Hej hopp gummi stropp! ;)

Sitter för tillfället i rummet och funderar på vad jag ska göra fram tills nästa lektion som börjar 12.25. Har varit med carro i skogen där vi släppte hundarna så att de fick busa av sig. Simba och Carros chihuahua. Såg väldigt kul ut:)
Sitter och spanar på lite reser till Frankrike, väldigt sugen! Tänk vad kul att bara få fara iväg och se en helt annan kultur, miljö och äta god mat och bara njuta av tillvaron. :) Ah, jag blir på bra humör av att tänka på det.
Ska försöka göra lite läxa nu. Har engelska, svenska, matte och ett prov tills nästa vecka. . Fy fan!!!



/Emelie & Simba ♥

God kväll. :)

Sitter hos Marie och ser på valvakan. :) Inte speciellt insatt men vadå?
Helgen har varit väldigt lugn och skön och jag känner mig utvilad inför veckans läxläsning och skoluppgifter. Har engelska, svenska, matematik och ett prov i växt och djurliv...:( HÄRLIGT, noot!
Ajja, Ska ta lite juice och sedan mysa med Rick:)
Natti, natti!
/Emelie & Simba <3

Ärenden gjorda!

Tja! ;)

Har nu varit och kollat högra örat hos vårdcentralen men han sa då att det inte var något allvarligt utan att det skulle fara bort snarast. Känns skönt, ingen öroninflamation. ska ringa till klippet nu och koba en tid!! :D

Fick en tid den åttonde oktober!!! :D Då blir det helrenovering av min skalle! haha :)

Hittade två fina saker på BikBok! :




/Emelie <3



Stan i morgon!

God morgon alla! :)

Sitter nu på rummet och väntar på nästa lektion, har just haft etologi.
Ska även till skolsköterskan och kolla mitt högra öra. Har haft ett sånt himla "tryck" i det. Öroninflamation?? :(

Imorgon blir det i alla fall piteå City för min del, hela eftermiddagen. Ska försöka hitta nå skor. Till vintern. Har bara ett par gamla urtrampade ballerina skor, resten av mina skor är med klack! :) Har i alla fall hittat ett par som jag gillar.

De här! Inte den snyggaste men ser i alla fall varm och skön ut inför den nordliga vinter kylan! :) Skaftet är fleece och sulan också! :) Endast 499:-

Ha en bra dag!
/Emelie & Simba ♥

Härligt......!.......!

God morgon!

Ska bara säga att min hund ser förjävlig ut!! Han ser ut som någon jävla kamphund!
Igår var han i slaggis med Fannys hund Leo och fick ett sår över örat. Detta för att någon jävel släppt ut leo från hans rum som vet att våra hundar inte går ihop. Och sedan idag så har han lyckats gnaga sig igenom ett galler i sin hundbur så att han rivit upp hela nosen! Så nu ligger han i mitt rum omplostrad och utmattad efter allt..
Har pratat med mamma och kommit fram till att Simba ska få flytta hem till henne. Han trivs inte här och jag vill hans bästa så det får bli så här nu. Inte alls roligt eftersom det kommer sätta sina spår i min utbildning eftersom jag måste ha hunden med mig och kunna göra alla de praktiska proven!

Lucky me!!


Jag idag...

/Emelie & Simba <3

skönt!

Istället för matten så blev det ett fett håål i schemat! Grymt skönt! så jag hämtade Simba och vi har legat och vilat i soffan framför tv:n. Mysigt! Lunchen bestod av köttsoppa och klimp som passsade allderles utmärkt idag då det blåser och är lite kyligt ute. Hade tänkt se lite film nu, och sedan gå på lektion, nu har jag bara växt & djurliv och svenska A kvar.

Trött brud med noll kronor i bursen.

Morning, morning!

sitter och väntar på att matten ska börja, dryygt! Är så himla trött efter gårdagen då jag och simba gick minst 1,5 mil! Kändes det som i alla fall.

Har gjort en snabb koll på bankkontot och det är tomt! Känns verkligen inte bra eftersom jag behöver en total hårmakeover!! Klippa, färga ljusare och göra slingor. ALLT! Nu har jag fult, svart, slitet hår med utväxt!



/Emelie & SImba<3

Helt slut..

God dag!

sitter nu på mitt rum, hat hämtat Simba och vi båda är helt utmattade. Jag känner mig allderles uttorkad och .. ja, helt slut.. Har bokat hundhuset idag och jag och några andra hade tänkt gå dit och träna med hundarna, lite lydnad för min del! :) Skojj. Vet inte vad jag mer ska säga, typ att jag har slutat tidigare idag;)

Ah, ska vila nu och sedan så kanske jag skriver mer sen ikväll!
Ha det.
/Emelie & Simba <3

agility uppvisningen. ;)

Hej :)

Simba har precis fått mat och nu ligger han och sover i sin nya Bia bädd! :) Han har haft en intensiv dag. Började med att han fick se sin nya hundgård och då blev han förtvivlad och skällde och ylade så fort jag vände ryggen till. sedan har han varit med på två lektioner båda 85 minuter långa. Han är helt slut nu. Själv så har jag varit och ätit korv och potatismos.
Jag och Fanny har även försökt få Simba och hennes hund Leo att bli sams och gå ihop men dom skulle helst vela slita ihjäl varandra. Hade tänkt gå ut och träna kontaktövningar sen. Simba ska sitta med bogen jäms med mina knän och följa mig sittandes åt både höger och vänster med ögonskontakt! På vänster sida.

I går (söndag) Så var ju jag och Simba med på två agility uppvisningar på Grandagen. En vid två och den andra halv tre. Han hade skit roligt!! han älskade det! Han var så glad att han hoppade över extra hinder för att han tycker det är så kul. Det gick mycket bättre vid första uppvisningen som var kring tolv den andra var han så trött så han ramlade av vippen två gånger och sedan låg han där och flämtade:O jag fick typ jaga han i mål. Men då han bara fick sitta och titta på blev han ledsen för att inte han fick vara och springa på banan så han hoppade och skällde på hundarna som var på banan. Ajja, nu är han då en pensionerad agility gubbe som fick vara med på en liten uppvisning sista gången. Tråkigt..

Hade tänkt visa hur det kan se ut med dem riktigt duktiga aigility hundarna!







Ha en bra kväll!

/emelie & Simba ♥


fagervik.

HellO!

Äntligen är jag hemma på rummet igen! Har spenderat dagen i Fagervik. Det var bara min klass, HU10 alltså :D vi gjorde lite, eller ja välgigt många övningar (hela dagen) . Sedan i slutet satt alla och var så jävla less så vi fick skjutts tillbaks till skolan. Inte bästa dagen men ändå mycket bättre än vanliga lektioner i skolbygnaden.

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen men jag gör ju ett litet inlägg nu så lovar jag att det blir mer senare! :)
Ha det bra !
/Emelie & Simba ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!