Ingen Rubrik . . .

Jag vet fan inte vad jag ska tro, håller jag på att bli galen ? Jag fattar inte att jag håller på som jag gör men det går då fan inte att förhindra heller. Jag vet att jag skulle sluta skriva blogg men det är svårt, för svårt. Det jag håller på med kan ju inte vara normalt, jag har blivit någon annan det är bara att inse Emelie, inse fakta, DU har blivit någon annan . Den jag var förut var rolig och hittade på saker, var med andra människor och hade roligt på ett helt annat sätt. NU, ja nu vad gör jag då ?? Jävlat ingenting! Då jag tittar på mig själv i spegeln och ler ser jag bara ett tomt leende som inte betyder något. Förut visste jag vem jag var och var stolt över mig själv, nu är allt som bortblåst. Inget finns kvar. Är det en sjukdom jag har? vad kan jag göra åt det ? det är för många obesvarade frågor. Är du med tjejer blir jag tokig även om jag vet att du älskar mig över allt annat här på jorden. Är du borta i mer än en dag håller jag på att spricka för att jag saknar dig så otroligt mycket. Vad kan jag göra åt det då ? JUSSTE jävlat ingenting, precis som allt annat . .!



Vill bara säga en sak till . . Jag saknar dej otroligt mkt Alexandra! För allt det vi gjorde förvandlade vi till något bra, något roligt. Vi kunde prata med varandra och det kändes bra. Det känns som om jag tappat dej och inte får tillbaka dig . . Jag vet att allt är mitt fel men jag ångrar det och vill fösöka göra allt så att det blir som för ... ha det bra

Får inte in en enda bild !!

Bloggen har ju blivit jävla cp. . Har satt dit flera bilder sen då man kollar på bloggen försvinner dom bara : ( Ska fan sluta blogga det buggar ju bara !!!!

Morgondagen blir bättre :)

I dag har jag typ varit hemma och klippt gräs & hjälpt mamma att plantera sallad m.m i sin nya "trädgård". Jusste har varit i Harads och hämtat en grillstad och nå bänkar :P Pratade med älsklingen nyss och blev bara förbannad . . jag HATAR då du är i Pite . .! Hur som haver så blir morgon dagen  100 % bättre. Dels att vi hämtar Pi Fuxen I Arvidsjaur och att Jonte kommer hem så jag får vara med han någon gång . Jag är så glad att allt är klart och att det funkar, hagen tog tre kvällar att bygga så ni förstår nog att jag är gode nöjd:D På tal om något annat så ska jag fösröka fixa bloggen ikv så att den blir klar någon gång :P

Ha det bra / Emelie ♥

Bilden försvann! :(

Bilden här ovanför bara försvann så jag måste skaffa en ny men jag vet inte hur det ska se ut  :( FÖRBANNAT!

Piteå och Älvsbyn imorgon =)

I morgon ska jag och älsklingen ( förhoppningsvis ) fara till Pite och hjälpa mammsen och Johan att städa ut läggan :D Eller njaa kanske gå ner och köpa en mjukglass på statoil :D Jaja efter att vi har städat ur lägenheten så far vi till Älvsbyn Då jag ska hämta min älskade mopeeed. Från Kent Isaksson ska jag och jonte köra till stallet där jag ska rida en privatlektion för Elisabeth Arling :D Kul Kul =) Får vell se om älsklingen överlever ( höll på att kväva sig själv förra gången han såg mig hoppa ) haha :D Då allt är klart där byter jag om och kör till Vidsel :( Härligt ens NOOT. . Jaja det lär vell gå bra än då men kommer få syk om det ska regna :D

Ha det bra !
/ Emelie ♥

Bråk, bråk, bråk . .

Varför låssas ni att man inte förstår vad som pågår? att man inte hör? Jag förstår inte vad som är problemet . . Allt verkar flyta på som det ska då man har sälskap men då det bara är vi varför blir allt annorlunda då  ?
Önskade att det fanns någon som kunde ge mej det svaret . .


Tack Elin Johansson <3

Vill bara säga TACK till min broders grymt snälla flickvän Elin som gav mej en hel påse med smink, en parfym och massa hudprodukter :D Tack så himla mkt !

