Nu far vi på middag!

hur ska detta sluta... :o)

Leejoy's Dream Desire och Leejoy's Diamond Brut

 

Helgen

Hej gott folk!
 
Tänkte att jag skulle skriva lite om helgen som var.
 
Har varit helt underbart och det bästa är en reunion med mina tjejer som jag umgåtts med hela mitt liv. Sedan barnsben. Kom ifrån varandra då jag träffade Rikard och som många vet så kan det fort bli så. Man lägger mycket tid på kärleken och det nya spännande :att flytta ihop med någon. Detta tog min tid och jag lämnade dem åt sidan. Men nu äntligen har vi fått tillbaks kontakten och jag känner mig lyckligare än någonsin. Vänskapen är det viktigaste man har. Vill inte förlora det igen.
 
Fredagen bestod av jobb på förmiddagen sedan en lång skön ridtur med Johanna i Muskus.
 
Johanna och "Daisy"
jag red barbacka på "Toddan" som inte hade så brottom idag.
Hade satt ett grimskaft runt halsen på henne ifall att hon skulle få för sig att dra iväg. Enkelt att hålla i sig i det då.
 
 
Efter det så skyndade jag hem, duschade och böt om till lite finare kläder för att sedan åka till älvsbyn för att fira patrik på 30 års dagen. Kom hem vid 03.00 och hoppade i säng omedelbart.
 
Klockan ringde 08.00 på lördag morgon och jag steg upp, packade och åt lite frukost innan Johanna kom och plockade upp mig för en färd mot Piteå. Vi for i princip direkt in till stan och åt en supergod Suchi till lunch. Sedan anslöt sig även therese och Erik en snabbis. Efter en god lunch så gick jag och johanna vidare på stan och kikade på kläder. Hittade ett par öronhängen. Orangea fjädrar. Har som en thing för fjädrar. Tycker man kan ha det till nästan allt, hittade även en kjol, strumpor och trosor. Alltid "bra att ha saker"
 
Sedan for vi hem till lägenheten för att fixa oss innan vi drog på förfest i stan hos Alexandra, Sanna och malin. Superkul förfest. Det var höjdpunkten på hela dan. Har inte haft så roligt på jättelänge. Vid 21 - 21.30 började vi pallra oss mot området (PDOL) Och det tog inte länge innan vi var på plats i öltältet "Kittelfjäll". har sökt varje dag sedan lördags på mingelbilder därifrån för att se om man kom med. Men, har inte lagts upp några ännu.
Natten blev lång och for inte från Stan förens vid 04.00 på morgonen. :O haha. men kul hade vi. Dessutom var det här Johannas sista helg i Sverige. Imorgon åker hon till London. Snyft.. Så det blev en "All in" i lördags.
 
På söndagen väckte Rikard mig med ett telefonsamtal vid 11.00 tiden. Steg upp. Städade lite och gick sedan och lade mig igen. Sedan kom Johanna hem (Sov hos sanna) så vi drog ut och åt på ängeln med Alexandra. Var riktigt trevligt. Skrattade som en geud. Med många ideér och planer bestämnde vi oss för att dra in på området igen. Dock var det som förväntat TOMT . Alla låg väll hemma och var bakis antar jag. Så vi käkade varsin munk och körde sedan de radiostyrda bilarna. haha, var ju en succe. Skrattade så jag grät då också. Var bara vi tre mot varandra.
 
Då parkeringstiden i stan gått ut skyndade vi oss tillbaka till bilen och for sedan hem till Alexandra för att hämta lite grejjer innan vi for hemmåt mot vidsel. Kom hit vid 19.00 tiden på kvällen. japp så var det med det, har tyvärr inga bilder men kanske kan luska fram några om någon har. Får se.
 
ha det bra! KRAM!

Vilken kväll!

Godmorgon.
 
Sitter som en zombie i soffan och surplar i mig en stor kaffekopp i hopp om att bli piggare. Nattens sena ankomst (03.00) och en väckarklocka som visar 08.00 är ingen hit om jag säger så. Kom säkert inte isäng förens 03.30 - 04.00.
 
