllopet. ?? Nä. vi får vell se.

Nu ligger älsklingen och sover och jag har precis börjat med maten.
Ha det bra, skriver mer senare! :)

Godagens.

Nu har jag ätit en riktigt god middag. Italiensk pytt i panna med fläskfilé och tsatsiki. Mumma.
Dagen har varit sådär. Lite yr och ont i skallen då det har stormat så mycket. Direkt man har gått ut så vill man bara fort in igen. Huvva, vill ha sol och varmt och helst vindstilla.
jaja, nu ska jag till rummet och min vovve som har börjat äta normalt igen. Är glad för det men ledsen för alla andra bekymmer. Nåja, blir att plugga Naturkunskap A inför provet i morgon och sedan nanna kudden med Linda och Jennifer. Bästa tjejerna! <3 De kommer och hämtar Simba sen också för det ska på Ica. Glad att dom vill ta med sig honom så att han får gå en till längre runda idag.

Ska kolla mailen och sedan fara. Ha en bra dag så skriver jag imorgon efter skolan, växtriket och hemkomst! :)

Orkar inte längre!

Gud vad less jag är på att allt ska gå åt helvete..
Nu är Simba ännu värre än tidigare och jag har jusst fått reda på att han inte alls är försäkrad.. Kommer få stå och betala honom i ett år för att han ska få fara på ett veterinär besök...
Har i alla fall fått en tid hos djurkliniken här i Öjebyn på måndag eftermiddag och hoppas verkligen att det inte är något farligt med honom.
I måndags så var jag ut med honom en fem minuterssväng på lunchen och sedan skulle jag ut med honom vid middagstid men han var så himla dålig så att jag lämnade honom inne.
Han har ju inte ens rört på sig och han är ändå sämre än innan!?
Förut blev han ju stel då han varit ute och gått som vanligt men nu är han dålig då han inte ens rört på sig.
+ Att han nu har dålig matlust. Han ville inte ens äta godis då linnea ville ge honom och han har ju varit världens matvrak. Typ när jag ska ge honom mat så står han bara och kollar på den och sedan måste jag säga varsogod flera gånger innan han ens luktar på den. Jag blir så ledsen. Vill inte att han ska må dåligt och ha ont.
Men på måndag får jag ju veta vad det är och det kommer kännas mycket bättre då jag varit och kollat honom.
Jag trodde ju bara att han kanske sträkt sig då han var bra förra veckan. Men nu då han inte gjort något så blir han sämre. Åhh, måste försöka tänka på något annat nu.

Proven går ju också åt helvete kan inte koncentrera mig.

Ha det bra!


21/3-11

Har nu slutat och jag njuter av det!
Sitter med bästa Linda och Jennifer i datasalen och ska sen tillbaka till Simba som sitter i rummet.
Ikväll blir det att plugga och försöka hinna lite matte till onsdagens prov. Hund provet idag blev inställt så allt pluggande var i onödan. Jag kunde ju ha slösat min pluggtid igår till de proven som vi verkligen ska ha.
Kanske skriver mer ikväll men tror inte jag hinner. Måste verkligen ägna min tid till att plugga. :(

Ha en superbra kväll nu, och hoppas alla ni underbara läsare haft en bra dag i det kanonfina vädret.


God morgon,

Nu drar jag till öjebyn för att avverka en hemsk skolvecka med massa prov.

VILL INTE!
Men sen är det APU och då slipper jag skolan på två veckor.

Ha en bra dag så ska jag försöka skriva mer iveckan men det lär inte bli många inlägg. Måste plugga till alla proven.

Nu är pluggandet klart.

Har nu pluggat lite för morgondagens prov och även för ergonomi provet på tisdag. Känns ju sådär. Ska springa på tossi nu och sedan blir det till att städa innan vi far och ser big brother hos marie. :)

Hoppas ni haft en bra dag och nu önskar jag er en trevlig kväll.

Nu är vi hemma. :)

Direkt jag kom hem från skidtävlingen så for vi ner till Jocke och såg på Nyckeln till frihet och sedan for vi på pizzerian allihopa och åt en sen lunch. Då vi var mätta for vi upp till Jocke igen och drack en kaffekopp och läste lite skvaller tidningar. Sedan begav vi oss til Marie ett tag. Jag skrev ut lite papper om sommarjobb medans de andra såg på tv.
Nu är vi i alla fall hemma och jag ska börja plugga inför alla prov till veckan. Suck..vill inte.

Har klottrat..

en tatuering.



Haha, satt med bläckpennor och klottrade. :)

God morgon i blåbärsskogen.

Eller något. Siter och dricker kaffe och tittar ut genom fönstret blir glad av det jag ser. Soligt, inte ett moln och varmt ska det bli.
Nu har jag kört igång med mitt tvättmaraton. Får se om jag hinner tvätta allt idag eller om det får vänta två veckor för nästa helg har jag inte tid. Det är ju spa på fredag och sedan bröllop på lördag och på söndag vet jag inte hur jag mår. Så, två veckor.

Ska fota och filma sen då jag är på skidtävlingen så att ni får se hur duktig Emil är. :)

Ha en bra dag så skriver jag senare.

Sweet dreams.