Ha det bra ! / Emelie ♥

Tråkigt väder . . .

Gud så himla less jag blir då det bara ska vara mulet ch regna hela tiden :( Jag tycker att det kan bli strålande sol så att man känner att det är sommar - 09 någon gång. Men men eftersom jag, eller ingen kan bestämma vad det ska bli för väder så får man vell härda ut ännu ett tag för att det ska bli sol. Det skulle vara skönt att bo någonstans där det är fint väder, där man kan ligga ute och sola och bli brun . Jag har egentligen inget att säga, men skriver säkert mer senare =)

Älskar dej Jonathan <3
Ha det bra ! / Emelie ♥

Pi kommer snart !

På bara en vecka kommer söt poan till mig <3 Åh längtar ju =) Jag kommer typ känna mig som värsta bonden, men men vad gör man inte för något man älskar ? Hur som helst så har jag köpt 3 nya grimmor, 4 grimskaft, 4 nya borstar ( han måste ju ha det bästa ), och ett par ridbyxor =) hehe värsta stor shoppingen ju =) Hursomhelst så ska vi bygga hagen på onsdag och torsdag =) Köpa hö på fredag och hämta honom på söndag :P Aa det kommer bli fett nice :P



/ Emelie ♥

Sommarlov ! :D

Äntligen sommarlov ! =) Känns väldikt skönt att bara kunna sova hur länge man vill, inte ha några läxor och inget att bry sig om :D Examens dagen var grymt slapp gjorde typ ingenting åt typ mjukglass för hela slanten ! :D hehe . Nä fick faktiskt av älsklingen <3 .På kvällen följde jag med älsklingen till storforsen för att vara med Marcus, Axel, Oskar, Amanda, Pernilla mfl. Var himla trött så vi var inte där så länge :( Har faktiskt inte gjort något speciellt bara ätit massa ostballar och chips =) hehe Grymt gott ju ! Aja nu ska jag duscha ha det bra !

/ Emelie ♥

Fotbollsturnering ^^

I dag vaknade jag 20 i 8 :O Jag hade då ändå inget att göra på morgonen för jag packade ju folttbolls skor och shorts m.m i går så det var klart ! :D Väl på skolan så började jag med att gå och byta om till gympakläderna sen gick mitt lag och städade i kulturhuset sedan gårdagens musikal . Kring 9 så var det klart och vi gick upp på skogsmon för att spela våran första match :( Det var grymt särt för vi hade sveriges sämsta backar och ingen gjorde ngt . . Andra matchen jag spelade blev jag trampad på hälsenan så jag fick svin helvetes ONT! jaja jag stod då i alla far kvar på plan =) Det blev lika ( 3-3) för att en viss person inte kan stå målvakt, haha grymt lejt t,o,m jag kan stå bättre =) jaja jag hoppade över tredje matchen för att jag hade så ont men stod som linjedomare i sista matchen innan lunchen . . Jag orkade inte stanna och se final matchen så jag for hem ist =) Mkt bättre än att vara där nere =) Jaja nu har jag inget mer att skriva . .

Ha det bra !
/ Emelie ♥

Snart examen <3

Bara två dagar kvar tills examen =) TJOHOOO! Ville egentligen bara säga att jag älskar Jonathan sjukt mkt och att han är den rätta och att jag vill spendera hela livet med honom så ni kommer aldrig att få honom ! HAHA rätt åt er !

Älskar dej <3
/ Emelie ♥

Städning på skolan =(

I dag var då den drygaste dagen på länge. Vi hade städdag på skolan och jag, Sanna och Dennis städade hela kemi salen och no salen . . eller sjaa jag och Sanna gjorde ju det mesta =) Jag och Sanna började att städa i kemi salen, då vi städat alla bord, stolar, skåp, bänkar, hyllor m.m så var vi tvungna att bära ut alla bord och stolar till det äckliga rummet med massa döda fåglar och insekter :O Huvva ! Jaja då vi var klara så fick vi 35 minuters rast så det lönade ju sig =) då vi började igen så var vi tvungna att städa no salen också hmm,,, undrar varför ? JO! föratt en annan viss person ( nämner inget namn ) inte ville göra det ÅÅÅHHH! Jag och sanna gjorde no salen med :( Dryygt. . men men nu då man har gjort det så känner man sig gode duktig ändå =) Efter lunchen såg vi film hela eftermiddagen =) sov typ, men ändå =) Nu har jag inget mer att skriva =) PussTJO!

