Here we go again

Denzel är badad och fönad och det gick ovanligt fort idag. Skönt. Packade lite smått och gott igårkväll så att det står i ordning då Ingrid kommer. I morse gjorde jag även två sallads mackor att ta med mig. Man sitter ju mest och väntar på utställningar. Man är i ringen i 3 minuter och sedan är man som klar.Så det är gott att ha n¨got 'tbart med sig. MEN, det är roligt.
Ska laga lite tidig middag strax till mig och Rikard och sedan färdigställa resten av packandet. Stryka kavaj kjolen m.m.
 
Kommer inte kunna skriva förens i morgonkväll så hoppas ni står ut! ha det bra alla och håll tummarna för mig och Denzel i morgon!! :)

Todays news.

Har inte varit mycket.. :) Vaknade vid 10.00 tiden och gick nästan genast upp till mammsen och hälsade på henne och Emil. Satt och surrade och bara mådde gott. Jag gick sedan och plockade fram 15 kilos valpfodersäcken som ska med till Gällivare i helgen. Ska ge den till Malin och Carina, kennel Madness. Har ju inget behoc ac den och den står bara och tar plats. Som tur är så behövda jag ju då inte ens köpa den heller. Vann den på en utställning då Denzel blev Best in show av alla juniorer. (Nationell special). Och eftersom då har kullar då och då så kan den vell komma till nytta där. :)
 
Sedan så for jag på jobb. Blev att fortsätta renoveringen av fönstrena och i dag började vi med målningen. Det går sakta men säkert. Efter att ha skrapat, sandpapprat, tvättat, satt på fönster tjitt och sedan tejpat fönstrerna så var det klart för målningen. Vi hann dock bara tre fönster idag men i alla fall en bit på vägen!
Även idag fick vi en ny arbetskopmis. Denna gången en annan katt. Troligtvis en av Grönlunds kattungar som han fick i vintras. Den såg då ung ut. Kom och strök sig runt benen och skulle bli klappad. Så himla mysig! Jag satt med den i knät ett bra tag då vi var klara och kelade lite.
Den hade en oändlig svans!
 

Trötter.

Måste ta mig i kragen och gå ut med Denzel för en kvällspink.. Är bara så trött och sådana här gånger önskar man verkligen att man hade en stor inhängnad. Där han kunde få springa av sig innan kvällen och så. men, men.
 
Dagen har varit lång men gått otroligt fort. Tiden har bara flugit iväg. Lät det konstigt kanske?
Vaknade i alla fall 08.30 fixade allting som ni vet sedan inlägget från i morse. Sedan åkte jag och Marie mot Norrfjärden för att hämta Irma (Maries mamma). For med henne till tandläkaren och så. Sedan tillbaks till Norrgården (äldreboendet) för att säga hej då och sådant. Sedan in mot Djurmagazinet för att handla mat till vovvarna därefter lyssnade vi på våra magar som lät - "kurr   kurr". Så, det blev att fara in till stan och få sig något i magen. Blev en kebabtallrik på blå ängeln för oss båda. Mumma!
Vidare mot Acusticum för lite ärenden innan vi begav oss hemmåt. Eller, svängde förbi i Älvsbyn också en snabbis. Kom hem vid 16.00 tror jag. Kom hem cyklade en runda med vovven och sedan började jag med mat. Har bara legat här i soffan sedan dess..
 
Sov gott sweeties!
 
 

Snabbt inlägg

Vaknade för en halvtimme sedan, kastat på mig kläder och kammat igenom håret. sitter nu och skriver medans jag har en macka i andra handen. Ska springa ut med Denzel och sedan kommer Marie och då far vi till Piteå för olika ärenden.
 
Ha en bra dag! Skriver senare

Projekt


Annorlunda dag på jobbet

Hellow alla!
 
Har precis avnjutit en god tacos middag med älsklingen. Slutade inte jobbet förens vid 18.00 tiden så kom hem och lagade middag direkt.
 
Dagen har varit bra idag. Har vaknat tidigt. Varit på en skön prommis, tvättat, dammsugit och skurat. Samt trimmat Denzel. Vaknar man vid 08.00 tiden så kan man räkna med att hinna mycket.
 
På jobbet sedan så har jag jobbat med att renovera fönster. Skrapad, putsat och ska sedan måla dem.
 
