Fit for fight!

Hallojsan!

Har just kommi in efter en löprunda runt Öjebyn.. Flämt. Ökade tempot idag och hade bra träningsmusik i lurarna så ett bra högt pulserande takt tempo! Härligt, häligt.
Var dessutom in på gymmet som sagt och fick en tid klockan 19.00 på Måndag för ett pass med instruktör! + En hel veckas gratis träning! Så, nästa vecka blir det träning, träning, träning som gäller! Riktigt kul.

Ska vell antagligen köpa ett kort sedan så att jag kan gå och träna någon gång i veckan. Beroende på vad det kostar. Brukar ju vara ganska höga kostnader och som student så har man inte mycket över efter att mat och hundmat är inhandlat.. Men, förhoppningsvis så får jag någon typ av rabatt. :)

Nuså ska jag hoppa in i duschen och sedan se lite tv. Ha det bra. Skriver mer i morgon! :)



Vilken "hunddag"

Hej hopp!

Har just ätit middag och ligger för tillfället och ser på Americas funniest home videos.

Började dagen med att vakna vid 07.00 tiden. Packa spårsele, belöning, vatten, overall m.m Sedan blev det frukost för mig och Denzek innan vi cyklade iväg till skolan. Lämnade Denzel i hundgården för att ha samhällskunskap A första lektionen. Gick ganska fort. Bara en 50 minuters lektion. Efter den så hämtade jag honom och satte mig i bussen som bar iväg ut till spårskogen där vi ägnade hela förmiddagen till att träna spår. Jag lade två godisspår till Denzel men köttbullar. Han spårade faktiskt bra i någon meter men sedan var han inte så motiverad löngre. han ville se på allt annat och gå omkring. Det var ganska stor störning för honom också. Några busade en bit bort så han ville naturligtvis hellre dit. Nåja, han är ju Afghan. Jag tycker ju inte att spårning är nå roligt jag gör det mest för hundarna. Simba älskar ju att spåra så då blir det naturligt roligare för mig att lägga spår. Men med en hund som är framtagen för att jaga med enbart ögonen, försöka få honom (Denzel) att arbeta med nosen i marken är en stor övningsprocess bara det. Nu tycker jag att det gick hyfsat bra ändå. :)

Sedan åkte vi buss tillbaks till skolan för att äta lunch och efter det hade vi genomgång om hundars olika ögonformer, nospartier, skallparties m.m  Vad som är "bra" och mindre bra för hunden hund. Ursprunget.

Efter det så hade vi hundutställning och organisation där vi hittade ett par lämpliga domare till våran utställning som vi ska hålla i här på Grans Naturbruksskola den 6/5-12 !
Det blir en inofficiell hundutställning med klasserna valpklass och öppen klass. Det är min klass som är anordnarna. :)
Mer info om det kommer senare. Nästa år då det är lämpligt.



Nu kring 17.30 -18.00 tiden så kommer Frida hit och vi ska dra på gymmet och förhoppningsvis skaffa ett årskort till mig! Blir att komma iform till beachen 2012! ;) Eventuellt får jag även träna lite ikväll, testa på gymmet i alla fall. :)

Nåja, ska dra nu, ha det bra. Skriver mer senare! :)



Goderafton!

Nu sitter jag i sängen och ser på Mannen som talar med hundar men Rikard.
Ska strax gå och borsta tänderna och lägga mig. Är rätt så trött och morgondagen blir en lååång hunddag.
Från 09.00 - 12.00 ska vi vara ute i skogen och lägga spår och spåra med hundarna. Sedan har vi hundutställning & organisation och sällskapsdjur hela eftermiddagen. Denzel kommer få vara med mig heela dagen och vara med i klassrummen också. Han är lika glad varje gång. :)

Nä nu ska jag se det här. Sov gott och ha det bra så skriver jag mer i morgon! :)



Tisdag.

Hej på er!

Sitter på skolan nu och ska strax gå på lunch. Dagen är jättehemsk! Det stormar ute, regnar hagel och är riktigt ruggigt. Jag har vinterjacka och täckbyxor och denzel går med overall och "hilka" .. Ush, ush.
Nåja, ska skynda mig men skriver mer då jag är hemma i lägenheten! :)

Ha en bra dag i detta skitväder! ;)

Middagen.

