"I am back"

Hej på er!!

Ja, äntligen ett efterlängtat blogginlägg. Har inte haft något internet i lägenheten och nu är jag i Vidsel. Är såå skönt att kunna uppdatera igen! :)

Helgen har varit riktigt rolig. Fredag så var jag på stan med Frida och Miriam för lite halloween shopping. Hittade en peruk, läppglans, lösnaglar, ett halsband och ett superbra shampoo från sunsilk. Har köpt det förut men nu hittade jag det igen. Finns inte på någon affär i Öjebyn. Konstigt men sant.

Sedan så var jag hos Jennifer till 23 -23.30 tiden.

Lördag så väckte mamma mig med ett telefonsamtal. Vaknade halvt och sedan en, två timmar senare så knackade hon och Emil på. Vi surrade lite och sedan for vi ut på stan. Hittade ett par jättesköna skor. De enda skorna som från första början inte trycker på min missbildade häl. Väldigt skönt! :) Var ett par från Reebook, gore-tex. Bra skor till vardags och att kunna ha ute på hundträningar.
Sedan så åt vi lunch. På kvällen då de hade farit hem så kom Frida. Vi fixade oss och partade lite innan vi for på halloweenfest i Öjebyn. Skönt att det bara var ca. 100 meter från min lägenhet. Kunde gå hem då jag ville utan att behöva ha någon chaffis eller så. Sedan så sov Frida hos mig. Vaknade vid 11 tiden på söndagmorgon. Hjälpte Frida att packa lite och sedan gick jag ut med Denzel. Lade mig och sov igen och rushade sedan mot bussen för avfärd mot Vidsel. Rikard hämtade mig i Älvsbyn och åkte sedan däifrån hem till Vidsel. Väl här så gjorde vi inte så mycket. Hälsade på Marie lite och sedan bara slappade. :)

Idag så vaknade vi 05.00 för att åka mot luleå. Gav Denzel mat och sedan var vi på vägen igen. Jag var g´framme hos Jennifer vid 07 tiden. Var riktigt trött men det vände fort efter att ha ätit lite frukost med hon och lillasyster Alexandra. :) Vi har bara surrat och babblat på hel dagen. Även lyckats baka en jättegod kladdkaka med kokos botten. Smakade jättebra! Sedan så hämtade Rikard mig efter att ha slutat jobbet och vi for och storhandlade på Willys innan vi drog hemmåt. Nu har vi ätit varmamackor och jag är sååå trött.. Ska gå och lägga mig. Imorgon är det jobb som står på Schemat. :) Blir bra. Tjäna lite extra stålars då man har chansen. ;)

Nåja, ha det superbra så lovar jag en bättre uppdatering nu då jag har internet.



Jag idag. Trött som få! Jaja, ska gå och lägga mig. Skriver mer i morgon! SOV GOTT! :)








Hej hopp!

Nu sitter jag på skolan och håller på att beställa Fodax färskfoder. Hoppas at Denzel tål det! :) Det är ett svensk tillverkat frysfoder som tydligen ska vara jättebra! Får hoppas på det.

Ska äta lunch snart men kanske hinner skriva mer senare.

Ha det bra! :)

Hello!! :)

Hej på er alla!

Förlåt för min dåliga uppdatering men har haft fullt upp med att plugga för samhällsprovet. MEN, nu är det över! :) Hoppas det gick bra.
Det är allt jag gjort i veckan. I morgon ska vi in till stan och kika på halloween kläder. Lutar mot att fara på halloween fest med tjejjerna. :) Vad ska man klä ut sig till då. Det lutar mot Hippie. Men, har ju inga grejjer. En blommig långklänning, väst, piecemärken och runda glejjer i någon färg? Vi får se hur det blir.