Mitt i allt arbete så kom en katt jamandes. Kom och strök sig runt mina ben och jag ville först inte ta på den. Men kollade sedan igenom den så att det var ok. Allt verkade bra tills jag upptäckte två sår på ryggen. Såg ut som bitmärken. Dock endast två. Jag misstänkte först en mindre hund då hålen var för stora för att vara en annan katt. Men då det endast fanns ett "överkäks" märke så kan det inte ha varit en hund heller. En orm kanske? Men det var också förstort enligt mig. Aja, sårig på ryggen var den i alla fall och hoppas att ägaren av den har vart till veterinären för penecilin behandling. Såg ganska irriterat och infekterat ut. kan bara hoppas på det bästa..
 
Katten var verkligen supermysig och trevlig och såg sund ut i övrigt. Gillar verkligen färgen på den. Superläcker!

Wonderful

Har sovit så underbart bra inatt. Inte ett mygg! Vaknade därav kring 08-09.00, så himla skönt.
Har varit ut på en promenad med Denzel i det blåsiga vädret. Bara det inte regnar och är kallt så är jag nöjd. Sedan har jag hunnit dammsuga och skura alla yter så nu väntar en efterlängtad frukost innan Denzel fortsätts att bli trimmad och sedan åker jag på jobb. Härligt, härligt.
 
Ha en bra dag !

Belåten

Har fått vara hos Marie och ätit en supergod middag bestående av foliegrillat kött med färsk potatis hemmagjord tsatsiki och med en underbar sallad till. Bjöds dessutom på naturgodis och körsbär. MUMMA! Är verkligen belåten nu!! :) 
 
 

AHaaaaa!

Upptäckte att den nya designen inte fungerade till Google chroome. Jag använder mig av Mozilla Firefox och då fungerar den. Har ingen aning om hur det ser ut på Internet Explorer då jag inte har det själv. Så, ser designen konstig ut testa att ladda om den eller använd er av Mozilla.
 
 
 
 
 
 

Tack! 

I got a feeling

Känner mig avsevärt mycket gladare och positivare nu., Har duschat en lång skön dusch och inte stött på något mygg ännu. Har dessutom fått sovplats i Gällivare och den blir hos Annelie. En klasskompis till mig. TACK OCH LOV för det! Då är allt löst. Nu är det bara finliret på tävlingsdeltagaren kvar. Ska rycka honom lite vid öronen och sedan är han klar för show. Känns bra. 
 
 

beautiful nature

 

Börjar känna stres.

Ringer runt som en geud för att hitta boede i gällivare men alla vandrarhem och campingar är naturligtvis fullbokade och jag känner mig väldigt otajmad. Ska höra med lite bekanta nu om det finns möjlighet att kunna övernatta hos någon av dem. Jase. Det är inte lätt alla gånger med detta hundliv och färdas hit och dit. Det är ju superkul då alla avgifter inom allt är betalda och bokade rum eller stugor fixade. Men inte då det inte fungerar som man vill.. Nåja. Verkar inte vara min dag idag. Först uppäten av mygg och sedan pinkade denzel ner hela sig själv för att han inte var uppsnoddad (mitt fel) så nu blir det att kasta han i badet och sedan får man inget boende någonstans. Pust. Nu ska jag dricka kaffe. Skriver mer sen.

Horrible night

Godmorgon!
 
Har precis stigit upp efter en hemsk natt med myggkrig. Gah, har inte kunnat sova i mer än 2 timmar isträck inatt utan att ha jagat myggor. Skulle vela sova i ett myggnät. Så skönt det skulle vara. Eller ha en myggförgiftare som inte är farlig för andra djur eller människor..
 
Nä, nu ska jag äta något innan jag går ut på en prommis.  Ha det bra !

Tips!

Var inne och kollade på bloggen och ser att endast ett fåtal inlägg syns. Så för att få fram alla inlägg för månaden tryck på Arkiverat högst upp i drop down menyn och tryck sedan på månaden ni vill se. Ex: Juni 2012. Då kommer alla inlägg från juni månad att visas. :)
 
 

Yey!

Har fixat praktik nu och är suuupernöjd med att jag fick platsen! Kommer praktisera på Älvdalens hundhälsa i Råneå vilket är så mycket värt för mig då jag själv vill utbilda mig till fysioterapeft. Är så glad nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Längtar verkligen.
 
