Sundsvall 14 - 15 April.

Vill så gärna till Sundsvall för dubbelutställningen där.
1 Nationell utställning på lördagen och
1 Officiell utställning på söndagen!
Skulle vara såå himla roligt att få komma lite söderut och träffa mer Afghaner!
Allt blir så mycket större! Massor med folk, hundar, saker att köpa, finalerna! Ja, allt.

Har pratat med Malin lite smått om att åka dit men inget är klart. Skulle vara kanon!
Har eventuellt boende där också.


Skottdagen den 29:e februari.

Japp. Idag är det skottdag. och hur har den varit då? Jo, ganska bra! Skulle bara haft en bra film och Rikard här så skulle allt vara kanon. Och kanske att få vara frisk! :)

Skulle vela ha ett stoort mål Delifresh kycklingmål med strips och en smältost från max.. Man blir som sugen på att beställa hem med mat24.se. Men, jag ska hålla i och försöka vara nyttig! Dricker mina shakes. Och dom är ju faktiskt riktigt goda. Lite väl söta dock!

Nä, ska kika lite på facebook och sedan hitta på nå mat. Är hungrig. :)

Skriver sen!


Hemma och vilar mig.

Godmorgon!

Mamma har tagit ledigt åt mig idag så jag kan ligga och vila och ta igen mig. Har inte haft någon feber idag men känner mig fortfarande dålig. Det värsta är att jag missade provet i samhällsen idag.. Så nu måste jag boka tid till det efter lovet någongång. Men, det är inget att göra något åt!

Har varit ut med Denzel en liten promenad. Det är så synd om honom nu för jag orkar inte röra på mig nå länge så han blir ju också lidande då jag är sjuk. Gick bara en liten promenad runt gamla stan och kyrkan. Men, han är så lugn och snäll. Kommer och tittar till mig ibland. Min vackra Denzel ♥


Från utställningen i Lördags.



Då var den här!

Sitter i sängen och dricker en hunger control och ser på nyheterna. Hm, tantvarning?



Har ju vart på skola som vanligt idag och sedan drog jag och Frida till stan. Fick sluta efter att vi skrivit ringsekr. provet. Har varit ca. 2 minusgrader ute och solen har skinit. Har varit riktigt vårväder och vägarna är bara på många ställen. Mycket slask också. Blir härligt då våren är här på riktigt. Med all lera och slask. Längtar till att få se hur Denzels päls ser ut då...inte!

Slutade i alla fall vid ett-två tiden och gick på stan till halv fem!! Blev en rejäl runda. Hittade en massa fint men med en studerandes stålars så blev det bara två saker som fick komma hem! Det blev ett par skor och ett supersnyggt linne.
Skorna är av ballerinatyp med en liten rosett fram. Kommer bli super sött till utställningarna. Fungerar redan nu då alla är inomhus! Linnet hittade jag inne på BikBok för bara 149:- ! Super snyggt. Ganska mörkgult typ senapsfärg. (bli inte oroliga, det var faktiskt superfint) Med broderi i ryggen så att den var bar. Hur rätt som helst i sommar!

Sedan blev det inget mer. Då jag kom hem kände jag mig sämre igen och helt rätt så hade jag fått feber.. Så nu ligger jag och vilar. Har tagit en panodil också så den borde ju gå ner som småningom.

Ha det nu bra så ska jag vila mig lite!


Oh no!

Godmorgon alla fina där ute!

Sitter på skolan och är superförkyld!  Snorar och täpp i näsan samtidigt som jag hostar och nyser. huvva!

Men hoppas det hinner gå över till helgen. Vill verkligen inte bli sjuk. Speciellt inte nu! Nåväl. Ska ha biologi breddning nu och sedan plugga lite mer på provet till ringsekr. Hoppas det går bättre denna gång. Hade ju dock bara 1 fel..

Sedan består kvällen till ära ännu mera plugg. Denna gång till samhällsprovet i morgon.. Varför måste alla lärare sätta deras prov på en och samma vecka? I don't get it..

Nä, nu ska jag sluta deppa och gå och snyta mig i stället. Yeey!