God kväll på er alla! :)

Nu är jag hemma och ligger i sängen och ser på svensla hollywoodfruar. Har ju somsagt varit hos Jennifer och ätit. Vi var först på Ica och handlade lite och sedan gick vi hem till henne. Det blev räkmackor. Supergott.




På mackorna hade vi, kruksallad, paprika, gurka, körsbärstomater, skinka, köttbullar, skagenröra, ägg och såklart räkor. Blev jättegott verkligen! :)

Nä, nu ska jag se tv. Sov gott så skriver jag i morgon! :)



Denzel på promenad, lös.


Trötter idag med.

Hej på er!

Nu har jag städat och diskat lite. ska fara till Jennifer och göra klart matte provet på en stund.
Dagen har varit väldigt lång känns det som. Upp 06.45, råkade snooza till kvart över sju. Upp, på med gympa kläder, packa ner vanliga. ge Denzel mat och sedan skynda sig till skolan. Gått skola till fyra och nu städat innan jag och Jenne ska och handla nå middag och sedan plugga.

Blir en lång dag. Imorgon kommer Rikard så får se vad vi hittar på då. Kanske bara tar det lungt, se lite tv också. :)

Ska visa en film jag tog på Denzel idag på lunchen. Han var jätte duktig på att gå lös. Jag, Elin, Jennifer och Elins Cavalier tik var ute och gick i skogen och jag tänkte bara testa ha Denzel lös. Det gick kanon! Jätte duktig ni ska få se sen! ;)

Ska fara och handla nu . Jenne väntar på mig. Men skriver mer senare ikväll då jag är hemma! Ha det bra!

>Ladda batterierna<

Hej på er!
Nu har jag kommit hem efter att ha gjort en del av hemprovet i matten hos Jennifer. Vi var så himl trötta i slutet då frågerna börjar bli riktigt kluriga att vi uteslöt att fortsätta. Vi får ta det i morgon istället. Pigga och allerta då. Nja, kanske itne efter en heldag på skolan med dubbelpass i idrott, småföretagande, matte och utställning till 16.00. MEN, måste göras så bara att bota ihop!

Rikard har farit hem vilket känns jätte tråkigt.. Saknar honom redan. Vi var ut och åt sushi idag med. Sjukt vad vi har börjat äta det. Är ju ingen billig "snabbmat" en portion på 8 bitar som är typ 6x2 cm styck kostar 130 kronor. Och då ingår ju inte drickan. Så idag tog jag en tiobitars med vatten som är gratis. Rikard var så snäll och bjöd mig! :)

Igår gick vi ju in till stan (djurmagazinet) med Denzel och köpte en overall till honom. Så nu har min lilla prins en overall så att han slipper bli blöt då vi går ut. Tjänar mycket på det. Det är från Hurrtas kollektion. Vilket är ett super märke. Hög kvalitet och bra passform även till vinthundar vilket jag aldrig kunde tro. Men med deras ställbara band runt midja, hals och tassar så kan man dra ihop ganska mycket. Ska ta en bild någongång då Denzel har den på så att ni får se hur den sitter. Nu köpte jag en lite större då jag räknar med att en hel del päls också ska få plats som småningom. :)

Imorgon är det upp tidigt som gäller så ska ladda betterierna nu. Gå och lägga mig så att jag är pigg och utvilad i morgon! :)

Sov gott alla! :D


Update 25 sept.

Godmorgon på er!

Var ett bra tag sedan sist, nästan en vecka. Har inte skrivit något få jag inte gjort något speciellt. har bara jobbat och varit här hemma.

Ihelgen har Rikard varit här. Vi har ätit en supergod sushi middag, igen! :) Och sedan bara umgåtts. har varit riktigt trevligt. Nästa helg tror jag att jag far till Vidsel. Har troligtvis fått studiebidraget då så att jag tar mig. :) Länge sedan sist. Blir att vara hos Rikard, hälsa på mammsen och lillebror och spår träna alla hundarna hade jag tänkt. Ska testa spåra med mammas Zorro. En gråhunds/jämte blandning. :) Ska han funka i jakt så ska han kunna leta upp en klöv i ett spår på 400m till att börja med hande jag tänkt. :) Blir kul. har aldrig sett honom spåra så att, det blir kul. :)

Idag ska jag till Jennifer och göra matteprov.. tur att det är ett hemprov så att jag kan få lite hjälp på köpet. :P Sedan så väntar disken och dammsugaren. Borde boka en tvättstugetid också. Har knappt några kläder kvar i garderoben.