Nu ligger jag i sängen och ska se på lite tv hade jag tänkt. Har sett klart filmen för ett tag sedan Inception och den var verkligen bra. Men en film man måste hänga med i. Var väldigt konstig och tog ett tag innan man förstod men bra var den.

I morgon ska jag vakna tidigt för att köra igång med ett tvätt maraton här hemma. Sedan klockan tolv så ska jag och Simba knalla iväg till skidstadion där lillebror ska åka tävling för andra gången. Jag har ju lagt upp en film förra året som finns här i bloggen men har tänkt filma denna också så att han får se hur duktig han är.
Jag tror han släktas på syrran. Jag var ju bra på att åka skidor. ;)

Klockan är redan 20.25.

Ojj vad denna dag har gått fort. Vaknade halv nio och dagen har bara flugit förbi. Då var denna lördagen slut, nästan. Jag har i alla fall vari tduktig och det känns bra.
Nu har jag gjort middag och vi har ätit. Det blev korv pch mackisar.
Har även köpt hem en film som vi ska se på nu. Hoppas den är bra. Skriver sen. :)

Vårstädning på G :)

Nu har humöret för vårstädning tagit över min lathet och skönt är det. Idag är det dags för vårstädning och jag har redan hunnit sätta igång en tvätt, diskat en diskmaskin, dammsugit och nu skurat. Väntar på att golvet ska torka och sedan ska jag dammtorka och vattna blommorna.
Jag glömmer bort hur kul det är att städa. Inte för att det är kul att gå omkring med en dammsugare utan för det fina resultatet.

Sedan blir det en dusch och sedan vet jag inte, kanske far och hälsar på någon. :)

19/3-11

Nu har man ätit frukost och gott var det! Blev att fara på Ica och handla och sedan blev det palt till brunch. :) Gott, blodpalt dessutom. Är bra att jag äter det då jag har järnbrist och lågt blodtryck.
Nu ligger vi på soffan och myser till COPS. Det är så sjukt varmt här inne 31 plusgrader. Går knappt att ha kläder på sig. Tänk till sommaren då. Ursch.

Skriver mer senare! Ha det bra och var ute i det fina vädret! :)

Saturday. :)

Godermorgon.

Nyvaken och riktigt, riktigt pigg. Dagens planer är .... inga. Kanske fara till Pite som sagt och äta middag. :)
Igår var vi hemma hos marie och mös i soffan. Kom hem kring halv tolv tiden.


Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden på världens sötaste lillebror! Här hade han först badat i sin lilla pool och sedan rullat sig i en sandhög. Bra kombination. :)

Wiihoo!

Nu är jag hemma i vidsel med älskling och skönt är det. Tog bussen från piteå klockan 13.35 och det var packat med folk.. Det är så typiskt då jag kommer med en stor bag och en stor hund och ska få plats där det inte finns ett enda säte kvar. Som tur var så sa busschaufören att alla skulle flytta ihop sig så att vi fick plats. Då alla gjort det fick jag en ledig plats bredvid en tjejj som också hade en massa packning med sig så vi satt typ och trängdes med våra bagar och sedan satt simba i gången och var ivägen för alla som skulle förbi.
Har aldrig varit med om att det varit så mycket folk på en buss någon gång. Bortsett från city bussarna där det många gånger händer att man får stå.

Hursomhaver så är jag hemma nu och har hunnit sova ett tag. Sedan hade jag lyxen att få en riktigt skön massage av Rikard. :)
Nu är han och tränar och jag har fixat en fruksallad som kan avnjutas då han kommer hem igen.
Ikväll så far vi till Marie och myser i tv soffan till Big Brother, som vanligt på helgerna. :)

Ha det bra! :)

Morsning korsning! :)

Jag och Linda sitter uppe i bibblo och väntar på att lunchen ska öppna så att vi får njuta av en god tacco buffe. :)
Idag är det fredag och det betyder att jag ska fara hem. Me like a lot. :) Hem till älsklingen och huset och bara koppla av. Är ganska trött så det blir att kasta sig på soffan och ta en tupplur.
Ihelgen vet jag inte riktigt vad som händer. Vi kanske far till Piteå på lördag och käkar suchi på någon ny suchibar som har öppnat. Har aldrig ätit det så det blir kul. Skulle även vela fara till växtriket och köpa lite nya växter att pynta med i fönstrena. :) Finns så himla mycket fint.

Till sommaren så ska jag plantera en hel del färgglada blommor utanför fönstrena. Rikard är ju dock allergisk mot gräs och kan vara det mot vissa blommor också..men han får vell hålla sig inomhus. Nä, vad taskig jag är. Men det borde inte göra något.
Jag är då glad att jag inte är allergisk mot pollen, gräs, blommor, djur eller någon maträtt. :)

Skriver sen då jag är hemma i vidsel.

Natti, natti! :)

Nu har jag ätit macka och druckit lite te med girlsen. Har även hunnit duscha av mig all röklukt från elden. Men tror jag luktar lika mycket igen då hela mitt rum var fyllt av lukt. Kläder, hund och säkert fast i tapeterna sitter lukten. Har fönstret på vid gavel och har sprutat parfym innan jag gick där ifrån så förhoppningsvis har jag en hund som är kvar inomhus och inte hoppat ut genom fönstret som han gjort en gång tidigare.