Kramis bananis på er!!

Håller på att bli förkyld.

Sitter och har pluggat som en geud! Om jag inte klarar omprovet i morgon så tror jag att jag skiter i att bli ringsekreterare.. Nä, det var min lathet som trädde fram. Jag SKA klara det. Så är det bara!

Har dessutom sår runt hela näsan för att jag snorar så mycket. Hela dagen har jag gått omkring med snytpapper och rivit mig om näsan. Suck. Inte alls roligt. Vet inte hur jag kan ha blivit förkyld. Har ju inte umgåtts med någon som varit det. Men, nu är jag det. Har känt mig lite hängig idag också. Vill verkligen inte bli sjuk nu. Får ju lov på fredag och har lov en hel vecka! Vill ju vara pigg och allert för att eventuellt jobba. Har inte tid med att ligga hemma och vara sjuk.


Burr.

Sitter på skolan och läser en uppsats av William Shakespeare. Ska skriva en rapport senare. Inte det roligaste dock.

Var ju superfint väder igår så i morse då jag vaknade och solen sken in genom fönstret tänkte jag bara - YES! En till skön vårdag.
Men oj så fel jag hade. Då jag kom utanför dörren för att gå till skolan så var det ju svinkallt !! Mötte Stina efter vägen och då var det tydligen -21 grader. Jag var inte alls påklädd för det! Hade ju bara en jacka.. Nåväl, vi bor ju i Norrland så vad förväntar man sig? ..

Ska ha engelska sen nu efter svenskan och sedan blir det lunch. Hoppas på något gott. Är superhungrig. EFter det så blir det att träna vårdhund hela eftermiddagen. Great. Ska då ringa ett samtal till en kommun farbror i Älvsbyn för att höra lite.. Skriver mer senare om hur det gått. Förhoppningsvis mycket fina bilder!


Vår feelings!

har precis kommit hem efter en promenad på 1½ timme! Har varit otroligt skönt och otroligt varmt!
Har gått runt i solbrillorna och halkat omkring då allt smälter. Så himla skönt. Vill bara ha sol och värme nu! Och en god drink.. :) Nämen, slutet av Februari och detta finväder? Lite ovanligt men superskönt!

Tänker bara på den underbara sommaren vi har framför oss. Förhoppningsvis uppmot +30 grader, sol och bad. Körkort och en massa utställningar! :) Mmm. Blir så glad. Sitter och ler. haha. oj,oj. nu måste jag skärpa mig.

Ha det bra, skriver senare!



Strålande sol.

Har varit och handlat och ätit en tallrik med lite special K flingor och A-fil. Nu är jag mätt och belåten och funderar på att ta en långprommis med Denzel. Solen skiner men det är ändå ganska kallt ute. kanske -8, -5 eller något sånt. Kallt och kallt men jämfört med det varma vädret vi haft hela veckan hitills så känns det kallt. :)


Bild från i sommras. LÄNGTAR!! Vill ha sommar nu! :)

Jaha..

Bara att fortsätta plugga. Fick 29 av 30 på ringsekreterar provet så måste göra om det om jag vill bli ringsekreterare. Pust. Ja, dagen är då räddad. Nu har jag det jag gör.

Ska gå och handla lite nu så att jag kan äta frukost. Skriver senare idag! :)



Resultat från dagens inofficiella utställning i Boden.

Denzel var aningen hängig idag och kändes lite spak men var ändå superduktig. Skötte sig kanon i ringen!! Han är så otroligt fin. Resultatet blev BIM (Bäst i motsatt kön). Ingrids Babe blev BIR (Bäst i ras) och även BIS 2 (Best in show 2) STORT GRATTIS INGRID MOHOLM och er fina placering! :)

Dagen har varit riktigt rolig. Aningen segt i väntan på att få delta. Var riktigt, riktigt kul att mamma kunde komma också! Förstår inte hur hon orkade efter att ha jobbat natt. Slutade åtta i morse körde till Boden för att se mig åkte sedan tillbaka för att jobba en natt till i Älvsbyn. TACK MAMMSEN! ♥



Leejoy's Dream Desire.