Mammsen kommer på lördag så ska vi gå på stan ett tag. Blir roligt. Var längesen hon hälsade på. :)
Sedan åker jag nog till vidsel på söndag eller Måndag. Ska mest troligt jobba under lovet och sedan njuta av att slippa skolan ett tag. Vila upp sig! :)

Nuså ska jag äta lunch! Ha det bra så skriver jag någon annan gång! :)

Mot Öjebyn! :)

God kväll.

Nu drar vi oss mot Öjebyn. Ska bara packa sedan drar vi ! Blir att se lite tv och sedan sova då vi kommer fram.

Nåja, ville bara Säga hej!

Ha de bra så skriver jag mer i morgon! :)

God morgon vita söndag.

Säger godmorgon till ännu en vit morgon med snötäckt mark.
Jag har precis gjort klart alla 48 frågor i samhällskunskapen och ätit frukost. Ska sätta mig ner i soffan och fortsätta sticka på något jag inte bestämt vad det ska bli ännu.
Sedan bara fortsätta med pluggandet tills det sitter.

Skriver mer senare. Ha det bra! :)




Trimmad Denzel





Här är lite suddiga bilder från Denzels trimning.


God morgon!

Nu har vi just ätit frukost och jag har satt mig ner för ytterligare några timmars pluggande.

Det snöar i Vidsel! Har snöat sedan 8 i morse och snön faller fortfarande. Första snön kom den 22 Oktober 2011. Då jag gick ut med Denzel i morse blev nog båda lika förvånade. Han nosade i marken och skuttade omkring. Simba är säkert överlycklig nu. Han älskar snön mer än något annat. Han är så söt. Min gubbe. Han verkar då ha fått det bra hos nya ägaren Ann och verkar trivas bra med sina två fyrbenta vänner. :) Känns, tryggt. Måste åka och hälsa på honom någon dag.



Utsikten från köksfönstret.

Hos Rikard.

Hej på er!

Vi är nu hemma hos Rikard i Vidsel och bara tar det lungt.

Trimningen av Denzel gick jättebra och han var lungn och stilla hela tiden. Nu är svans och rygg trimmad och lite i ansiktet. Får ta lite då och då i ansiktet när det luggas ganska mycket där. Men han blev jättefin och jag ger ett STORT tack Till Ingrid Moholm som hjälpte mig och tipsade:)

Nu ska jag ta fram Samhällskunskapen och börja plugga. Kanske skriver mer senare!



Bilder på Denzel kommer i mrogon på dan. Är för mörkt för att ta kort ute nu och blir bara suddigt inomhus.

Helg för hela slanten!

God förmiddag mina läsare!

Sitter just nu på skolan och har arbetat med min budget på en kennel.
Ska sedan ha idrott och därefter lunch. Blir kötsoppa här på skolan innan jag ska hem till lägenheten och ta ut Denzel för att sedan möta upp Ingrid Moholm på konsum för att gå hem till mig och trimma Denzel! Puh, blev komplicerat att få ihop den meningen! haha. Nåja. Han kommer säkert bli jättefin om hans kalfläckar inte träder fram så mycket. Hoppas de har börjat växa ut lite mer hår så att man kanske inte ser det.

Det som ska trimmas är: Hela ryggen, halsen och kanske ansiktet. Har inte bestämt mig om jag vill ta bort hans "mustash" eller om jag ska ha kvar den. Han kommer ju bli finare om jag tar bort den men jag vill som ändå ha kvar hans valpliknande uttryck.. Hm, får tänka på det. Ni får se resultatet ikväll då jag är i Vidsel. :) Kommer ju ta ett tag att trimma honom. Men då vi är två så går det nog snabbare.

Helgen kommer annars spenderas med plugg, plugg och plugg. Har nämligen terminens andra prov. Sammhällskunskap A. En massa instuderingsfrågor och ett helt kapitel text på 24 sidor som ska sitta tills på Tisdag.. Nåja, hoppas det går in. :)

Ska fortsätta med lektionen nu. Ha det bra så skriiver jag i kväll då vi är hemma. :)





kallt, kallt.