Ska gå tillbaks på rummet snart och där blir det bums ner i sängen och nanna kudden i nya sängkläder. Tycker det är så himla skönt.

SOV GOTT ÄLSKADE PEOPLES! :)

Roligaste dagen på länge.

Hello!

Engelska testet gick bra trotts att jag glömde papprena på skolan igår. Klarade det flesta orden och hann göra klart alla uppgifter så har inga rester. Så himla skönt att få vara ledig på "stuga" timmarna då många får obligatorisk närvaro för att sitta och göra klart rester de samlat på sig under det här första året. Det är helt sjukt att vi har hunnit gå här i snart ett år! Det har gått så otroligt fort och jag hoppas det gör det de två andra med. :)

Dagen har varit riktigt rolig. Hade NK A första lektionen där vi gick igenom vad som skulle komma på preovet, Inte svår alltså, grymt slappt. Sedan hade vi engelska där jag gjorde engelskan. Tillsist så hade vi klasstid då vi bara satt och pratade om framtidsplaner och annat. :)

På lunchrasten så åt vi snabbt och sedan gjorde vi pinnbrödsdeg och hämtade ved, morika, termos och sittunderlag. Då vi slutade skolan kring halv två tiden så bytte vi om till utekläder och tog packning och hundar och begav oss ut i vildmarken. Eller, till en grillplats vid älven. ;)
Hundarna sprang löst hela vägen dit och busade och roade sig vid grillplatsen medans vi satt och grillade korv, gjorde pinnbröd, åt chokladbollar och drack Oboy. :) En riktigt trevlig dag. Alla hade jätte trevligt och tur med vädret hade vi också. :) Så skönt att få sitta och njuta ute i solen medans hundarna njuter av skogen och alla dess dofter. Simba hade dock fullt upp med att bredda sitt revir. Han var den enda hanen med så han var riktigt stolt och njöt verkligen av flickornas sällskap. :)
Har tagit lite bilder som jag tänkte lägga upp i morgon då jag far hem till älsklingen. Har min datakabel där så kan inte ladda upp dem nu.

Inatt sover jag här på Grans och det känns ju mindre roligt. Det är så mycket mysigare att sova med min älskling. I helgen blir det att plugga. Har ett hundprov på måndag, ergonomi prov på tisdag, ekvationsprov på onsdag och evolution, universum och charles darwin prov på fredag i Nk A.

Ha en bra kväll allesammans och förlåt för min dåliga updatering. Har inte haft tid idag, har ju varit ute. :)


Handygirl.

Nu har jag bakat, duschat och gjort en fruktsalld som ska avnjutas ikväll till Big brother klockan tio.
Jag har även hunnit med att städa hela köket, dammsugit och hela köret. Jag är en riktig handygirl. ;)
Ska gå och packa klart sen så att  allt är klart i morgonbitti då vi far från vidsel klockan sex på morgonen. Känner inte för att gå upp tidigare bara för att packa.

Ha en bra kväll så skriver jag mer i morgon.

Längtar till morgondagens mys.

Hello everybody!

Tomorrow i got a english test and i´m not sure i will pass. haha, lejdar mig bara. I morgon har jag ett engelska glosförhör på tretti glosor men jag har glömt papprena hemma. Attans, typiskt.
Ajja, kom hem för ett tag sedan. For från piteå klockan fyra  och sedan då vi kom till vidsel så lämnade vi simba hemma och fortsatte sedan vidare till Marie där vi testade Kinect. Ett nytt spel till XBOX 360 där man rör på sig, typ som ett WII eller vad det heter.

Nu ska jag baka chokladbollar och sedan packa termos och fikat till i morgon. Jag, Linda, Jennifer, Elin, Frida ocg Fanny ska gå ner på älven och grilla korv, göra pinnbröd, dricka varm oboy och njuta av mina goda chokladbollar då hundarna får rusa av dig. Blir riktigt trevligt tror jag. Hoppas vi får bra väder.
En bild på hundarna sedan ett träningspass i ridhuset.
Det ser ut som att alla på bilden är efterblivna och typ dimoner. . . men det får duga.

Natti på er kära läsare.

Nu säger jag godnatt! Klockan är bara nio men jag är jätte trött och sliten efter dagen och behöver en lång nattsmömn nu. Hoppas det blir bättre imorgon. Ska försöka få upp Simba så att han får gå ut och pinka.

Sov gott! :)

Qwerty...

Hemma och mätt i magen. Nu sitter vi i soffan och smälter maten. Gott var det och Rikard stod för hela arrengemanget. ;)

Dagen har ju varit så där och har nu hämtat hem Metacam åt Simba men såg på förpackningen att den höll 6 månader efter öppnat datum och han åt den medicinen då han var kring två års åldern. Så det är tre och ett halvt år gammal. Nej, skulle inte tro att jag ger honom det nu.


15/3-11

Sitter i datasalen med Linda och Jennifer. Vi har slutat så sitter och chillar lite här.
Dagen har varit, sådär. Haft hundträning hela förmiddagen och fick då låna en liten terrier tik på 9 månader som jag inte alls var speciellt glad på. Hon hoppade bara omkring och var allmänt vild. Suck.


