Hello!

Nu var det gode taget sedan jag skrev. 
Har legat sjuk hela veckan i feber och hemsk snuva.. Tråkigt då man missar massor av lektioner i skolan och nu då det är sista terminen av gymnasiet så är det mycket som man går miste om. 
Så, i helgen har jag bara tagit det lugnt och vilat under dagarna och sedan på nätterna har jag vart fyllechaffis. Har gått bra och känner verkligen att ett nattyrke skulle vara min grej. haha, igår körde jag till ungefär 03.30 på natten. Men, ganska kul ändå. 
 
Nästa helg är jag också uppbokad som chaufför, Ska köra ner till Skellefteå på lördag vid 16-17.00 tiden till 03.00 på natten. ska köra ner ett gäng på hockey och sedan sulle det drickas i bilen. såå, kommer garanterat vara trött på söndag och sova hela dagen. På fredag vet jag faktiskt inte vad som händer men blir då inte att dricka. 
 
Ska söka jobb, lämna ut CV:n och hoppas på det bästa för i maj blir det Alanya! Hoppas verkligen jag får något.  
 
 

freedom

Sådärja då var man med körkort också! Skönt. Har dock ingen bil men det får komma senare. bara höra av er om ni behöver chaffis någon gång !
Senare, eller klockan 19.00 så blir det gymmet på Sensia24. Har dock mina skor i Vidsel men får köra något som man inte tvångt behöver dem. Tänkte mage och kanske rygg. har inte bestämt mig ännu.. får se vad det blir!
 
 

Goddagens

Vaknade 06.45. Gjorde mig i ordning och for sedan på körskolan och hade en lektion. Kände mig som en zombie. Var helt borta. Ska tillbaks dit om 40 minuter och ha ytterligare en lektion som förhoppningsvis kommer gå bättre. Sedan kommer mammsen och Emil och hälsar på. Ska lämna mina skolböcker, lite kläder och sådant. Förhoppningsvis nå middag också. :)
 
 
Ha en bra dag allesammans! :)

Måste bara hylla denna

Helt underbar produkt. Köpte denna på håratéljen i Älvsbyn då jag var och klippte mig och den är använd flitigt sedan dess. Vill hylla Lanzas produkter över huvudtaget. Har haft schampo och balsam/conditioner från samma healing sortiment och de är helt otroliga. Mitt favoritmärke inom hår!
 

Gårdagen

For ändå ut igår.
 
Hamnade på Klubbgärdet med massa knepigt folk som var as dryga. Förstår mig inte på tjejjer mestadels. Jag gick fram till alla och försökte hälsa men fick ingen hand tillbaks. Känner dom ju inte ens? Knepigt. Vad tragiskt liv man måste ha om man känner sig hotad och trängd av en ny tjej som inte känner någon. Men som vanligt var ju i alla fall killarna trevliga och jag lyckas alltid hamna med dem. Mestadels är jag ju bara på korvfest så..
 
Hursomhaver så blev det utgång och som vanligt på Kalles krog..suck" nåja, var ju ändå grymt trevligt för där hittade jag ju bra människor. Satte mig med Andre och Co. och där blev jag sittandes resten av kvällen. Som vanligt efter en ferre så blir det ju MAX vilket är höjdpunkten på festeriet. Älskar att äta delifresh kyckligmål på fyllan. Är faktiskt godast då. Nog för att jag alltid äter delifresh.. men ändå!
 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Tog en prommis till Frida och där har jag nu spenderat hela eftermiddagen. En kaffekopp och härligt surr. Min finaste frida är guldvärd alltså!
 
Kom hem för en liten stund sedan och nu står matlagning på schemat. Inte lika kul. Gillar faktiskt att laga mat om man har någon att äta den med men tycker bara det är drygt då jag är själv.. Men så kan det ju också vara. Aja, håller på att hungra ihjäl. Har inte ätit något idag.
 

Surt

hello.
 
Blir inge fest ikväll verkar det som. Frida ligger i feber och lät verkligen krasslig då jag pratade med henne. De andra tjejjerna tappade väll suget och orkade inte och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske likast att bara ta det lugnt idag också. Men skulle vara roligt att parta till det. Aja, får väll se vad som händer.
 
skulle vara skönt att fara på gymmet och träna lite men har ingen motivation till att vara själv där. Gudars. Jag håller ju på att bli en tvivlare. twivelaset nr 2.. ojoj!
Nä, ska göra nå mat och sedan får jag väll se vad som händer.
 
