Hemma i Vidsel!

God morgon på er!

Nu har vi kommit hem till Vidsel. Vaknade 07.30 i morse och tog sedan mina saker och gick mot bussen, Var i Älvsbyn 09.15 då Rikard kom och hämtade mig på busstationen. Sedan var jag så himla hungrig så jag gick på shell och tog mig en hotdog meny. Oj vad den satt bra! Var riktigt god.

Nu har jag satt på en tvätt med kläderna jag ska ha på mig i morgon för utställningen. Hoppas det går fort att torka! Resten av dagen består utav att trimma och bada Denzel. kommer bli en lång dag men han ska vara skinande ren och lysa från sin allra bästa sida i morgon! Så blir att kämpa på idag. :) Nu ska jag i alla fall sitta och njuta av en lungn stund innan jag drar igång med Denzel! Skönt.


Ha det bra så skriver jag sen! :)

Drar till Piteå..

God morgon! KLockan är 04.48 och Rikard är tbungen att fara ut på snöröjning i Piteå. SÅ, jag följer med för att kunna ta mig på praktiken i morgon.. Inte alls kul att vakna den här tiden och sedan sitta i min lägenhet och ruttna.. Aja, har ju tv:n som sällskap och ett nyinskaffat trimbord till Denzel. Så, det finns att göra. Han kanske får sig ett bad idag!

Helgen har varit super! Och gårdagens middag var svår att byta ut mot något annat. Så, gott med grillat.

Till veckan och veckan därpå är jag ju ute på praktik. Har fått plats hos Malin och Carina Nordsten Kennel Madness som har en massa Pudlar i alla storlekar och sedan även tre Afghaner. Kommer vara där och lära mig mer om uppfördning, trimning och skötsel för kennel verksamhet. Blir roligt. Sedan så kommer jag kanske tillbaks hit på fredag och stannar över helgen. Eller, Lördag är det ju utstälning och jag lovar att ta massor med bilder! :) Sedan laddar jag om för ännu en veckas praktik! :)


Nåja, kortfattat om det. Nu ska jag packa det sista sedan far vi.. Gääääsp!



Mumma ikväll!

Nu har vi handlat ingredienser till kvällens grillning. Blir älgkött, Entrecóte med hemmagjord potatissallad och en god grönsallad till. Mumma! Just nu sitter jag och drixker ett Oboyglas medans jag läser bloggar.. Ha det bra skriver senare! :)



Leejoy's Dream Desire and Ingrid.



EFter trimningen igår så tog vi ut Denzel för lite ringträning. Här är en filmsnutt på Ingrid Kennel New Fashion och Denzel.


Pust!

Hej på er! ( var ett tag sedan )

Nu har jag just kommit ur duschen efter ett träningspass i Rikards gym. Tränade magen och ja, jag har träningsvärk redan. Hur ska den här helgen sluta? Lär ju inte kunna böja mig ens. .

Veckan har bestått av att städa ut julen och trimma Denzel. Även pluggat inför djursjukvårds provet. Tror det gicka bra, svarade på alla frågor och skrev så bra jag kunde på MVG uppgiften. Kändes bra i alla fall.

Nu så ska jag och Rikard fara ner på Ica och handla lite tillbehör inför kvällen då vi ska till Marie och grilla. :) Blir roligt.

Skriver senare!

Nu beger vi oss!

Nu har jag skrivot klart hela utställningslistan för året- 2012. har tagit lite tid men nu är det gjort!

Ska packa ihop lite grejjer sedan beger jag, Rikard och Denzel oss mot Piteå. Blir en skolvecka fullt av hundlektioner och dessutom prov i djursjukvård.. Men, ska se till att fixa det också! :) Sedan blir det ju även ettårs kalas då Denzel fyller år! Det ni. Ska ge honom en Fodax tårta med, frolic. Det borde han gilla! Sedan ska jag även se om det finns någon bra leksak till honom i stan. :)

Ha det super!


Kramis bananis från mig och Denzel.


bild tagen från sommaren -2011 med min Sony Ericsson w995

Söndag den 15 Januari.

Godmorgon fina läsare!

Har helgen varit bra? Känner att söndagsångesten inte finns idag vilket är såå skönt! Ser mer fram emot morgondagen som består av skola dock endast hundlektioner hela för och eftermiddagen. :)

Idag har jag bara hunnit äta frukost och varit ut på en promenad med Denzel. Dagen är ung och får se vad som händer. Vi var sugna på att fara och se Girl with the dragon tattoo på Bio i Piteå ikväll. Så, får se hur vi gör. Kanske inte ens finns lediga platser. Ska kika på det. Sedan så skulle Denzel behöva en rejäl dusch omgång! Han har varit ute och kutat i helgen så han är rätt skitig i pälsen. Dock inte tovig vilket är ett under.