Nåja, nu ska jag umgås med Rick! ;)



20 sept.

hej på er!

Har just lagt mig i sängen efter att ha varit igång hela dagen. Först upp tidigt för att hinna med allt innan jobbet 10-16.15. Sedan hämtat Denzel på Grans. Kom hem. gav han mat och sedan har jag knogat på med disk och städat i massor. blev klar nu 19.40. Pust. Har inte suttit något.

Har inte ens hunnit göra mat. får se vad det blir. Kanske en burgare? Eller ingenting alls. är inte så hungrig än. Nåväl.
Har tänkt mig en tidig kväll ikväll. måste få sova ut ordentligt känner jag.




Om två veckor är Denzel trimmad!
Varför jag valt att göra det redan är för att vi påbörjar en trimmkurs i skolan och min grupp har ingen hund att trimma. Förutom Denzel då. Så tänkte att jag gör skolan och framförallt mina kompisar i gruppen en tjänst genom det. oroar mig dock för att hans "kalfläckar" inte hunnit växa ut något så att det kommer synas mycket. För gör det det så blir det ingen utställning på Norrbottens vackraste iår... Men, förhoppningsvis så har det vuxit till sig innan dess! :)

ha det bra! Skriver i morgon.


Dagen.

Hej på er! :)
Har just satt mig i soffan med en kopp kaffe och ser på lite tv.
Vaknade i morse av att en målare ska hämta skåpluckor! yrvaken halv åtta på morgonen. Slet åt mig morgonrocken och öppnade. Där möttes jag av en ung målare som faktiskt såg ganska bra ut. haha. Lite komiskt, inte alla som blir väckta så! :) Sedan så gick jag och duschade, åt frukost och gav Denzel mat innan jag cyklade med honom till skolan. Lämnade sedan cykeln och gick till bussen. Eller, handlade först tre äpplen*
Sedan var jag på jobbet tills fyra, tog bussen hem kvart över. hämtade cykeln och denzel och nu så sitter jag här. Ska sedan fara till Jennifer och rensa lingon och eventuellt baka. Blir en liten improvisation! :)
Ha det bra, skriver senare!
Denzel idag! :D

Sov gott!

Har just kommit hem efter en middag hos Jennifer med anette och alexandra. Var riktigt gott! :) Tänkte även duscha ikväll men orkar inte, är allderles för trött. Får bli i morgon bitti istället. :)
SOV GOTT! :)

hej på er!

Förlåt för den dåliga updateringen men har inte haft tid. inte nu heller egentligen ska iväg och äta hos jennifer. Blir tacco ikväll! :) Nice.

Men ska försöka hinna skriva mer sen!
ha det bra,

PÖSS och KRAM! :)

God morgon!

Morsning på er! :)
Sovit gott?
Jag somnade inte förens efter tre! :O Jag vet inte vad som hände. Jag brukar ju vara väldigt kvällstrött och gå och lägga mig vid tio tiden. Men igår så gick det bara inte. Vred och vände på mig. slog på tv:n. Försökte somna igen osv. Till allt det så väckte Denzel mig klockan 08.00 för då ville han ha mat och gå ut på en promenad. Så, ja. Är halvt död nu känns det som. Var faktiskt väldigt skönt att få ta en promenad i solen fast jag fått tillbaks lite av försylningen
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske cykla till Grans och släppa Denzel i ridhuset så att han får kuta av sig. :)

We'll se!


Suddig bild på mig och min lilla prins! Busig.

Slappeli slapp, slapp.

Ligger i sängen och slappar framför olika bloggar. Har duschat, dammsugit och sminkat mig. :)



Puss ! :)

Hej på er!

Känner mig faktiskt piggare idag! Skönt är då det. Ska strax hoppa in i duschen och sedan dammsuga lite.
Solen skiner och det är ganska skönt ute. Äntligen säger jag då bara! Har varit mulet och regnigt i över två veckor tror jag, I alla fall 1.5 vecka. Blir så mycket gladare då det är fint väder ute. :)

Nä, nu ska jag duscha. Skriver mer senare!



En inzoomad bild på en blomma jag tog kort på förra sommaren.