Så skönt också att jag kan börja där direkt efter skolan. Kommer vara där i tre veckor och känns verkligen härligt! :) So excited! jaja, ska njuta av detta nu ett tag till innan det eventuellt blir att fara iväg på jobb.
 
 
Ha det bäst alla fina där ute!

Nu säger vi godnatt

Nu blir det sängen. Jobb imorgon så bäst att vara utvilad. :)
 
Sov gott alla!

Mums fillibabba

Har ätit grillad flintastek med grillade tillbehör. Så som, paprika, ananas, svamp och majskolvar, Åt även kokta sparris och lök. Mums. Till detta hade vi även en sås "Chili och mango" Som gör sig superbra tillsammans med grillat. Dessutom lite sting i det hela! :) Inte dåligt, inte dåligt.
 
Kom precis in efter en liten sväng runt kvarteren med Denzel.
 
Min lurviga otrimmade kompis. Har inte hunnit fixa honom idag för har varit så jädrans trött. men får ta det i morgon. Hoppas det blir bra då för har bara en vecka på mig innan utställingen. :O

Ett paradis för de små

Jag och Rikard gick ju i hoppborgs världen igår och oj. Jag garanterar att om den skulle ha funnits då jag var liten så skulle jag inte vela gå hem. :) Hittade en borg som jag tror min lillebror Emil skulle gilla. Han tycker ju om filmerna Cars eller "bilar" och har en massa leksaker och kläder med dessa bilar på.
 
Här fanns det en hoppborg med detta tema. Var tvungen att fota det.
 
 
 

Midsommarbilder


Midsommarhelgen

Godmorgon alla! 
 
Helgen har varit riktigt bra och för tredje sommaren irad spenderade vi den på Klubben (Piteå Havsbad).
Vi åkte vid 13-14.00 tiden på fredagen och var framme vid halv tre. Vi packade bara in våra saker hos Mats och marianne och sedan for vi vidare till after beachen. Där träffade vi en massa folk och satt och lyssnade på en trubadur. Hade dock alldeles för lite kläder på mig. Skulle ha tagit jackan för längst nere vid havet blåser det ju alltid och det vet jag sedan tidigare gånger. Men, förhoppningsvis har jag lärt mig nu till nästa gång! :) Jag gick hem lite tidigare och tog ut Denzel ur buren så att han fick komma ut och njuta av en härlig sommardag. Han njöt så himla mycket han bar huvudet högt alltid och blickade ut över utsikten mot havet. En riktig livsnjutare. Så skönt också att han kunde vara lös. Men det är det. Man får ta på sig hök ögonen och alltid ha ett riktat mot hoonom för hipps vipps så är han borta...Afghaner. Han tog bara en sväng på väg mot campingen men som tur var så är han ju lite lydigare än andra då han fått vara på skola med mig så då jag ropade så kom han glatt. Får alltid hjärtat i halsgropen då han tar sina rundturer men han blir bara duktigare och duktigare. Man måste ju få testa för att lära sig.
 
Nåväl, sedan kom resten av gänget hem och Elin å Nicke kom från Gällivare så nu var vi alla. Det blev lite mellanmål då alla var hungriga innan middagen. Bullens pilsnerkorv. Som Rikard säger. Den har räddat många ungkarlars liv. haha. Säkert sant! Jag tror allvarligt det! :) Sja, vi mös mest på ute på terassen och mådde bra idet härliga vädret.
 
Efter mer alkoholintag och surrande tickade klockan iväg och kring 20.00 tiden blev det dags för lite middag. Grillat med sallad. Gott som vanligt! Sja, sedan hände vell inte så mycket vi var sociala och sedan for vi på krogen. Jag gick dock bara dit och vände. Inte min grejj det där.. Bara kröktjockt med folk, hög musik och knepig stämmning. Nä, jag gick hem istället och började bädda rent i husbilen med Marianne. Sedan gick jag in och drack lite vatten innan jag och min lurviga, fyrbenta kamrat gick och lade oss. Rikard kom hem lite senare.
 