Nåväl, ha det bra gott folk så skriver jag senare! :)





Älskade Simba. Saknar dig!

Påfyllning i garderoben.

Nu är jag hemma efter att ha varit hos Marie och ätit middag och fått en massa kläder! Hon rensade ur garderoben och hade superfina kläder som inte passade och vissa ville hon helt enkelt inte ha kvar. Jag fyndade hur mycket som helst. 4 stora, proppfyllda papperskassar med kläder! :) Nice, nice.


Det ultimata utställningskopplet för dig med vinthund!



Detta är nog det bästa kopplet man kan ha till en vinthund på utställning. Det är tunt och syns lite men med ett bra bredare stöd på halsen. Detta gör det så mycket bekvämare för din hund och ger ett rejält stöd för dig som håller i det! Det ultimata kopplat för hundarna med längre halsar. :)

Vill ha..


Vidsel!

Är en liten, liten by utanför Älvsbyn vid naturreservatet och Storforsen. Även om det är litet och få invånare så trivs jag ändå bra här. Det är skönt att få komma hem hit med Rikard och bara njuta. Det är lungt och stilla men är även enkelt att få till en roligt fest. Jag antar att jag är en liten skogsmänniska inombords. Jag trivs superbra i Piteå men är ändå så skönt att få komma hem hit till den by man är uppväxt i. :) Lugnet finner man här.

Nåja, har haft aningen bloggtorka i veckan. har inte skrivit något men har däremot varit på facebook. som jag INTE skulle! haha, nåja. Facebook beroende jodå! :)




Några stilla bilder från vårt badställe i storforsen från i sommar, :)

Nu far jag till Piteå.

Hej på er!

Åker till Piteå om fem minuter med mamma. Vi har med oss min enorma spegel som vi ska försöka sätta upp. Sedan blir det till att handla lite också. VIll verkligen inte fara. Vill vara hemma med Rikard. Men, kommer nog kunna åka hit ändå i veckan någon kväll. :)

Skola och plugg består kommande veckan till och jag känner en liten söndagsångest som nafsar i hasorna. Inte kul. Men, gör det bästa av situationen! ;)


Ha det super så skriver jag någon annan dag! ;)

Utställningsdags.

Har fått nys om en utställning som går av stapeln den 28/1. så om sisådär tre veckor är det dags att visa upp min "lilla" kille som då är 1 år gammal! Det ni! :) Han kommer gå i unghundsklassen tillsammans med hundar som är upp till två år. Spännade att se hur det går.

utställningen håller hus i Tottohallen i Boden. (travet) och kostar 180 kr. Kom gärna dit mer era fyrfotade vänner!! :)



leejoy's Dream Desire- under trimning.

Home sweet home.

God kväll på er alla!

Nu är vi hemkomna och sitter och slöar i soffan i väntan på att palten ska bli klar.
Gårdagen var supertrevlig och maten var hur bra som helst! Bryggargatan är verkligen att rekomendera om ni är ute efter att ha en myskväll med en otrolig smakupplevelse. Superbra ställe alltså!

Det är alltid roligt att fara och hitta på grejjer men skönast av allt är nog att få komma sig hem. Home sweet home!


6 Januari 2012.

Om fyra månader sitter jag förhoppningsvis med ett körkort i handen! Kom bara och tänka på det nu då jag och Rikard satt och pratade.

Blev och blir inte någon skidåkning idag. Det har snöat så himla mycket så att det inte finns något spår kvar. Det snöar dock fortfarande och jag har skottat av gården som snabbast. Måste ju vara rent och fint då man far. :)

Vi far från Vidsel vid fyra tiden så vi lär vara i Skellefteå vid sex tiden. Sedan är bordet bokat klockan åtta. Tror jag tar med mig alla grejjer och gör mig i ordning på hotell rummet.

Nåväl. Nu ska jag packa ihop lite saker som Denzel ska ha med sig under sin vistelse hos mamma idag och i morgon. Så snäll hon är som ställde upp och kunde vara hundvakt. TACK MAMMSEN!


Rikard och jag. Snart 2 år tillsammans ♥

I morgon smäller det!

I morgon blir det att vakna tidigt och inte snooza och ligga kvar i sängen. Nej, nej. För i morgon ska jag ut och åka skidor! Hämtade mina gamla trotjänare hos mamma idag och åkte en sväng och sedan hem till Vidsel. Såå himla roligt att vara tillbaks på ett par skidor! Pjäxorna passade superbra också. Så, nu blir det att börja knata sig fram i spåren igen! Det ni. Ska även försöka få med mig Rikard ut på lite skidäventyr. Så himla mysigt att ta med sig en ryggsäck med lite kaffe och nå gott till, en macka och sätta sig ner en stund och sedan fortsätta knata.

