liten uppdate from me! ;)

Tjoho!:)

Jusst nu sitter jag här med min nya dator! :) LOVE IT!
Väntar även på att min beställda kebab tallrik ska bli klar! :D Gott ;)
Veckan har varit väldigt jobbig..Har jobbat övertid både måndag och tisdag. nog för att det gick ganska bra men lite drygt då man är tillbaks i vidsel sju och då måste man laga mat och sedan gå och lägga sig.. ajja, igår och idag har det ju varit bättre. har slutat fyra som vanligt och är ledig imorgon!:D Sköönt! Sedan jobbar jag inte något mer förenns torsdag nästa vecka. Har tagit ledigt Måndag, tisdag och onsdag för jag ska fara på något informations läger tisdag-onsdag på min nya skola. måndag tog jag ledigt bara för att vila ut lite efter pdol nu i helgen :) vi far till piteå i morgon på morgonen och sedan hade jag tänkt gå på stan, kanske med mamma om hon skulle ner. Rikard ska jobba i luleå kring ett så då jag är less på att gå runt på stan kunde hans pappa hämta mig :)
nu har jag smaskat i mig min kebab tallrik ! :) mumma.





||*emelie*||

Söndags ångest!

God afton!
Har typ världens söndags ångest just nu! Är verkligen inte sugen på att jobba. Som tur är så är det bara en vecka och någon dag kvar tills man är ledig! :)

Till helgen blir det i alla fall PDOL, och nästa Luleå kalaset :) Härligt fast jag känner mig redan pank efter lönen jag fick i fredags. Måste även betala hyra, bensin pengar till Jocke som jag ska pendla med i veckan bara där är det 1500- 2000 kr. Men får ju en liten peng sedan vid nästa lön. MAX 3000 skulle jag tro.

Längtar dessutom tills min laptop kommer! Köpte ju den i går. Är kär i den fast jag inte har fått den ännu=)
Men det var då skitsnygg design och lite mer !kvinnlig tiuch" i det hela! <3

Ajja, nu ska jag och Rick lägga oss i sängen och försöka sova. Blir kanske lite tv. Det blir ju att stiga upp tidigt i morgon. Jocke hämtar mig kring 6 ! :( Ajja, SOV GOTT!





/ Emelie.

Förlåt för en dåligt uppdaterad blogg by Emelie!!

Hej!
Ligger just nu i soffan hos Rikard. Vi har varit på middag hos Marie med Moriss och ett par smålänningar, Janne och Carina tror jag dem hette! ;) Vi blev bjudna på hemmagjord potatis sallad, grillat kött och god sallad till:) Bra gjort!
Dagen har varit väldigt lugn och skön. Vi drog oss gode taget på morgonen och då vi väl steg upp satte vi oss i soffan framför datorn:) Vi har även hunnit vara och handla:) Det blev en godispåse för min del=)

Måste säga att jag har saknat en dator att surfa på under kvällarna då jag jobbar. Har ju nästan glömt bort alla mina lösenord :S Men snart blir det ändring på det! Har nämligen köpt en laptop som jag kan ha sedan då jag går skola och så. Vi kollade på datorer idag och jag fastnade ju för en hp pavillion som jag visade Rikard. Då vi kollade idag så var den på 27% rea så jag köpte den! Det blev plötsligt ett bra pris för en bra dator! :) haha.
Lägntar tills den kommer så att jag får klämma och känna på den! :) haha lite klämm och känn party är vell alldrig fel? ;)
Ajja, nu ska vi se på New moon:)
Hoppas ni har en bra kväll:)
||*Emelie*||

Lugnt och skönt..

Godkväll!

Helgen har varit bra, det mesta i alla fall.