Hej mina fina! :)

Sitter på engelskan och har pluggat lite gramatik. Har det till läxa som ska vara klart på tisdag nästa vecka.

Vaknade vid 07.30 idag och blev allderles ställd så det bara var 3 grader. Jag vet att det varit kallare men det blåser ju så jäkulst så att det känns som -5 minst. Huvva. Kylan är här.

Nåja, Bara klä sig. På med täckbyxorna snart!


Släppte Denzel i rasthagen nu på morgonen men det varade inte så länge. Han halkade på gräset och ramlade. Då han ställde sig skrek han och kom haltandes till mig. Vänster framben vid handloven har han troligtvis stukat sig. Han ville inte stödja på benet utan håller upp det då vi stod still. Jag kände och allt kändes normalt i övrigt. Han kan bara ha sträckt sig också. Hoppas han blir bättre. Han ligger i alla fall nu på sin varma mjuka bädd i hundgården och vilar sig. Får se om jag måste till lägenheten på lunchen för att hämta bandaget eller om han ser pigg ut nog för att gå hem till lägenheten senare.


Ska gå och äta med Elin nu!


Redan onsdag.

Hej och ojj vad veckan har gått fort!!

Det är redan onsdag. Bara två dagar skola kvar nu! :) Nåja, har ju ändå roligt på skolan så bekymrar mig inte av det. Idag har vi haft sällskapsdjur och kollat in hundars olika rörelsemönster och byggnad på film. hur små, små detaljer kan påverka stora rörelsehinder. Riktigt roligt! :)

Ikväll så kommer Rikard så blir att umgås lite med honom! :) Kul, kul. Nåja, ska forstätta skriva uppstatsen i samhällsen. Kanske skriver sen!

Tisdag 18 oktober

Godmorgon!

Vinterkylan är här. Känss det som. Är dock bara 0 gradigt men känns väldigt, väldigt kallt. Sitter på småföretagande lektion nu och har beräknat en kull med afghaner. Ska redovisa för klassen senare på en power point. Blir kul att höra hur alla andra beräknat. :)

Efter denna lektion så har jag bara hundämnen. Hundutställning & organisation och sedan allmänlydnands instruktör hela eftermiddagen.

Ikväll blir det att jaga tvättid. Diskade och städade hela lägeneheten igår så nu ska tvätten också bort. Ska ut i förådet med en massa grejjer också. Dags att vara lite händig.. :)

Ha en bra dag så kanske jag skriver mer under lunchen. Om någon data är ledig i datasalen!


Piteå town.

Hej på er!
Sitter på skolan och har just avslutat dagens första lektion. Hade sovmorgon till 10.25 och nu har vi lunch. Grymt skönt, tycker vi kan börja skolan samma tid som i dag hela året! :)

Har ju inget internet i lägenheten då det är slut så kan inte skriva något förutom här på skolan. Alltså kommer det bli mer sällan i veckan. Ska försöka smyga hit så ofta jag kan dock!! :)

Nåja, Kom hem till piteå 22.30 igår kväll. Idag blir det att haffa en tvättid och städa sen kommer förhoppningsvis Rikard ikväll. :)

Nåja, ska gå på lunch. Ha det bra!

Till minne av min fina Simba.






Gjorde ett häfte med scrapbooking till minne av min älskade Simba...

Söndag.

God morgon på er!

Söndag idag. betyder att jag ska till Piteå. Känns inte alls så roligt. Vill stanna här med RIkard. Men blir kul att träffa tjejjerna igen. Veckan blir inte det minsta skonsam. Går långa dagar hela veckan förutom fredag då vi alltid slutar vid 12 tiden. Har varit på en promenad med Denzel men vi ska ut en till sväng på ett tag. Det är så skönt väder. Sedan blir det till att kratta tomten och städa upp lite. Hemmafix. :)




Lite bilder fårn morgonpromenaden.

Skriver mer senare.

Lördag kväll.

Godkväll!