Lördagen (igår) Vaknade vi oväntat tidigt. Tror klockan var strax bakom 09.00 bara. Då vi gick och lade oss vid 02.00 på natten så förväntas man att sova länge dagen därpå också. Men icke. Är dock väldigt tacksam för att den morgonpigga människan inom mig kom fram så att jag kunde gå ut och lägga mig i solen och må skönt. Låg ute och solade till och från till klockan 14.00. Sedan gick jag, Rikard och, Denzel en skön promenad runt området. Kollade på det stora hoppborgs landet och de olika aktiviteterna. Gick sedan vidare ner mot stranden och lyssnade snabbt på after beachen innan vi gick hemmåt igen. Då vi kom hem satte vi oss ute en liten stund till och sedan gick jag och packade våra saker och sedan for vi hemmåt.
 
Handlade lite saker på Coop också så ikväll blir det att grilla. Då vi kom hem igår så var vi så slut och trötta så vi blev bjuden på mat hos Marie som Mourice hade lagat. Fyllda tomater med en god sallad. Inte dåligt!
Efter en god middag åkte vi hem och lade oss. Skönt!
 
 

Såhär pigg och fräsch är jag idag. Not! Är trött och känner mig allmänt lat. Morgonrocken och glajjerna på.

Ha det bra!!! :)
 

Glad midsommar!

Kom i säng vid 02.00 tiden igår. Pust. Efter allt plockande och packande och badande och fönande så sov jag som en stock hela natten fram till 09.30 någongång i morse. Har hunnit raka benen och varit på en prommis med Denzel och nu dricker jag en shake till frukost. Väderprognosen är SOL och VARMT och därmed får dagens outfit bli shorts och linne. Inte pjåkigt! :) Tycker sommarvädret kan få stanna nu ett bra tag framöver.


Älskade Simbagubben ♥

Nanna kudden

Nu är jag klar med Denzel och ögonlocken är tunga som tusan. Nu blir det att borsta gaddarna och sedan nanna kudden. Sov gott!!

I tried

Idag gjorde jag ett försök till att fixa naglarna som var år och dar sedan sist kändes det som.
Lade en ljusrosa grund och skulle sedan fixa mönster med olika färger med hjälp av tejp.. Så här gick det:


Lessnade till sist då grunden bara lossnade så drog över ett tjock lager med den röda färgen istället och så får dem se ut. Hemska och kletiga.. haha, ids inte fixa dem. :)


Promenera dag in och dag ut



Huvva. Kolla på sista bilden. Denzels höftknölar blir bara tydligare. Han vägrar ju att äta. Kan det ha att göra med granntiken som löper?? Tror det. Han smakar bara på maten om man blandar i något smarrigt i den eller jäser den med vatten. Så det är så hans kost ser ut nu en tid framöver. Måste lägga på sig lite vikt nu.

Dagen före midsommardagen

Hej på er!

Vaknade vid åttatiden idag. Superskönt och har fått ut mycket av att vakna så tidigt. Eller, för mig är det tidigt men inte för stackare som måste börja 7 på morgonen och därmed kliva upp minst en timme innan jobb. Har inte jobbat idag..Skulle det egentligen men gick ut på en promenad med Denzel i morse upp till mamma och blev naturligtvis kvar där hela dagen. Vi hade så trevligt så kände då klockan var vid 13-14.00 att jag nog är ledig idag.

Har varit ute med mamma i trädgården och busat med Emil. Haft helkroppsbehandling av Zorro som måste vara fin i morgon inför midsommar. Kardat, borstat och klippt klor. Känner mig inte speciellt sugen på att kasta in Denzel i badet. Badade honom för tre dagar sedan men kan inte vänta längre. Nästan så att han skulle behöva ett bad varannan dag nu.. Pust. Men innerst inne tycker jag ju om att hålla på med pälsen. Men har som inte tid idag. Ska fortsätta städningen och tvätten. Även hinna packa så vi åker till Klubben (Havsbadet) i morgon förmiddag. Men, så är det. Får vara uppe tills jag är klar.. :)








Lite bilder från dagen. :)

Natti, natti

Nu ska jag avrunda. Blir att lägga sig framför tv:n i sovrummet istället och sedan nanna kudden. Skönt. Imorgon blir det jobb och sedan bad och trimm av afghan.

Sov gott kära läsare!


Suddig bild på mig och bästaste Denzel..♥

Inte dåligt!

Ja, som ni ser så är designen ny! Kan ni inte se den nya designen eller om det ser konstigt ut så vänligen ladda om sidan. Det kan ta ett tag innan den börjar synas.

