Skönt med kallare väder :D

Gud så skönt att det äntligen kommit kallare väder ! Är så ledd på allt regn och slask. Nu borde det egentligen vara en halvmeters plogkarmar och inte en jävla skridsko bana direkt utanför dörren.. Hursomhaver så har helgen varit grymt lugn och sköön. Jag har varit hemma och tränat med hundarna som har gjort STOOORA framgångar i att gå fot tillsammans och att jag bara behöver hålla kopplena i en hand utan att dom drar :D Är hur stolt som helst över mina små älsklingar :P Redten av tiden ( då jag inte tränat ) så har jag varit ute och åkt bobb men Emil =) Vi har världens isbacke bakom ladugården, från den åkte vi hela vägen ner dit skidspåret börjar vi skogen :D haha himla kul då det går så PIIIP fort :D Nu ska jag gå och ta på mig lite finare kläder :P Vi har bjudit en familj på middag och sånt :P Hoppas ni får en trevlig kväll !
/ Emelie ♥

Tjohoooo! :D

Shieet vad lycklig jag är jusst nu för stunden ! Fick besked om att båda hundarna får bo med mig i Piteå till hösten på Grans ( om jag kommer in ) vill säga:) Tack mamma och magnus !! :P
Hoppas alla ni läsare har det bra !
/ Emelie ♥

Grans! <3

Var på öppethus i går på Grans naturbruksskola i Öjebyn :P Det är typ världens bästa skola :D Jag blev helt kär direkt jag klev ut ur bilen ;P Alla är så himla trevliga och glada och anläggningen är jätte fin =) Var och kollade på elevhemmen också och dem var små men mysiga =) det fanns fik, tv och det bästa av allt är att skolan är öppet till 21.30 varje dag =) alltså kan man fara dit och ta igen massa saker om man har varit borta eller missat något ;P
Hursomhaver så har jag tänkt gå Hund om jag börjar på grans ;P Det betyder att jag tar med mig hundarna dit :D För man får ha egen hund på boendet och på lektioner m.m Tänk så himla lätt att räkna matte då världens bästa kompis sitter bredvid och räcker ut tungan åt en <3 haha fy fan vilken lycka ! Hoppas alla ni andra 94:er där ute hittar ett bra gymnasium =)
/ Emelie ♥


Roligt vaccin..

hej alla friska och glada!
Tänkte bara berätta att jag är skiit sur på det där jävla vaccinet mot svin influensan.. Jusst nu ligger jag hemma och är sjuk tack vare det, och kanske ligger jag hemma i morgon också då det är Öppet hus på Grans och Strömbacka :( Det var grymt skumt .. För jag mådde jätte bra dagen jag tog det alltså i Onsdags, jag hade inte ens ont i armen, jag mådde bara lite illa och sen var det inget mer med det. Jag mådde bra efter skolan och på kvällen men mitt i natten började jag svettas som en gnu men frös gryymt mycket samtidigt :O Jag vaknade flera gånger och vände och vred på mig men direkt jag gjorde det så kändes det som om någon stappade knivar i armen på mig .. Jag lyckades i alla fall somna om mellan 4 och 7 på morgonen då väckaren ringde, Jag vaknade och satte mig upp och jag kände bara ett stort dunkande i huvudet. Jag ställde mig upp försiktigt och gick ned för trappan för att hämta tempen .. Då jag kollade på vad den visade så blev jag lite smått chockad :O  Jag hämtade mamma och hon sa att jag skulle gå och lägga mig igen, så visst gjorde jag det .. Jag sov och sov och sov och tills jag inte kände att jag kunde sova mer så sov jag lite till ! Då jag väl vaknade gick jag ner tog en banan och lade mig framför tv:n i stället. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer av gårdagen annat än att jag sov och mådde riktigt, riktigt illa den natten :( I morse då jag vaknade hade jag ont i hela kroppen och det kändes som om jag satt fast då jag försökte röra mig . Som ni kanske fattat så var jag hemma denna vackra snöiga dag också.  Jag har bara legat och försökt att bli frisk, såg lite Clint Eastwood också:) Och jusst nu kollar jag på olika mobiler som jag ska få till julklapp :) Elelr jag ska ju inte få flera men en och för att hitta den rätta kollar jag på flera :P Det blir en Ericson i alf:D Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag och att ni är friska och krya i övrigt !
/ Emelie ♥


Skola i morgon :(

Huvva ! Skola i morgon .. Har varit borta i 3 veckor och längtar INTE efter att komma tbx .Det har varit så otroligt skönt att få vara borta :) Låter taskig mot alla som är kvar med så är det :P
/ Emelie♥

Kul ens ..

Hej! Shieet vad sur jag blir ! intsalerade det nya messenger och det funkar inte ens ...Ajja om det är någon som har instalerat det och vet att det fungerar komeneta gärna hur du / ni gjorde :D TACK!
/ EMELIE ♥

eryt btfghfgh ..

Det är synd att det alltid ska sluta som det gör ..
Det här är sista gången jag förlåter dig och jag hoppas du tar in det jag säger för du får ingen mer chans att strula till det nu .. Du vet att jag älskar dig otroligt jävla mycket men att det blir grymt jobbigt då det blir så här.
hursomhellst så är jag otroligt tacksam för att du "kanske" tar in det jag säger nu och att det förhoppningsvis lönar sig till slut.


