Fullt Schema!

Goddagens!

Idag är det fullt schema som gäller!
Vaknade 07.15, åt snabbt innan jag gick till skolan. Lämnade Denzel i rastgården innan jag började dagen med matte. Går skola till 15.00 sedan tar jag, Elin, Jennifer, Frida, Miriam, STina, Felicia, Julia och Frida F bussen in till stan för att julshoppa lite och sedan äta en gudomlig Sushi med fantastiska klasskamrater!! :)
Sedan blir det Djurmagazinet och handla foder och någon bra julklapp till min lilla prins! :)

Hinner inte skriva så mycket mer nu, ska kasta i mig lite lunch och sedan ut med lillen innan dagen fortsätter med mer bänksittande.. Nåja, är på riktigt bra humör idag och känner att allt flyter på! :)


Ha det superbra, så skriver jag någon annan dag!

KRAM! :)

Well, well.

Goddag!

Sitter och väntar på att palten ska koka klart sedan ska jag ge "lillen" mat och gå en prommis innan jag och Rikard drar oss mot Piteå.

Har inte skrivit något i helgen pga, olika saker. Har bland annat delat ut den förbaskade salamin och försökt sälja lite kakor. Har gått bra, Nio sålda redan. Har en hel vecka till på mig så blir nog att sälja ännu mera nästa helg.
Sedan så har jag julstädat och julpyntat här. Varit hos mammsen och sedan sovit en hel del! Är så mycket i skolan nu. Pluggar inför nationella i Matematik A och försöker få ihop två inlämningar. En i svenskan och en i engelskan. Båda har naturligtvis med hundar att göra men det är svårt att få dem så bra som jag vill.. Nåja, ska nog bli bra! :)

Denna vecka kommer bli riktigt bra!

I morgon (Måndag) Ska jag först ha skola som vanligt till fyra sedan åker jag och Jennifer till Luleå och ser på en julkonsert. Tisdag så har jag allmänlydnadspasset hela förmiddagen och sedan hundutställning och organisation!
På tal om det så ska jag kika runt på fler sponsorer nu! :)

Jag och Denzel har "kört" upp flera moment i alp (almänlydnadspasset) Har bara fem kvar och min mentor och kompisar är nog lika förvånad som jag att det går så otrolgit bra med denna individ! Vi har bara. Inkallning m. störning, valfritt moment, stopp komando, och två som jag inte kommer ihåg vad det är. Ska träna på inkallningen och valfritt moment på tisdag. Förhoppningsvis kan vi köra upp det snart!



Sedan så blir det bara att njuta och kanske åka in till stan för lite julhandling med Jennifer! :)



Planer och planering.

Idag är det den 24/11 vilket innebär att det bara är fyra veckor kvar tills julafton! Knepigt.. Men sant!

Vi sitter i klassen och delar med oss av olika planer inför utställningen vi ska hålla den 6/5-2012!
Vi planerar lite och har gjort klart annons och det mesta. Jag ska ta kontakt med ytterligare en sponsor som kanske är villig att sponsra oss och våran utställning.

Allt börjar bli klart, det viktigaste nu för tillfället är att få ut annonsen och publicera den på internet och runt om i norrbotten.

Ska fortsätta.

I morgon åker jag till Vidsel efter lite julhandel och packning. Ska bli skönt! :)

Ha det nu bra så skriver jag mer i morgon!

Dagarna blir bara längre och längre..

Sitter i skolan och har försökt avsluta min Svenska inlämning. Har lite kvar att göra men behöver mer inspiration för det just idag.
Ska strax gå och äta lunch och ta en behövlig kaffekopp! Ta Denzel på en promenad och sedan tillbaks till skolbänken.

