Så himla sött.

Har sett den här reklamen på tv någon gång och jag blir lika glad varje gång. Så otroligt gulligt.

Yey.

Just kommit hem efter en sväng förbi solariet. Alla säger att jag är nog brun men man tänker inte på det själv. Och att dessutom ha en kille som varit på Aruba i två veckor ser man ut som en blekfis ändå. hehe, nåväl. Skönt var det och att få komma till solen en stund då det är trist och mulet ute gör en på bra humör. Mig i alla fall. :)

Klarade allmänlydnadsinstruktörs provet och jag är så glad för det. Jag är helt klar i kursen för detta läsår och mina betyg sätts på måndag. Hoppas naturligtvis på ett MVG som jag har i de andra hund kurserna. Skulle vara riktigt kul.

Nu ska en glag chey sätta sig med djursjukvården och pluggeli plugga. Blä. Aja, prov i morgon så måste göras!!



Finally

Gjorde provet i Samhällsekonomin nu och blev riktigt glad då jag klarade det och fått avsluta den kursen. Skönt. Nu slipper jag det. Konstigt det där.. Det är alltid roligt då en ny kurs börjar men så otroligt skönt då den är över. Samma som att det är riktigt kul att åka iväg men det är alltid skönast att få komma hem igen. ? Knepigt.
Ja, idag försov jag mig och kom inte till skolan förens vid 10.30 tiden men hann däremot gå på djursjukvården och få se provet jag skrev tidigare i veckan. Fick 2 poäng ifrån max så jag är supernöjd med det resultatet.
Sedan har vi haft sista lektionen i hundutställning och organisation där vi bara surrade. Försökte få ihop resultatet av utställningen vi arrangerade men gick inte så bra då vår sekreterare var sjuk. Så, blev mest surr. Gick sedan hem och tog ut Denzel på en prommis och just nu funderar jag på att dra på löparkläderna och fara ut på en springrunda med ny skön musik i lurarna. Är perfekt väder för det idag. Mulet och inte för varmt eller kallt. Torrt ute. Skulle vara skönt att få röra på sig lite.
ha det bra!

Vill åka hem-

till Vidsel.. Vill hem till min älskade pojkvän. ♥
Vill även hem för att träffa min underbara mamma som jag inte träffat på jättelänge känns det som. Saknar henne supermycket.. ♥ älskar dig!


Funderar.

Lyssnar på musik och har ätit en macka. Ska nog strax gå iväg på Ica och handla lite. Kvällen består av plugg. Men funderar dock om jag ska skämma bort mig lite och ta en tur förbi solariet också. Är bara rädd att jag ska bränna mig då jag redan gjort det men det har börjat lägga sig. Skulle vara kul att vara riktigt brun och fräch till skolavslutningen om en vecka.
Aja, ska fundera vidare lite. :)
Texten "Lev livet levande" Kommer bli texten till min tattoo !! Just so you know. Ville hålla det hemligt men klarade uppenbarligen inte av det :O hehe

Föreläsning-.

Just hemkommen efter en kort skoldag. Har varit i Framnäs på föreläsning med Benny Grünfeld - Return to hell.
Där han pratade om vistelsen i koncentrationslägret. Fruktansvärt att tänka sig in i vad han måstat gå igenom som 16 årig pojke under Hitlers ledning. Men dock, väldigt intressant. han är nu 84 år gammal och vem vet hur länge till han kommer orka resa runt och berätta vad som egentligen försegick bakom stängda murar.
Jag är verkligen tacksam att jag fått vara med och lyssna på denna föreläsning och jag säger bara. om ni får chansen, Åk och lyssna på honom. Riktigt bra.
Tog ett kort på min huvtröja jag hade idag. Ett kort på kedjan som jag tänkte kan symbolisera vad dagens föreläsning handlade om. Fast i koncentrationsläger.

29 MAJ


Goddagens alla!

Har precis ätit frukost efter att ha kommit hem från stan och körlektioner och varit ute på en prommis med Denzel. Ska bege mig mot skolan på ett tag. Har sovmorgon till 13.05. Härligt som tusan säger jag bara.

Nåväl. Ville bara säga godmorgon. Ha en bra dag alla!


Upp som en sol ner som en pannkaka.

