Mörkrädd på halloween :´(

I dag har jag mått illa hela dagen :( Kanske är det av p-pillrerna : / Jaja, klockan 7 ungefär bestämde jag mej för att gå till Alexandra =) Hon hade filmkväll :P Och hos hon såg vi på TheEye (: Den var faktiskt inte så läskig, Men inte var den rolig heller : / Efter rysaren såg vi på What happens in vegas. Grymt rolig film haha ^^,
Senare typ kring 10 så skulle jag ju gå hem ensam i mörkret :O Så jag ringde till mammsi och hon kom och mötte mej även fasst det bara är 150 meter mellan mej och alexandra xD tihi, Aja nu är jag ju hemma oskadd så =)

TREVLIG HALLOWEEN !!!
Puss å kraaam / Emelie :P


Shiieeet kuul xD

I Onsdags väkte mammsi mej klockan 05.56 PUHH! Det var jobbigt. Jag gick ner i min vackra pyamas och käkade frulle :P Det var faktiskt gott fast jag bara åt lite flingor och juice :P Efter det sprang jag upp igen och klädde på mej några skabbiga mjukis kläder =) efter en kvart somnade jag på soffan framför tv:n :O Mamma väkte mej kvart i sju och då var det dags att skynda sej kan jag ju ta och tala om ;> Jag satte upp håret i en stor "bulle" på huvvet och satte upp luggen i en babylugg :P sen spranng jag ut i bilen till mamma och for å hämtade Alexandra xD Väl i Älvsbyn var klockan halv åtta så mamma han fara och hämta ut pengar till mej :P sen satt jag och alle och väntade på bussen i en halv timma ;> Jag hade ju kollat på internet om en buss till Boden som skulle gå tio över åtta ;> sen då kom det bara en luleå buss så vi tog den ist ;> Väl i Luleå tog vi en direktbuss till Boden och där badade vi i nån timma ;> Så åt vi på smörgås baren och då åt jag bakad potatis med kyckling och sallad till =) Mummms! Sen klockan 4 på dagen åkte vi in till luleå igen =) När vi var framme i lule rökte vi ett tag sen gick vi till johanna och Rebecka ;> På kvällen var vi med Basse, Pors, Rebecka, Hedman, nån till, Jag, Johanna och Alle :P Sen i dag vaknade jag jojje och alle typ 11 och då var therse här :) Vid 12 fixade vi till oss för en hel dag på stan (: Jag köpte ett halsband med ett E på, ett diadem och två stora silver örhängen från glitter xD Sen köpte jag en virkad svart mössa från BikBok :) Det blidde skor också ;> svarta stövlar med en rosett längst ner =) Och på Cubus köpte jag en svart/lila sjal :P På H&M köpte jag svarta benvärmare =) Sen kommer jag inte i håg nå mer det blidde messt bara lite smått och gott :P Jusste vi åt thai mat också på baan thai Eller vad det då hette :> hahaha !  Alexandra gjorde hål i naveln ocg det blev shieet fint :P Men tyvärr så var jag tvungen att ta bort min :´( Sen på kvällen for vi till Johanna och satt på datorn och satte på nå dans musik så stod vi på golvet och dansade till t.ex. Shake that ass for me - nate dog ft. eminem :P hahaha (: Sen klockan 8 gick jag therese och alle till bussen för nu var det dags att fara hem :P jaja väl i bussen pratade vi om en massa lejda saker t.ex. om vilken sexställning som är bäst  xD HAhaha ! När vi var framme i Älvsbyn sprang vi in på OK och kissade :P När vi kom ut stod alles pappa och väntade på oss så vi satte våra grejer i bilen och åkte hem =) Det var faktiskt grymt skööööönt xD 
Bara så ni vet så har jag glömt att ta med massa saker för om jag tog med precis allt så skulle jag behöva sitta i nån timma säkert och det pallar jag inte tyvärr :P Men men Ha det braaaaa <3 ! <3 ! 