Jag känner mig så himla trött i veckan. Då jag vaknar 06.30 är det mörkt ute. Går till skolan 07.50, fortfarande mörkt. Sitter på skolan och jobbar sedan vid 15.00 - 16.00 tiden då jag slutar, mörkt ute! Hinner inte njuta av den ljusa tiden på dagarna utan det är svart, svart och svart. Dessutom har snön som kom förra helgen tinat bort och nu regnar det. Hm.

Första advent kommer firas med bar mark ute och lite, lite julkänsla.. Nåja, hoppas det kommer massor med snö nu. Eller, jag vill men ändå inte. KOmmer det snö så får jag julkänsla men då måste Rikard snöröja. Vilket jag inte vill. Men, det kommer bli en bra jul i år också! Som jag får fira med min älskling! :)

Nu ska jag göra en slutspurt med Svenskan innan man får sig lite mat i magen!


Ha det bra!

/ Emelie & Denzel ♥

Skola.

Hej hopp!

Nu sitter jag och har rast innan en ny kurs med djursjukvård ska börja!

Kommer bli superkul och verkligen intressant. Efter skolan blir det som sagt Actic oxh sedan får jag se.

Hinner inte skriva mer nu men en liten uppdate!


Ha det super så skriver jag kanske i morgon! :)

Strax Piteå town!

Puh, vad jag är trött. Ligger och halvsover medans jag ser på en fantastisk klänning som jag tror jag ska köpa till mig själv i julklapp! En svart långklänning som ser helt perfekt ut! Blir min 4:e långklänning och jag måste säga att det kan bli många fler!
Blir lika frälst i dem varenda gång jag provar dem! Faller mig i smaken. :)

Kan bli fint att ha vid julborden, nyår eller andra festligheter!

Ni får inte se den ännu. Kommer vell en bild som småningom. kanske då den sitter på mig! :)

Nåja, nu ska jag packa och sedan drar vi oss mot Piteå town där det blir att sova.

I morgon är det en lång dag. Börjar 08.20 och slutar 15.55..
Sedan ska jag på Actic och skaffa gymkortet jag babblat om ett bra tag nu! Efter julmiddagarna och alla festligheter så blir det bra kost och träning! Har planerat att träna måndag, onsdag och ev fredag kanske någon annan helgdag annars. Sedan simning en dag i veckan. När det passar! :) Kommer må så mycket bättre av att få böja träna igen!

Sweet dreams!


Skön söndag

Hej på er!

Sitter i soffan och kikar runt på nätet efter julklappar. Nästa helg är det 1:a advent och julen kommer med stora steg.
Snart är det åter igen en jul med massa mys och trevligt sällskap, god mat och dryck.

Har satt ut ett belyst julris i en kruka på altanen så det blir lite julfint ute också. Till helgen tror jag att jag ska till Luleå och kika på mer utebelysning + adventsljus och nytt glitter till granen. :)

Har knappt fått någon julkänsla.. Kan det bero på att vi fortfarande är utan snö här uppe i norr?

Nästa helg blir det även att baka lussekatter, knäck och sedan ett pepparkakshus! :)


Nu ska vi strax ner på pizzerian och hämta middagen! Gott att få skämma bort sig med en pizza!


Skriver kanske mer senare. Ha det bra!






Tillbaks.

Hej på er!

Nu sitter jag och lyssnar på spotify och mår allmänt bra hemma hos Rikard! :)

Har inte bloggat på väldigt länge men det är därför jag inte haft någon uppkoppling. Riktigt tråkigt att vara utan internet. Men för att ha ett bra internet så måste man betala massor och jag lägger hellre pengar på något annat. SOm tex, gymkort! Ska ta tag i min kost och hälsa nu! Känner att jag har blivit allderles för lat och slapp då jag inte rör på mig. Tycker ju att det är superkul att träna och ha träningsverk men har bara inte blivit då jag inte skaffat kortet! Men, till veckan ska jag göra det! Nu ska jag börja träna! :)

Veckan har varit väldigt tröttsam då jag pluggat inför matte provet. Sista provet i matte förutom nationella nu om någon vecka för min del! Jag säger bara WIIhoo! Finally! :) Fick i alla fall G på provet och det är jag superstolt över. :)

Skriver kanske mer i morgon! :)

Veckans händelser.

