Morsning.

Nyvaken efter en tupplur på soffan. Var riktigt skönt. Nu så ska jag göra lite mat och sedan dammsuga och packa lite. :)

Ha det bra så skriver jag mer sen.

Ledig resten av veckan.

Nu är jag hemma i vidsel igen. Blev en kort vecka i Piteå fär min del. Har tagit ledigt i morgon, vi skulle ändå bara ha en lektion. Sen så börjar jag om nästa vecka tisdag. Blir en veckas lov för min del alltså. Skönt är då det. :)
Men, blir inte mycket slappande för det.

Så här ser veckans planer ut:

ONSDAG: Vaknar tidigt, går upp till mamma där jag sedan packar upp och ner det som ska med till lägenheten senare i sommar. Sedan så far jag hem ett tag innan mamma plockar upp mig igen för att åka till Älvsbyn. Där blir jag upphämtad av Fanny som jag sedan ska åka till och sova hos tills på fredag.

TORSDAG: Vi vaknar tidigt då vi sedan kammar, badar och borstar hundarna inför utställningen. Klockan tio ska vi vara på plats för besiktningen av hundarna. De som kommer ställas är Kelly och Kairo. Jag kommer ha hand om Golden Retrievrarna. Kommer stå med Simba, Kelly och Ludde. :) Håll utkik efter golden kvinnan! Sedan efter en heldag på utställning så blir det hem till Fanny, byta om till ridkläder och sedan motionera poarna.

FREDAG: Vi vaknar tidigt även idag, rider, packar och sedan drar vi till Luleå.
Vi kommer till busstationen vid tolvtiden mitt på dan då vi sedan går hem till Linda för en tjejkväll/dag med massa skojj. Kommer bli att hyra film ev. bio. Familje pizza och massa annat gott! Sedan far jag till Jennifer för att sova och vara med henne.

LÖRDAG: Vi sover ut ett tag och sedan fixar vi oss för att gå på stan ett tag.
Hemfärd.



Det blir en intensiv men rolig vecka. Ser fram emot ledigdagarna hemma med Rikard också. Söndag och Måndag.

Skola.

Nu så sitter jag och har just gjort klart engelskan. Vi ska strax gå och käka lite lunch och sedan gå en sväng till Ica för att köpa något gott att äta till filmen som vi har på svenskan. :) NIce, nice!

Skriver mer senare. Puss på er alla! :)

Godnatt!

Nu så blir det lite big brother och sedan krypa ner i sängen.
Imorgon är det skola som gäller men bara i morgon och sedan prov på tisdag sedan är det lov till nästa tisdag! :)

Sov så gott allesammans. :)

GRATTIS MAMMA!

Grattis älskade mamma på morsdag.
Tänker på dig och hoppas du har en bra dag vars du än är!
Älskar dig, men det vet du redan. ♥


Alltid lika svårt med rubiker. .

Har den förmågan att aldrig hitta bra rubriker. Tycker det är jättesvårt då man inte har någon handling i texten.

Sitter ialla fall nu och lyssnar på lite rihanna och funderar på varför jag ska vara så himla seg idag. Ids inte göra något idag. Har ändå städat toan och fixat lite tvätt men känner mig less på allt. .

Skulle verkligen behöva en lång dag på stan. Det skulle verkligen hjälpa. Bara synd att man inte har några pengar.. Alltid lika drygt att vara student. Blä.
Nä men nu ska jag sluta deppa och sätta på någon serie.


Godmorgon, söndag.

Morsning på er!
Här sitter jag nyvaken i soffan under en filt och funderar på varför det aldrig kan bli fint väder.
Har varit dåligt i två veckor nu. Börjar bli gansa less på mulet skitväder måste jag säga.
Men, det kanske är som det sägs. Att om det är dåligt nu så blir det riktigt bra i sommar.? Vi får vell se. Men hoppas på det i alla fall. Eftersom jag är ledig hela sommarna så skulle det ju sitta fint med lite sol och värme. :)

Ska ta och göra mig nå frukost nu men skriver mer på ett tag. :)


HARRY POTTER.

Nu har vi sett klart filmen och måste säga att den var rätt bra.

Nu så ska vi fara till jocke en sväng och se vad som händer och sedan vet jag inte.

Ha det bra allesammans! :)


Nu blir det mys! :)

Har precis stoppat in bananerna i ungnen tagit fram glassen och snart blir det filmmys till Harry Potter and the deathly hallows: part 1. Gillar inte Harry Potter men känner ändå att man måste ha sett alla. Tycker faktiskt att de är läskiga!
Nåväl, hunden har fått mat så alla är belåtna här hemma.

Skriver mer senare! :)


Kaffe = gott!

Nu sitter jag och surplar i mig en kopp kaffe. Yogan blev väldigt kort då jag fick så ont i skallen, vet inte varför men har ju lågt blodtryck och med övningar då man ska sträcka sig först mot taket, och sedan så långt mot golvet som möjligt så gick det inte.
Nu har jag i alla fall duschat och ska fräscha till mig lite sen. Ikväll vet jag inte vad som händer men den blir säkert lugn och skön, hoppas jag. Har då inga planer för att fara till någon fest så en lugn lördag med kanske några nybakta muffins och en bra film skulle sitta helt perfekt! Skriver mer på ett tag nu ska jag dricka kaffe. :)

God morgon och ledsen för dålig update..

Bloggen har legat nere så har inte kunnat skriva något.

MEN, nu är jag tillbaks efter att Rikard varit duktig och fixat problemet.
Igår kom jag i alla fall hem kring fem tiden och det var riktigt skön. Dagen hos Jennifer var rolig och vi spelade lite Wii sports. Älskar spel då man får röra på sig som kinect och wii.
Sedan så blev jag upphämtad hos jennifer och vi for hem.

Idag så har jag hunnit äta frukost och nu så ska jag köra igång en timmes yoga pass.:)
Skriver mer sen.

I'm hungryy!

Hallå på er idag! :)

Nu så sitter jag i datasalen och har slutat för dagen. Slappt med en lektion idag!