Fredag jobbade jag och åkte sedan hem till vidsel med bussen. Duschade, packade upp och sedan gick jag och johanna ner till Rikard ;) Vi satt först vid datorn och Sedan for vi till Rikard "Sing" och baddade hot tub. (bubbelpool utomhus) Jag badade även i älven för första gången 2010! :D Inte farligt kallt! Faktiskt ganska sköönt=) Sedan värmde även jag och johanna upp en kåta där vi satt för att slippa alla mygg vid vattnet:) Rikard kom också efter ett tag sedan hände det inte så mkt:)
Jag och Rikard for hem kring halv ett/ett någongång. Vi åkte taxi och for sedan och kollade vad som hände i lilla vidsel och det skulle tydligen bli torgfest fast vi var så trötta så vi gick hem och lade oss:) Jag gick hem kring halv fem på morgonen och sov ett tag sedan for jag tillbaks till Rikard klockan 8 och somnade om där, hos honom.
Jag vet inte riktigt när vi steg upp men det var vell kring 12 skulle jag tro. vi duschade och sedan for vi och handlade på Ica. Då vi kom hem blev det att packa in varorna i kylen och sedan åt vi frukost. Sedan blev det att sitta och spela Xbox 360 hela dagen! :) haha jag satt och spelade ett spel där man har typ en egen trädgård med piñata djur=) haha det heter Viva Piñata och är verkligen min typ av spel !! =)
Sedan på kvällen kring 7-8 grillade vi och åt grillat med kroketter, grillad tomat och ananas och chili&mango sås, Mangoraja sås och coca cola till det :D GOTT!! Har verkligen en pojkvän som kan laga grillat! hehe;) Me like! <3
Hmm, sedan gjorde vi inte så mkt, vi städade undan och såg på The book of Eli! :) Den var bra men ändå lite för mycket blod och "flygande huvuden" för min smak. Det var en väldigt lugn lördag kväll. Vi fick främmande av Johanna, brorsan och Johnny sedan kring halv ett på natten eller något:) var så trött så skickade hem dem så att vi fick sova:)
Söndagen vaknade jag lite på fel sida kändes det som men sedan då Rikard gick upp och drog upp mig och jag såg att det var strålande sol ute så blev jag hur glad och sprallig som helst. tänkte direkt på storforsen så vi for upp dit där vi träffade Matilda, Magda, Lulle, pettsson, Adam, Linus, Tommy och Robban :) Hur härligt är det inte att ligga på en klippsats och steka i solen då man sedan kan svalka sig en klippsats ner? :) med härligt umgänge och glada miner:D Sedan for vi hem och åt pizza och sedan hände det lite grejjer och jag for och sov hos Marie:) Rikard skulle till luleå och jobba så jag sov där. Sedan blir det allt för personligt även för att skriva här..

Hoppas ni haft en bra helg, men mycket sol och glada miner! :)
||*Emelie*||

Ohh yeah, har inte suttit bakom en datorskärm på två veckor så måste säga att det känns väldigt bra att vara tillbaks nu!! :D

Heeeey!

Anledningen till att jag inte kunnat blogga på två veckor är att jag inte har något internet eller dator i Boden där jag bor nu över sommaren då jag jobbar på Bodens måleri AB! ;)
Känns väldigt bra att vara tillbaks i Vidsel på helgerna och träffa snygg Rick och Johanna och många fler.. haha :D
HÄRLIGT!

Jobbet:
Jag vaknar klockan sex varje morgon och sedan kör jag ut på firman med mopeden så att jag är där klockan sju:)
Jusst nu och säkert hela tiden jag jobbar så kommer jag att vara på Mårängskolan i Sävast som ligger en bit utanför Boden, ca 6-7 km.
På kvällarna så kommer jag hem, duschar, äter, ser tv och äter vattenmeloner!:D
Slutade tidigare igår (fredag) för att hinna med bussen hem till vidsel. Så jag har bestämt mig för att jobba övertid på måndag och på tisdag;)

Men nu är det bara fyra veckor kvar innan jag blir "rik" haha :) Sköönt, En ny dator och säkert lite annat :)

Ska käka yoghurt nu, bye bye !
||*emelie*||

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!