Hej på er fina bloggläsare!

Jag sitter i datasalen på skolan och pustar ut efter att ha ätit lunch och cyklat hem till Denzel och umgåtts med honom. Tog en lång skön promenad och avslutade med lite bus! :) Sedan cyklade jag tillbaks och nu passar jag på att kolla mailen och blogga lite snabbt.

Jag har inte gjort så mycket i veckan.
Måndag:

Gick skola som vanligt och sedan handlade jag och for till Jennifer där vi gjorde en supergod middag. Pommes frites, kyckling m. bacon keso och en sallad med mozzarella! :) Var jättegott. For hem kring 11 och sedan såg jag EMA galan och somnade vid 00.30.. Blev allderles för sent. Vaknade av att Jennifer ringde 07.50 på tisdag morgon! Skulle vara ute och mött henne då. Så jag sa att hon skulle fara sedan gick jag ut med lillen och kastade mig på cykeln och for sedan till skolan.

Tisdag:

Gick skola som vanligt. Var ute på långpromenad med Denzel och sedan somnade jag och sov till 18.30 tiden då Jennifer väckte mig. For till henne och åt kex med brie ost, vindruvor och päron! Mumma! Pluggade lite inför anatomi provet på fredag och sedan for jag hem och sov.

Idag:

Vaknade tidigare än vanligt. 06.30! Gick upp åt frukost i lugn och ro (som jag inte gjort tidigare under veckan) Såg lite vakna med the voice. Tog en lång promenad med Denzel innan jag slutligen for mot skolan. Har gjort en redovisning med power point om en afghankull. Men budget och inkomster m.m Var roligt! :)

Sedan så har jag pluggat och nu sitter jag här och ska strax iväg för nästa lektion!


Ha en superdag! :D

Skola i morgon..

God morgon! Eller god förmiddag kanske.

Sitter och äter frukost och ser på då Rikard spelar. Har varit ut med Denzel och gett honom mat. Så nu ligger han och sover. Han var så nöjd över benet han fick igår. Men jag har en väldigt intelligent hund som fick ut godbitarna inuti på mindre än 3 minuter! :) Han tyckte det var spännande men nästa gång får nog matte höja svårighetsgraden lite!

Idag ska jag packa och dra mig mot Piteå igen. I morgon är det åter till skolbänken. Nog för att hela dagen spenderas med hundlektioner så det gör inte så mycket. Bara roligt och intressant.

Jaja, nu ska jag äta klart och dricka en kaffekopp!
Ha det bra så kanske jag skriver mer senare. :)


Nuså.

Hej allesammans!

Nu är Denzel behandlad. Köpte Frontline. VET 4 pipetter mot fästingar, loppor och löss. Har satt på det nu och gett honom en rolig ben leksak som vi köpte på djurmagazinet i Luleå. Köpte även en boll och en pipleksak så han har något att göra då jag är på skola de närmsta veckorna. Behandligen är på i sju veckor och förhoppningsvis är de borta innan dess. Det skulle börja verka inom 24 timmar.

Rikard har köpt ett spel. Battlefield 3 till Xbox:et som han sitter och spelar och jag ska dricka en kopp kaffe.

Ha det görr så skriver jag sen! :)

Morning!

God morgon!

Nu drar jag och Rikard till Piteå för att inhandla lusdödande medel åt lilla Denzel. Har även skickat tillbaks nummerlappen till Norrbottens vackraste och meddelat att vi inte kommer.. Riktigt tråkigt. Skriver då vi är tillbaks!



Ena efter det andra..

God kväll!