Nu så sitter jag vid Rikards dator och kikar runt lite på nätet. Ska strax ut med Denzel på en sista kvällspromenad.
Vi har ätit en riktigt god niddag idag med ugnsstekta rotsaker, entrecóte, sallad med moserella och pepparsås. Blev supergott. Nu så är allt bortdiskat och vi sitter bara och latar oss. I morgon blir det att kratta lite löv har jag bestämt. Och sedan städa lite på altanen. Har städat hela huset inne idag så nu måste det bli ett litet ansiktslyft på gården också. :)

Har kikat runt och hittat en massa fina gardiner och hemtextiler som jag vill ha. Att ha här i Vidsel alltså. Lägenheten är full som den är men har hittat så mycket hit till huset.
Alltid kul att fantisera lite. :)

Nä, nu ska denzel få gå ut.


...

...nu har min älskade Simba farit... Hoppas han får de bra hos de nya ägarna och att han trivs. Kommer alltid att vara min älsklings gubbe ♥♥



Ajja bajja!!

God afton kära bloggläsare!

Har varit i telefon med Gammelstad djurskjukhus nu ett tag. Denzel har nämligen ätit upp Simbas smärtstillande till arthrosen... Han har lyckats få i sig 10 - 15 stycken. Som tur var så behövde vi inte åka in med honom. Han verkar må bra ändå.

Har varit uppe hos mamma idag och umgåtts med Simba. Han var så himla glad att jag kom.. gubben min. ♥
Nu så ska jag poppa popcorn och se på Rango med älsklingen ! :)

Ni får sova gott så skriver jag i morgon eftermiddag någongång.


Hejhopp!

Nu är jag i Vidsel! Kom hit igår i och försig men blev så sent. Var här klockan 18.15 och sedan packade jag in alla grejjer hos Rikard och efter det så for vi på middag hor Marie.

Nu så har vi just ätit upp lunchen och druckit upp kaffet. Vi gjorde en italiensk Carbonara. Var gott. Ska strax gå upp till brännmark och bada simba och umgås med honom sista dagen innan han eventuellt säljs.. imorgon. :(
Det enda viktiga är att de nya ägarna är bra. Det är det enda som spelar någon roll.

Nåja, jag ska vell börja dra mig då, skriver mer då jag är hemma igen! :)

Ha en bra dag!


Vidsel idag!

Hej på er alla!

Sitter på skolan och ska snart leta upp matteläraren för att säga att jag ska ta ledigt. Har bestämt att jag ska åka till Vidsel nu idag för att träffa Rikard och sedan i morgon umgås sista tiden med min älskade SImba ♥ På lördag kommer det ett pensionär par som ska titta på honom och både kul men ändå fruktansvärt hemskt så kanske han hittar sitt nya kärleksfulla hem hos dem som sällskapshund. Han skulle få det mycket bättre. Det vet jag. Men känns så hemskt med tanke på att han funnits hos mig sedan jag var 11 år! Vi har många fina minnen tilssammans som ingen annan kan ersätta. Älskar honom så mycket..

Ska hem och packa och kanske hinna äta något innan bussen går. Skriver mer då jag är i Vidsel! :)





Happy girl!

Hej på er alla!

Är glad idag, trots det jobbiga kalla vädret så är jag glad. För jag ska nämligen till Vidsel i helgen. Får träffa Rikard! Åh, var så längesen nu. Vi har ju båda varti sjuka också.. Men blir riktigt kul! :)

Idag har jag bara haft kärnämnen i skolan. Har varit ganska tungt. Vi ska ha svenska nu men tror jag får sluta tidigare då jag är klar med allt. Ska bara läsa en bok men jag har den hemma så går ju ändå inte.
Dagen bjuder på hussysslor. Ska diska, vika tvätt, dammsuga, skura, dammtoska.. Blir bra. Känner att jag har energi till det idag! :)

Nåja, ska vell gå mot lektionssalen nu. Ha det bra! Skriver mer senare! :)



God natt!!