Torrpössssssss [vVv]
 


Bada i Boden i morgon :P

I Morgon bärde i väg till Boden med Alexandra xD. . Vi far 7 på morgonen till älvsbyn :O Förbannat tidigt men det e värt det. Sen går bussen till boden tio över åtta så vi får vänta en timma typ :S Men men . När vi kommer till Boden ska vi vänta i 5 minuter på att badet ska öppna hahah ;> Sen ska vi bada hela dagen xD Bara jag och woall alle med lill balle :> haha !! Alexandra heter hon faktiskt =) På kvällen när vi e klara ska vi åka med en buss från boden som går 20.25 sent kanske men vadfaan jag och alle klarar oss alltid =) jaja bussen vi ska åka med far till luleå och där ska vi sova hos Johanna :> Sen på Torsdag ska vi shoppa hela dagen och sen på kvällen ska vi fara ut och äta på Waldorf xD MUMMS!
Jaja sen på kvällen vid tio över åtta nån gång ska vi åka tebax till älvsbyn och därifrån får vi hämtning av alles pappa Conny till vidsel :> haha !!


U2-Mässa :)

I dag väckte Tiger Mej (min katt) kring typ halv 8 på morgonen :( Direkt satte jag mej upp och började skriva ett sms till Alexandra som liknade något sånt hära --- GRATTIS! älskling <3<3<3 . Hahaha. Efter en timma klarvaken i sängen bestämde jag mej för att gå och duscha Ååååh! Så jävla sköönt med en varm och lång dusch. När jag var klar i duschen och hade ätit frukost och det så gick jag ner till Elle P (elin) :P och var där i typ en timma innan bussen skulle fara :) När jag och elin äntligen var i älvsbyn så träffade vi Nina. På vägen upp till församlingsgården kommer Therese springandes bakom mej och jag blev så glad att jag skreek av GLÄÄÄÄÄÄDJE!! Vi stod och kramades nästan hur länge som hellst . Har SAKNAT  dej babeee <3<3 . Jaja när jag ,Elin och Nina var framme på församlingsgården så fikade vi, efter det så spelade vi lite brånnboll (: Det var roligt men förjävligt kallt :S när vi spelat klart så hade vi nå jävla körsång och det sööög verkligen hästballe :) nåja när vi var klar med det så åt vi TACO, Det var gott. Senare typ kring 8 eller nått på kvällen så var det en u2-mässa i kyrkan det söög det också, fasst dom spelade bra musik, så drack jag vin också =) haha! u2-mässan slutade typ halv 10 -10. Efter mässan var vi i källaren på församlingsgården och spelade biljard och air-hockey :P haha var grymt kuul =) Sen pallade jag inte vara kvar nå mer så då for jag till Therese och sov där :) ÄLSKAR DEEEEEJ <3 . På morgonen vaknade vi typ vid 10 och då satt vi typ på datorn ;> typ vid 12 stack jag ut på byn och fixade cigg :) mumms ! efter det år jag och tess makaroner och korv det var också gott =) tess for till daniel med halv 2 bussen och då kom alle från vidsel och var med mej ;> vi typ gick runt på byn sen for alexandra till tandläkaren och jag satt där och sms:ade med jonas xD hahaha !! När hon var klar så for vi och år på OKEY :) mumma! vi flörtade till åss toblerone också :> haha nåja sen åkte vi då hem med kvart över 4 bussen XD .

Ha det bra !! PÖÖSSS HEEJ !! <3


Välkommen till min nya blogg!

Hejsan alla glada där ute ! Emelie heter jag och på den här bloggen delar jag med mej av min vardag och saker som händer i mitt helt vanliga liv :D På min blogg hade jag tänkt mig att ta med lite mode också men det kommer nog lite senare :P Mer om mig får ni reda på om ni frågar snällt :) Ha det bra !! pösspöss / emelie


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!