Gott nytt år!

Då har årets sista dag kommit och vi ser fram emot ett härligt hälsosamt 2014! 
 
Kvällens planer blir att vara hemma med goda vänners sällskap. äta gott och dricka gott och dessutom får prinsen vara med. 
 
Tror att alla hungägare har en obehagskänsla under nyår och dagarna där ikring då oansvarliga människor bränner iväg fyrverkerier hur som helst utan att tänka på sina medmänniskor. Ingen av våra hundar har varit smällrädd förutom Zorro senaste året. 
 
Denzel har aldrig brytt sig och har alltid varit med ut då vi själva smäller raketer på tolvslaget. Hoppas han inte blir rädd denna gång heller. 
 
Med detta lilla inlägg önskar vi er ett Gott nytt år ! 
 
 

någon gång måste vara den första

Ja, som rubriken lyder så måste den första gången alltid komma. Och nu på fredag gör jag och Denzel debut på agilityplan! Jag är dock väldigt nervös. Inte alls som att springa runt i en ring och försöka visa sin hunds vackraste sidor.
 
Nu ska vi vara ensamma på en plan och klara alla hinder under tidspress med en massa folk som står och tittar på, hundar som skäller, barn som gråter och löpande tikar som störning.. Jag är helt lugn på utställningar men usch vad jag känner mig skräckslagen redan. Men jag har ju tre dagar på mig att lugna närverna och hoppas på att det inte smittar av sig på hunden. 
 
Dessutom har våran fina granntik löpt i flera veckor så Denzel har inte haft något annat i huvudet än att flörta med henne och tappat hörseln totalt.. Aj,aj. MEN, till råga på allt så har vi inte tränat agility sedan i maj! Förhoppningsvis finns det kvar lite långt inne i bakhuvudet på oss båda. :) 
 
Håll tummarna nu! 
 
 

Nyårslöfte

Har inte bestämt mig ännu. Men ska försöka ta upp mitt bloggande igen! :) 
 
Var så oerhört länge sedan jag skrev något här så man har samlat på sig lite damm i skrivfärdigheten. Det ska nog gå bra. 
 
Det har skett såå mycket sedan jag skrev här sist och känner att allt är där det ska vara. Mitt liv känns otroligt "levande" och det händer saker hela tiden. Både dåliga och bra saker naturligtvis. Förhoppningsvis ska jag få fart på skrivandet och kunna dela det som pågår med er! 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!