Nu sitter jag och kliar mig över hela kroppen i vetskap om att min hund har löss. Eller åtminstonde någon typ av parasit som liknar en lus..
Jag vet att de inte kan sprida sig på människor men tanken gör att jag ryser och får kliningar på kroppen. Som om jag också hade dem.

Satt framför datan i köket då Denzel kom och ville kela så jag klappade honom lite och såg sedan ett "damm" i pannan. Tog bort det med fingrarna och lade det på ett papper. Då ser jag att det rör sig. Vad jag trodde. Eftersom glasögonen var i Piteå ser jag ju som en blind så jag bad Rikars kolla vad det var. Han hämtade förstorningsglas och konstaterade att det rörde sig och satt fast i två hårstrån.. Jag blev jätte äcklad och rädd av att jag tagit i det med fiingrarna och trott att det varit damm..

vi stängde in Denzel i hallen för att det inte ska ramla av löss och fara i möbler och textiler. Läste att man ska begränsa hundens vistelse område för att förminska spridningen och att få ett kvickare slut på det..

Huvva.. Det tråkigaste är att jag inte kan ställa honom nästa helg på Norrbottens vackraste.. Jag som längtat så mycket efter det och nu då det äntligen är dags får min hund löss. Eller, han kan ha haft det länge.

Han tappade ju hår som ni vet och fick kalfläckar på bakpartiet och ryggen. Jag var ju till veterinären med honom men där sade dem att han var allergisk mot fodret. Så, jag böt och han tycktes bli bättre. Sedan då Ingrid var hos mig och trimmade honom så kom det fram ytterligare kalfläckar. I ansiktet.. Vi båda tyckte det var konstigt för att jag har inte sett honom klia sig mer än vanligt. Så, reflekterade inte mer över det. Sedan så hittar jag en parasit i ansiktet på honom. OCH, Om det är en lus så har den säkert varit där VÄLDIGT länge. För de äter hår. och han har ju tappat hår sedan jag var hos veterinären med honom i september om inte tidigare.

Jag tycker bara att det är så konstigt då jag går igenom honom varje dag utan att se något. Borstar och letar i pälsen men har aldrig hittat annat än mossa och ibland kvistar för att han varit i skogen...

Ja, så nu blir det karantän för min lilla. Han kommer inte att få vistas på skolan på åtminstonde tre veckor och inte träffa andra hundar eller djur. Min lägenhet kommer att se ut som en saneringslokal ALLTID för att ta död på ohyra......





Ha det bra så skriver jag då jag skriver!







dagen räddad!



Kolla vad som kom med posten! Årsboken av vinthunden 60 år av elegans!
Vad roligt. Nu är min dag räddad! Ska sitta och bläddra i denna hela dagen. Får se om det blir nå jobb! :)



Godmorgon!

Äter frukost och blir lite småless på att vädret är så dåligt.. Nu har det varit mulet och trist t.om regnat. I november! Jag bor i Norrbotten, det skulle ha varit snö för länge sedan. Hellre snö är att det ska vara mulet, regnongt och mörkt. Snön ljusar upp allt. Nåja, Idag blir det vell jobb och sedan försöka kratta lite löv. Ska gå upp till mamma och lämna en sminkpallet och hämta post. Sedan får vi se. Bara vara ledig de sista dagarna innan skolan drar igång igen.

Ha det bra så skriver jag senare idag! :)


Hej hopp!



Sitter på golvet oh myser med Denzel. Har lagt palten på tining oh väntar nu bara på att Rikard ska komma hem. :) Har varit en väldigt lungn oh skön dag idag. Har dok inte jobbat men har varit skönt att vara ledig lite.


Leejoy's Dream desire


Torsdag den 3 november 2011

God morgon!

Vaknade av att Marie väckte mig vid tio tiden. Varför sov jag så länge idag? Konstigt. Nåja, utvilad är man ju i alla fall. Har gett vovven mat och även mig själv och ska snart ta mig ut för att rasta honom.