Vi var bjudna på 30 års fest hos Patrik och oj så roligt det var! Vilken bra kväll. Jag vill ge en eloge till honom och Elina för de roliga tävlingarna de anordnat under kvällen. SUPER! Och så klart så vann ju mitt lag. överlägset! moahaha.. Ännu ett plus var den goda maten. Också klockren! Ja, det finns inga nackdelar med gårdagen. Allt var bra. Eftersom jag inte drack heller så är jag inte bakis idag och jag känner mig ready freddy att inta bag in boxen och färdas mot Piteå för PDOL!
 
Vi far vid 10.00 tiden idag (jag och Johanna) Sedan ska vi mysa på i stan och kolla på de olika stånden. Hmm. säger man verkligen så? haha. Alltså de små försäljningstälten med massa olika billiga saker...:)
Nåväl. Kommer väll gå runt under dagen och senare åka till lägenheten min för att fixa oss i ordning för utgång. Inte dåligt.
 
Hoppas ni får en bra dag/kväll ! :)

A dream came true

Godkväll alla fina.
 
Ville bara berätta att jag nu är ägare av Denzel ! Nu är han bara min och jag är så glad för det. Finally!
 

Pics sedan lördags

 
En trevlig kväll med trevligt folk.

Aj,aj

Hellow!
 
Har jobbat idag. Klippt gräset på firman och aj, aj vad mina händer värker. Har svettats och puttat den tunga handgräsklipparen fram och tillbaks i evigheter kändes det som. Detta resulterade i blåsor fulla händerna då jag smart som jag är inte tänkte på att man kanske ska använda handskar.. Dessutom så kom Marie ner då jag klippt länge och säger att jag ska hålla in de två spakarna........! Sja, om jag säger såhär. Efter de förbaskade handtagen var nertryckta så gick det som en dans på rosor. Gaah! Varför är det blont hår som växer ut? Om jag inte var blond kanske det skulle gå bättre för mig. Eller?
hehe, nä. Skämt o sido. Men, nu är händerna omplostrade och fina. :)
Ska iväg på middag hos Marie om Rikard blir klar i gymmet någongång.
 
ha det bra!

Tiden går allderles för fort.

Hej, hej!
 
Har just pysslat ihop en "sparapengar" burk. Hittade en gammal glasburk med lock. Tog sedan papper och penna och skrev "-Emelie's spar pengar". Tejpade sedan fast texten på glasburken med tjock genomskinlig tejp. Sedan klippte jag ut en pappersbotten till burken och lade in den. Woila! Klart. Eller jag satte dit alla mina lösa pengar också. Sedan var det klart!
 



Har haft lite bloggtorka på sistone men jag tror det beror på allt detta regn.. Alltså, egentligen borde jag ju vara övervattnad nu och blogga som tusan. Men jag tror jag vissnat litegrann. Drunknat. För jag har inte gjort mycket alls. Plus att jag är super väderpåverkad och det suger. Har nog inte varit med om en sådan här regnig sommar någonsin. Suck. Där får sparburken en plats i bilden också. Kanske försöker spara ihop till en utlandsresa..:) Ska på loppis och sälja grejjer också så att den kan få påfyllning.
 
Egentligen ville jag skriva om tiden. Men kom av mig lite. Så i alla fall - till inläggets huvudämne. TID.
Jag satt och tänkte på då jag och Rikard träffades. Det var i slutet av 9:an. Jag gick skola här i Vidsel då. och Simba fanns fortfarande hos mig. Nu börjar jag sista året på Grans Naturbruksskola och om 9 månader tar jag studenten. Dessutom bor Denzel med oss. Jag och Rikard är inne på vårt 3:e år tillsammans och livet leker. Det enda som fattas nu är ett extrajobb under studie tiden. Sedan är allt super. Kan inte förstå vars tiden tar vägen. Vipps säger det bara så är man här 3 år senare. Och om 3 år från nu hoppas jag på ett hus i Piteå och ett bra jobb..
Nu började jag dessutom tänka på min tattuering "-Lev livet levande" För det måste man verkligen om man ska hinna leva. Suck. Har så mycket tankar och frågor om dittan och dattan. Hursomhelst. Tiden går allderles för fort enligt mitt smak och tycke. Det var det jag ville komma fram till genom en liten redovisning. haha.
 
Nä, nu ska jag göra lunch.
 