Min väckarklocka ringde aldrig i morse och därmed hann jag aldrig med att äta frukost så nu är jag jättehungrig. Som tur är så är det pizza till lunch idag så jag lär ju bli mätt även idag!
Sen så har jag hunnit packa lite så att jag är redo att dra till luleå kring tolv tiden. Saknar Rikard så det blir skönt att få komma hem! :)

Ha det nu bra så ska jag klicka runt på lite hemsidor. Skriver mer då jag kommer hem! :)

26 maj ! :)

Ojj, vad tiden går fort. Snart sommarlov och skönt blir det!
Hoppas på bra väder och mycket sol och badande i sorforsen. :) Idag har jag i alla fall haft venisage med bilden och efter det åt vi en riktigt god lunch som bestod av palt. Efter paltkoman hade vi idrott, otajmat som bara den! Men det var roligt. Vi fick skjuta pilbåge och pilrör, slangbella m.m. Sedan hade vi svenska A där vi pratade om mötesteknik. Så som ordförande, dagordning osv. Tråkiga grejjer i alla fall. Nåväl, sedan så har jag cyklat lite mes Simba vilket han verkligen uppskattade. Blev bara en kort sväng då han är rätt så dålig i lederna just nu men kommer vell snart bli bättre. Hoppas jag.

Nu så ska jag tillbaks till rummet och sedan byta om för att ta mig en springrunda. :)

Hoppas ni haft en bra dag så skriver jag mer då jag är hemma i vidsel igen. vilket blir i morgon på kvällen någon gång. Far ju till Luleå över dagen och kommer hem kring sex-sju tiden. :)

Ha det bra!

Trötter.

Hej hopp allesammans! :)
Nu så har jag just kommit hem till Grans igen efter en mysig grillkväll i hammenviken. Vi grillade och hundarna badade och busade. Skönt att sitta vid vattnet och grilla lite innan alla mygg har vaknat till liv. :)

Idag har jag bara haft en lektion som bestod av hundar-fostran och grundlyndad. Tog inte med mig SImba för han har så ont i lederna idag. Vi hade hund 2:orna som "lärare". (I tvåan och trean går vi en allmänlydnads instruktörs utbildning där det ingår att hålla kurs för andra naturligtvis. Så tvåorna tränar på oss. )

Det gick i alla fall jätte bra och jag fick låna en schnauzer att träna med under dagen och det gick jätte bra.

Sedan så har jag legat och sovit mestadels av eftermiddagen. Nja, men till två- tre tiden i alla fall. Sedan for jag med Fanny på Ica där homn handlade lite smått och gott.

Nu är jag hursomhelst riktigt trött och skulle kunna somna sittandes.


På fredag blir det att åka till Luleå och hälsa på Jennifer och åka hem med Rikard från Luleå senare eller eventuellt sova där över helgen. Vi får se vad som händer helt enkelt. :)

Ha det nu så bra så skriver jag senare! :)

Vill ha!



Oh yes!

Gissa vem som har många MVG:n ?? Jo, jaaaG!:) Är så glad så att det finns inte! :)
Fick i :

  • BILD
  • NATURKUNSKAP A
  • HUNDAR
  • HUNDAR-FOSTRAN OCH GRUNDLYDNAD
  • DJURKUNSKAP
  • VÄXT OCH DJURLIV
  • ARBETSLIV
Happy face!!


Mätt i magen..

Nu så har jag just tryckt i mig en parisare. Oh vad mätt jag är.


Ikväll blir det en springrunda runt i öjebyn sedan en skön dursch. Får vell se, blir kanske en film också eller så. :)


money, money, money..

Jag har suttit och funderat lite. Jag får ju studiebidraget nästa vecka, onsdag tror jag?
MEN, det ska räcka fram tills den sista september?? Hallå, det är fyra månader!
Hur ska 1000:- räcka till allt man vill göra på sommaren. Om man inte har jobb vill säga. Som jag...

Hoppas bara att Bodens måleri ska ringa och säga att jag får jobba hur mycket  jag vill. Nåväl, lär ju inte hända men, men.

Ska dra nu! :)
Ha det bra!

God morgon sötisar!

Nu är det bara 8 skoldagar kvar av årstermin ett! Helt galet vad tiden har gått fort! :)
Sedan blir det att avnjuta en fattig men lång semester på två månader. Inte dåligt.

Dagen har än så länge bestått utav matte och nu hemsk engelska gramatik. Blä, sedan till lunch så blir det ännu mer blää. Fisk och potatis. Har ju slutat tycka om fisk helt. Äter bara lax (ibland). Väldigt sällan. Däremot så har jag börjat tycka om mycket annat som jag inte gjort tidigare. Så som champinjoner, fetaost, räkor. Sedan kommer jag inte på något mer men jag vet att det fattas något. .

Nåja. Senare så blir det kurs i Don't drink and drive något, och sista lektionen är arbetsliv, kanske har turen att vara ledig då så då blir det en springrunda. :)

Ha det bra så skriver jag mer senare.

Mat för en längre tid.


Nu så har jag åkt in till stan och köpt fyra säckar hundmat åt Simba. Nu har han då så att det räcker en längre tid.
Tänkte att det kanske även räcker en bit över sommaren, ca: 1 säck var tredje vecka.
dagen har hursomhelst bestått utav idrott, då jag sprang. Engelska då vi gjorde någon skitsvår gramatik övning. och sedan ledighet hela eftermiddagen. Sköönt. Ikväll blir det att se på Grey's Anatomy och sedan en lång skön dursch.
Jag bor fortfarande hos Linda och Jennifer. kommer nog göra det tills vi går ut om tio skoldagar. :) Har hursomhelst jätte trevligt med dem. :)

Har haft problem med internet hela dagen men nu sitter jag hursomhelst hemma i Vidsel och skönt är då det. Har känt mig aningen hängig slutet av dagen. Så nu vilar jag och hoppas på en piggare och fräschare variant av emelie imorgon. :)
Har just kommit hem efter en smarrig middag på Hotell Storforsen. :)

Måndag, 23 Maj.

Nu sitter jag på skolan och ska ha lite engelska. Blir gramatik, ursh!

Har hunnit ha idrott då vi var ute och sprang :) Sprang först rundan runt Grans och sedan in till Öjebyn och tillbaks. Kul att Elin ville följa.