Var egentligen inte detta kag ville komma fram till.
Vill säga att I morgon smäller det!

Då far jag, Rikard, Marie, Adam, Krille, Vegard och Erica till Skellefteå för att avnjuta en gudomlig 7 rätters middag på bryggargatan hos Sara och Jon-Oskar. Sedan efter en helkväll hos dem så har vi hotellrum på stadshotellet! Kommer bli så bra. Detta gör vi för att fira Rikard som fyllde år nu den 4 januari.

Så nu vet ni! Kommer inte kunna uppdatera något förens lördagkväll. Och har då förhoppningsvis med mig lite bilder att dela med mig av! :)




Sov så gott och dröm fina drömmar! Kram/ Emelie




Ny kategori.

Nu kan ni hitta en ny kategori till höger. Lyder under namnet, Utställning.
Där kommer alla inlägg som har med utställning att göra hamna.
Det jag kommer att besöka, resultat från dem jag varit på. Lite smott och gott om allt som har med sammanhanget att göra.

Hope you enjoy!





Morsning korsning!

Sitter och gäspar och gäspar.. Hade ställt klockan på åtta bara fär att börja ställa om min dygnsrytm inför skolan nästa vecka. Men det var SÅÅÅ skönt att bara få ligga kvar under det varma täcket så jag tänkte. "jag blundar bara en stund till, jag ska INTE somna men bara blunda en stund.....ZzZzZzZz" KLockan 10.20 vaknade jag ingen. Även då lika trött. Aja, jag tog mig ju upp nu i alla fall. Men dygnsrytmen.. The same.

Har släååt ut Denzel med overallen på baksidan med ett ben så att han får vara ute en stund. Själv har jag äit frukost och som vanligt hunnit kollat facebook. Tror faktiskt jag ska testa mig att vara utan facebook en vecka och se hur jag klarar det. Det har blivit mer som ett beroende att det första jag gör då jag vaknar är att snabbt gå in på fejjan och kolla. Även det sista jag gör på kvällarna. Men, från och med söndag den 8 så ksa jag inte kolla på facebook något fram till den 15. Nu är det klar. Har ju väldigt svårt för att tro att jag håller mig men. Jag ska stå i!

Nåväl. Idag så blir det jobb nere på lagret med krille. Får se hur länge det blir men troligtvis till 17.00 och sedan får vi se. Alltid skönt att kunna tjäna en extraslant i bland.

Skulle ju skriva ett CV i veckan men då jag började med det. Hur sjutton ska det se ut? Visst har vi skrivit sådant i skolan men alltså. Då man väl sitter där framför datorn och knapprar så blir man osäker. Vad ska man få med i ett Cv?
Ska fortsätta kämpa och se vad det blir i slutänden.


Ha det bra!


Ränt på byn.

Hej på er!
Och oj vad många ni var idag trots att jag inte uppdaterat något från i morse!

Nu är jag hemma och har druckit ett glas vatten.
For somsagt till Älvsbyn med Marie idag och fick håret fixat och även lite kläder inköpta.

Klippte av ca 15 centimeter (om inte mer) och klippte upp lite samt gjorde luggen mycket kortare. Var på tal om en raklugg men tordes inte riktigt. Skulle säkert blivit superbra det med. Nåja, håret ser då mycket ljusare ut då vi fick bort längderna och jag är supernöjd! Så himla skönt med kortare hår.

Medans Marie färgade håret så gick jag till MIM Boutique. Testade jeans i över en timme men tyckte inte att några satt riktigt bra. Har så svårt att hitta jeans då jag har så korta ben men ändå med former. Så, antingen sitter det konstigt eller så är de på tok för långa och bra i midja osv. Nåja, håller mig vell till leggigs. Är ju så snyggt med jeans- Är ute efter ett par svarta, höga jeans med kanske någon dragkedja eller så. Ska ta mig in till stan ( piteå ) till veckan och kolla på Gina eller Cubus. Cubus har alltid mycket jeans och säkert bra erbjudanden nu vid mellandagsrean. :)

Hittade hur som helst ett par leggings, en blus och en klänning. Fanns mycket mer snyggt men var tvungen hejda mig!



Efter att Marie var klar gick vi in på MIM tillsammans och även hon hittade kläde. För hennes del blev det två pat jeans och en superfin klänning. :)

Då vi handlat klart var vi så hungriga så vi tog och delade på en pizza på OKEY. Gott med lite mat i magen. Hade inte ätit något förens det. Men, nu är jag mätt!




ser ojämnt ut men det är det inte!

Dags för frissan!

Nu har jag gjort mig klar för att åka till Älvsbyn med Marie. Ska till frisören och se vad som går att göa å mitt hår. Klippa det och få tips om löshåret. Sedan gå på MIM Boutique ett tag. :)


Ha det bra skriver sen då jag kommer hem!