Ha en bra kväll alla !
 
Bästa träningskompisen i spåret!

Inspiration


tjej partaj

Hello!
 
Ligger och myser i läggan. tänt ljus och äter digestive kex med brie ost. mumma. Funderar på att ta ett glas rödvin. Skulle sitta bra!
 
I morgon blir det all in med tjejjerna. Kommer hålla hus hos Frida Larsson och vi blir ett ganska bra gäng. ska försöka få med mig nå vidselare också. Johanna, Alexandra å Sanna skulle ju vara hur kul som helst!! :) Blir säkert bara en massa svammel, surr, dansande och mycket skratt. Sedan vidare mot krogen om vi inte hittar någon intressant hemmafest. Händer alltid mycket i piteå vilket är sjukt kul! Behöver aldrig ha långtråkigt i alla fall.
 

Myskväll

Halloj på er! 
 
Gårdagen var en riktig mysdag. Först spenderades kvällen hos Frida Larsson men ett trevligt gäng där vi även kom fram till att trettondagsafton blir en tjejkväll. Ska förfesta hos Frida och sedan dra ut på krogen. Älskar att bara vara ut med tjejerna så jäkla grymt. Hit the danceflor deluxe! :) 
Nåja. sedan åkte jag in till stan och såg film med Alexandra, Andre och Micke. Filmkvällen slutade typ 4 på morgonen men var kul ändå. Inte för att jag skulle upp på körlektion 8 på morgonen men annars var det väll bra. Sov till halv fyra!! Sköön-t. 
 
Idag blir förhoppningsvis också bara en slapp dag. Är trött rakt igenom och skulle sitta hur bra som helst med lite dipp och morötter å gurka. Mumma. men får se vart kvällen slutar. :) 
 
Ha det bra" 

Träning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Härliga löparshorts och en mysig tränings hood. Allt från GinaTricot! (Besviken att dom inte har kvar den avdelningen med sportkläder i stan, nu måste man beställa allt..)

Nytt år, nya möjligheter

Det nya året firades in hos Andrés kompis Kim. Var härlig stämning och jag hade roligt. Igår hade vi någon typ av bakis häng hos Stefan där de spelades NHL och något skitläskigt skräckspel.. Huvva. men det var rätt soft ändå. Köpte massa slisk och mös ner mig i soffan.
 
Idag. vaknade jag vid 14.00. alttså en kvart sedan typ. Gillar dock inte hur jag ställt om dygnet. Går och lägger mig tre på nätterna och vaknar den här tiden. Men hallå. Egentligen är det ju bra. För det här är mitt sista "jullov" och då borde man ju få sova ut?
 
Imorgon blir det körlekton för på måndag ska jag försöka ta det förbaskade körkortet igen. Är grymt less på att köra bil nu men blir väll bättre då man får vara själv och färdas vart man vill.
 
Har ni något nyårs löfte förresten?
Mitt löfte till mig själv är att leva ett hälsosammare år än det förra. Jag ska som jag sagt förut : leva livet levade!
Göra allt jag kan medans jag har chansen och inte spendera mina dagar med att sitta hemma och inte göra någonting. Dessutom ska  jag ta tag i träningen igen. Har köpt en träningsdagbok där man skriver in exakt allt träningen gått ut på. Om det är gym kommer vikter, repetitioner, tid och betyget för alla reps man gör. Grymt bra att kunna kolla tillbaka och se vid vilken tid man gjorde vad och när det är dags att byta schema.
 
man ska bara köra efter samma schema i ca 6 veckor på alla muskelgrupper. Efter 6 veckor kommer man inte utvecklas lika bra på de områdena åch därför byter man. Varierad träning är det bästa ! Så jag har kollat på gymkort. Både Sensia24 och Actic (lutar mot Sensia24, enda nackdelen då är att det är i stan och jag måste åka buss hela tiden vilket också kostar pengar men det finns bättre möjligheter där!
 
Nu kommer ju alla prioriteringar fram, Denzel går naturligtvis först och alla hans inköp i månaden. sedan bra mat och sedan träning. Så, kommer inte bli att gå på stan något här framöver. Jag har kläder och skor så det räcker och blir över så jag klarar mig. men det är ju ändå 400 kronor i månaden. Kommer inte blir något festande eller nöje på så vis heller. Blir att snåla in på allt nu men det är det här jag verkligen vill så nu ska det baskemig bli så ;)
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!