Åkte ju hit till Grans med Rikard i morse och gissa vad som var det första att möta mig innanför dörren? Jo, en spindel! Blää. Klockan sju så gick jag till Jennifer och Linda och väckte dem, huvva. Ska aldrig tillbaks dit! Ska in till stan och köpa radar och alla insektsmördar sprejjer jag hittar. Nu är jag less. .

Skriver mer senare! :)

Natti, natti! :)

Nu har vi kommit hem efter att ha sett Big Brother hemma hos Marie. Äntligen så åkte "Gurkan" ut. Det var då på tiden! Tycker att han är en genomelak människa. kallar folk dumma saker och beter sig som en idiot bokstavligt talat!
Nåväl, nu slipper vi då honom.

Ska gå och borsta tänderna nu och sedan blir det att hoppa i säng. Ska upp tidigt i morgon som vanligt.

Sov så gott skriver mer i morgon! :)


Tiger <3

Nu blir det käk.

Nu så står matlagning på schemat. Det blir grillat. Vi har ingenting till men kanske är gott att ha på en macka? :)
Grillat kött är ju gott hursomhelst.

Ska packa lite inför en vecka i Piteå och sedan får vi se vad som händer. Kanske vi far till Marie och myser i soffan lite senare. Who knows?:)

Ha det nu så bra så kanske jag skriver mer lite snare.

Mina nya bikinis.

Här är de bikinisar jag hunnit införskaffa mig till sommaren än så länge. Nu är det enda som fattas någon jumpsuit, då är sommarens garderob fullbordad.
Färgsprakande bikinisar, jumpsuits och blommiga skor. Perfect! ;)
Måste även införskaffa mig en maxi klänning. Det ät ju verkligen något som man måste ha i sommar men har aldrig gillat någon klänning som går nedanför knäna. Men, med rätt skor och accesoarer så fixar jag looken.




Hemma!

Nu så är jag hemma igen efter en sväng till mamma. Vi satt mest ute och pratade.
Nu ska jag sätta igång en till tvätt och sedan fundera på lite matlagning. Skulle vara riktigt gott med grillat kött och en skål chili och mango dipp till. Mumma. kan inte bli bättre. MEn, har inget att äta till köttet sp det får bli någon annan gång.

Skriver mer senare! :)

Bye. bye.

Nu drar jag iväg en sväng till mammsen men skriver mer sen då jag kommit tillbaks. :)


Morsning! :)

Nu sitter jag vid matbordet och njuter av en onyttig ljus macka. Smarrigt! Har hunnit kasta igång en tätt och senare drar jag ut på en promenad upp till mammsen.

Vädret är än så länge ganska fint, sol men moln. Hoppas de här molnen försvinner snart. Skulle kännas skänt med en molnfi dag för en gångsskull.
Nåväl, senare hade jag tänkt visa er mina nya bikinis för 2011, än så länge.

ha det bra så skriver jag mer senare! :)

Söndag och jag lever. :)

Nu är judgements day över. Wihoo, överlevde! Känns grymt att inte behöva dö så ung.

Vet inte varför jag ligger vaken ännu. Klockan är ju 00.39. . . Nåja ville bara kasta in ett litet inlägg och sedan så hoppas jag att mina kära läsare också överlevde!

Sov gott.

Dagen då jorden går under..

Ja, idag skulle ju jorden gå under. Hm, får se hur det blir med den saken då. Det har i alla fall åskat och varit ett riktigt skitväder.
Idag har jag inte gjort mycket. tvättat lite och sedan suttit och bläddrat i olika magasiner. Vi kom hem för ett litet tag sedan. Var och åt pizza hos Marie och jag försökte att lösa en rubriks cub. Lyckades förvånansvärt bra första gången men andra så funkade ingenting. Sedan så har jag inte gjort mycket mer. Ätit en morot..

Ska sätta mig och rita lite och sätta igång en till tvätt.
Skriver mer senare! :)


Lånat bild från google.

Gårdagen .

Morning sweeties!

Tänkte berätta lite om gårdagen.
Först gick jag skola till klockan 10 sedan packade jag ihop lite grejjer från rummet och gick sedan vidare till finaste Fanny. Där satt vi och surrade om allt och inget i ca 20 minuter innan vi begav oss på en prommis mot bussen. Det var fint väder och skönt var det för en gångs skull. Har ju regnat hela veckan.
Nåväl, där satt vi ett tag innan våran fullproppade buss kom. Vi satt och trängdes som små sillar där bak med hundar och väskor.

Väl i Älvsbyn så följde jag med Fanny till hennes mormor där jag även träffade resten av hennes familj. Där var vi ett tag och hade det allmänt trevligt innan jag bestämde mig för att gå till busstationen för att bli upplockad av storebror Jonathan. Även Johan var med. Han skjuttsade sedan mig till vidsel för att jag skulle få duscha och fräscha till mig lite innan han sedan plockade upp mig igen för att återigen fara till Älvsbyn. Väl där for vi upp till hans lägenhetn där Elin väntade. Vi han som bara komma in i lägenheten innan vi for igen men denna gång till Tres Corona för att avnjuta en god middag. Väl där väntade pappa vid ett bord. Vi beställde våran mat och sedan så hade vi det riktigt trevligt. Jag åt en räkcocktail till förätt och sedan till varmrätt blev det en Balkonstek med pommes, sallad, persiljesmör och bea till. (Balkonstek är en oxfilé.) På det så vann jag på triss. Kom hem 600:- rikare! :) En riktigt rolig kväll var det. Kul att få träffa alla samtidigt någongång!

Efter att vi ätit och surrat så åkte jag med pappa mot vidsel igen. Vi åkte även förbi stallet där jag red mycket förut och hälsade på alla hästar. Speciellt roligt var att få träffa Zia. Ett sto som jag red och tävlade förut, innan jag slutade:(
Nåväl, hemma i vidsel igen så lade jag mig i soffan ett tag och sedan gick jag och lade mig till Big Brother.



Idag så har jag hunnit äta frukost och sätta igång en tvättmaskin. Hoppas ni hade en bra fredagskväll! :)


Svar på fråga.

Onsdag 18/5
-Vart har du fått lägenhet?



SVAR:
Jag har fått en liten etta mitt i centrala öjebyn. På bästa stället man kan få. Nära alla affärer, solarium, frisör, gym och kompisar, m.m Hörnvägen heter stället. :)


Ledsen för dålig update!

