Pictures






 
Denzel är supertrött efter att ha sprungit hos mamma i två timmar. Skönt är det då här hemma nu. :) Ovan är lite av dagens bilder jag snabb tog idag.
 
Ha det!!

Godmorgon!

Vaknade även idag och såg frost på på marken. 3 plusgrader ute. Burr. Börjar verkligen att bli höst nu. Vill att snön ska komma så att det inte är så himla mörkt ute om kvällarna. Den lyser verkligen upp mycket.
 

Dagen består av mys i soffan till en film eller så. Ska först nu upp till mammsen och hälsa på en stund. :)
Skriver mer senare! :)
 

Vars är mitt internet?

hej alla fina!
 
Har som ni ser inte uppdaterat på väldigt länge då mitt internet inte vill fungera. Är i Vidsel nu och här funkar det hur bra som helst. Hoppas ni fina läsare har det bra!
 
Livet rullar på och jag är en glädjespridare för tillfället känner jag. Jag mår så himla bra. Allt flyter på och går precis som jag vill och tänkt. :)
Skolan går bra och jag trivs. Körkortet närmar sig med stormsteg. 1 November är det dags för teoriprovet och den 8:e uppkörning. Känner lite stress. Ska försöka plugga varje dag. Köra och fixa faser. Hoppas allt går vägen nu. :)
 
Just precis nu sitter jag och väntar på att smöret ska rumstemperatur smälta så att jag kan börja med bakningen. Håller på att göra syltgrottor för första gången. Senare blir det tosca kakor, kanelbullar och kärleksmums. Så bakning står på schemat idag. Mys, mys, Skriver senare!
Ha det bra alla!!
 
 

Back to school.

Sista året på Grans har börjat och jag känner mig redan skolless.
Kul start på det här inlägget. Nåväl. Jag kan ju berätta lite om starten. Igår (måndag) kändes allt väldigt konstigt. En liknelse av :-" What? Det här är sista året i skolan.." Och sedan en massa ångest över vad man ska göra efter studenten. Det känns ändå naturligtvis väldigt bra att få ta studenten och sluta skolan men sedan även en halv panikkänsla. Vet inte om ni förstår vad jag menar men så är det i alla fall. Annars så har allt varit som vanligt bara att det är nya elever på skolan osv.
 
Varför jag tycker det är jobbigt att komma tillbaks är nog för att det är så mycket nya ämnen. Allt ät liksom nytt. Har flera nya kurser och det blir så mycket nytt att ta in och lära sig samtidigt.
 
Några nya ämnen är:
Religion A
Sällskapsdjur A
Natur och Friluftsliv A
Arbete och säkerhet
Idrott B
 
Idag har det varit bra. Känner mig väldigt sliten dock. En rolig grej däremot är att jag har fått hem fönen. Liberty på stativ. Inte dåligt. Dock lever den om som tusan så vet inte om jag ska behålla den ännu. Får se i morgon då denzel åker i badet. :)
 
 
 
 

Praktik - M-L:s hunddagis

Hej på er!
Oj, det var verkligen ett bra tag sedan jag skrev något här men jag har haft fullt upp. Tänkte berätta lite om vad jag haft för mig de två senaste veckorna.
Förra veckan började min praktik på Marie Louises hunddagis i Älvsbyn. Bodde sedan där i en gäststuga och jobbade från 08.00 till 22.00 tiden på kvällarna. Har faktiskt haft riktigt roligt. Har varit mycket att göra och man har aldrig behövt sitta med tanken "vad ska jag göra?". För sådana praktikplatser är riktigt hemska. For hem till Vidsel på fredag eftermiddag och umgicks med älsklingen. Sedan på lördagmorgon for vi på Ikea och handlade ett nytt vardagsrum. Nej. inte bokstavligt men wow, vilken förändring vi gjort. Har ljusat upp det och köpt en massa nytt. Superfint blev det. Söndag var en städdag. Rikard kom hem sent efter att ha varit hos Joakim dagen innan på fest och sovit där. På kvällen vilade vi bara och sedan var det dags för ytterligare en vecka med praktik och jobb.
 
Denna vecka har varit riktigt bra måste jag säga.
 
Måndag: Jobb + bastukväll med Amanda och Camilla.
Tisdag: Jobb + trimning i boden av dvärg schnauzer
Onsdag: Jobb + Tripp till Piteå och badning av denzel.
Torsdag: Jobb + tv kväll med Camilla
Fredag: Jobb och HELG.
 
Ja, har gjort mycket kul i veckan också. Inte bara jobb.
 
Idag har vi varit till Luleå en sväng och handlat. Ska baka här hemma senare idag. Har köpt nya muffins formar och en ny bakbumke. Kul, kul. :)
 
 
ha en bra dag!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!