Hello!
Nu regnar det, blåser och är riktigt ruggigt utomhus. I morse var det strålande sol och varmt. Aja, svensk sommar. Welcome. Provet spikade jag direkt. Tog max 10 minuter att svara på alla frågor kunde dem typ utantill så det kändes skönt. redovisningen i ekologin gick fort och smidigt så det kändes också bra. och sedan till samhälls... nja, struntade i att göra provet. Får ta och göra det på onsdag i stället.
Ska strax iväg till Djurmagazinet med sanna, stina och felicia. Hundmat och märgben står på inköpslistan.
Denzels ben såg bättre ut nu då jag kom hem men har lindat det ändå för att ge honom extra stöd och han verkar tycka det är skönt. Det såg då bättre ut på promenaden nu än i morse. :)

Godmorgon skolvecka.

Solen skiner in genom fönstrena och jag blir glad som vanligt av att även idag få ha underbart fint väder. Det blåser dock ganska mycket här i Piteå men bara varma vindar. Nice.
har sovmorgon till 10.25 men kan inte sova längre så blir väll att stiga upp och ta ut min bästa hund på en promenad. Kan inte cykla med honom då han sträckt sig i vänstra frambenet och är aningen halt. Såg det igårkväll då jag var ut med honom. Hoppas dock han blir bättre. Får ha vila i någon dag nu framöver men blir det inte bättre får han hälsa på farbror doktorn. Tror bara han sträckt sig då han sprungit men får han en kraftigare inflamation så vill jag kolla upp det.
Nåväl. Har prov i djursjukvården. farmakologi och sedan redovisning i ekologin om olika biotoper och sedan prov i samhälls.. Härlig start på sista skolveckan i åk 2. HELT SJUKT!! Oj, har inte tänkt att jag får sommarlov nästa tisdag redan.. Har inte tid att vara ledig men det känns förbaskat skönt ändå. vad tiden går fort alltså. Bara ett år kvar vid skolbänken sedan är jag fri som en fågel att gära vad jag vill. Nog för att jag har varit det i två år redan men valde ju gymnasiet för att kunna göra något sen liksom. :)
Aja, nu ska jag he mig ut och sedan ta Bettan mot skolan.
Bettan = Min fina cykel.. :)
Jag idag. Har jag fått nå färg under helgen? haha kul att jämföra med bilder sedan i veckan. aja. ha det bra idag!!

Helgen.

KANONVÄDER!!
Fredag:
Hade ingen skola, tvättade lite och var sedan i stan med Felicia. På kvällen for jag, Felicia och Miriam på fest hos Linus där vi spelade lite kubb och drack ute i solen. Superskönt! Jag uteslöt efter ett tag drickandet då jag tyckte det blev lite halv tråkigt och vid 01.00 tiden så promenerade jag och Felicia hem igen. Lade mig i sängen och såg lite tv innan jag tog en dejt med kudden. Vaknade hyffsat tidigt dagen efter.
Lördag:
Vaknade vid 10.00 tiden. Gick förbi och drog ut Felicia på en prommis med hundarna i det supersköna vädret. gick till OkQ8 och köpte varsin glass innan vi gick vidare mot Miriam för att hämta hem Bettan (cykeln) och sedan hemåt igen.
På med bikinin och sedan ut med solstolen för att njuta i +30 graders värme på bakgården. Vid 13.00 tiden kom vi på att gå in till stan för att kika på loppis. 8 km dit sedan gick vi 5km i stan. Blir som nöjd att gå med min walk mate som säger precis hur långt man går.
Efter en skön dag ute i solen så blir man naturligtvis hungrig så vi satte oss på ängeln och åt. Kebabtallriken satt inte helt fel måste jag säga! Felicia däremot kämpade med sin bakismage för att få ner skrovet. haha. Glad att jag inte drack så mycket! Sedan blev det en riktigt skön bussresa hem. Har blåsor under fötterna efter att ha gått i ballerinaskor. Aj, säger jag bara.
Väl hemma så satte vi oss på bakgården igen och njöt av solen. Gick på Ica och köpte lite gott innan vi gick hem till Felicia och surrade. På kvällen blev det till att se Eurovision song contest och vill bara säga HÄRLIGT SVERIGE! Och naturligtvis grattis till Loreen till vinsten av hela alltihopa.
Somnade sedan hos Felicia en stund så då jag vaknat och gått hem var klockan vid 01.00 även den dagen.
Söndag:
Tog på mig ett linne och korta shorts och tog sedan Denzel på en cykeltur runt i Öjebyn. såå härligt väder. Love it!! kom sedan hem och tog ut en filt och låg sedan ute i solen och pluggade inför proven jag har i morgon.
Höll på brinna upp så gick in igen och tog en skön kall dusch och sedan fastnade jag inne vid datorn.
Frida kom förbi en sväng och skrev lite anteckningar och sedan satte vi oss ute och drack en god kall.
Nu är jag inne igen och har städat lite. Har lagt mig och vila i sängen nu.
Rikard kommer på ett tag så då blir det att fara ut och äta något och sedan ta sig vidare ut till klubben eventuellt.
Ha det så bra allesammans!!