Nu så bor jag hos Linda och Jennifer en tid framöver, tills jag går ut mest troligt! Internet funkar inte där men ska prata med dem som håller i det.

Varför jag inte bor i mitt rum är för att det är spindel invation!! Och då menar jag vad jag säger. Det är spindlar överallt. Vi dödade tre spindlar på en timma! Vars man än kollar så är det då spindlar. Jag får panik!
SÅ, därför har jag flyttat.

Men, hursomhelst. Igår så hade jag bara en lektion och det var bild. Jag fotade lite och sedan var jag ledig. På kvällen så dödade vi spindlar och sedan hade jag och Linda Grey´s Anatomy maraton! Grymt bra! :)
Idag så har jag haft matte och nu så sitter jag i datasalen.

Far senare med bussen klockan 2 från piteå till älvsbyn och sedan får jag skjutts av Elin hem till Vidsel för att byta om och sedan åker jag med henne tillbaks till älvsbyn för att äta middag med mina bröder. Sedan är bara frågan hur jag tar mig hem på kvällen. Har inte fixat det ännu. Men nog ska det lösa sig på något sätt.

Ha en bra dag så kanske jag hinner skriva mer senare. :)

Torsdag och regn!

God morgon! :)

Nu så sitter jag med Linda uppe i biblioteket och torkar en stund efter fotografering i regn.
Suck. . Jag blir så trött då det är dåligt väder. Kanske flytta utomlands? Nä, men skulle vara skönt ändå.
Jag hade sån tur att få låna en kamera med 5 megapixel. Och tror ni jag fick fina bilder, hmm, nä. Så jag tog min mobilkamera som är på 8,2 men då tog det slut ström. Så har hunnit ta två bilder i dagens fotolektion. Niice.

Nä nu ska jag kolla mailen och sedan blir det lunch, Tacco!! :)
Ha det bra!

Tidig kväll ikväll.

Nu så startar jag en film och sedan blir det en snabb rastning av Simba innan jag bäddar ner mig i sängen för natten.
Har tvättid klockan 07.00 imorgon och kan inte missa den så för att vara utvilad så blir det en tidig kväll. :)
Skönt, har inte känt mig speciellt utvilad denna vecka.

Sov gott sweeties! ♥

Nog blir man allt sugen nog.

På att fara utomlands en vecka. Turkiet tillexempel. Kollade en resa för mig och de fantastic five. Kostade bara 4800 per skalle på ett superfint ställe i Alanya. :)

Men skulle ju vela fara med Rikard också. Vi var ju jätte nära på att fara nu i vintras men hade ju inte så mycket pengar då.  Och sedan så blev det ju rörigt nere i egypten dit vi ville så vi uteslöt alltihopa. Men i år skulle det vara kul:)

Hoppas ni har en bra dag!

Skönt med korta skoldagar.

Nu har jag slutat, eller egentligen för 40 minuter sedan men har tränat lite lydnad med Simba. Det gick super bra för att inte ha tränat på jättelänge. Tycker så synd om min gubbe. Han vill så gärna röra på sig men kroppen håller inte upp honom. Hans bakben blir bara slappare och slappare. :( För någon vecka sedan då jag och Linda tränade marsch kallningar så gjorde han fyra men efter det var han helt slut. Tråkigt.

Hursomhaver, till rubruken.
I veckan har vi bara slutat innan två alla dagar. Och kommer fortsätta så resten av veckan för min del. Imorgon har jag bara bild på morgonen och sedan är jag ledig resten av dagen. På fredag har jag matte och sedan så slutar jag. Så resten av veckan består av två lektioner för min del. Bild och matte. :) Grymt niice. + att jag är halvt klar i bilden ska bara komma på namn till mina målningar sedan så är jag klar.


Nu ska jag fortsätta rita lite på mina söta hästmålningr! :) Skriver mer senare!



Nu blir det idrott!

Lunchen bestod utav plättar och gott var det. Nu ångrar jag att jag åt så mycket för nu blir det idrott. Kommer ha världens mjälttugg. Nåja, ska ge gärnet ändå! :)

Ha det bra ! :)

Onsdag 18/5

God morgon! :)

SItter och filosoferar i vilka tapeter jag ska ha till lägenheten. Tror det kommer bli någon naturvit färg och sedan en beigare fond. Golvet är ju ganska jus brunt/geige så det skulle nog passa bra.

Dagen har än så länge bara bestått utav en klasstid där det inte sas speciellt mycket. Typ att det är 12 skoldagar kvar!! :O Tiden går så sjukt fort. Jag har gått här i ett år redan. Nu är det bara två roliga år kvar sedan är det slut. :) Efter gymnasiet kommer jag att fortsätta plugga hund nere i stockholm för att sedan starta mitt eget företag. Woop woop!

Nä, nu ska jag tagga till matten (om det går). Men skriver mer senare! :)


Sov så gott kära läsare!

Har nu varit ut på en lång prommis med Fanny och hennes hund Kelly.
SImba och Kelly fick i slutet av promenaden syn på en igelkott som var jätte intressant. självklart kom jaktinstinkterna igång och de båda smög efter den. Då den upptäckt dem kurrade den ihop sig och fräste. Hundarna satte sig ner och väntade. Direkt den rörde på sig så hoppade de upp igen och var på jakt. Tillslut blev simba så galen att han började skälla och hoppa mot den. Jag hade grimma på honom men han kröp ur den och kutade efter igelkotten. Tror ni jag fick någon puls? Trodde han skulle ta hela igelkotten i käften så att hela munnen och gommen skulle vara full i taggar. Som tur var han jag ikapp honom just då han skulle ta den. 2 decimeter ifrån. Om ni undrar hur jag lyckades komma ikapp honom så var det för att jag kastade mig över honom och slet sedan bort huvudet innan han tog den. Nu har jag lite ont i knäna, men värt var det.

Sov nu så gott så skriver jag igen imorgon! :)



Simba till vänster och Fannys Kelly till höger! :) Två vackra golden retrievers.

Ritat lite. :)






Detta (hästarna) ska alltså föreställa, från vänster. - Elin, Jennifer, Frida, Fanny, Linda och jag. :)

Vädret har då svårt att bestämma sig idag!