Simba är fortfarande dålig och har fortfarande ingen arbetsvilja. Han är ju glad och pigg som vanligt men vill inte arbeta eller göra något.
Gårdagen var riktigt smärtsam. Hela kvällen haltade han och ville inte stiga upp ur bädden då man sa åt homom att komma. Han haltade och kunde knappt böja på bakbenen. Då han satt ner så satt han inte "på" bakbenen utan sträckte ut dem på sidan för att slippa böja dem. Nu känns det bara piss och jag vet inte vad jag ska göra.
Gick till veterinären idag och frågade om råd och det jag fick till svar var att - Min Golden tik var jag tvungen ta bort då hon var fyra. ... Okey? Tack för det liksom.
Sedan sa hon att det är så svårt att veta vad det kan vara om man inte sett hunden. Jag skulle byta foder från Royal Canin till L/D något som är ett led foder som många hundar med höftfel får för att mjuka upp kroppen.
Det fodret finns hos veterinärer och kopstar 800kr
Jag frågade även om jag kunde sätta han på Meracam (smärtstillande) och se om det blev bättre men att det kan leda till många biverkningar. Men eftersom han har haft det förut då han var två så vet jag ju att det fungerar.
Sedan så ville hon ju självklart göra en hälsoundersökning som skulle kosta 600-1000kr. Men jag vet inte om jag kan, jag har ju inte så mycket pengar att lägga ut om han dessutom ska ha medicin och ett specialfoder för att fungera som vanligt.
Jag kanske kan få en faktura och betala lite åt gången. Skulle vara bra. Vill ju verkligen kolla upp honom och få ett klart svar på vad det kan vara.
Sedan fick jag även höra att det kan vara något fel på ryggen eller en försämrad höftledsdysplasi än C. Att han kanske förvärrars till en D höft och att de ville röntga honom och det går ju som vanligt på 1400 kronor.
Åhhh, ledsen i mamma hjärtat.
Min kära Simba mår inge bra.
Hoppas inte det är något allvarligt men som vanligt som hundägare så inträffar ju en hel del svåra beslut och sår och skador förekommer alltid under en hunds livstid, men man tänker ju alltid det värsta även om det kanske inte är så farligt.


Ha en bra dag så skriver jag senare.


So nice to be home.

Nu har jag ätit middag och väntar på att Rikard ska komma hem så att jag får bjussa på lite fruktsallad. :) Gott och riktigt fräscht. Me like, it is so nice to be home.

Får vell se sen vad som händer, blir vell att ligga och se på Big brother senare.
Ha det bra så skriver jag senare.



Home sweet home. <3

Nu är jag hemma och har även hunnit vara förbi på Ica och köpt ingredienser till en stor fruktsallad som jag ska göra iordning då Rikard kommer hem från gymmet. :)

Dagen har bestått av tre lektioner.
Först matte där jag jobbade med ekvationer som vanligt, sedan engelska där vi höll på med en text och lite uppgifter och sista lektionen bestod av idrott där vi spelade volleyboll. Tycker det är superkul på sommrarna då det är varmt och man kan spela beach volley men på vintern... njaa. Inte lika kul kanske. DÅ är det bara jobbigt.
Sedan fick vi ju sluta som ni vet sedan tidigare inlägg.

Nu ska jag tina lite rester, som vanligt. haha, nä, men orkar inte börja med någon mat nu.

Skola, skola, skola.

Hejhopp alla! :)

Nu sitter jag, Linda och Jennifer i datasalen och fick sluta tidigare för att vi är så grymma.
Sen så kommer Rikard och hämtar mig då han slutat. Så idag har jag turen att få fara hem med älsklingen. :)

Skriver mer senare då jag kommit hem. :)

Dags för en varm dusch.

Nu har vi sett på Sommar i Sverige och jag är på väg in i dusch. I morgon blir det i alla fall att fara på skolan  och sedan åka hem igen på kvällen. Så himla skönt då Rikard jobbar för då kan jag åka hem med honom istället för att sitta på skolan. Har ju ändå världens bästa tjejjer där och jag har saknat dem massor nu under den här veckan men vi syns ju imorgon. :) Känns så skönt. Blir troligtvis en massa tjejjsnack om allt och inget. Precis som det sak vara.

Ska gå nu och senare ikväll så blir det Big brother tittande hos Marie, Krille och Adam. Sweet sundays.


Mätt i magen.

Nu har jag ovh rikard tinat och ätit lite rester för att fylla magen med något gott. :)
Denna dag har bestått av att sova och sedan sova, sova lite till och till sist har vi sovit. Vet inte varför jag varit så trött men kan tänka mig att det är söndagsångesten som gör att jag vill njuta av min ledighet så länge jag kan.

Älskar dih Rikard! <3

Emils andra skidtävling! :)

Var på Emils andra skidtävling och jisses vad duktig han har blivit! Spurtade utav bara den. Riktigt stolt syster här hemma.



Start linjen. Emil har den blå/gula mössan näst längst fram.

Äntligen i mål! :)

Gott med en bulla som pris.