Anmälde honom till Svvk:s Oficiella utställning i Boden den 1 April ikväll. Kommer bli intressant att se hur det går då! Så, ja dagens utställning var Denzels sista inofficiella innan de stora drar igån på riktigt. Nu är det färdig tränat! Nu är det allvar! ;) Men, så himla roligt ändå.

Kram på er!

Önska mig lycka till nu alla!

Godermorgon på er!

Nu har jag duschat och gjort mig klar inför avfärd mot Boden för utställning.
Denzel fick sin skönhetsbehandling igår. Var klar efter 4-5 timmar något.
Nä, önska mig lycka till nu!

ha en bra dag så ska jag försöka ta en massa härliga bilder under dagen.



Bara kavajen som fattas! Redy to go! :)

Godmorgon! :)

Nu sitter jag på skolan, gick hit lite tidigare idag för att hinna fixa med en del saker. Ska gå ner till Gc byggnaden nu på ett tag och ha dagens första lektion. Ekologi. Har ett dubbelpass så är klar först vid tio.. Sedan har jag en massa hål idag också. Efter skolan blir det att rusa till bussen för att ta mig in till stan för körkortsteorin. Var egentligen meningen att jag skulle delta på ringträningen med Malin och Carina Nordsten och en massa andra. Men, hade helt glömt bort att jag hade teori idag. Tur att jag kom på det nu än då det var för sent!

Nåväl. Det blir säkert bra. Skriver mer senare idag! :)


Bilder från vårdhundsträningen.








Onsdag den 22 februari.

Dagen har varit så otroligt lång. + att det dåliga vädret håller i sig. Inte roligt någonstans.

MEN, vi har haft vårdhundsträning på specialiseringskursen och min "grupp" (vi är fyra stycken som tränar vårdhund) har haft några människor från Framnäs med lite olika funktionshinder på besök. Vi har då fått träna med dem och hundarna och allt har gått kanon. Jag tränade med en kvinna som haft en stroke med en schäfer tik som heter Vilja. Det funkade kanonbra och var så himla roligt att arbeta så! :)
Tränade även med Denzel och vecka 16 och 17 kommer dessa personer tillbaks men då ska våra hundar vara färdiga att arbeta med. Dags att börja träna stenhårt med Denzel nu veckorna framöver!

Har tränat att han ska gå fram till personer i rullstol och hälsa med att lägga huvudet i knät på dem. Det allra svåraste är att man alltid jobbar med en trejde part. Att hunden ska vara villig att arbeta med människor som har vissa svårigheter och kanske inte alltid är så tydliga i språket. Men, som sagt så har det gått väldigt bra och hoppas att det fortsätter med det! ;)


Har en massa bilder men internet är så segt nu så gick inte att ladda upp. testar igen senare!

Ha det bra!


Svar till "maja"

Jag vet att min som du säger "diet" inte är nyttig. Men, jag (som jag skrev i ett tidigare inlägg) Har lite ont om pengar denna månad så jag äter det som finns. Och JA kaffe dämpar hungern så jag anser att jag kan uttala mig i det eftersom jag själv provat det!

Ska du kommentera så kommentera något vettigt !!

Nu blir det bad av en skitig affie..

Japp, nu är disken klar och Denzel trimmad. Nu ska jag kasta han i duschen och sedan gå och lägga mig. Blir en tidig kväll ikväll känner jag. Är supertrött. Har dock varit det hela dagen sedan igår. Men, skönt att få vila ut sig lite.


Sov gott alla!



Blåsigt värre..

Slutade tidigare idag så nu är jag hemma och har hunnit dammsuga och skura. Ska strax anfall diskberget i köket också.. Bra att du håller efter Emelie! Nä, måste verkligen skärpa mig nu. Men, jag hade faktiskt inte tid igår. Men alla andra dagar. Har bara varit lat. Men nu ska ni se att det blir ändring på det. Var ju faktiskt och motionerade igår och har ätit lite och nyttigt båda de här dagarna. Bortsett från semlan vi fick på skollunchen då. :) Men, annars går det bra. Har hittat min favorit, KAFFE. Det visste ni ju säkert redan men 1 stor svart kaffe kopp dämpar hungern markant! Så, det får bli min nya diet. För nuläget är det bara 1 hårdbrödmacka och en jättekaffekopp som gäller. Mest för att jag har dåligt med pengar! Men, det fungerar. Har inte varit hungrig.