Nu har jag käkat och gott var det. Efter maten blev det te och nu är jag mätt och belåten i min kontorsstol.

Måste bara göra ett inlägg om vädret idag!
Imorse var det bara gråmulet, vid tiotiden var det strålande sol. Lunch då regnade det. Första lektionen efter lunch sol. Kring två-tre tiden spöregn, hagel och blåst. Nu är det sol igen!? Svårt att bestämma sig eller?
Nåväl, är ändå inte sugen på att gå ut nu så vädret spelar ingen roll idag.

Nu ska jag börja skriva över lite grejjer till mina nya söta hund-kollegieblock.


Nu blir det duschen! :)

Nyvaken och piggelin. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå till Fanny. Sedan ikväll blir det Pitabröd med kebab och efter det myskväll med girlsen! :) Inte pjåkigt.


Bild från arkivet.

Trötter.

Matten gick otroligt långsamt och jag halft sov den sista halvtimmen. Har jobbat flitigt idag så känner ingen stress att ta ikapp något. SKÖÖNT! :) Nästa vecka är det prov tror jag, om det inte var vecka 22. Nåväl känner mig aldrig taggad till svåra matteprov. De kapitel jag räknat nu är över 40 sidor långt så det lär ju vara ett helvetes prov. Om allt ska vara med vill säga.

Simba ligger här i bädden och luktar illa. Han busade nämligen med vattenslangen då vi tvättade agility hindrerna så han var sjöblöt. Luktar så illa med blöthund.

Ha det bra, själv så ska jag ta en powernap innan nästa lektion. :)


Dagen än så länge. :)

Vaknade halv åtta då jag sedan klädde på mig och mötte girlsen på frukosten. År en och en halv macka innan jag var proppmätt och sedan gick jag ut med hunden. Hämtade även då upp Jennifer och Elin som följde på en längre promenad. Gick sedan till Fanny och Frida och vi gick tillsammans på¨lektion vid nio tiden. Dagens "hundlektion" Bestod utav att städa området på Grans.
Jag och de bästa fick sköta gilitybanan och alla hinder. Plocka ut-Spola av-skrubba.spola av-bära in. Ett skitgöra helt enkelt.

Här är i alla fall lite pics från städningen.


En liten del av alla hinder som Fanny spolar av.

På med skurhandsar.

Skrubba, skrubba, skrubba.

SImba ligger och tittar på, han var lite besviken att han inte fick nyttja hindrena.


Nu efter lunch så har jag matte och sedan språk men är klar med det mesta där så är nog ledig sista lektionen. :)

Some stuff.

Inhandlade lite shampoo, conditioner och olika hudtvålar i dagens inköp. :)
LdB´s luktar gryymt gott och var ett riktigt bra köp!





Köpte även två jätte söta block med tecknade hundar på där jag kan ha alla mina hundämnen i. :)

Sov nu så gott så ska jag försöka få upp lite av en design idag, blir bara en provisorisk nu.

Ja min blogg ser lite konstig ut nu..

men jag håller på att göra en ny design så den kommer se ut som den ör ett tag framöver tills jag är klar.






Så här såg det ut från dagens svets lektion:




Heta brudar i fula overaller! :)

Puuh! Detta gör jag aldrig mera om!

HOME!
Har så jäkulusiskt ont i alla lemmar som är under midjans höjd! Rumpan, innerlåren, ytterlåren, knäna, vaderna, fötterna! Ajj. Att gå från Piteå city ut till Öjebyn är/var verkligen en engångshändelse. Gu, och sedan hitta alla gångstigar är ju inte det lättaste. Men, nu är jag i alla fall hemma och så himla skönt det är.
Längtar inte efter morgondagen. Jag, Fanny och Jennifer har gått i 97 minuter sammanlagt och träningsverken lär ju kännas..

Här är lite bilder från den hemska vandringen. Fint väder hade vi dock!




Sega internet h*lve*e.

Åhhh.. Internet funkar ju knappt. Kommer till "Anslutningen avbröts" varenda gång jag byter webbadress... SUCK!
Ska gå och klaga imorgon.. Tänker inte betala för ett internet som inte fungerar.

Hoppas ni har en bra dag!

Guu så skönt! :)

Nu har jag äntligen min egen dator och internet på Elevhemmet. Så humla skönt att slippa gå till skolbyggnadens datasal för att blogga eller kolla mailen. Nu kan jag göra det när jag känner för det utan att måsta gå någonstans.
Dels därför jag har updaterat så dåligt under skolveckorna. Men nu så är jag på topp igen. :)

Vill ju ha en valp men börjar tveka på om det är rätt tillfälle att ta den nu under sommaren/hösten. Simba mår ju inte speciellt bra och han lär ju kosta en hel del nu med medicinering, ledtäcken osv. Har nog inte råd. Får sattsa på att kanske ta en valp till nästa sommar.
Har lagt papillon sökandet på hyllan nu.


Skoola.

Hello!

Nu så sitter jag på andra lektionen för dagen. Har dock gjort klart allt i svenskan men sitter ändå här med mina tjejjer! :)
I morse så hade jag snickeri och fick då lära mig att svetsa. Läskigt var det men ändå roligt. Fick testa att luft skära och att använda en "vanlig" svets. Varje gång den som startade så hoppade jag till. Hade puls hela tiden. Efter det här så slutar jag och skönt är då det.
Ska ta med mig hundar och mattar för att gå en prommis runt Öjebyn och senare någon dag i veckan åka in till Willys och Dollar för att införskaffa mig en del mat och hundben till helgen. Kanske måste stanna här då jag inte tar mig hela vägen till Vidsel utan bara Älvsbyn.

Det är ju så sjukt dyrt att åka buss med hund. 70kr från Piteå till Älvsbyn och sedan 70kr till för att ta mig från Älvsbyn till Vidsel. Alltså 140 kr för att ta mig hem på fredag och sedan 140 kr för att ta mig ner igen på Måndag. Surt, 280 kr på en helg för att åka fram och tillbaks till VIdsel...

Nåväl, ha det bra så skriver jag sen! :)

Mätt !