/ Emelie ♥

Dop och god middag =)

I går for jag,mamma och emil till gammalestad (lule) på dop :P Det var hanna som döptes och hennes namn blev Hanna Kristina Breheim :P Gud så gullat =) hehe. Då dopet var klart for vi till Unbyn och fikade :P Gott, gott =) Kring 5 var allt klart så då for vi till Kenneth och Kerstin i deras stuga i Sävast =) Vi åt grymt god middag det var fläskfile och ris med en jätte god sallad och cola till =) hehe helt perres :P Efter middagen bestämde vi oss för att åka lite båt :P Det var faktiskt grymt kul =) På kvällen så såg vi på nationaldagen på 4:an :P Till programmet åt vi glass med rabarber paj och vaniljvisp =) haha RABARBERPAJ alle ! :D Efter allt det roliga så var klockan kring halv 12 och vi gick och lade oss =) på morgonen väckte mammsen mej och sa att vi skulle in till Boden på en marknad =) Frukosten bestod av grahamsgröt, ägg, juice och fullkornsbröd med gurka, paprika och ost =) hehe Mumma =) Väl i stan så fanns det jävlat åssit så jag och mamma bestämmde oss för att det var lika bra å fara hem så vi stack ;D

Ha det bra ! / Emelie ♥

Shoppingen =)

Hejsan hoppsan ! :D Tänkte bara berätta lite om shoppingen i fredags =)
Jag vaknade kring halv 9 och sprang dirr in i duschen =) Då jag var klar var mammsen sur för att jag hade duschat för länge men vadå ? det är ju skönt :P Hur som hellst så hann jag äta en banan innan vi for =) Vi var i Luleå kring halv 11 eller något sånt. VI for i alla fall på Granngården innan vi for in i Centrum och köpte allt vi behöver till hagen :) Då vi kom in till Centrum började vi med att ta ut pengar ^^, Efter att ha blivit några hundralappar rikare så gick vi på H&M där jag köpte 3 bikinisar ett halterneck linne och solglajjer <3 Mamma köpte ett par badshorts till Emil och några sandaler. Då vi var klara på H&M gick vi ner på Scorett och dom hade jätte fina skor men inget jag hade tänkt ha på mig på examen :[ Då vi sökt skor på en massa affärer blev vi less och gick å käkade på max ist :D HAHA! Jag tog ett frisco mål :( kännde direkt att jag verkligen inte gillar hamburgare men åt i alla fall för att mamma ville ha sälskap :] Efter den äckliga maten gick jag på Gina och hittade mina jeans jag drömt om men det blev inget köp för dom var inte så fina på baksidan:[ jaja får vell fara på Mim och köpa några ist. Sedan gick vi till smedjan där jag köpte strumpbyxor på lindex fast då jag kom hem insåg jag att dom var för ljusa. haha FAAAAN! Sen tror jag att vi gick på Dinsko och testade massa skor hehe jag träffade ju Sannsi också =) Efter mkt givande och tagande hittade jag äntligen skor!!! hehe. Jag köpte även harembyxor från Cubus och en kofta på vero moda. Våran parkeringstid var slut klockan tio i 3 så vi sprang tbx och betalade lite till för jag ville hinna pierca naveln. Väl inne på strand sökte jag solgården och då jag väl hittade den så var det ingen där förutom jag så jag piercade naveln direkt :D:D:D Okey jag sa till mej själv efter att jag gjort det att det var den andra och SISTA gången jag gör det här . Jag kan ju faktiskt berätta varför också ^^ Eftersom ärrvävnaden var så hårt i det undre hålet så var det svårare att trycka igenom och då det väl var ett hål så blödde det helvetes mkt för MKT. Puhh! Då jag gick tillbaks till mamma var jag helt jävla tårögd :( hehe fyfan vad lejt :P Men men så ska det vara ^^, På väg tbx till Vidsel for vi om i Älvsbyn för jag skulle titta på jeans men då hade de stänkt klockan 3 OTUR! jaja vi handlade lite mat på konsum . Då vi packade in varorna i bilen ringde johan från pite och sa att han hade missat bussen så då for vi och hämtade honom :( DRYYGT! hehe men men . Han hade vell kul i alf han körde hela vägen hem från Pite :S haha, nä det gick faktiskt bra =) Men då vi ÄNTLIGEN var hemma beställde vi pizza och åt, det var grymt gott =) Sen tror jag att jag gick å lade mej för klockan var ju ändå 9 typ =) Haha .