Påväg hem från skolan så höll jag och Denzel bokstavligt talat på att blåsa bort. jäklar vad det blåser ute! Kanske inte är lika hemskt vid inlandet men här vid kusten. Fy. Det gick sakta men säkert på väg hem i alla fall! :)

Dagen till ära så har jag inga planer. Ska trimma Denzel lite och får se om det blir ett bad. Han har verkligen börjat bli svår i pälsen. Den är ju superullig och mjuk men därefter tovar den lika mycket. Badade ju honom i Torsdag/fredags? Måste bada honom igen nu och sedan en till gång på fredag innan utställningen på lördag.. Men, gillar det ju. Erkänner dock att det kan bli tungt ibland då det tar sådan tid med min handfön. Skulle verkligen behöva en stor kraftig fön på stativ. Skulle underlätta mycket! Men, prislappen på dem är inte roliga. En mindre, sämre kostar runt 4 000:- Men då har man ju en mamma man kan flirta med. Kanske ska önska mig en sådan i 18 års present? Skulle ju vara något. Behöver en bil också.. Hon får nog ta ett lån! ;)

Nä, skämt åsido. Ska sysslosätta mig i köket nu ett tag framöver. Skriver senare!



Tröjan jag fick av mammsen på MONKI. Med ett tryck på en Affie! :)

Natti med er!

Nu säger jag tack och godnatt för mig. Är supertrött och orkar inte plugga en sekund till. Nä sängen väntar.


Skriver mer i morgon. (efter skolan)

Kramis på er!



Hemma i lägenheten!

Dagen har varit super! Finns inget som varit dåligt, verkligen ingenting att klanka ner på. :)

Hittade ett par glasögon som jag tror jag kommer trivas med. Det är ju alltid så svårt det där. Man ska ju vela ha dem på sig och visa upp dem.. Men det ska nog inte bli några problem. Som jag anade så hade min syn blivit sämre. Förutom brytningsfel på båda ögonen så hade jag nu även översynthet. Alltså att jag ser dåligt på nära håll. (tror det var så) Så det är därför jag får probem då jag sitter och läser eller skriver. Men, om 1-2 veckor så har jag mina nya glajjer som Denzel INTE ska få tillgång att tugga sönder.. :)

Med mej hem fick jag en helt underbar tröjja från Monki, med ett tryck på en Afghanhund. En deo, sockar, en ögonbrynspenna sedan hämtade jag ut mitt paket som jag beställt från H&M med en kostym samt en beige pennkjol. Kommer bli helt rätt till Denzel i ringarna! Han kommer framträda så fint. Sedan naturligtvis glasögonen och synundersökningen!! En helt lyckad dag. Sedan så måste ju jag och mammsen "tyvärr" (not) fara tillbaks för att hämta ut dem. Så då måste vi ta en till shoppingrunda. hehe, inte helt fel!


Jag har precis kommit från tvättsutgan efter att ha kört igång en tvätt. Sitter och pluggar till provet som vi har i morgon. Alla instuderingsfrågor är gjorda så nu är det bara läsa på dem sisådär 20 varv så att dom sitter. Kvällen räddad i alla fall. Har hunnit vila lite också, JUSSTE! Jag har varit ute och sprungit också. Blev en runda på 4261 meter. hehe är gode nöjd efter att ha legat inne och blivit fet hela vintern. Det där gymkortet fick jag inte heller. Men nästa termin så är jag 18 och kan fixa det själv! Så passa er till studentsommarn! Då är jag fit for fight! Kan man ju hoppas i alla fall! :) Nämen, är rätt nöjd att orkat spring 4 kilometer efter 4 månaders vila. klarar jag det nu så vad klarar jag inte sen då jag fått tillbaks kondisen?