Ojj så mätt man kan bli. Varför äter jag mig alltid så mätt att jag mår dåligt sen? En grymt onödig grejj jag har börjat med i alla fall.
Till veckan ska jag nyttja min fritid åt att springa och träna på gymet! Har ju fått tillbaks min sko som jag glömde i Jespers bil men han kom förbi med den i helgen. Så nu kan jag återuppta springandet. Har kännts jobbigt att inte kunna röra på sig för att en sko varit borta. Är ju svårt att springa i foppa tofflor. (De enda skorna jag har som är utan klack) Bortsett från springskorna då.

Ikväll blir det i alla fall ett yoga pass på en timme sen duschen och sedan sängen så att jag orkar upp imorgon. Har ju sovit mestadels av dagen men känner mig fortfarande inte tillräckligt utvilad.

Ha en bra söndags kväll och ha inte för mycket söndags ångest som jag!! :)


Sova hela dagen..

Vaknade ju kring tio i morse och var sedan vaken någon timme. Sedan så somnade jag igen och har sovit tills halv tre, tre tiden. Har varit vaken i ca: Tre timmar idag. Måste ju ändå gå och lägga mig tidigt ikväll då jag stiger upp 05:30 imorgon för att hinna med bussen. Sova hela dagen, sova hela dan, nanana nana nanana..;)

Ha det bra!



Godermorgon.

Nu så är jag uppstigen och inte speciellt taggad för mycket.
Planerna för dagen är att packa, tvätta och sedan se någon ny bra film nere hos jocke. Måste även hinna gå en runda med Simba.

Gårdagen:

Vi for ner till Jocke vid sex tiden. Snackade och vissa tog sig en drink innan vi blev upphämtade. Vi fick skjutts av någon merca raggare. Tonade ruter, en bas som vibrerade hela baksätet, cigarett rökande m.m.
MEN, Vi tog oss ialla fall fram. Väl i Piteå for vi då somsagt upp till Jesper och Linnea. Grattade Linnea såklart och sedan var det fest. Kom ganska mycket folk dit ändå. Vi såg även på Euro vision song contest och OJJ vad bra det gick för sverige, trodde jag aldrig. Tredje plats är ju inte så dumt. Sen då ganska många drog ut på krogen så gick jag, rikard och bulben till Max istället. Åt ett jätte gott original mål. Men, vad stora de är! Äter ju vääldigt sällan ute och när jag fick min hamburgare så blev jag chockad. Är det meningen att man ska orka en hel eller gör de dem jätte stora med flit? Fick tillslut i mig halva hamburgaren och halva stripsen sedan var jag så mätt att jag fick ont i magen.
Var sjukligt trött i slutet så ville bara hem. Sov hela vägen till vidsel. Somnade innan vi kommit till Öjebyn. Då är man trött. Och sedan då vi kom hem så for Rikard och cyklade med Simba så att han fick röra på sig lite. Bara runt kvarteret och innan han var tillbaks så sov jag. Det tar typ två minuter max.

Nu då jag kollade mig i spegeln så har jag ett stort brännmärke bredvid munnen som jag lyckades få utav en tändsticka. Grymt snyggt måste jag säga.


Det var jätteroligt att få komma Jesper och Linnea. Kvällen var perfekt! :)
Hoppas ni hade en bra lördag kväll! :)

Piteå tonight.

Ikväll far vi till Piteå stad för att fira Linnea på hennes 23 årsdag. Grattis!


Green nails.



Fick detta av patrik och elina. :)

Fyndat.

Hittade en massa bra köksredskap på loppisen. Bra att ha nu till lägenheten.
Nu ska jag ut och gå i det fina vädret, långt blir det också. Ner till Ica..

Nåväl skriver sen.

Morsning korsning.

Nu så är jag vaken och redo för allt vad dagen har att bjuda på. Solen skiner och inte ett moln på himlen. Hoppas bara det blir varmare så att man kan lägga sig ute och få lite färg. Jag vet att jag ska på loppis och sedan grilla lite ikväll. På loppisen kanske man hittar något till lägenheten? Får se men skulle vara kul.

Har redan suttit och ritat en massa klotter på hur jag skulle vela ha det men allt får inte plats, den är så himla liten.
Kanske en bäddsoffa istället för en säng som bara är lätt att ta fram då jag ska sova och sedan under dagen ser det bättre ut istället för att ha en säng och en soffa kloss i sida med varandra. Vet inte ännu men det är ju då tre månader kvar innan jag flyttar.

Ska se om jag hittar något att äta nu. Ha det bra kära läsare! ;)


Sov gott!:)

Nu går jag och lägger mig, sov så gott så skriver jag mer i morgon.

Simba *2005-04-08*





Gissa vad jag har fått!






En LÄGENHET! :) I Öjebyn på bästa området man kan ha dessutom. :)



Hem ljuva hem! :)

Nu så är jag äntligen hemma i Vidsel. Riktigt, riktigt skönt måste jag säga.

Tog bussen 13:45 från Öjebyn och sedan så gick jag med Fanny i Älvsbyn ett tag innan min buss till Vidsel kom.
Mestadels av vägen bestod utav att sova. Vaknade ju somsagt fem i morse så är inte speciellt pigg om jag säger så.

Nu så har vi ätit och Senare ikväll så ska Rikard på gymmet, vet inte om jag orkar följa den här gången faktiskt.

Ska nog testa lite nya nagellack som Elina och Patrik gav mig och sedan slappa. :)

Ha en bra kväll så skriver jag senare!


(En bild jag tog från gårdagens fotografering)

Ja, inte speciellt aktiv.

I veckan har jag inte varit aktiv alls. Känns som att dagarna har flugit förbi och har inte haft tid att sitta framför en dator.
Dagen har i alla fall bestått av en hel förmiddag för fotografering och sedan handikapp träning med Simba. (Han följer efter en rullstol och ger personen som sitter i sällskap) Sedan så har jag varit ledig. For in till stan och köpte en till bikini som jag pratat om tidigare, förra veckan tror jag.

Sedan så har jag ätit, varit ute med massa hundar och nu så ska jag sova. Imorgon blir det att stiga upp klockan 05:00 för att hinna ut med hunden en sväng innan mjölkningen börjar klockan 05:30..SUCK!
Vi måste vara med och mjölka kossorna (jag och Jennifer) för att få ett bättre betyg i djurkunskap. Kossor är söta men jätte äckliga och slemmiga annars. På avstånd går det bra och nu så ska jag mjölka..