Har varit lågt med uppfates nu idag och igår. Jag har gått skola som vanligt och idag har vi spårat hela eftermiddagen. Fram till fyra och efter det så har jag varit i tvättstugan och hos Jennifer.

Hade dock inte Denzel på spåret. Testade att spåra med min mentors Border Collie valp / unghund Moss. Jag lade ett personspår på ca 80 meter. Han hade bara spåra två ggr tidigare så ett lätt spår fick det bli. Han var verkligen jätteduktigt och ska låna honom även nästa gång. Låter Denzel vila lite då jag gjort så himla mycket med honom på senaste. Lydnad hit, lydnad dit, agility, agility, agility, spår You name it! Så han har fått en vilovecka nu i veckan. :) Skönt för honom och mig. Få ta igen sig lite.

I morgon blir det ut för att försöka sälja lite av salamin min klass säljer.


Köp Salami från delikatesskungen av oss och sponsra till utställningen vi ska ha den 6 maj 2012!
Vi behöver pengarna för att kunna arrangera den! Vi har sorterna kryddmix, peppar och vitlök!! Köp en eller två. Vi levererar dem vecka 48! :) Bra till julkklapp, matlagning, pålägg. Går at frysa in och smakar jättebra! Skriv en komentar med mailen så hör jag av mig!!! :D
En salami är ca 42 cm och väger 800 g.




Godnatt!

Morsning.

Godmorgon, eller goddag!

Idag mår jag tack och lov lite bättre. Har åtminstonde ingen feber. Halsen är fortfarande dålig. Men dricker tekopp efter tekopp så den bör bli bättre snart. :)

Måste verkligen bada Denzel idag. Han är så himla skitig. Har inte orkat då jag legat i feber och veckokvällarna har spenderats på gymmet eller hos Jennifer. Men nu då jag är fri febern måste jag faktiskt härda ut och gå igenonm honom. Ska testa det nya shampoot jag köpte för att se om hans solblekta päls kan återbli svart. De rekomenderade den på djurmagazinet så hoppas den fungerar.


ANJU BEAUTÉ heter den och innehåller aloevera och viktiga mineraler för pälsen för att återfå sin svarta lyster och glans. Pris 169:- på Djurmagazinet.




Skriver mer senare, ha en bra dag! :)

Då var det klart.

Hej!

Nu har jag anmält Denzel till Norrbottens vackraste hund!
Det är en utställning som äger rum i Arcushallen Luleå den 12 November. inofficiell. Denzel är anmäld till valpklass 2. Som är för hundar från 6-12 månader. Han är 9 mån vid utställningens datum. Kommer bli en riktigt rolig dag. Vi är många från min klass som ska följas och hejja på varandra. Blir en riktigt bra dag. Är så himla roligt att få träffa människor med samma intresse. Det är ren folkfest för oss med hundintresse! :)

Det är en sprakande fest och på kvällens stora final är det en trerätters middag. Kvällens klädkod är festlig. Tror dock inte att jag ska äta där. Valpklasserna börjar ju först så att vänta till 19.00 för att äta och se finalen blir nog aningen för tröttsamt för båda mig och Denzel.




Skriver mer i morgon. Sov gott! :)

Lördag den 8 oktober

Halloj, halloj.

Nu ligger jag i soffan och vilar. Har just tagit en ipren och hoppas på att bli lite bättre så att jag årkar göra mig nå lunch. Denzel ligger här bredvid och sover. Han verkar veta att jag är sjuk för han är ovanligt lungn. Han ligger bara och sover. Har varit ut med honom nu på morgonen då jag var lite piggare så att han fick göra sina behov.

Ville bara säga hej och att jag lever. :) haha. Ha det bra. Skriver kanske sen.


Denzel i sin overall. :)

Sjuk..igen.