Det är redan den 3:e November! Ojj. Bara 7 skolveckor kvar sedan är det jul och jullov.
Bara två veckor kvar sedan är det dags för utställning på norrbottens vackraste hund 2011. Vad tiden går fort.
Efter denna utställning så är det vila fram tills Maj nästa år. Då blir det full rulle. Blir att ställa nån enstaka i Maj, Mest troligt på våran egna inoficiella utställning som min klass anordnar den 6 maj. Kom dit ni med! Grans lokala kennelklubb! Sedan i Juni blir det någon till sedan hela Juli, Augusti och september. :)

Nåja, nu ska jag ut. Sedan jobb. Ha det bra idag alla!



Hund f*n

Kom just hem från jobbet. Gick in i huset och sökte Denzel. Hittar honom i sovrummet, I sängen! Tar tag i nackskinnet och drar ner honom. DÅ pissar han... I sängen! Så nu är tvättmaskinen i full gång. SUCK!

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Nybadad snygging.





Nu är Denzel nybadad och fräsch! Jag använde barnolja och pälsen blev super glansig men väldigt fet. Det var ju dock det jag var ute efter. Funkade jätte bra!

Så, om din hund är torr i hårbotten och huden, bada den med ett djuprengörande shampoo och sedan barnolja som balsam!

Onsdag ----- höstlov.

Godmorgon!
Sitter och äter frukost och kikar på mailen. Ska sedan ut med lillen. Eller, han är ju faktiskt inte så liten längre. Han är 68 cm i manken. växer fortfarande. Och om bara tre månader så är han redan ett år!


Idag så ska jag jobba, städa och plugga för anatomi provet. Sedan om jag inte är halvdöd av trötthet så ska jag bada Denzel. Han är så skitig och börjar få tover lättare och lättare. Blir att öka badtillfällena till åtminstonde var 11 dag. Ska nog sätta barnolja som balsam den här gången. Han har fått så torr hårbotten så fick tips att det skulle vara bra. Sedan fick jag även igår veta ett supershampoo som jag måste testa. Double K hetter det och skulle vara så bra. Fanns även en bild på en afghan som det använts på och den såg helt underbar ut. Vill dock inte lägga upp bilden på den då det inte är min. Så, idag är jag uppe med tuppen för att fixa och dona. Hoppas ni andra tar det lungt och bara njuter av den lediga tiden. (Om ni går skola). :)

Själv har jag fullt upp. Ska hinna kratta hela gården både fram och bak. fara till soptippen med en massa skräp. och då det är klart kanske varva ner. KOmmer säkert en massa mer saker som bör göras. Det gär inte mig något. Bara skönt att inte sitta som en säckpotatis framför tv:n eller datorn. Tycker inte ni också det?


Nä, nu ska Denzel få komma ut på en morgon promenad. Skulle vara skönt att han en hundgård till honom. Någon som vet vars det finns billiga att köpa? Material till att göra? Då skulle han slippa ligga inne under dagarna. Simba kunde jag ju ha lös här ute men Denzel rymmer bara. Bor ju så mycket andra hundar i närheten och han anser att det är roligare med dem..

Ha det bra så skriver jag då jag har tid. :)
Ha en bra dag allesammans!




Denzel med Ingrids unghundar Babe (längst bak) och Isak som pussar på Denzel. :)

God kväll!

Hej!

Nu har vi ätit och mätta är vi alla tre. (jag, rikard & Denzel)
Idag har jag tagit det lungt. vaknade vid niotiden och satt sedan och såg tv tills, tolv någongång. Tog sedan Denzel och gick upp till mamma. Vi satt och surrade och babblade på tills tre tiden då det var dags för lite jobb. gick ner till Vidsel och jobbade sedan till halv sex. gick hem till rikard som hunnit hem och började med maten, duschade och nu ligger jag i doffan och vilar. :)

Är väldigt trött så ska nog lägga mig och sova strax.

Nåja, skiver mer i morgon! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!