Nåväl, det kommer nog gå bra. Ska ta lite bilder också så ni får se på lammen och kalvarna.

Ha en bra dag och morgondag så skriver jag i morgon kväll då jag kommit hem.

Sådär ja.

Hallå allesammans! :)

Nu så har jag gjort klart engelskan och bara matten klart innan denna skoldag är slut. Ikväll eller vid fem tiden så blir det att kolla på lägenheten och sedan kanske spendera kvällen på klubben med Rikard. We´ll see.
Dagen har bestått av ledighet hela förmiddagen. Den tog jag vara på genom att gå en låång promenad med två vackra Golden Retrievers. Nämligen SImba och Kelly. Skulle lätt adoptera henne om jag hade råd. Stackarn måste skaffa ny ägare och ingen vill ha henne. Jag tyckte då i alla fall att hon var superfin!:)
Sedan så har jag hjälp Fanny att måla tassar på en skylt och sedan nu har jag haft resurstid.
Ska allderles strax hem och dra med mig hunden ut för en liten rastning innan jag drar på matten för att plugga lite volym, cylindrar och pyramider..suck.

Ha en bra dag så kanske jag skriver mer senare! :)

Som ni vet..

Ja, som ni vet så har jag haft problem med uppdateringen de senaste dagarna men administrationen beklagar felet och ska försöka fixa det snarast.
Kan ju berätta att helgen var riktigt bra. Längesen sist.
Fick ju även en present av Patrik och Elina som jag vill tacka för så mycket! :) Det var fyra superfina nagellack som jag lär använda flitigt nu under sommaren.


Tiden här på Grans i veckan har bestått av en trött Emelie som helst bara velat sova. Nä men det har inte hänt så mycket förutom idag då vi for ut och spårade och min hund som var superduktig.

Imorgon så ska jag fara och titta på en lägenhet här i Öjebyn, Hoppas den är fin och att isådana fall jag får den! Håller verkligen tummarna nu. Gör det ni med! :)

 


Bloggen har legat nere..

Därför har jag inte kunnat skriva något men berättar mer om detta senare..

Riktigt trevlig lördagkväll.

Nu så är vi hemma i vidsel efter en riktigt trevlig kväll i Luleå hos Patrik och Elina. Middagen var fantastisk, skulle aldrig klara av någon rätt som serverades. Sedan allt under källen var bara så bra det kunde bli. :) Detta ska göras om, så är det bara. ;)
Min och Rikards tanke är ju att göra en ännu bättre middag till dem. Hur det ska gå kan ju diskuteras.

nu så har jag bara legat ute på altanen och solat. Det är så himla skönt väder.



Skriver mer i morgon! :)

Nu far vi till luleå för en riktig myskväll och kommer hem i morgon. Ha en bra kväll! :)


Ja, jag dreglar då jag borstar tänderna! ;)

Sol, sol, strålande sol. :)

Nu lyser solen och glad blir jag. Har suttit ute ett tag nu men hade tänkt ringa till mammsen om en träff. :)

Kring tre-fyra tiden far vi mot luleå. Ska snabbt in på shopping för att införskaffa mig en bikini och sedan så far vi vidare mot patrik & Elina för en smarrig trerättersmiddag. :) Blir nog övernattning också. We`ll see. :)

Ha det bra så skriver jag sen! :)

God morning. :)

nu så sitter jag i morgonrock och ska strax göra nå frukost. Rikard googlar om en upphakning i högra bröstkorgen som jag fick i morse och som inte försvunnit ännu. Det verkar vara någon sorts nerv som fastnat vid revbenet.
Om det inte föravinner så blir det besök hos farbror doktorn.. Suck. har inte tid med det.

Nåväl, nu bli det frulle och sedan en promenad i det fina vårvädret. :)

Helgen.

nu så är jag ren och fräsch. Var riktigt skönt att träna men längtar inte efter morgondagens träningsverk. Ni kommer vell ihåg förra gången jag tränat magen? inte kul.
Nåja, kan ju inte vara värre.

Imorgon blir det att fara till Luleå. :)
Vi är bjudna på middag hos patrik och Elina och sedan kanske lite filmmys. Hade tänkt springa på shoppning också och se om jag hittar någon till bikini. köpte ju en SUPER snygg där i onsdags och måste få en till likadan fast en annan färg. Då jag väl far till stan för att handla kläder så handlar jag MYCKET. Är ju inte där så ofta så handlar en hel del då jag väl är där. Är vell lika bra?

nu så ska jag mysa ner mig i soffan under n stor lurvig filt sedan så får vi se.
ha det bra allesammans.


Mätt i magen.

Hejsan hoppsan.

Nu så är jag hemma i vidsel med älsklingen. Vi har nyss ätit och snart så blir det att fara på gymmet och bränna lite fett. Ska träna mage och rygg som vanligt och sedan blir det att gå ut en sväng med Simba ikväll.

Det är så kul att ta med honom nu när han inte drar något utan bara går lugnt och snällt bakom mig. :)
Blir vell sedan att gosa ner sig i soffan och bara njuta av den stilla tillvaron.

Skriver mer senare nu ska jag smälta maten innan vi far.
ha en bra kväll allesammans. :)

6 Maj.

Ja, 6 maj idag. Igår fyllde jag år och dagen spenderades här på Grans med tjejjorna. :) Vi hade skola som vanligt till halv fyra och sedan så fikade vi och hade en allmänt mysig kväll.
Gick och la mig ganska tidigt inatt men är ändå sjukt trött. Har sovit sedan tio och vaknade sedan kring 20 över elva. Fortfarande trött men med lite mat i magen så är det ändå bättre. Har inte ätit någon frukost heller.
Nåja, nu ska jag vänta på ett samtal från mammsen som skulle prata med Pitebo om någon visning någonstans sedan så kanske det blir att gå och kika innan hemfärd till vidsel kring 4-5 tiden.

Ha det bra så skriver jag sen! :)

Fredag idag.