Hej på er! Har just kommit hem från Elin. Har suttit hos henne och läst en massa hundsport tidningar och fotat våra hundar. Nu är tråkigt nog bilderna på hennes systemkamera.Blev dock inte så bra bilder då det redan hade börjat mörkna och att det duggregnade hela tiden. Nu är jag hemma i lägenheten och ska dricka te och honung för min hals tar livet av mig snart! Gör ont i den då jag andas in/ut, pratar allmänt bara. Och då jag hostar svider det som tusan.. Har även feber. Ska verkligen vila mig i helgen och försöka bli frisk till skolveckan. Hatar att vara sjuk. Nåja, nu ska jag sluta klaga och se fram emot en nybadad nytrimmad Denzel i morgon.

Sov så gott och förlåt för mitt, negativa inlägg. :)



Höst fotografering.





Ska ut och fota fler fina höstbilder senare idag.

Nuså-

Hej hopp!

Sitter på skolan och har slutat. Gick till skolan hade 100 min småföretagande A och nu har vi slutat. Skönt! :)
Har inte skrivit något i veckan typ då jag känt mig så himla trött. Tror att ytterligare en förkylning är på väg. Huvva. Imorse vaknade jag och var riktigt hängig. Snoozade i 40 min innan jag fick stressa mig iväg mot skolan. Denzel är hemma i lägenheten och sover. Hade även en riktigt jobbig slemhosta och ont i halsen. Nu sitter jag med stickad polotröja och halsduk med vinterjackan... Blir att vila i helgen. Och hoppas att det blir bättre till veckan. Ska cykla hem nu ett tag och sedan åka till skolan igen för att äta en god taccobuffé.

Igår var jag som sagt på gymmet och sedan hos Jennifer. Nåja, ha det bra ska cykla hem nu. :)

Bye, bye!

:pust.

Godnatt!

Har varit på gymmet och hos Jenne hela kvällen. Har sjukt med träningsvärk. *Skriver mer i morgon!


Tisdag.

Hej på er! Nä, måste sluta skriva det. Inleder vartenda blogginlägg med den meningen.. suck.
Jag har just ätit en skagenrörs macka och ska ge Denzel mat innan vi promenerar till Jennifer.

Dagen har varit väldigt lång. Hade hundlektion hela förmiddagen där jag tränade inkallning och att andra får gå igenom Denzel utan att han drar sig tillbaka då de kollar honom i munnen och lyfter på benen m.m.

Sedan hade vi vanliga kärnämnen till tre. Efter det så handlade jag som snabbast och sedan åkte jag och jennifer in till Djurmagazinet där jag handlade ett riktigt bra hundshampoo och en blandflaska. Sedan åkte vi hem och nu har jag gjort mat. :)
Imorgon blir det en ännu längre dag. Börjar skolan klockan 08.00 slutar 15.00 har bokat agilityhuset från 15.00 till 17.00 sedan får vi middag på skolan innan vi har en Pudel inbokad för trimmning. Det blir bara tjejjgänget i min grupp. Kommer bli riktigt roligt. :) Kommer vara klar och hemma efter 20.00 eller något sånt. Blir att gå och lägga sig direkt då tror jag! :)

Nåja, ska gå nu. Ha det bra!

Pust!

Vaknade nyss! Klockan är nio och jag har en sådan hemsk träningsvärk, REDAN! Undrar hur detta kommer att sluta?