Well, nöjd är jag i alla fall. :)

Har jobbat idag och har såda träningsvärk redan. Började med att bära pelletspåsar på 16 kg fram och tillbak och upp och ned. Pust. Efter det burit en massa pant burkar fram och tillbaks och hit och dit. Sist men inte minst även trimmat gräsmattan nere på firman en hel dag. (känndes det som) Fick köra 3-4 gånger innan det var något somnär kort. Har dessutom hela baksidan kvar.
Då jag kom hem och skulle lyfta ur diskmaskinen och sätta glasen i skåpet så tappade jag ett för att jag var så slut i armarna. Gick dock inte sönder men ändå. Haha, inte OK.. :)


Morsning!

Ja idag klev jag ju upp någotsomnär i tid i alla fall. Skönt det. Har just duschat och nu ska jag strax göra mig nå frukost.

Blir tokig har nyst fem gånger irad och det fortsätter bara.. Nåja, Ska inte klaga på det. Min hemska hosta har tagit av idag och jag behövde inte hosta ihjäl imig i morse då jag vaknade. Skönt! Senare blir det jobb. NICE!

Ha det bra!! :)

Grow up!

Tjolahopp!

Badade Denzel igår och fy vad tid det tog. Badade honom bara för någon dag sedan och han är som en enda stor tova. Vill att han ska få sin vuxna päls så att han klarar sig utan tovor en -två dagar i alla fall. Grow up!. Nä han har så mysig päls nu. Alldeles ullig och mjuk. Lite splittrade åsikter men aja.

Nu ska jag äta upp och sedan gå iväg för att hämta Emil på dagis. Skriver mer senare!

Home.

For till Piteå igårkväll och fick uppleva en olycka på vägen dit.
Just utanför Vidsel hade en bil kört av vägen - voltat. Ut kröp två unga personer, tack och lov oskadda. Jag ringde 112 och tillkallade brandbil och ambulans då bilen rykte och tickade.  Dock ingen större brandrisk. De två drabbade var endast chockade. Bara lite skrapsår på händerna. Vi stannade kvar på platsen. (jag och Rikard) tills att brandmännen kom. Sedan skötte dem de drabbade. Efter att fått se detta så tänker man ännu en gång på att bälte räddar liv. Dessa personer hade EXTREMT tur att bara komma undan med lite skrapsår ..!!!

Så, tänk på det ni med. Använd bälte!









Körlektionen idag gick bra. Är dock grymt less på att jag inte kommer kunna ta körkortet i sommar.... De är uppbokade tills slutet av Augusti. LESS !! Ska ringa till Anki i Älvsbyn i morgon och höra om jag kan köra upp och skriva provet där. Vill ha det..

Nåja, nu är jag hemma och ska kasta Denzel i duschen.

Ha en bra kväll alla!!














Helgen.

Godmorgon! Oj, klockan är snart fyra så säger väll goddag!

Igår var jag ner på Vidsels årliga torgdag och strosade omkring. Träffade min lillasyster Saga som kommit upp från dalarna. Var superkul att se henne, var nästan ett helt år sedan sist. Suddig bild men ville ha med henne. Tog föresten den här bilden i husbilen påväg hem med Denzel från Halmstad! :)

Sedan så gick jag hem och städade medans Rikard klippte gräsmattan. Teamwork. For vid fem tiden upp till mamma och pluggade körkortsteorin och testade fas C och bokade sista körlektionen..Börjar närma sig nu. Måste på allvar börja plugga nu varje dag.

Senare så kom jag hem och fixade mig innan jag, Rikard och Krille for till Arvidsträsk för att umgås med trevligt folk och lyssna på en superbra trubadur. Trevligt, trevligt.

Kom hem vid halv två men somnade inte förens efter tre någongång. Så därav den långa sovmorgonen. Vaknade för 1.5 timme sedan ungefär.

Ikväll blir det att fara till Piteå med Rikard. Denzel ska få vara med mammsen och Zorro uppe hos henne till i morgon. Ska nämligen ha körlektion och sedan ta bussen hem och Denzel är rädd för bussar, så får han slippa det så är det jätteskönt!

Nu ska jag fortsätta äta min "frukost". Ha det bra alla!


OBS! Vi är inte nakna. Haha, ser dock ut som det. Har min blommiga långklänning som jag köpte förra sommaren på Gina men syns inte för mitt hår. haha. :)

Gårdagen.