 
2010-Början på Grans. Början på mig och Rikard.
2010
2011-Kämpade på i skolan. Köpte Denzel.
2011
2012-Börjar få tillbaks min naturliga hårfärg- Sista året i skolan. Utställningar och tävlingar för fullt med denzel.
 
(Ingrid Moholm, kennel New Fashion har fotat bilderna därav hennes namn på dem.)

Hello Älvsbyn!

Har fått ljusare hår sedan sist!
Nu drar jag, Rikard, Simon, Bulben och Johan mot Ä-byn!! Ha en bra kväll!

Storforsen 16/7

 
Bröderna bus!

Vilken helg

Börjar denna dagen utvilad och fräsch. Har sovit i 14 timmar.. :O Helt sjukt. Nåja, har varit ute i solen och vandrat runt och bara myst på en lång bit och nu är vi åter i lägenheten och har ätit "frukost".
 
Helgen har varit superbra. Bortsett från alla oplaceringar i utställningsringen har jag haft det super. Leena och jonny som kom hit med Dante var absolut det bästa. Så kul att få tråffas och umgås. Storforsen dagen igår var helt fantastisk. Riktigt sommarväder och fina kort. Dock har inte jag fotat några bra.. Men leena och jonny har! Jag tog mest kort på Dante då vi satt uppe i kaffetugan och åt. :)
 
Lägger ut bilderna då jag är i Vidsel igen. Har så dålig uppkopplning här.

Godmorgon

Är allderles slut efter helgens händelser. Man kan ju tro att jag börjar bli gammal som inte pallar med trycket. Har varit skönt i alla fall att få sova ut och vaknade inte förens strax bakom 8 nu i morse. Ska fixa nå mat åt mig och Denzel och sedan kommer Leena och Jonny. Ska visa dem storforsen idag. Vädret ser hyffsat lovande ut än så länge så med lite tur håller det i sig.
 
Gårdagens vinst gick till Dante (vänster) som placerade sig bhkl4 och BIS 1! Denzel å andra sidan fick ju certifikatkvalitet så jag är ändå nöjd. :) Här posar dom ikapp med mig och Jonny.
 
Ha det bra idag så ska jag skriva mer då jag är hemma igen!

Yeeey!

Halloj alla!
 
Dagens utställning är vi nöjd med! Leejoy's Diamond Brut - excellent, 1, ck, bhkl4 och BIS unghund!!! :) Grattis till Denzels bror!! Denzel flamsade lite. Ryggade, blev skrämd av ett tält, seg..Men älskar honom ändå! Så fin♥ Han är ju för underbar. Hela kullen rättare sagt.
 
Trötta och utslagna är vi åter i lägenheten. Nu vila och chilla framför tv:n sedan sängen. Har varit en fullspäckad dag. Kom nyss hem! :)

Piteå Internationell utställning 14/7-2012

En utslagen hjälte efter dagens tävling! Placerade sig som andra bästa unghund ♥ Sköter sig alltid bra nog för att det blev lite extra spännande med brorsan i ringen. Haha, söta dom är. Juste! Denzels uppfödare är här och har med sig bror Dante - Leejoy's Diamond Brut. Så kul att träffa dem igen efter nästan exakt ett år sedan. De kände då verkligen igen varandra. Började busa direkt. Kul! Imorgon blir det tävling igen. Fast i Råneå! Spännande! :) Hoppas det går bra då med :)
 
Som ni ser på bilderna ovan så har jag köpt tre olika bäddar till prinsen! En blå, rosa och en brun!  :) De bästa plädarna man kan hitta! Och suuperbilliga att fynda på utställningar! Hittade dessutom en vacker blomma på ica igår då jag var och handlade. Supersöt! Aja, nu ska jag fixa nå käk. Blir en tidig morgon i morgon också! ha det bra alla!

Home>!

Skriver mer sen. Har varit en underbar dag. Ska vila lite här på soffan en stund! :)
 

Kul.

Skrev ett lång detaljerat inlägg om vad som händer i helgen.. Då känner datorn för att göra en uppdatering och startar om.. Aja, Kanske skriver något liknande ikväll orkar inte nu. :) Har borstat igenom Denzel och tränat uppställning och fot position. Sja, han är ju duktig som vanligt min afghan pojke! :)
 
Nu ska jag dricka upp mitt juicegls och sedan fundera ut nå middag. Ha det bra alla!