En fin guld medalj fick han. :)

Föräldrar och släkt som kommer och hejjar.


En Rolig dag för många! :)

God morgon.

Har legat vaken i en timme om inte mer men nu innan jag bestämde mig för att kliva upp.
Har hunnit äta frukost och nu väntar en prommis med Simba.
Sedan ikväll så packar jag inför en hemsk skolvecka i piteå som jag är såå otaggad inför.

Skriver mer sen, ha det bra!

Natti, natti.

Nu har jag gått hem och faktiskt lite missnöjd med vinnaren av melodifestivalen 2011. Ville att In the club med Danny skulle vinna men icke. Ajja, inte så insatt somsagt.
Nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna och fläta håret sedan är jag redo för sängen. :)

Hoppas ni haft en bra dag!

En liten film till er kära läsare för att jag har så otroligt lite att göra. ;)


Give me some more..


Vet inte vad jag ska göra..

Vill flytta till PIteå nu.. Har ändå knappt någon man känner i Vidsel + att om man blir ensam hemma någon kväll så finns det hur mycket som helst att göra. Jag hoppas verkligen att rikard har en jätte trevlig kväll ikväll och njuter med sina vänner men samtidigt så saknar jag honom. Vill ha han här med mig. Jag vet, egotrippad men so what? Jag tycker om han så himla mycket och det har jag all rätt att göra.

I really hope you have a nice evening! :) PUSS!


Dagens closeup

Nu far Rikard och kvar blir jag, blääää!
Men ska få er på bättre humör i alla fall så kastar in en dagens closeup.



Soligt = perfekt.

God morgon kära läsare! :)
Nu är vi uppstigna och det är solen också. Älskar soliga, VARMA dagar. Ska göra mig nå frukost och sedan bege mig ut på en promenad med stavar + hund. Knepigt att hålla i hunden samtidigt som man går med stavar? Aja, tur att min vovvsing kan gå lös. Han få se till att gå bakom mig bara. :) Kan funka. Sen så blir det vell lite depp då älsklingen far bort och kommer vara borta hela kvällen och natten. :( Men jag ska träna idag. Ut och gå och sedan ett till power yoga pass på en timme. Kommer kännas skönt efteråt. Under yogan kommer jag inte ha tid att tänka på något annat i alla fall. Kan ju vara skönt.


God morgon ! ;)

nu blir det sängen.

Har suttit och sett på Bb här hemma och vill nu gå till säng. Är inte speciellt trött men måste börja vända på dygnet snart. Är ju skola på måndag så måste ju vara pigg och allert.

Började tänka lite nu under Big brother tittandet. Om alla tycker att Sanna är så snygg så är man ju kär i en person som egentligen inte finns. En person som gömmer sig under plastikoperationer för att vara omtyckt. Jag menar, Gry kallade ju henne för sexbomb och definierade sveriges syn på en sådan. Alltså en planka med stora bröst, putläppar,löshår och fyra lager smink. ?????
Alla killar (nästan) tyckte hon var skitsnygg innan de lade märke till hennes personlighet och nu vill ha ut henne ur huset. Hon är ju inte naturlig någonstans förutom på insidan, om ens det.

Mätt i magen.

Middagen blev faktiskt lyckad och jag har nu även hunnit baka chokladbollar som jag just stoppat i frysen.
Nu finns både choklad muffins och chokladbollar nerfrysta. Gott att ta fram och tina om man blir sugen på något gott.
Har kommit in i min bakperiod nu igen. Suck. haha, nädå. Tycker hursomhelst att det är jättekul att baka, mycket roligare än att laga mat. Jag fixar gärna efterrätt och förrät med varmrätten får någon annan laga. Inte min grejj att laga mat direkt.

Jag har även renbäddat och en tvätt och diskmaskin på gång. :)

Nu är jag hemma igen. :)

Nu har jag varit på Ica och handlat. Jag har även tagit fram köttfärs från frysen och har tänkt göra en liten köttfärsröra ikväll. Med tomatpuré, morötter och lök tillsammans till spagetti. Efter det så har jag tänkt göra chokladbollar att mumsa på ikväll. Tror vi ska fara till Marie en sväng också och titta på Big brother.

Rikard är glad över att det är helg men jag suckar bara. Snart skola igen. Så tänker jag. Plus att jag kommer bli ensam i helgen. Han ska ju på svensexa och vad ska jag göra då? Ingen jävla aning.. Suck.
Aja, ska baka massa med goda saker så att jag överlever denna helg.

Nu drar jag.

Till Ica för att lämna tillbaks mitt paket med skorna. Suck, de var verkligen fina men dragkedjan var somsagt jätte tröga och gick knappt att få upp helt. Så nu går jag ut i snöovädret och Simba får följa med som sällskap. :)

Ha det bra! ;)

Bli smal av att röka...

Vilket skitsnack!