Förkyld..

Åh vad jobbigt det är att vara förkyld. Är less på det nu och har bara varit det i två dagar. Har i alla fall varit skönt att få vara hemma och vil upp sig idag. Kommer vara hemma i morgon också om det inte blir bättre under natten.

Har varit ut nu på sista svängen med denzel och ligger och ser på tv4 nyheterna innan jag har tänkt lägga mig för natten. :)

Hoppas ni haft en bra dag! :)


gammal bild från arkivet.

Middags dags.

Nu har jag hämtat medicinen och varit och handlat. På apoteket köpte jag även en hundtermometer. Alltid bra att ha om man misstänker något. Så, nu är det inhandlat. For sedan på coop och handlade lite saker till middagen ikväll. Tänkte göra kycklingsalsa med sallad och wok. Salladen är klar och står redan framme medans kycklingen är i ungnen och woken steks. Blir en god middag idag med! :)

Just nu medans jag väntar på att det ska bli klart så sitter jag i sängen och virkar. Ska göra en ny "hilka" till Denzel. Blir en svart. Ska fara och köpa något fint garn sen någon gång och göra en till. :) Lite mer färgglatt! :)


Sjukling! Blek och röd i ögonen. Har inte sett det förens nu! :)

Torsdag, 15 september.

Har varit sjukskriven idag. Har bara legat i sängen och sett på tv. Måste dock ut och handla snart. Nåja, blir bra sen. Då ska jag inte ut något mer förens Denzel måste ut och rastas. Känns bra. :)
Har varit på vårdcentralen och fått ny medicin, behandlingen jag fick tidigare funkade ju inte speciellt bra så en läkare skrev ut ett nytt recept som jag ska fara och hämta nu.

Här är det som jag köpte igår.


tuggboll

tuggben

koppel

koppel.


Måste fara. Skriver sen.

Hemma i lägenheten.

Hej på er!

Nu är jag hemma i lägenheten efter en riktigt god middag hemma hos Jennifer. Det blev kyckling, pommes, baguette, lemon & lime läsk och mango raja dressing. var supergott. Men lite grönt skulle ju inte suttit helt fel. Nåja, blev riktigt mätt ändå. :)
Fixade sedan en french manikyr. Alltid frächt på något sätt.
Nu är jag hemma och ser på tv. Är väldigt trött så ligger nerbäddad i sängen. Förkyld är jag också. Snorig och täppt i näsan, hur går det ihop? Tjockt i halsen och lite hängig. Bara bita ihop. Jobb i morgon.


Så här såg sushin ut, på tal om något annat. Sade ju att jag skulle lägga upp bilderna-


SUSHI! :)


Här är det som jag köpte idag:

Lägger upp det i morgon, internet segar som tusan!

Sov gott på er! :)

Middag!

Hej på er. Hinner inte skriva så mycket. Ska iväg på middag hos Jennifer! :)

Blir inte borta så länge så jag skriver mer senare och lägger upp bilder från dagens inköp och helgen! :)


Ha det bra så länge.

Godmorgon!

Godmorgon på er, sovit gott? :)

Nu har jag just ätit frukost, ska borsta tänderna och sedan cykla till skolan med Denzel och efter det cykla vidare in mot stan för att jobba. Eller praktisera. Praoar ju på Djur magazinet i stan. SÅ, kom in. Har fått massor av fina varor. Kommer dessutom mer idag! :)

Ha en bra dag, blås inte bort! :)


UPDATE!

Äntligen internet!
Var längesedan sist. Har ju inte skrivit på hela helgen. Har haft en riktigt skön lugn helg tillsammans med Rikard. :)

Fredag:
Gick skola till 11 sedan for jag hem och städade lite. Var ute med hundarna och slappade framför tv:n hela kvällen. Var en riktigt skön dag.

Lördag:
Vaknade vid 11. Gav hundarna mat och sedan var jag ute med dem ett bra tag. Sedan vid 13-14 tiden så kom Rikard. Vi var här hemma till 17 tiden. Då for vi ut till Sushi&Te. Vi åt varsin 8 bitars laxmix. Var supergott. Mycket godare än sist jag åt där. :) Efter att vi ätit och var mätta så for vi till Matts och Marianne på klubben. Vi var där, såg på tv, drack kaffe och åt chips. Hehe, en hel mysig kväll med Rikard, Matts och Marianne. :)
Sedan for vi hem till lägenheten och såg på lite tv innan vi gick och lade oss.