Taggar till.

Hej babes!

Sitter i lägenheten och ska allderles strax hoppa in i duschen och sedan göra mig klar inför ikväll. Blev till att festa. Skulle egentligen bara ut i morgon men vi kör ikväll också! huvvaligen. En tvådagars. Får se hur morgondagen känns. Ska dock ta det väldigt lungnt idag. :)

har varit på en cykelrunda runt i Öjebyn med Denzel och han är då nöjd nu. Han ligger och drömmer i sin nya fina säng. ♥ Skönt. då slipper jag tänka på att han stökar runt här ikväll.

Ha det nu bra!!

Skriver mer i morgon.


23/5 -2012

Hejopp.

hade sovmorgon till 13.05 idag och ruskigt skönt var det! Sov till halv tolv tiden. INTE DÅLIGT! Denzel var nog lika trött som mig. :)
For sedan till skolan och åt pizza med Elin och Felicia innan vi hade en lektion som vi bara surrade igenom innan jag fick fara hem igen. Så, ingen givande skoldag idag. For sedan till banken och fixade lite grejjer och nu så pluggar jag till körkortet. Resten av kvällen kommer nog bestå av det. Men, nu har jag tid och då ska det göras!

Ihelgen blir det till att stanna i piteå och plugga inför nästa veckas prov. har farmakologi prov och ett annat djursjukvårdsprov + redovisning och rapport inlämning så känns skönt att få stanna i Piteå och plugga till det. Hoppas dock att Rikard kan komma någon dag också. :) Ska till badhusparken också och gå på loppis och hälsa på Frida som står och säljer. Hoppas bara på bra väder!


Så härligt.

Todeloo!

Sitter på skolan för tillfället och arbetar med ett grupparbete om djuphav.. Inte det roligaste kan man väll säga men vi är snart klara.
 Dagen har bestått av solning och föreläsning och visning av försvarshundar. har kollat då de visar skydd och lyssnat om det. Intressant! På lunchen och svenskan har jag legat ute hos Frida och solat. Såå, himla skönt det var! Har barat legat och njutit och färg har an då fått! Gick in på toan sen och blev lite förvånad av hur fort det går. :)

Efter skolan så ska jag bara hem med Denzel och sedan cykla vidare in mot stan med Miriam. Ska kolla lite på djurmagazinet och telemäklarna. Så får väll se. Jag ska då inte ha något men skönt att få vara ute och cykla lite.

Nåja, nu ska jag fortsätta med det här så skriver mer senare!! Ciao, ciao.


Stort grattis MALIN NORDSTEN

Till New Fashion Attention please - Inez, som blev Norsk champion i helgen i Norge !!

Stort grattis INGRID MOHOLM

Till New Fashion All Inclusive - Isac, Som igår blev Svensk och Norsk utställnings champion!!! En lyckad resa till norge med andra ord!


Resultat från SNKK:s nationella utst i Piteå.

Leejoys Dream Desire - Denzel gick i juniorklass och mötte en USA import från Gold'n Coppers där han fick Excellent och blev 1:a i konkurrensen med CK (certifikat kvalitet)! Sedan vidare till Bhkl (bästa hanklass) Där han placerade sig som 2:a bästa hane av 5 Afghaner var av 4 vuxna!! Den enda som stod framför honom var en MultiChampion så inte så konstigt kanske.
Med den placeringen fick han även CERTIFIKAT !! Jag är så stolt och lycklig och tror nog jag vandrade på moln resten av gårdagen! min lilla plutt på bara 16 månader tog sitt första Certifikat igår.. Han behöver bara två till så blir han Svensk utställnings champion. Behöver dock ett efter 2 års ålder. Men ändå!!