Jag har kikat runt på internet lite och där påstår det att rökning gör dig smal. Coplete bullshit!
Sen när har det blivit positivt att röka liksom? Nej, man blir inte smal av att röka. Förstår inte hur vuxna människor kan tro det. De påstår att rökning förbränner ämnesomsättningen och att det frigörs något i hjärnan som hjälper dig att bli smal. No way! Jag ska berätta hur du blir smal om du vill bli smal:
  • Ät mindre portioner men oftare.
  • Träna och motionera varje dag.
  • Rök inte om du vill ha en bra kondition och hälsa.
  • LCHF dieten är jättebra och jag tappade två kilo på en vecka utan att röra mig mer än vanligt.
Det är ju så himla enkelt. Ät rätt och rör på dig!

Snöigt värre..

Godmorgon allesammans!

Nu är jag uppstigen men blev destu mindre taggad av att gå ut och gå då jag ser att det snöar för fullt. Jag som trodde snön skulle försvinna nu. Men vår är det ju och det blir jag riktigt glad för. Även om den här vintern har gått otroligt fort. Jag har verkligen slagit om från att ha varit vintermänniska till en sommarmänniska som bara vill ha sol och sköna stunder. Det är ju bara tråkigt att vara ute och frysa i kylan på vintrarna. Jag har ju gillat vintern mer för att jag ska kunnat träna lavinsök med Simba då. Han älskar ju verkligen det och jag har tyckt det varit så roligt när han tycker det är kul.
Men nu så har han fått så ont i höfterna. Var ju som ni vet uppe hos mammsen i måndags och han var ju ute och grävde och sprang hela dagen. Då vi kom hem efter det och han hade sovit i 1-2 timmar så ville jag släppa ut honom då jag skulle dammsuga. Han tittade på mig och sedan så försökte han ta sig upp men det var nästan sorgligt att se honom. Han var så himla stel och hade ont i bakbenen att han knappt kunde ställa sig upp. Efter ett tag så kom han på benen men då kämpade han med att försöka sträcka på bakbenen men jag ska tala om att det var ingen vig hund den dagen. Han fick bak benet ca 10 cm gämfört med 30cm. Och då han skulle gå, han gick som en gammal tant framför en rulator. Liksom, vickade hela ryggen för att kunna gå. Nä, ursch, det var inte alls kul att se min hund den dagen, blev riktigt ledsen.

Done for the day.

Nu har jag jobbat och ätit middag och med det så var denna dag avklarad. :) Det har varit en riktigt fin dag idag och jag har varit ute nästan hela dagen. :) Känner sig så nyttig.

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan blir det sängen. Hoppas ni haft en bra dag, kommer skriva mer i morgon. :)

Morsning allesammans! ;)

Nyvaken och hungrig. Igår kväll då jag gick och lade mig var jag jättemätt men nu några timmar senare kurrar magen efter mat. Skulle vara skönt om man bara behövde äta en gång per dag och att det var bra så. Men nej, tre gånger. Det är ju jobbigt att hålla på och tänka på vad man ska äta varje dag, handla mat, äta..

Gårdagen var jättemysig. For till Marie klockan åtta och där vi blev bjudna på en underbart god risotto med kyckling och klyftpotatis. Jag, tog en liten portion till att börja med för jag viste inte om jag skulle gilla det men wow vad mättande det var. Blev jättemätt direkt. Och riktigt, riktigt gott såklart.
Sedan satte vi oss i soffan/orna och jag kröp ner under en filt. vi satt och såg på matlagningsprogram. lite komiskt då man just ätit så sätter man sig framför tv:n och glor på "vad blir det för mat?" och "Jamie Olivers 30 muínutes meal."
Smatidigt som detta så var Rikard och Krille och tränade i gymmet men kom hem sedan lagom till Big brother. Så kul att samlas alla och se på big brother, inte för att det är ett speciellt program utan för att vi samlas och har det bra.

Nu måste jag kirra frukost. :)


Nu är jag hemma.

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet. Har varit väldigt skönt att få jobba lie istället för att bara sitta hemma.
Ikväll så ska vi fara till Marie och äta middag och sedan blir det big brother tittande.

Dagen började sådär..

Vaknade av att en stor grävmaskin började arbeta utanför sovrumsfönstret. fönstrena skakade och det brummade väldigt högt. Så ja, nu är jag vaken. och det var ju ändå på tiden klockan är ju tio.

Idag blir det att duscha, fixa mig och sedan iväg till jobbet. Ska jobba hela dagen idag och det känns faktiskt väldigt skönt. Har inte gjort det på väldigt länge och då känner jag mig bara som en seg soffpotatis. Men d¨jag jobbar, motionerar och är aktiv så känner jag mig helt underbar! :)

Have a nica day everybody!


Tankar...

~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨



Vissa människor passerar osynliga genom livet

De gör som folk förväntar sig
Varken mer eller mindre
De tar inte så stor plats
och deras personlighet är anonym
Egentligen kanske de döljer en stor talang
men de visar aldrig upp den
utan fortsätter att låta andra välja deras bana
Men så finns det människor
som låter sin personlighet bli synlig
så att andra får ta del av deras liv
De tar plats men armbågar sig inte fram
De vågar gråta när de är ledsna och skratta när de är glada
utan att först fråga om det är rätt tillfälle
Tänk om alla vågade vara sig själva
Vilka fantastiska drömmar som skulle kunna bli verklighet




Nu är semlor inköpta och ett dåligt humör på köpet.

hämtade ut paketet med mina skor idag och tror ni dom passade??
Nej, förmodligen inte bara för att man ska bli arg och stressad av att inte ha några skor på bröllopet. Fan. . .

ikväll blir det semle frossa! :)

Nu har jag klätt på mig lite vardagligt fina kläder istället för en urtvättad mysdress.
Jag har nu på mig en svart midjekjol med voulangkant och ett rosa linne under och till detta har jag stora silvriga smycken. Jag har som frisyr en vardaglig hästsvans med en stor babylugg till.