Nä, nu måste jag fortsätta plugga. Skriver kanske mer sen ikväll!


Upp och hoppa!!

Hej på er alla!

Nu har jag gjort mig klar för avfärd mot Luleå med mamma. Ska bara trycka i mig lite frukost så blir det här kanon!

Ha det bra så skriver jag senare då jag kommit till Piteå. Yes, har internet nu så hoppas det fungerar också! :)


Kramis bananis på er!



Ringsekreterar plugg...

Hur mycket jag än vill komma undan det så måste det göras. Vill så gärna bli ringsekreterare så det är bara att hålla igång. Tänk vad skönt att kunna jobba någon helg med det man gillar plus att få lite extra pengar i fickan. Det är ju inte alls så dåligt! Nä, jag har suttit bänkad framför skrivbordet de senaste timmarna nu och jobbat mig igenom hälften av alla instuderingsfrågor. Way to go! Bara hälften kvar nu...

Har dessutom hunnit med en prommis men mamma och Emil nere i Vidsel. SKönt väder ute. Snöar mindre och det är varmt. Dessutom ingen blåst. Tack och lov för det! Höll ju på att blåsa bort igår!

Har ju som glömt bort allt pluggande. Vi har ju haft det väldigt lungnt i skolan nu så har inte behövt. Men det kommer ska jag lova. Nu har jag det här provet på tisdag, sedan pluggar jag ju inför körkortet. Sedan kommer Bilologi breddning, Ekologi samt de praktiska momenten i instruktörutbildningen. Senare i vår så har vi nationella i svenska och engelska också.. Så passar på av att njuta av pluggfria kvällar då ringsekreterarprovet är klart. För snart blir det ingen ro.


Ha det bra, nu måste jag få i mig nå käk och sedan fortsätta pluggandet.



Godmorgon, (gääsp)

Oj,oj. Idag var man ju inte alls lika pigg som gårdagen må jag säga. Jag har i alla fall hunnit gå ut med Denzel och jobbar nu med att få ner frukosten. Kaffekoppen gick lite lättare. :)

Det snöar här och Rikard har varit tvungen att fara till Piteå för snöröjning. Eller, han for fyra i natt. Så, idag är jag själv här. Tråkigt men, jag måste plugga till ringsekreterar provet som vi har på tisdag. Verkligen PLUGGA! Vill gärna bli ringsekreterare och kunna jobba extra med något man tycker är roligt. Utställningar! Skulle vara superkul.

Nä, ha en bra dag så ska jag börja med det!


Kram till er.



Hemma.

Nu har jag trotsat stormen och är äntligen hemma i Vidsel efter en blåsig promenad från brännmark. Kvällen har varit supemysig och jag känner verkligen hur mycket jag saknat att få sitta bara jag och mamma. Guldvärt ♥

Imorgon blir det att slappa lite extra. Söndag och ingen ågen. För blir inte skola på måndag. Däremot gör jag och mamma stan osäker i Luleå! :)

Nåväl nu ska jag sluta. Ska gå och lägga mig. Sov gott kära läsare!



Mammsen och jag ♥

Mor och dotter mys.

Japp, det ska jag och mammsen ha ikväll. Var länge sedan jag hade lite egentid med henne. Vi ska äta middag och se lite melodifestivalen och surra. japp, så blir min lördag och skönt är då det. Nä, ut i blåsten nu. Skriver kanske uppe hos mamma ikväll!

Ha det bra allesammans och hoppas att många har sett och spridit vidare om Casanova..

HJÄLP!!

AKUT! Casanova söker ett nytt hem akut pga ändrade familjeförhållanden. Han är född 2005-10-02, van vid barn. vill gärna vara ensam hane. Hör av er till Leena och Jonny (Denzels uppfödare) eller Cecilia på telenummer 0733-965055.



Godmorgon alla!

Har just fått i mig frukosten efter att ha gjort min dagliga morgonrutin och kollat facebook! Det är ju tragiskt på riktigt att man kan bli beroende av en internetsida. Nyfikenhet av att se vad andra gör. Eller, beroende var kanske att ta i. Men, ändå ett behov av att kolla.