Söndag:
Vaknade väldigt tidigt. Vid åtta tror jag! Sedan åt vi lite frukost till tv tittande innan vi for in till stan för att gå på elgiganten. De hade dock stängt. Istället så körde vi runt i stan i brist på annat. Tillslut så kom vi på att fara till Luleå för att gå på elgiganten där. Spontantripp! Nåja, affären var i alla fall öppen där. Vi kikade runt lite innan vi for in till stan en sväng. Vi hann även hälsa på Patrik och Elina. Var kul att träffa dem, var väldigt längesedan sist. Vi tittade på kort från deras resa i Rom. Var kul att se. :)
Efter vi varit hos dem så for vi och åt på Sushi bar. Var mest bara för att jämnföra vilket sushi ställe som var bäst. Luleå eller Piteå. Och enligt mig så var Piteå mycket bättre! I luleå hade de ju så tåkiga rätter. Jag tog en laxmix där också men, det var bara två sorter. gravad lax och kallrökt lax. Utan såser eller krydder. + att riskuddarna var så lösa att när man skulle lyfta upp dem med pinnarna så gick de sönder. Var riktigt dåligt. Så, nu vet ni vars ni ska äta sushi, PITEÅ! :)

Har varit en väldigt lungn och skön helg. Det roligaste var att Rikard ville komma!
Alltid lika kul! :D

Nu så ska jag diska. Skriver kanske mer senare! :)



Pust och hej!

Har just kommit hem till lägenheten efter en springrunda med hundarna. Riktigt skönt att vara tillbaks i löparskorna.  Blev inte så lång runda idag men efter 1 - 1.5 månaders uppehåll så känns rundan ändå bra. Ska fara till simhallen här i öjebyn och fråga vilka tider det är motionssim. Är sugen på att börja simma i sådana fall. :) Bra träning för hela kroppen ju.

Mitt internet har varit jätte söligt både idag och igår så har inte årkat sitta vid datorn nå mycket.

Fick hem ett matteprov idag. Suck, längtar inte till att göra det. Ska vara inlämnat v. 39 då jag kommer tillbaks till skolan efter APU:n. Ska ju vara på Djurmagazinet här i Piteå. Så, kika gärna in! :)

Nåja, nu ska jag ta en kall dusch och sedan lägga mig i soffan och se på tv.
Först, dricka upp min "lilla" mugg med vatten och C-vitamin! Ha det bra! :)




--LATER! :)

Tv tittande här hemma.


Hoppas på det bästa.

Hej på er! :)

Har varit ute och tränat hundarna lite nu efter att jag kommit hem från skolan. Hade samhälls och matte innan det efterlängtade veterinärbesöket till Denzel. Läkarna sade att det ser ut som en allergi mot fodret tillsammans med könsmognad. Att hormonerna och något i fodret ger utlopp i att pälsen tappas. Fanns tack och lov inga spår av någon parasit eller loppa. Jag har börjat byta tillbaks till Pro Plan och om inget händer om 2-3 veckor så måsta jag tillbaks med honom och då blir det blodprover mot allergier, skrapning av hud m.m Kommer bli en kostsam händelse i sådana fall. Men, förhoppningsvis så slutar håravfallet inom denna tid så att vi slipper oroa oss för min älskade Denzel.

Ikväll så ska jag och Rikard gå på bio. Jägarna 2 blir det! :) Kanske än så länge, måste boka biljetter först. :)
Ha det  bra så skriver jag nog mer sen.

Min vackra prins! :D Leejoy's Dream Desire.

Trötta här hemma.

Godkväll!
Ligger och ser tv. Är himla trött, likaså mina hundar. Efter skolan klockan 4 så cyklade jag ju snabbt till apoteket och därefter hem för att hämta hundarna. Cyklade då med dem till Grans. Det kanske är 2-2.5 km. Sedan hem. Samma sträcka. så 4-5 km. Sedan så for vi till Elin där jag tränade utställning med Denzel och frestyle med SImba. Denzel har börjat sträcka på sig bättre och Simba njuter bara av att få jobba lite. Har som fått slut på ideer vad jag kan lära SImba. Tips? Han kan det mästa.  :)

De ligger utsträckta på golvet och jag ser på Ceasar Miller då han tränar en agressiv rottweiler. intressant. Alltid kul med hunprogram.
Nåja, nu ska jag gå och dricka ett glas proviva och sedan gå och lägga mig. :)

Ha det bra, skriver mer i morgon! 