Nationell utställning i Sjulnäs, Piteå 19/5

Tältet är på plats och redo inför i morgon. Denzel är badad men inte fönad ännu och jag känner mig faktiskt inte alls så taggad. Men, då man är på plats och kan slå sig ner på plats vid ringen och njuta av en kaffekopp så känns det nog bättre.
(Tack Ingrid Moholm för att jag fick låna tältet och LYCK TILL imorgon i Norge med snyggingarna!!! )

Ska packa ner lite mat och utrustning för Denzel nu så att jag slipper göra det i morgonbitti.
Far härifrån 07.30 så blir att stiga upp tidigt för att duscha och göra sig i ordning.

Hejja på oss i morgon!!




Riktigt dålig bild men Leejoy's Dream Desire Best in show vinst på nationell special.

Upp och ner.

Godkväll alla!

Sitter i soffan i lägenheten och ser på lite Big Brother. Denzel ligger i sin bädd och självtorkar innan det är dags för att ta upp honom på trimbordet för fönen.

vaknade hyffsat tidigt idag trots att jag var ledig. Åt frukost och spenderade sedan resten av dagen i soffan. Har varit en så lugn och skön dag. Kring tre tiden så tog jag mitt pick och pack och sedan for vi till Piteå. Lämnade det i lägenheten och sen for jag och Rikard vidare till Sjulnäs för att resa tältet på utställningsplatsen. Eftersom vi var så duktiga (Rikard) så tog vi en mumsig hamburgare på MAX efter! Den satt där den skulle. så himla gott.

Och nu så siter jag i soffan i lägenheten istället. Ska packa i ordning lite saker inför i morgon. Sedan sängen.

SOV SÅ GOTT!!

17/5

godmorgon alla!
Sitter i Vidsel med Rikard och ska äta lite frulle. Blir sedan en prommis upp till mamma för att säga hej innan dem far rill Turkiet.
Igår fick jag veta att jag klarade nationella i engelska den skrivande delen. kändes riktigt skönt!
nä, nu ska jag äta så att Denzel får komma ut sen.

VÄRME!!

oj vilket sommarväder ute! jag mår så himla bra och provet i ALP gick super. Förhoppningsvis. Nu har jag bara varit hem en sväng och rastat Denzel pensel innan jag ska iväg med bussen till stan för att ha körlektion. Nice, nice.

Skriver mer sen då jag är hemma!


Sisådär ja.

Hej allesammans!

Blir gode less då jag gör fas A och får 64/65 rätt. SUCK. Kommer nog inte bli något körkort för mig trotsallt.

Provet idag kunde ju ha gått bättre. gick inget vidare med andra ord. men, ajja. kan väll komplettera i rapporten som också ska in i Biologi breddning. Efter provet så for jag hem och tog med denzel på en skön cykel runda. han hade mycket spring i benen trots gårdagens bus och ståhej.

Nu sitter jag och gör instuderingsfrågor inför morgondagens prov i ALP (allmänlydnads instruktör passet) Blä. Och på onsdag är det nationella i engelska igen. Kommer bli riktigt skönt med en lång helg nu. Är ledig from. halva onsdagen till på söndag! riktigt skönt.

Aja, ska återgå till pluggandet nu. kanske skriver mer senare om inte annat så hörs vi i morgon!! :)



Jag känner mig som Denzel på bilden.. Trött och vill bara lägga mig ner och vila..

Godmorgon.

Ville bara krypa tillbaks under täcket när väckarklockan ringde i morse. Grått och regnigt utomhus. Huvva. Men, nu sitter jag här på skolan så duktig och väntar på att första lektionen ska börja. Vi har 100 minuters ekologi till att börja med senda vet jag inte riktigt vad vi har. Dock en grymt seg dag..

Efter skolan blir det till att plugga inför ALP provet vi har i morgon. Får se hur det kommer gå. Kanske lite sent påtänkt at börja plugga kvällen innan men jag har varit få trött i helgen och bara velat vila ut efter förra helgens heltidsjobb.. :)



I got a feeling.

Hej på er!

Har precis ätit lite middag innan jag ska hoppa in i duschen.

Har haft en så gudomlig sovmorgon idag. Vaknade klockan 12.00 och kände bara hur tacksam jag är över att min hund också är morgontrött. :) Sedan gick jag en promenad med honom och surrade i telefonen med Rikard. Kom hem och ställde Denzel på trimbordet för att fixa till sadeln lite men då ringde Felicia så vi tog en skön promenad tillsammans med hundarna. Vi gick sedan till en stoor fotbollsplan där vi släppte dem så de fick busa lite medans vi, mest Felicia pepprade med kort! Superkul att få lite fina bilder!! TACK VÄNNEN!!
Blev en massa surr i solen innan vi gick hemåt igen.