Hej hallå!
Nu sitter jag och har skrivit klart svenska uppsattsen. Har inget mer att göra så sitter och skriver till mina kära läsare.
Dagen har än så länge bestått utav en intervju och sedan lektion. Det är så himla roligt väder också, regnar och blåser så hunden luktar ju jätt gått..eller så inte. :)
Nåväl, har ute idrott efter detta och sedan ska jag EVENTUELLET kolla på en lägenhet. :) Niiice.
Sedan blir det färd mot vidsel.

Skriver mer då jag kommer hem! :)

Stan imorgon! :)

Hello! :)

Sitter med finaste Jennifer i datasalen och har kollat på lite lägenheter.
Kommer ut nya hela tiden men ingen jag är riktigt sugen på. Alla är ju så små. Men, vadå. Har ju inte hur mycket pengar som helst så kan ju inte välja efter storlek precis.

Imorgon bär det av mot stan för min del. Antingen Luleå eller så blir det Piteå. Har inte bestämt mig ännu.
Men Luleå är ju större men är faktiskt ganska less på Luleå nu så skulle vara kul att fara in till lilla Piteåstad också någongång. Men, får se. ska prata lite med Fanny för hon ville följa och sedan bestämmer jag.
Får ju ta med Simba till Luleå och plus att jag inte behöver betala någon resa dit. Åker med jennifers pappa nämligen. Men att åka in hit till Piteå kostar ju bara 20 kr dit och tillbaks så det är ju absolut inte dyrt. men somsagt vi får se. :)

Ha nu en riktigt bra dag så skriver jag i morgon om jag kommer ihåg.

Nyduschad och frelle. :)

Hello again! :)

Nu så har jag ätit middag och som vanligt så sitter jag i datasalen efter det.
Har tittat på lite grejjer som skulle passa in i en blivande lägenhet.: )Hemtex rules. . ;)
Nåväl, ska gå en liten prommis senare med jennifer och hundarna och blir kanske att slå på en film eller ngt senare ikväll.

Har vart i ladan hela eftermiddagen och sett på då veterinären bränt bort hornen på de stackars kalvarna. Såg så hemskt ut, tryckte ett jättevarmt verktyg mot pannan på dem och hela skallen rök typ. Stackarn.
Sedan så gick vi ut och gick med kalvarna och släppte dem på en typ "ridbana" inomhus. De hoppade och skuttade och var superglada att få röra på sig lite. :)

Nu är jag i alla fall fräsch igen och det känns riktigt skönt må jag säga.
Ha en bra kväll så höres vi! :)

Tisdag..

Nu har jag haft matte och drygt som vanligt var det. Jag hann i alla fall jobba ikapp lite och känns skönt att ha koll på allting nu så att jag kan jobba hemma lite mer.
Ikväll kanske det blir att fara till Bergsviken med girlsen och käka lite middag. Ingenting är klart ännu men vi får se. Kommer att ta bilder men de kommer inte upp förens i helgen om jag tar mig till Vidsel då ens. Det återstår att se. Kanske blir fast här på Grans och då stannar jag och hjälper till på hundutställningen som äger rum här på söndag. Det är även djurensdag så det lär vara mycket folk.

Nåväl ska tillbaks till rummet nu så att simba inte behöver vara ensam så länge.

Skriver kanske mer senare.:)

To school for cool.

Nä, nu sitter jag i datasalen efter en god middag som bestod av palt. :)
Strax blir det att dra med hundarna på lite agility i hundhuset. Niice! Min gubbe ska få följa med men får inte göra något. :( Ska träna Elins lilla Cavalier valp istället. Blir lite grunder på hinder och slalom.

Har även kollat på ett Back on Track täcke till Simba som gör att lederna mjukar upp sig. Värmen håller sig inne och det hjälper honom att vara lika aktiv som han vill. Kanske inte riktigt för han vill springa hela tiden men han kan ändå vara med på träningar någon gång. Sedan så äter han ju också smärtstillande fast som snart är slut men ska köpa mer.
Tror det kan bli riktigt bra. Mina hemska tankar om att kanske vara tvungen ta bort honom känns inte lika aktiva nu. Vilket är riktigt skönt.
Ska testa på det här och hjälper inte det heller så får jag ta det som det kommer.

Hoppas ni haft en bra dag så kanske jag skriver mer senare! :)

Skola efter två veckors lov.

Nu är skolan i full rulle och jag har precis påbörjat en artikel om det nya hundstallet som ska byggas här på Grans. Ska bara ha en intervju med Anna, hundlärare och min mentor här på Grans.



Gårdagen.
Jag for från vidsel kring fem och sedan då jag kom hit till Öjebyn så gick jag direkt och hälsade på Fanny och Linda och träffade Fannys nya Golden tik.
Sedan så gick jag iprincip och lade mig.

Idag har vi hunnit ha matte och svenska och nu är det lunch..


Ha det bra så skriver jag senare! :)

Strax bär det av mot Piteå..

Håller på laga lite käk och sedan blir det att fara till Piteå. Skola i morgon, suck. Tur är ju att jag får skjutts av Jesper och Linnea. Tack så mycket! ;)
har ju inga pengar att åka buss för sedan jag tappade busskortet så jag får försöka fixa och dona för att ta mig dit jag vill.

Ska packa klart det sista nu och sedan kanske jag kan skriva någon mer gång i veckan.
Ha det bra!! :)

Morning. .

Nu har vi städat, städat och städat lite till efter en invardering av vårat hus igår.
Det kom över 30 pers hit och stök blev det. Spenderade sista delen utav kvällen igår till att försöka få ut allt folk och sedan plockade jag ölburkar och skurade för det var då spillt över hela golvet. Sockarna klibbade fast då man gick så jag tog och vaskade hela golvet igår och sedan då jag fått bort det mesta så satte jag mig i duschen och tog en lååång varm dusch och försökte rensa alla galenskaper från kvällen.

MEN! Jag hade riktigt roligt också. Det var sista timmen då det barkade som jag blev less. Men annars så var det riktigt treligt.
Tänk att en middag med sex pers kan sluta med minst trettio?
Man kunde då inte gå i huset utan man fick åla sig fram bland allt folk både inomhus, på altanen och på bakgården.

Nåväl, ingen mer fest här inte. Nu ska jag käka lite frukost så att jag piggnar till. Sedan så far jag till Piteå med Jesper och Linnea vid sex tiden.

Ha en bra dag allesammans. Skriver kanske mer sen! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!