Ha det bra ! / Emelie ♥

Jase . :)

I dag var jag på skolan TJOHO! :D första dagen på länge. Hursomhaver så var det en grymt skön skoldag =) det var fint väder och på förmiddagen då jag hade hk-teori gick vi ner till älven och mådde gott ett tag :D
På elevernas val timmen gick jag och alle från bilden för att "rita" ute hehe^^, Vi satt i alla fall på bron utanför fiket och då vi fick lite att göra sprang vi till niornas klassrum och kasstade in en kotte HAHAHA! eller i alla fall jag :D sen kutade vi gärnet till baksidan av skolan hahaha fyfan vad kul alltså =D Vi trodde att det var Jonte,Markusoch nizze som redigerade filmen där så vi tänkte vara lite jävliga ^^, Då jag kom hem var jag med älsklingen <3 Gullig som vanligt =) Efter ett tag for vi och hämtade alle & for för att handla med mammsen =) Det var ett rent helvete eftersom jag var sur som ett as på grund av massa saker =( haha . . Då vi var klara på ICA Raketen Vidsel for vi på bilisten och köpte mjukglass <3 gott som fan .
Kring halv 5 började vi gå hemmåt och på vägen hände det en massa roliga saker =) Bredvid kyrkan råkade jag tappa alla små ballar på vägen :( ( Ostballar = Ostbollar ) ^^, sja ioförsig så hände det inte så mkt annat häftigt vi var bara lejda som vanligt :D Då jag var hemma så åt jag kassler och makaroner med sallad och Aioli :P mumma ! Efter maten så gick jag upp för att skriva lite men gick och mötte älsklingen ist :P Nu ska vi hitta på något med någon :P

Ha det bra ! / Emelie ♥

Äntligen på bättrings vägen.

I dag vaknade jag som vanligt kring 11 nånting =) Jag gick ner och åt lite special K flingor till frulle =) Jag känner faktiskt att jag är på bättrings vägen nu och att jag inte behöver ligga nerbäddad i min säng till dagens slut :D Jag har till och med hjälpt mammsen att städa lite och rensat min garderob som var full av massa kläder som jag slutat använda. Jusste, jag har letat Simba och Zorro i skogen :( ( Dom sprang efter några tranor som satt på åkern) .
Sja får vell hoppas att jag är pigg nog att fara till skolan i morgon, känns som om jag har missat en massa saker nu en vecka innan vi får sommarlov :[ Hursomhelst så får jag vell lov att ta igen det, så mkt borde det inte vara hehe =) jag tror jag kan fixa det ^^;

Ha det bra ! / Emelie ♥

God morgon :)

God morgon allihopa! Jag tänkte bara skriva lite om vad  jag har tänkt köpa på lördag ! :D

1) ett par slitna jeans från gina.
2) 2-3 bikinisar från H&M.
3) Linnen och och nån t-shirt från gina.
4) Solglajjer från H&M eller Åhlens.
5) trosor från gina.
6) 2 st bh:ar från H&M.
7) en kofta från Cubus.
8) harembyxa från Cubus.
9) smink och hudvård / nagellack.
10) jeans shorts från Cubus.
11) En vanlig tröja.
12) skor från dinsko eller skopunkten. 
+ att jag lär hitta mkt mer som jag vill ha :) hehe.
Tror dessutom att jag ska göra hål i naveln igen :) Det har faktiskt läkt himla bra så det borde gå =D

Puss ciao!

Hmm..

I dag väckte mammsen mej och frågade om jag mådde nå bättre, fast det gjorde jag då inte så jag somnade om .
Klockan 11 vaknade jag igen så då gick jag ner och somnade framför tv:n ist :D Sen har jag inte gjort nå mer :P

Ha det bra ! / emelie ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!