Denzel sover som en stock och tror han kommer göra det resten av kvällen också. Riktigt skönt faktiskt. :)

( Solen skiner och värmen är här. Så himla skönt med lite sommar feelings. )


Denzel kutar av sig.

Hans otroligt söta nya kompis Zero. En Australian Shepherd. Bara 14 veckor gammal.

12 maj

Grattis till min bror Johan som idag fyller 20 år!!! ♥



Idag har jag varit på ringträning med lite folk. Ingrid kom också så umgicks med henne och tränade lite med Tamika. Ska nämligen ställa henne nere i Vännäs den 16-17 juni. Spännande!! Allt gick i alla fall bra och jag ser fram emot utställningen.
Sedan så tog jag och Denzel en långpromenad runt Öjeyn innan jag kastade honom i duschen. Spenderade sedan resten av dagen, tills 19,00 med att reda ut tovor och kvistar ur Denzels päls. Nu är han uppsnoddad och jättefin i pälsen.
Har kollat runt på lite hårinpackningar och hittat en som verkar bra. Summerwind. Skulle behöva packa in Denzels päls mellan utställningarna och sedan som ett bra skydd mot värmen och solen i sommar. Får se vad det blir.

Har just föjt med Frida och Elin till skjuttsen hem efter en skön kväll med bara en massa surr och skratt här hemma. :) Längtar dock tills då Frida får sin lägenhet här i Öjebyn så kan man sitta hos henne istället. Det är ju så himla litet här. Bara 29 kvm. Men, det är litet och mysigt! :)

I morgon blir det att fortsätta trimma Denzel och sedan plugga för fullt inför veckans tre prov... Suck. Well,well. Sov gott så skriver jag mer i morgon!


Gettin ready.

tjolahopp!

Ikväll ställs Denzel på trimbordet för att bli fin inför nästa helgs utställning! Eller, ska i alla fall börja med sadeln. var länge sedan han rycktes nu och det tar ju sin lilla tid. Så om jag räknar med att börja med den nu ikväll så bör den vara klar efter helgen.. :) Längtar som tusan. Dessutom så kommer ju Malin, Carina, och Anne vara där så då har man många att surra med. Linn kommer även ner med sina Chihuahuor på söndag. Går ju dock ringsekreterar elev hela söndagen men hinner nog hälsa på henne ändå. :)

Har dessutom specialbeställt ett utställningskoppel från "custom made show leads" som förhoppningsvis hinner komma innan utställningen!


Så, dags för en kvälls hundjobb.


Time to wake up!

Hej alla fina!

Idag har jag nog haft hjärtat i halsgropen bokstavligt talat. Hade körlektion i morse och började med stadstrafik. Höll på bli överkörd! Usch... Nåväl lite shaky på skolan efteråt. Tog ett tag innan jag lugnande ner mig.



Idag hade vi (på skolan) informations samtal med syon. Hon väckte en klocka hos mig om att det faktiskt är gymnasie betyget som bestämmer hur min framtid ser ut. Det är betyget jag får i handen om 1 år som bestämmer vad jag kommer att göra (lite grann). Jag blir så ledsen på mig själv då jag säger att "jag orkar inte" eller "jag är så skoltrött", "jag gör det sen" osv. MEN, nu är det dags att vakna till liv från vinterdvalan och satsa på proven och de kurser som avslutas nu till sommaren för att få ett någorlunda bra betyg. Jag har ju inte svårt i skolan eller att plugga i allmänhet men det är bara att jag inte får tid, eller. Tid har jag ju. Men jag gör andra saker istället. Typ far och spelar fotboll. Åker in till stan. Än att sätta mig med skolböckerna och plugga inför prov och läxförhör.

Det är ju trots allt valfritt att gå gymnasium och detta är ju något JAG valt. Så, varför ödslar jag min tid på onödiga saker då jag ändå har en tanke som i bakhuvudet säger. "Gå hem och gör dina läxor" i princip.. Jag vill ju faktiskt bli något "då jag blir stor"...

Så, nu ikväll har jag suttit med böckerna från att jag slutade skolan tills nu. Eller hann med en powernap också. Dock råkade den bli 1 timme och 40 min men vaknade ändå mycket piggare sen och kunde fortsätta med att läsa inför ekologi provet i morgon.





Har hittat den!

hej på er!