Hem och iväg igen!

Hallojsan!
Har just kommit hem med medicinen från apoteket och sedan hunnit äta en macka innan jag alldeles snart ska cykla iväg till skolan igen för att ha en bakkväll. Ska baka en kladdkaka som vi ska äta till idol ikväll! :)

Nä, måste skynda mig. Skriver sen!

Orolig hundägare.

Hej på er!
Sitter i datasalen och har just skrivit klart min recension om Leejoy's kennel! Har skrivit om varför man ska välja just dem om man vill ha en fin afghanhund. Har varit riktigt kul. Så, nu är den inlämnad till läraren och hoppas på ett bra betyg tillbaks!

Igår hittade Rikard ytterligare en kalfläck på lilla Denzel. Men denna gång en betydligt större än den andra.
Den är ca: 3 cm lång och 1.5 cm bred. Lite nedanför höftbenet. Gick till veterinären idag för att få en tid. Så ska dit med honom 10.45 i morgon. De misstänkte någon hudinflamation eller t.om rävskabb. Men, han kan inte ha skabb för jag har inte varit med honom i skogen något. I värsta fall så ska de söva honom och göra en skrapning. Jag säger bara en sak. TUR ATT HAN ÄR FÖRSÄKRAD! Kan bli hemska kostnader hos veterinären annars. Har ju haft nog mycket otur med SImba. Förhoppningsvis är det bara någon liten inflamation som fort går att bota.

Skriver senare. Då jag slutat!


Pust.

Nu är jag hemma från skola, apotek och godishus.
Skolan har varit ganska lång men en riktigt rolig eftermiddag med sällskapsdjur. Fick inte ut någon medicin idag heller. Deras kortavläsare hade tydligen gått sönder så kunde inte köpa något då jag inte hade lösa pengar. Suck. Kommer garanterat att få njurbecksinflamation igen då jag väntat i snart två veckor med medicinen...

Var med Jennifer sen efter skolan och for på godishuset. Var så himla sugen på något sött. Nu har jag en stor skål med godis framför tv:n. MUMMA! ;)

Har börjat tina nå köttbullar och ska göra lite makaroner. Rikard kommer på ett tag så ska äta en svensson middag tillsammans. :) Kul. Var längesedan vi umgicks.

Nå, skriver mer imorgon. Ha det bra så länge! :)


Godmorgon!

Nu har jag duschat och sitter i datasalen med Elin. Vi har haft idrott hela morgonen. Kul var det! :)
Nu så ska vi ha svenska sedan klasstid och hela eftermiddagen ängnas åt sällskapsdjur med Kurt! Härligt.

Tänkte bara säga Hej och hoppas att ni får en bra dag trots det tråkiga mulniga vädret!

Ha det bra!

Godnatt!

Har precis lagt mig i sängen och ställt alarm så att jag vaknar i morgon. Blir en bra dag. Har först idrott 100 min och sedan sällskapsdjur hela eftermiddagen med bästa läraren Kurt. Vi håller på att gå igenom raserna i alla hundgrupper. Är på rupp fem nu. Spetsar och urhundar. Han är ju en av Sveriges tolv extriör domare! Nice att ha honom som lärare i utställning och organisation samt sällskapsdjur!:) Nåväl, godnatt ville jag säga så ska inte dra iväg på det hela och börja skriva en massa annat.