Jag gick ju på gymmet klockat 18.00. Min tid var då så jag fick ett band och gick sedan och böt om till gympakläderna. Jag mötte coachen ute vid receptionen och vi satte oss sedan ner och gick igenom lite varför jag vill träna. Om det är för problmen i rygg, leder m.m Jag valde att jag vill få en bra kondittion och en vältränad kropp. Inte för mycket men så att jag ser hyffsat tränad ut. Sedan så gick vi iväg och han visade mig gymmet. Det var SUPERFINT! Modernt, rent, fräsht, öppet. Jag kommer trivas bra där. ;) Sedan så valde jag att värma upp på löpbandet i tio minuter i snabbare joggingtakt medans han gjorde upp en träningsplanering till mig. Det gick jättefort. Jag hade en stor platt tv framför mig som jag stod och kollade på. Gick så mycket bättre. Sedan så började vi med ben och rumpa. Han hade valt ut några maskiner som passade mina mål. Den första var en för musklerna just ovanför knänen. Jag höll på att dö efter 6 repetitioner. Haha, han pushade mig till 12 och efter det så kunde jag knappt stå. Det här var första maskinen! Sedan gick vi vidare och jag tyckte verkligen det var riktigt roligt. Värst träningsvärk har jag i armarna. Tränade en maskin för jäddhänget och ajj, ajj, ajj vad den tog. Är så öm nu. Men det är ju det man vill vara, eller? :)

Vi skrev på programmet vilka vikter jag använde och vilka maskiner jag ska öka i nästa gång. som jag har bestämt blir det redan på Onsdag att träna igen om jag nu inte har allt för mycket träningsvärk. :)


Då jag hade slutat och skulle cykla hem så hade jag så ont i armarna att jag inte ens kunde hålla i styret. jag hängde mer på styret än höll det med händerna och anströngde armarna. Så jag kom in hoppade jag in i duschen och sedan kastade jag mig i sängen och där har jag legat tills Jennifer ringde och väckte mig. är verkligen en utslagen hjälte idag. Nä, nu ska jag forstätta vila.

Skriver mer i morgon! :)



Packat och klart.

Hej på er!

Nu har jag just ätit och packat ihop gymnpaläderna. Ska strax börja gå mot gymmet för att ha ett pass med instruktör. Kommer bli riktigt bra. Nackdelen är bara att jag inte vet vilken tid det är. om det är klockan 18.00 eller 19.00. jag har för mig att det var 19.00 men vi pratade även om 18.00. Nåja. Jag ska då gå dit nu och se vilken tid det är och om det var klockan sju så är det ju bara att gå hem och göra något annat en timme. :)

Nä, nu måste jag gå. Ha det bra, skriver senare och berättar hur allt gick.


Hemma i Piteå.

Nu sitter jag i lägenheten i Piteå och för över bilderna från i helgen. Har hunnit diska lite och Rikard ligger i sängen och vilar sig. Stackarn, han är så sjuk.. Hög feber och hemsk hosta. Hoppas han blir frisk snart. :)

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Virkat på Denzels hilka och sedan bara suttit framför tv:n. Myst på.

Här är bilderna från igår-



Denzel utforskar den frysta marken. Var allderles isig och "frasig".

En frusen sommarblomma.

En av mina favoriter! :) Tyckte den blev riktigt bra.

Den andra favoriten!


Sov så gott, skriver mer i morgon.

Good morning!

Hej på er!
Sovit gott?

Denzel har varit orolig hela natten, pissat inne en gång och spytt. Vet inte vad det beror på. I lägenheten är han ju rumsren och går inte omkring och är orolig. Kan det vara att han känner sig mer bortglömd då det är större utrymme för honom att vara på? Jag har då ingen aning. Att han spydde kan jag förstå eftersom att han ätit upp all sin mat för helgen och tuggat på ett ben. Att det blev aningen överfullt.. Jaja.

Idag ska vi tillbaks till Piteå. Ska nog inte göra någonting. Bara njuta av ledigheten. Imorgon är det skola som gäller. Men blir en bra dag jag börjar 10.00 och sedan har jag hundlektion till 16.00 så kommer att ha en bra dag känns det som. Även Denzel då han får följa med hela dagen. :)

Ha det bra, skriver mer sen.

Allt gick bra.

Hej på er.