Har hittat min tatuering nu! Kommer bli perfekt. ♥

Idag har jag gått skola som vanligt och sedan även suttit här hemma och pluggat inför ekologi provet med Frida. Känns ju sådär. Gjorde nyss ett försök i att få klart fas A inför körkortet men det vill sig ju aldrig.. Tredje gången gillt men jag har alltid något fel. Well, well. Får se om det blir något körkort för min del. Körningen går ju hur bra som helst men faserna går helt tvärtom.

Imorgonbitti har jag nästa körlektion. Ska fråga vad som är felet varför jag aldrig klarar det liksom. Jag pluggar så ofta jag får tid över och senast igår så gjorde jag klart sjukt mycket sidor i studiehäftet och kände mig så himla redo och att jag skulle klara fasen nu hur enkelt som helst men icke sa nicke.. Blir bara så trött.

Skriver mer i morgon. Måste verkligen få sova nu!! :)

KRAMIS BANANIS!

Sista dagen.

Pustar ut i soffan efter att ha bott i tvättstugan halva dagen.

Gick skola som vanligt till tolv på fredagar och sedan gick jag hem med Frida å hämtade Denzel innan vi gick vidare till OK för att sitta ute i solen och njuta av en god mjukglass. (Årets första) Denzel blev nog mest besviken då han inte fick äta något. Var ju så mycket strössel på och jag är alltid försiktig med vad mina hundar sätter i munnen. Han får bara äta foder och märgben. lyxar till det med några rester ibland. men mer än så blir det inte.

Sen så åkte Frida hem och jag satte igång med att städa lägenheten igen! Städade hela läggan igår och möblerade om å allt. Vet inte vad som hänt med mig. Går och plockar i saker hela tiden. har så sjukt rent här nu. MEN, det är riktigt skönt!! Jag trivs som fisken i vattnet må jag säga. efter det så har jag bott i tvättstugan. Har tvättan sedan klockan 15 - 16.00 och håller på fortfarande.

Imorgon blir det att stiga upp tidigt. Ska vara på skolan klockan 08.00 för att alla förberedlser inför utställningar ska vara klara till på söndag. Sedan så kommer ju mammsen, Emil och magnus hit för att gratta mig på min dag. Sista dagen jag inte är myndig idag! Usch. tiden går sååå fort. Hänger inte med i svängarna. Började nyss på grans och nu är det bara 1 år kvar. De här senaste åren har gått för fort.


Ha en bra kväll allesammans!



Skola och plugg.

Godmorgon alla!

Jag är så himla skoltrött nu. Vill bara sluta skolan och få jobb. Det är så sjukt mycket i skolan nu alltså. Plus körkort och jobbsökande på sidan om. Imorgon har vi nationella i Engelskan och ska lämna in en Samhällspolitisk uppsats. Nästa vecka är det prov i ekonomin och ekologin. Veckan därpå så ska Biologi breddnings rapporten in och djursjukvårdsprovet skrivas. Med allt detta så ska jag lyckas ta körkortet också.. Gode less man är nu!

Men. Bara fem veckor kvar innan man får njuta av ett skönt sommarlov på 10 veckor. Förhoppningsvis med jobb så att man kan färdas på utställningar! :)


Nä, nu ska jag fortsätta med vårdhundsträningen. Ha det bra alla!!


GRATTIS!

Grattis Elin på din födelsedag idag!! Hoppas du får en riktigt bra dag med nära och kära! :)

2 Maj

Hej alla fina underbara läsare! Hoppas valborgs varit bra.

Har inte haft tid att uppdatera bloggen förens nu.
Kom hem från skolan vid åtta så har iprincip just "hunnit landa" här hemma i lägenheten. Var sjukt trött idag. Orkade knappt stiga upp. Ajjabajja då man sover på helgerna. Trots att jag försökte vakna tidigt alla dagar. nåväl. Kom hit till Piteå vid tio-elva tiden igårkväll. Så, har varit ganska sliten.

idag väntade ett riktigt uppskattat mail. Jag har nämnligen fått tjänstgöring på SNKK:s nationella utställning nu den 20 maj som ringsekreterar elev!! WIIEEE :) Kommer vara med i grupp 1. Vall - boskap och herdehundar. Är dock sjukt många raser som går så lär bli en låång dag. Men efter den så är det bara 4 tjänstgöringar kvar. Och det glädjer mig. Sedan kan jag ha fördelen att åka ut på jobb och tjäna en extra slant. Inte dumt!

Nä, nu ska jag iväg på OKQ8 för att köpa frukost till imorgon!

Ha det super!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!