Gårdagen var riktigt skön. Vaknade sent (som vanligt), gick en promenad med mammsen och hundarna och sedan for jag och Johanna till hästarna och red. Supermysigt. Vi red in till muskus och vadade i vattnet med hästarna efter stranden. Fint väder och varmt. NICE! :)

Senare då vi kom hem satte vi oss hos mamma och drack lite vin och surrade om allt och inget under blå himmel. Blev sedan bjudna på grillat med familjen och jordgubbar med grädde till efterrätt. Helt OK enligt mig. Sedan blev man lite tidtagare till Emil och hans kompisar som hade springartävling runt hus och liknande. :)

Klockan tickade sent så jag tog Denzel och gick hemmåt där jag och Rikard såg på fotbollen. Sög däremot att vi förlorade. Men var inställd på det. Aja, nu ska jag se till så att vi får nå kol till grillen så att den kan tändas sen.

Ha en bra dag alla!!



Dagen

Vaknade vid 11 tiden som vanligt. Åt frukost och gick sedan på en prommis med Denzel. Kom hem och böt snabbt om och sedan vidare iväg på jobb. Har varit en skön dag. Har varit utomhus och trimmat gräs lite här och var så nu ser hela gården fin och fräsch ut.


Klippning av häcken. :)


Denzel är också med! Dock är det här hemma hos oss ^^

Bilder.

Här kommer lite bilder sedan ridturen med Johanna.





Nom nom nom.

Gott med Cupcakes! Har just gjort vanilj cupcakes i både ljus och choklad. Till topping hade jag vaniljkräm med hallon på. Mumma. :)

Jobbet gick bra men är supertrött nu. Käkar strepsil som Marie var snäll och kom förbi med och förhoppningsvis är halsen bättre tills i morgon. Är så hes så låter som en tant som rökt i 50 år. Alltså. Hemskt.


Avnjöt ett glas vin då jag kom hem. Fint väder ute och Denzel till sällskap. Inte alls helt fel!! :)

Snutteplutt-

Godmorgon alla!

Vaknade som de flesta dagar sent idag. Har varit ut med denzel och hunnit äta så ska strax iväg mot jobbet. Blir lite smågöra idag bara vilket känns ganska skönt.

Igår var jag med Johanna till Muskus och red. Var en liten catch up måste jag säga. Var länge sedan jag var med henne och länge sedan jag red. Men kul var det! Var lite western stuk i det hela och vi luffsade omkring på vägar, genom diken ut mot skogen och i vatten. Var jättesnälla hästar och vi ska tillbaks i helgen då vi ska ha med lite fika och fara iväg en längre bit. Nice, Nice.

På kvällen for jag och Rikard upp till Frans och Lina för lite kaffe. Fick då träffa lilla Lisen. Deras underbart söta lilla bebis. Hon var så rolig och då Rikard pratade så stirrade hon ut honom och skrattade. :) Sockertopp! Så söt.


Lägger upp lite bilder från hästarna senare idag. Måste iväg nu.

Ha en bra dag!

Bästaste


Ouch.

Jag är såå mätt!

Haha. Jag var ju och jobbade idag. Blev till halv sex tiden. Sedan kom rikard hem från jobbet så han hämtade mig och vi for ner och handlade lite. Kom hem och lagade mat medans Rikard klippte gräsmattan. Jag gjorde en kycklingsalsa med sallad, ris och taco chips. Jag tycker det är så himla gott så jag åt som en fullvuxen karl kändes det som! Nu är jag så mätt så håller evigt på att sorkna. Men, det är ju det som är meningen då man äter. att bli mätt.

Nu ska jag sparka igång en tvättmaskin och sedan lägga mig i soffan och vila en stund. Ha det bra så länge!

11 Juni - 12

Godmorgon!

Jag har nog aldrig varit så trött som jag var i morse. Och ändå så vilade jag hela dagen igår..? Konstigt.
Men nu är jag uppe och har varit ut med Denzel en sväng för att snart sticka iväg till jobbet. Blev som glad nu då jag gick ut och möttes av lite sol idag. Dock låg inte de tjocka molnen långt efter.

Nä, nu ska jag skynda mig. ha en bra dag!!!