Vaknade ganska tidigt idag. skönt var då det. Steg upp runt halv nio tror jag gick upp och kramades med mina underbara hund Denzel en stund innan han fick mat och vi gick ut på en morgon prommis. Sedan så gav jag Rikard frukost på sängen och nu sitter jag och har ätit själv. Idag är det rätt mulet ute men varmt är det! Ska fixa och dona lite här hemma innan jag senare i eftermiddag ska upp till mammsen för tjejmys! :)

Skriver lite senare! :)




Mumma.

Nu är vi mätta och belåtna hela bunten (jag, Rikard och Denzel) Har precis satt mig i soffan för att vila en stund. Fick även ett sms från Schenker att H&M paketet har kommit. Så, på måndag blir det att hämta ut det då jag är tillbaks i Piteå.

Ska vara ledig hela måndagen och fara till Luleå med mammsen för att kolla på nya glasögon och få en synundersökning. Är då på tiden, ser sämre nu känns det som. + att Denzel tuggat sönder mina andra.. Suck. Dolce & Gabbana håller inte ens för lite hundtugg.. Nä, skämt å sido men. Dags för ett par nya. Skulle egentligen behöva två par. Ett i bilen och ett inne. Så att jag alltid har tillgång till dem. Inte för att jag måste ha glasögon då jag kör men kan ju vara bra att ha.


Leejoy's Dream Desire-Denzel 13 månader

imorgon..






Hemma i ljuva vidsel.

For tidigare från skolan idag för att kunna åka hem med Adam till Vidsel (Rikards bror). For kanske vid 10.30 tiden någongång. Så skyndade mig bara att packa ner lite grejjer och sedan for vi. Nu är jag hemma i Vidsel och Ooo så skönt det är! Vill bara vila och ta det lungt nu. Veckan har varit så hektisk så jag vet inte vad. Tisdag var det körskolan, även onsdag, torsdag badade jag denzel och hade en tvättid i tvättstugan. Idag så är jag äntligen ledig utan några planer! Så skönt.

I morgon ska jag upp till mamma för lite lördagsmys i soffan med malodifestivalen. Tror jag det var. :) Blir roligt.

Helgen kommer nog bara bli lugn och skön, förhoppningsvis. Behöver verkligen få ta igen mig lite..



Wow, tillgång till internet!

Hej på er!

Sitter i datasalen på skolan och har svenska men då jag är så duktig och har gjort klart allt som ska lämnas in så har jag lite tid över och kan blogga! Vet inte vad som hänt. Förut har jag inte känt något behov av att göra det men nu känns det supertråkigt att inte kunna blogga. Nåväl, nu är jag här!

Har haft idrott idag och lärt oss självförsvar. Vi hade en lektion i det förra året i ettan också men detta var som en repetition för att förbättra och finslipa allt. Både mot kniv och stryptag. Känns ju lustigt att kvinnor måste lära sig självförsvar idagens 2000-tal.. Borde vara tryggt att gå ut och gå utan att behöva ha en tanke i bakhuvudet som säger. "kolla bak ofta, var inte ensam då du går, var inte ute i mörkret..." Ni fattar. Usch!



I tisdags var vi ju på Nolia hallen och gick runt på en yrkesmässa. Där det var många företag och högskolor som tipsade och gav information om skolorna/yrkena. Adam Tensta var även där och föreläste om hur han har nått sitt mål som artist och hur vägen dit var. Allt börjar med en dröm. Var faktiskt intressant men var så mycket folk så man trängdes bara. Jag och Frida bestämde oss sedan för att gå på stan där jag hittade en kavaj på H&M för 75 kr!! Rea som tusan. Fanns bara en kvar och i strl 36 så jag var supernöjd med det kapet. Ni ska få bild på den senare i helgen! Var superfin och passar både till vardags och finare event.

Ska kika på Arbetsförmedlingen nu. Måste skaffa mig ett extrajobb. CV:et är klart och ska bara skicka in det. Hoppas på det bästa, håll tummarna för mig nu! :)


Ha det bra!






Ut i solen med er !