Allt gick bra i skogen med hundarna idag. Simba spårade bäst utav dem alla. Jag hade ett spår på 150 meter i sluttande terräng. Jag hade knytt fast alla hundarna (Denzel, Simba och Zorro) medans jag lade spåret. jag tog lös Simba, satte på spårselen och gick sedan iväg till början av spåret där det bar iväg i full fart. Han var i spårkärnan heela tiden. Han släpade mig neråt så att jag ramlade. Jag sa åt honom att lungna sig men han var så ivrig av att få hitta den gömda klöven så att jag fick halvspringa. för att kunna hinna med lite bättre. Då han hittade klöven nafsade han först och sedan "dödade" han den med att rycka med huvudet. Som ni hundmänniskor förhoppningsvis vet vad jag menar. Sedan apporterade han den upp till stigen. Sedan tog jag Zorro där det konstigt nog gick sämre. Han hade ett mer plant spår men fick inte ner nosen i backen utan han vädrade i luften istället. men han hittade den ändå. :) Denzel fick inte spåra men han fick busa med klöven sen och nafsa på den.

Han var lös även idag och det gick jätte bra. :)


Nu ska jag börja med middagen, skriver kanske mer sen, vi får se. :)




Godmorgon, 1:a Oktober!

Blev ingen uppdatering igår. Ville bara njuta av att vara i Vidsel.

Vi for från Piteå vid 13.30 tiden sedan hoppade jag av vid banken i älvsbyn medans Rikard for hem med all packning och Denzel. Där mötte mamma mig och vi gick tillsamans dit. Sedan åkte jag hem med mamma till viddsel och var ute där med hundarna. Simba var jätte glad för att jag kom och var hela tiden runt mig och vill ha uppmärksamhet. :) Jag tog med hans favorit boll så att han skulle bli glad. Han gick hela tiden omkring och bar på den.
Sedan var Denzel hyper och var riktigt trött efter att ha sprungit av sig på markerna. Mamma har ju väldigt stor tomt så det finns gott om plats att rusa av sig på. Han är ändå väldigt nära mig hela tiden. Han kutar av sig en stund direkt jag släpper honom men inte så att han vill smita utan han är ändå i närheten. Sedan kommer han och går nära. Jag är förvånad över hur bra det gick att ha honom lös trots att det är massa skog och åkrar omkring. Det är ju inte inhängnat men han vill inte smita och det är jag superglad för! :) Han har ju varit lös där förr men då har jag inte kunnat lite på honom fullt ut. Men nu är det med glädje jag släpper honom för jag vet att han inte sticker.

Idag så vaknade jag kvart i åtta, åtta tiden. Tog på mig morgonrocken och gick ut på bron och släppte sedan Denzel på baksidan. Blev förvånad då jag kom ut och såg att det var allderles frostigt på marken och då jag och Denzel andades så rök det ånga. Man blir inte glad då man ser att vintern snart är här. Kommer att börja snöa den här månaden.. Förra året kom det lite snö den 14:e. Nåja. Simba kommer att ha det superbra! Han älskar vintern och att busa i snön. Inte hans leder dock. Han är ju min lilla mullvad. Älskade mullvad! :)


Senare idag, eller på ett tag i alla fall sp ska jag och Rikard fara iväg till Ica och handla lite frukost. Vad det ska bli får vi se. Är bara sugen på en rostad macka och en kaffe kopp! :)

Denzel är utan mat.. Då jag skulle ge honom frukost så upptäckte jag att han under natten roat sig med att äta upp allt... Afghaner! Han kommer åt precis allt, överallt. Närsomhelst och varsomhelst! haha. Men han är så fin.:)
Han öppnar tex dörrar till skafferier, fodertunnan, soprummet m.m Clever dog!

Nåja, nu ska jag fortsätta med min "hilka" till Denzel. Halvägs kvar. Synd att jag inte hade min usb kabel till telefonen med mig hit. Tog en riktigt fin höstbild imorse. Ett färgat rönnbersblad med frost på. Blev ganska nöjd! :) Men, den kommer ut på söndag då jag är tillbaks i Piteå! :)

Ha det bra, skriver mer senare!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!