Hoppas verkligen att det inte blir någor mer tjorv för jag årkar verkligen inte. Förlåt för att jag bara skriver om tråkiga saker .. det var inte meningen då jag började men det blev bara som jag tänkte .. fast nerskrivet . Ajja ska försöka att vara på lite bättre humör nu ^^ trallalalala, tjollahoppatjollahej! trallalalalejj. hmm .. det går inte så bra men jag tror det är för att jag inte träffat dig på jätte länge och att jag saknar dig så otroligt jävla mycket .. det är faktiskt inte meningen att vi ska vara i från varandra så här länge känns det som . =( Hoppas du saknar mig åtminstonde hälfen så mycket som jag saknar dig <3 Älskar dig guld klimpen min !
/ Emelie ♥


Inte skrivit på länge :(

förlåt för att jag inte skrivit på jätte länge .. har haft fullt upp med att jobba :( ( Jag har praktik på Bodens måleri )
:P Jag har inte gjort mycket de första dagarna av veckan :( första dagarna " måndag & Tisdag " fick jag bara sitta på ett kontor och skära ut schabloner :( Igår och idag har jag fått vara med en som heter Jim :) Vi for till en lägenhet där vi skulle ta ner ALLA tapeter och sen spackla, måla och tapetsera upp nya tapeter :) Hursomhaver så är det mycket jobb och vi har bara hunnit få ner tapeterna ännu =) på tal om något annat så klippte jag mig i går och jag blev väldikt, väldigt missnöjd :( Jag ville bara toppa och korta luggen lite ... det slutade med att jag gick därifrån med en jävla raklugg som är skiitful och 7 centimeter kortare hår :( Ajja får vell komma på något så att jag slpper luggen :( Grymt skönt är det då i alla fall att slippa pändla mellan vidsel och boden varje morgon ^^ Jag bor hos Kenneth och Kerstin :D grymt niice ! I dag efter "jobbet" sprang jag hem och hoppade in i duschen ^^, hade damm i HELA håret, halsen och näsan :( Ajja det blev en riktigt snabb dusch i alla fall, var tvungen skynda mig för jag och Kerstin skulle ut på stan och köpa en jacka åt mig =) en varm, lång och grymt sköön jacka blev det =) Eller den är bara på öppet köp tills mamma får se och säga vad hon tyker :) Den är inte den vackraste men däremot den sköööönaste jackan jag provat och jag "köpte" den för bara 1000:- på Berlins=)
Hoppas ni har haft en riktigt trevlig vecka !! =)
Ha det !
/ Emelie ♥

Äntligen hemma !!

Fy fan vad skönt att äntligen vara hemma ! :D Veckan på F21 blev inte så lyckad som jag hoppades på :(
Gjorde illa knät och kunde därför inte vara med på allt som de andra fick göra :( låg för det mesta inne i kassern och vilade :( Dessutom fick jag feber på torsdagen :( Jag bestämde mig i alla fall för att fara på avslutnings middagen.
jag han äta middag och lite glass innan jag var tvungen att fara till baks, mådde så jävla dåligt att jag inte kunde stanna :( Väl "hemma" bredde Nina om mig med TRE filtar och matade mig med jävla vatten haha :D!! Efter det så somnade jag och jag sov och sov och sov.. ZzzZzz! Då vi väcktes på morgonen var klockan 05.48 !! Vi hade en kvart på oss att bädda, klä på oss och plocka undan allt ! :O Då kvarten var slut var det uppställning utanför :( Sviniit jävla kallt :( Hursomhaver så gick vi till matsalen där det blev att fylla i ett papper om hur vi tyckte att det hade varit + lite fil och flingor, ett glas juice och två mackor med ägg på =) Mumms! Då alla ätit och var tillbaka i Kassern så packade vi i hop våran militära utrustning och lämnade tillbaks det på förådet ..klockan tio fick vi äntligen fara därifrån . Alla följdes till vakten där jag och Nina sen hoppade in i bilen :P ( Ninas mamma hämtade oss) Det kändes helt underbart att vara utanför grindarna och sitta i en helt vanlig person bil ! :D Vi for om på storheden där vi stannade på djurmagazinet :P Jag köpte lösgodis åt älsklings vovven SIMBA! kostade bara 7,90 kr hg :O Efter djurmagazinet gick vi in på Ö&B och köpte en film och P-a, Annelie och Christina köpte massa annat :P Sedan satte vi oss i bilen och körde till MAX ! :P Jag åt ett stort pommes mål med lökringar :P Mumms ! Tack för att ni bjöd på maten !
Då alla var mätta och belåtna blev det lite Jula, Rusta och Ica MAXI! :P Nina köpte skor :) Niice !
Då allt var klarrt å betarrt satte vi oss i bilen ännu en gång, men denna gången blev det hemresa :D Vilken lycka ! Jag sov hela vägen hem och det var jätte skööönt :P Då jag väl anlände till brännmark var det Simba jag sprang till det första jag gjorde :P Har saknat honom så himla mkt !! Efter att jag hälsat och gett han lite godis så lade jag mig framför tv:n och tog det lungt :D Skööönt ! Jusste ! jag drack ett stort glas med OBOY :D!!

Hoppas du har haft en jättebra födelsedag Alexandra! Synd att jag inte kunde komma i går då jag fortfarande har feber, men vi kan hitta på något du och jag någon gång :P ( då jag är frisk ) LÖV DÄ! <3

/ Emelie ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!