Skriver mer i morgon efter jag varit på apoteket och kommit hem från skolan! :)



4 September.

Hej på er alla! :)
Har just ätit en liten sallad och lagt mig i soffan och pustar ut efter dagen. Vaknade vid åtta, duschade och for sedan till Grandagen. Gick direkt till agilitybanan där jag skulle arbeta som speaker. Längtar tills Denzel blir större så att han får börja. Han måste bli 18 månader för att delta i tävling men eftersom han är en stor ras så måste jag vänta med honom tills han åtminstonde är 15 månader innan jag kan börja träna hela baner. Nu då han är så liten så kan jag träna små hopp hinder (lägsta höjden ca, 2 decimeter), tunnlar och slalom. Jag provade ju på agility med honom här om dagen, Onsdag om jag inte minns helt fel. Han tyckte i alla fall att det var jätte roligt! Så himla kul för mig att mina hundar gillar samma saker som jag. Och har verkligen insett att det här är "min" ras. Vi passar å himla bra ihop! :D
Nåja, sedan klockan elva så började våran uppvisning. Var inte så mycket folk från början men sen så blev det mer. Jag berättade lite om varje deltagare innan de började. Vad de hette, vad hunden hette. Hundens ålder, ras, erfarenheter om de tävlat förut eller inte. m.m. Var kul att se alla mindre barn. De tyckte det såg roligt ut då hundarna sprang över olika hinder. Klappade händerna och skrattade. :)
Efter första showen så gick vi och åt. Fick gratis lunch i restaurangen då vi jobbade. Sedan så såg vi då F21 och polisen visade narkotika sök och sprängämnens sök. Var kul att se hundarna hur de markerar olika för att visa föraren att de hittat något. Sedan så gick vi runt lite på området och sedan vid 14 så hade vi en till uppvisning. Var hur mycket folk som helst då alla andra aktiviteter hade slutat. Var väldigt nervös då jag skulle gå upp på scenen och prata i mikrofonen den gången. Alla stirrade på mig. Haha, glad att det är över nu. Men var faktiskt ganska roligt också. :)
Och nu så ligger jag somsagt i soffan och vilar. Är jätte trött. Har på mig benvärmare och tjocksockar då jag fryser så mycket om fötterna. Regnade ju idag och har varit blöt om fötterna iprincip hela dagen. Blöt och frusen. Är då väldigt skönt nu. :)
Skriver mer senare! Ha det bra! :)
Bild lånad från google.se

Slapp lördag! :)

Hej på er!
Vaknade vid åtta tiden idag, såg lite tv och sedan ringde jag Jennifer. Vi tog en morgon cykeltur med hundarna till apoteket. Tänkte köpa min antibiotika (stavning) men de hade någon konstig sommar öppet tid så de har inte öppen på helgerna.  Suck. Måste alltså vänta tills på måndag fast hinner typ ändå inte dit då jag går skola till fyra och de stänger ju då. Får i sådana fall cykla dit på lunchen och försöka hinna med att skaffa medicinen då. Nåja. Det löser sig.
Har sedan suttit hemma hos mig, druckit daim capuccino och ätit baguetter till tv och tjejsnack! ;)
Nu så är jag hos Jennifer och hon städar lägenheten. Stackarn, jätte stökigt här. De bor ju tillsammans. Hon och Linda. Så blir väldigt mycket saker överallt. Ska sen börja skala potatisen för ikväll kokar vi ihop palt! Det ni! Här ska ätas palt med hela tjejgänget. Nästan. Jag, Jenne, Elin och Frida åtminstonde! :) Linda är i Luleå och Fanny vet jag inte. Kanske fanny också. :)

Har bråkat med Simba idag. Stackarn, Bella ska löpa vilken dag som helst och han blir allderles knäpp! (Jennifers hund) Han stjuter och gnyr och tvättar, tvättar och tvättar henne i baken. Haha, tur att Denzel inte är könsmogen ännu. Då skulle jag haft två knäppa hanar i lägenheten som inte skulle kunna ligga still.


HEJ!

Nu var det ett bra tag sedan! MEN, Nu har jag internet, tv och taklampor och det är superskönt! Har saknat att skriva här på bloggen men nu kan jag göra det dagligen igen. :)

Hm, vad har hänt sedan senast jag skrev? När var det? Kommer inte ens ihåg. Men, strunta i det.

Här hemma i lägenheten trivs jag superbra, kunde inte bli bättre. Härliga grannar, fint område och en fin lägenhet med mina älskade hundar till sällskap. På tal om hundarna så mår Simba bra han får sin medicin och han är pigg trots artrosen. Denzel har vuxit. Nu är han runt 68 cm i manken och pälsen har blivit mycket längre. De är så fina båda två. ♥

Nu så ser jag på tv och halv blundar. Är så himla trött. Klockan är ju trots allt 23.20 snart! :) Ska sova snart.

Skriver mer i morgon, ha det bra! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!