Min superköna vintermössa! Från Indiska 249:-

Sweet dreams!

Nu sitter jag och käker lite Marabou choklad innan jag ska ut och gå med plutten. Blir en sista sväng för sen är det nanna kudden som gäller. Har fortfarande ont i nacken men hoppas det gått över till i morgon. Är dock öm i helga kroppen efter att ha jobbat från 1 till 5 med att bära vinkartonger som väger ett antal kilon var. Fysträning för min del! Har även skottat gården re. Var ca 15 cm blöt, tung snö. Pust. ja, jag känner det i kroppen nu. Då är jag ju inte den starkaste heller. I morgon blir det jobb från förmiddagen och sedan eventuellt åka till Älvsbyn med Marie och färga håret. Eller, avfärga kanske man ska säga. Nu vill det bruna bort. Ska bara avfärga nedre delen eftersom övre redan växt ut. Så, kanske blir att färga lite slingor och sådant senare så att min löshår kan komma på plats!


Nåja, nog om detta. Skriver mer i morgon! :)

Ha det super och sov gott allesammans.


nackspärr..

Godmorgon, eller. Goddag kanske!

har ätit frukost, vikt ihop en tvätt och startat en ny. Varit ute och gått med Denzel pensel och nu kikar jag runt på datan lite i väntan på ev. jobb.
idag vräker snön ner men är ändå bättre än gårdagen då det stormade här. då fick man ont i huvudet så fort man gick ut pågrund av blåsten. idag snöar det bara ruggit mycket och det betyder att det blir skottardags senare idag.

vaknade i morse med värk i nacken. Kändes ändå inte så farligt. Men nu lite senare kan jag knappt titta till vänster av smärta. Det tar liksom stopp. har nog sovit konstigt. har aldrig haft det förut. Kommer bara ihåg frida då hon kom till skolan med världens nackspärr. haha! Men, nu är jag där. Nåja, går vell över. kanske lägger en vetekudde där ett tag så det mjuknar upp lite senare.


Sista ledigveckan.

Hej på er!

Nu har jag just gjort mat och ätit. Hunnit plocka undan lite också.

Nu är jag inne på sista ledig veckan och det känns faktiskt inte alls bra. Har inte hunnit få någon praktik plats heller och har nog inte ekonomin att ta mig till Halmstad efter allt. Och, jag antar att alla platser här i norrbotten är upptagna som verkar lite intressanta.
Ska höra med skolan vilket stöd man får och resersättning m.m. kanske kan ta mig.

På Onsdag fyller ju Rikard år så hoppas han kan vara hemma och inte behöva snöröja hela dagen. Sedan blir det bryggargatan i Skellefteå på fredag med en massa folk och på lördag ev. fira Fanny som också fyller år på onsdag. Så, förutom detta ska jag försöka hinna jobba, skriva CV och kika efter ett trimbord. Sedan är det skola till veckan och då börjar mina individuella val.

Så här ser mitt schema ut nästa vecka:





Man ser superdåligt men alla ljusbruna, bruna och den gröna är invalen. :) kommer bli kul men mer läxor och prov!


Nåja, nu ska jag rasta lillen innan sängen.


Ha det bra!" :)

1 Januari 2012


Hej på er!

Var gårdagen bra?

Jag och Rikard har precis kommit hem till Vidsel och efter en dusch har jag nu lagt mig i soffan under en filt och bara tar det lungt.
Gårdagen var super! Vi var hos Mats och Marianne där även Kai och Anki och deras dotter Nina. Kvällen var rätt lugn och väldigt skön. Tog ut Denzel då vi gick ut för att se fyrverkerierna och han var inte alls rädd. Svansen upp och nyfikenheten på topp. Han ville bara gå närmre! Blev glatt överaskad av det. :) Så skönt med en hund som inte är rädd för sådant.

Senare efter det så gick jag och Rikard ut på krogen och kikade hur det var där ett tag. Var väldigt bra stämning och mycket ungt folk. var roligt! Vi var dock inte kvar länge då vi kom dit 01.30 och det stängde 02.00 så. Blev bara en snabbis. Men det var roligt. Sedan gick vi tillbaks till Mats och Marianne och åt lite gott innan vi gick och lade oss.


Idag vaknade vi vid 12.00 och tog bara på oss ytterkläderna och tog Denzel på en lång prommis. Släppte honom längs stranden så att han fick kuta lite. Han tyckte det var superkul. Sedan fortsatte vi runt hela bostadsområdet på klubben och sedan tillbaks. Så det blev en bra runda för honom! :)

Sedan åt vi lite köttsoppa och låg i soffan ett tag. Rikard hann även basta ett tag. Sedan packade vi och drog oss hemåt. :)


Har varit en kanonhelg med spa, god mat och dryck, festligheter m.m! KANON! :)



Ha det bra!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!