Helgens händelser

Har först och främsst varit skönt att Rikard vart hemma så man kunnat umgås lite. Han har ju jobbat så mycket hela veckan. Har knappt hunnit träffas innan man måste gå och lägga sig.
I fredags låg jag bara i soffan och knaprade panodil då jag trodde huvudet skulle explodera. Hade en sådan fruktansvärd huvudvärk. Kunde inte jobba heller vilket sög.
Igår badade jag Denzel och fönade honom. Sedan for vi mot Boden och Western farm. Firade johanna lite också. Var en riktigt bra kväll. :) Och idag vaknade båda kring 13.00 tiden så har blivit en cykeltur med plutten för att han ska få någon fysisk motion. Soffhäng har resten av dagen bestått av och ett besök på pizzerian. Nu sitter jag åter igen framför datorn och kikar runt. En lugn skön söndag med andra ord. :)
I morgon blir det jobb. Så det känns bra. Hoppas jag är frisk och kry bara. :)
Ha en bra kväll! Skriver mer i morgon.

Bloggtorka?

Ibland kan jag känna att jag har hur mycket som helst att skriva om. Nu när jag har sommarlov vill jag skriva om allt och inget med fina bilder. Men, känner mig väldigt tom och inspirationslös. Kanske har det med vädret att göra? Jag är vldigt väderpåverkad och blir trött och lat då det är dåligt. Kan tillochmed bli lite bitter.

Jag antar att detta är tecken på bloggtorka. Jag har någon dags mellanrum mellan inläggen och inläggen är inte fyllda med något speciellt. Suck.
Nu ska jag dricka mitt tee och bli på bättre humör. :)

RALLYRUT

Har precis kommit hem och vart ut med plutten ett tag i det hemska regnet. Var ju somsagt på trafikskolan och gjorde manövertestet idag. Klarade det och skönt är då det!  Det var som att köra rally. Pirrade i magen och gick ruskigt fort! Elin visade först hur hon gjorde och sedan parkerade hon framför startstrecket igen och hoppade ur bilen. happ, då var det min tur. jag gasade iväg och var helt nervös i farten. Men var å andra sidan riktigt rolligt. Klarade tiden och fick 37/40 sekunder. Puh. For sedan vidare och körde lite landsvägar----> Imorgon är der halkbanan. Kommer vara ute med en massa elever och hålla på i fem timmar.. Skönt då det är över. Ska bara fixa faserna och sedan boka proven. :)
Nu ska jag lägga mig och vila. Är sååå trött.

God morning sunshines.

Typiskt mig att vakna klockan 07.00. Hoppa i duschen, föna håret, slita på sig kläder och rasta hunden och sedan komma på att man har sovmorgon till 10.25 ......KUL!
Kan inte somna om nu och är supertrött sedan jag kom hit 00.00 inatt och somnade kanske en timme efter det. Har knappt sovit något.



Idag ska jag in till stan för att gå på trafikskolan och göra manövertestet. Nervös! Ska typ köra en bana med slalom och backning på 42 sekunder. Hoppas det går bra. Jag är ju en tjurskallig sak så bestämmer jag mig för att klara det så gör jag oftast det. :)


Helgen har varit så otroligt skön och lungn. Har bara legat i soffan och mått. Varit upp till mammsen lite och chillat. Anmält Denzel till en massa utställningar och blivit mycket fattigare. Kan inte förstå hur dyrt det är att visa sin hund. Normalpriset för en anmälningsavgift ligger på 300 kronor! Usch. Men, det är mitt intresse och jag tycker verkligen det är superkul. Det skulle vara dyrare om jag fortsatt med ridningen så i den aspekten är det ju bättre.

2 Juni

Godmorgon!

Idag är det Juni och ska vara sommar här.. Vars är den. Har sommarn gått vilse. Hoppas verkligen att den hittar hit snart, vill inte ha det kallt och ruggigt längre.

Igår gick jag skola som vanligt till tolv. Skrev djursjukvårdsprovet och det gick riktigt bra. Känns så skönt att inte ha några rester. Eller, jag har två inlämningar kvar men inga prov och bara jag har lämnat dom innan fredag nästa vecka så är det lungt.

Nu sitter jag hemma i Vidsel och ska göra oss en kaffekopp som start så man orkar med dagen. Senare så blir det att pallra sig upp och träffa mammsen!! :)

Ha det bra. skriver mer sen!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!