Har ni hunnit äta några semlor än?
Ikväll blir det i alla fall semle frossa för mig och Rikard. Jag ska ner och köpa semlebröd, mandelmassa och massa grädde på Ica snart. ska även hämta ut ett paket.:)


Behöver eran hjälp.

Nu har jag ändå försökt fixa designen.
Nu ser det bra ut både om jag är utloggad eller inloggad.
Hur ser det ut för er?

Kommentera och säg om det ser bra ut eller om det fortfarande är grumligt. :)


Det ska då alltid vara någonting.

Ser att det ser helt konstigt ut för er. Men ska försöka fixa det tills i morgon. Årkar inte tjorva med stilmallar och kodmallar mer idag. För mig ser det jättefint ut om jag loggar in på min användare och sedan förhandsgranskar bloggen men om jag loggar ut och ser bloggen som ni så är det inget som fungerar. Rubriker och bilder huller om buller och man blir bara störd av att se det.

Hoppas det blir bra tills imorgon.

Som ni ser så har jag nu fixat min design.

Nu är vårtemat uppe och hoppas det syns som det ska för er!


Sweet memories..

Nu beger jag mig ut på en lång prommis med Simba runt Vidsel. Blir inget högt tempo men det blir en runda i alla fall.

Om två månader blir jag sjutton och då är det bara ett år kvar tills jag blir arton och äntligen kan få ett jobb! :) Jag längntar inte till puben men till att kunna bli anställd och ha en bättre lön i månaden än 1000:- Det är ju helt sjukt lite.


what a beautiful morning.

God morgon!

Vaknade denna underbara dag av att mamma ringde och väckte mig, Skulle ju åka skide med henne idag men AJJ så ont jag har i kroppen! Då jag tog mina första steg från sängen nu då jag vaknade så skakade dem och jag trodde ärligt att jag skulle falla där ett tag. Så himla svaga . Men imorgon blir det träning igen.

Nu ska jag fixa mig nå käk, tror jag sattsar på köttbullar och spagetti. Den rätten kommer fyra på favotirmatlistan. Så här ser min favortimatslista ut by the way:
  1. Grillat.

  2. Taccopaj

  3. Palt

  4. Köttbullar.

Jag tror men jag kan ha glömt någon rätt men för tillfället ser den ut så här. :)


Aouch..

Gud vilken träningsverk. Direkt efter passet? Vanligtvis brukar man får dagarna efter men efter yogan kom det direkt. Aouch. Då jag gick i duschen efter så kunde jag knappt shampoonera in håret för att det gjorde så ont att ha armarna ovanför huvudet.
Men det känns så otroligt skönt. Nu har jag gjort en timmes yoga och kommer repitera det passet hela veckan ut. + skidturen och dagliga promenader med Simba. Känns bra nu. :) Förutom ont i armarna så har jag skakiga ben och en mage som gör ont.. I princip överallt. Ser verkligen inte framemot de kommande dagarna för jag antar att detta kommer bli värre.


Tränings dags.

Nu väntar middagen och sedan blir det ett yoga pass för min del och Rikard ska på gymmet med grabbarna.
Dagens middag har jag inte planerat ännu men ska titta vad jag hittar i frysen.

Har suttit och funderat idag.. Varför tränar inte jag mer då jag tycker det är så himla roligt? Jag gillar ju verkligen att träna men den senaste tiden har jag verkligen inte orkat. Har ju knappt idats fara på idrotten i skolan, där jag fick MVG från högstadiet. Mår nästan, eller jag mår dåligt av att inte röra på mig så nu får det bli ändring! Idag har jag ju varit ute och gått en promenad själv, och en med ,mamma. Så två prommisar och i morgon blir det skidåkning.
Skidåkning är ju något jag verkligen tycker om. Har åkt jätte myket skidor i mina dar. Man rör på hela kroppen och får träningsverk fort så man märker att det ger resultat. :)

En bild från en prommis med simba, han syns i bakrunden.

E.LUNDGREN


Då var man hemma igen.

Nu är jag hemkommen och har druckit någon liter vatten. Kände mig så himla uttorkad.
Hemma hos mamma satt vi och grillade och myste ute i det fina vädret. Har även hunnit äta lite lunch som bestod av en bullens pilsner korv och sedan sallad. :) Efter detta så gick vi ut och gick igen, denna gång tog jag Emil på spark och sparkade runt brännmark och sedan ner till Vidsel där jag gick hem och mamma och Emil frotsatte till b-mark igen.