Nu har jag, Rikard och Denzel kommit hem efter en superskön promenad i solen. Det är bara 4 minusgrader, helt otroligt skönt efter förra helgens 33 minus.

Har tyvärr inga bilder. Hade tänkt ta lite fina bilder ute men med vårat tempo så hans det inte med. :)

Idag åker jag och Denzel till lägenheten vilken är mindre roligt. Är så skönt att vara hemma och i ett hus! Gillar inte lägenheter.. Trivs så bra i hus. Även om vi har en liten gård så är det så skönt att kunna vara ute med hunden, grilla, sola m.m.

kommer inte kunna skriva något under veckan då jag inte har tillgång till internet..


Vad helgen går fort.

Redan slut på lördagen.

I morgon är det söndag och än en gång dags för mig och Denzel att åka till Piteå för en vecka med skola, yrkesmässa och inskrivning på körskolan. Ja, det blir ju en vecka då man inte behöver oroa sig för att inte ha något att göra! Plus det så måste Denzel badas. blir bara oftare och oftare nu.

På Tisdag börjar jag inte förens 12 och då ska jag vara i stan på Nolia hallen för en Yrkesmässa. Sedan ska jag på inskrivning på Piteås trafikskola kring 16.00 tiden och efter det gå på stan och kolla efter ett internet.

Sedan har jag inga planer för något. Förhoppningsvis hämta ut paketet från H&M.

Sov nu så gott, skriver mer i morgon!


Komsi, komsi..

Har beställt ett paket från H&M. Längtar tills det kommer!

Med dessa saker:




Resultat från inofficiella utställningen i Boden 28/1.2012

Ja, som ni vet så var jag ju iväg till Boden på utställning den 28 januari.
Denna gången fick Denzel HP (Hederspris), BIR (Bäst i rasen), BIS 1 (Best in show 1). Han tävlade i unghund och van alltså hela den tävlingen!! Ännu en gång Best in show vinnare! Är så nöjd och stolt över min underbara pojke! Han har blivit jätte duktig och har utvecklats fint senaste tiden.







Nu laddar vi om för nästa utställning som även den blir i Boden den 25 februari!!!
Blir min och Denzels mest troligt sista inofficiella utställning. Sedan blir det allvar.

Hej bloggen! Var ett tag sedan!

Oj, oj, oj.. Känns nästan som en nystart för mig! Har varit utan internet och bloggandet ett bra tag nu. några veckor åtminstonde.
Känns superbra att vara tillbaks på min kära blogghörna i soffan och skriva och dela med mig av min vardag!

Ja, vart ska jag börja.. Jag har haft praktik i två veckor hos Malin och Carina på kennel Madness.
De hade sisådär 15 hundar. fem valpar, vuxna pudlar, unga pudlar. Två vuxna afghaner och en valp. Har varit riktigt bra och har lärt mig mycket om utställning, uppfödning och trimning.

Har ju även varit på utställning med Denzel där det gick väldigt bra! :)
Skriver resultaten i ett annat inlägg bara. Med lite bilder.



Har ju även hunnit gå skola i en vecka nu efter praktiken och den har varit ganska tung. Långa dagar och mycket plugg. Hade ett 5 minutersanförande om Lure Coursing för klassen som en del i träningen till en bra allmänlydnadsinstruktör. Ska även lämna in en rapport om kurstillfälle 1 och 2. Hur jag skulle hålla i kursen, vad vi skulle göra osv. Mycket nu. Dock rör det ju bara det ämnena jag tycker är roligt men det sätter mer press på mig. Jag vill ju göra så bra ifrån mig som möjligt.

Nåväl. Lite kortfattat om de veckor jag varit ifrån datorn..



I helgen är jag i Vidsel och har en lugn skön helg med Rikard. Så skönt att äntligen få träffa honom. Har ju inte gjort det de senaste två veckorna. Vet att det inte är så länge men har ändå saknat honom. :)




Min urgulliga lillebror! Emil som börjar skolan till hösten. Börjar bli en stor pojke! Denna bild är tagen i höstas då vi var ute på mammas gård med hundarna. :) ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!