Mys vid brasan.:)

Dagens utflykt..

blir till mammsen. :)

Sitter och äter frukost nu men ska direkt efter bege mig på en långpromenad runt hela vidsel och brännmark ochsedan tänkte jag fara till mamma då jag ändå går förbi brännmark.
Senare ikväll så ska jag nog ut på en till prommis. Känner för att örja röra på mig igen. Plus att jag har sportlov så man kan ju inte bara ligge inne på soffan hela dagarna då det är så här himla fint väder. Just nu är det 0,5 minusgrader. Men det blir nog varmare frammåt dagen. :)

Nya brillerna på och jag är redo för en lång promenad i det fina vädret. :)

Nu blir det mys, kanske..

Väntar på Rikard som skulle hämta mig här hemma klockan nio för att fara till hans mamma och mysa till big brother. Men vars är du då? Jo hos jocke och ser film.. Får vell se om det blir någonting då. Kanske blir en kväll här hemma ensam. Gryyymt roligt. .

Är så jävla less på allt just nu, och vette fan varför...

Gårdagen då.

Gårdagen bestod av trevligt sällskap nere hos joakim där det spelades ölspel hela kvällen. Kring tio ville jag och camilla upp till hotellet och lyssna, kanske dansa till en trubadur som var där och spelade. Vi lyckades i alla få med oss Rikars men då vi väl kom fram till hotellet så var det ju ingen där.?? Den stackars trubaduren satt och spelade för ett bord på fyra pers..stackare! Camilla tog en öl och sedan for vi tillbaks. Kom upp till jocke igen och jag blev helvetes less så jag ides inte vara kvar där. Jag, Rikard och camilla for hem och det var så gryymt skönt.

Tur att det finns bättre kvällar. Gårdagen var då den värsta på ett år tror jag. Mins ingen som slutade så förbannat tråkigt pga..?

Ha en bra kväll. skriver sen.

God morgon.

Nu har vi just haft besök av vattenfall som ville spola vatten i våra ledningar för att två andra hushåll på kvarteret har vattenrör som frusit.
Tycker det låter konstigt att det fryser nu då det börjar bli varmare? Är det inte nu man inte ska behöva oroa sig för frysta vattenrör då det ändå är noll eller plusgradigt utohmhus? Men, jag är då i alla fall glad att det inte var jag och Rikard som blev drabbade. Tänk att det inte kommer vatten någonstans. Man kan inte duscha, dricka eller koka mat.
Jag hade då turen att få duscha en lång varm dusch nu i morse.

Ska gå pch fixa lite frukost nu men skriver mer senare.

Nu blir det fin middag.

Är påklädd och redo att starta dagens fin middag.
Jag och Rikard har nämligen tänkt att grilla i kväll då det är så varmt och skönt ute.
På grillen kommer det att finnas, Enterecóte, champinjoner, sparris, tomater. Till detta blir det kanske ett vinglas eller en cola.
Ikväll ska vi med några andra fara till storforsen och lyssna på en trubadur som kommer och spelar. Kanske blir lite dans också. :)


Ha det bra skriver senare.

Nu är man ledig. :)

Och det känns otroligt skönt. Nu ska jag bara slappa och vila upp mig för de resterande tio veckarna av skola.

Dagen har bestått av ledighet, konstigt nog. Hade svenska på morgonen men där visade jag bara en snabb OH-bild sedan fick jag sluta och sedan på basmaskin så blev jag ledig då jag var klar med allting.  Så jag har legat i soffan på elevhemmet och tittat på skid-VM i Oslo och sett då sverige tog silver. Somnade sen på eftersnacken och sov tills klockan tre då jag sen började att packa. Sedan kom älskling och hämtade mig då han slutat jobbet.

Nu här hemma i Vidsel så har jag hunnit förbi på Ica och hämtat ut paket. Det var klänningen som jag beställde förra veckan från modehus.nu. Den passade perfekt och jag blev riktigt nöjd över mitt köp. :)
+ att det är en klänning som jag ser fram emot att använda vid många fina tillställningar.

Ha det bra, så skriver jag sen:)

I morgon är det lov! :)

Och det känns så otroligt sköönt. Veckan har vart ganska tung med mycket läxor men nu är allt bortgjort och det känns bra att få vila lite nu. Lovet består i alla fall av mycket sol (förhoppningsvis) och sedan jobb och yoga. :)
Har inget planerat men det är ju det lov är till för. Bara njuta av var dag som kommer och se vad den har att bjuda på.

Ska umgås med min kära SImba nu. Sedan blir det nog att fara till Linda och mysa. Se en film eller något.

Förlåt för min låga updatering i veckan men det har somsagt varit väldigt mycket i skolan så har inte haft tid. :)

Ha det underbart kära läsare!<3

I´m so sorry!

Nu har jag precis gjort klart allt arbete till debatten om fossila bränslen som ska redovisas i morgon. SUCK!
Nu väntar en massa engelska som också är tills i morgon och sedan blir det ett långt bad eller en lång dusch, har inte bestämt mig ännu.
Dagen har i alla fall varit sådär. Har känt mig lite halv hängig och saknar Rikard jätte mycket. Som tur är har jag Simba att trösta mig med på veckorna då vi är ifrån varandra.

Hinner inte skriva mer för jag måste gå tillbaks till rummet och fixa resten av skolarbetet.

Ha det så bra i veckan och sov så himla gott inatt kära läsare. /£melie


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!