Gårdagen

Gårdagen var lyckad. Ja, allt förutom vädret såklart. Här i Vidsel var det ju hur fint väder som helst och inte ett moln på himlen. Hur tror ni inte det ser ut i Piteå då? Jo, mulet, blåsigt och kallt..Men, Emil hade roligt och det var ju huvudmålet" :)
 
Jag lovade ju att ta bilder så här får ni dem.
Sötaste bubblan. Lite äldre årsmodell än Rikards men otroligt söt. :) Den stod inne på Öjebyns blomsterhandel.

Utvilad

Hejsan alla.
 
Tror ni jag fick en chock i "morse" då jag ser att klockan visar 12.34? Ja, har inte vaknat så sent sedan länge, Men utvilad är jag i alla fall. Då jag vaknade tog jag min nybadade affie och tog med honom på en cykeltur. Så nu är i alla fall han trött. :)
 
Jag sitter och dricker en hemmagjord frukt smoothie som Rikard gjorde igår. Godare än nå köpes! Måste vi göra oftare. Äh, ska börja min dagliga internet rutin som lyder så här:
  1. Blogg.se
  2. Leejoy's afghans sweden
  3. hotmail.com
  4. facebook.com
  5. olika bloggar.
Japp, så ser det ut.

Bye!

Nu far jag mamma och Emil mot Pitestan. Får se om jag stannar där eller om jag återvänder till Vidsel, har inte bestämt mig ännu. Men med tanke på att Denzels uppfödare leena och Jonny kommer till helgen och att det är två dagars utställning så ska jag ändå vara i Piteå. We'll se! Nåväl. Vad dagen har att bjuda på är inte klart ännu. Sol och varmt väder är redan klart men vars vindarna sedan tar oss är en annan sak. Blir att lämna Denzel i Öjebyn och sedan mot Havsbadet än så länge. Lovar att ta lite kort så att ni slipper vara bildfria!
 

Promenad längs älven

 

Kanon väder

Godermorgon!
 
Vaknar till ett underbart väder. Strålande sol och inte ett moln på himlen. Nice. Ska ta den vardagliga "morgon" prommisen nog för att klockan är 11 men. :) Blir att lägga sig under solen sedan och vem vet. kanske blir lite jobb sen. Nåväl, ha det bra!

Musikfesten

Hej på er.
 
Har just ätit en god middag bestående av grillat. Dagen har varit lugn och skön och det har kännts helt rätt efter gårdagen.
 
Igår åt vi sommarbuffé på Storforsen hotell och sedan vidare till musikgesten som spelades uppe i reservatet på scen. Enligt mig var Sanna Nielsen bäst. Vackrast röst och bra scennärvaro. Sedan Amanda Fondell (fontanell) och sedan Mikael Wieh. Var en kul kväll som jag inte ångrar en stund av, :)
 
 

Knalledan

Har knallat omkring i Älvsbyn med mammsen och Emil idag. Fyndade två par skor som jag hoppats på och sedan en god lunch på Café Storgatan efter det. Inte pjåkigt inte. Har varit jobbigt att gå omkring dock. Var så kvavt och äckligt fuktigt i luften så var rent vidrigt att vara ute. Klädde mig även aningen för mycket så det kan också påverkat.. :) Nåja, nu är jag hemma och har just klunkat i mig ett glas mjölk efter en runda med Denzel. Ska kika runt lite men skriver mer sen! :)
 
 

Torsdag idag

Har varit hos mammsen även idag. Busat med Emil, sett film, cyklat och plockat en blombukett.
Har varit ute efter att få plocka "kattfötter" så kom ihåg ett ställe där jag plockade dessa ursöta blommor då jag var liten. Cyklade dit och mycket riktigt. Där fanns det gott om dem. Så gjorde en liten bukett som nu får pryda köket hemma. :)
Synd bara att min telefonkamera inte gör dessa blommor rättvisa. Kan även bero på mörkret i köket. tyvärr..

Juli, juli, juli

Godmorgon!
 
Vet inte varför jag vaknade så tidigt idag. Klockan 07.00? Nog för att jag somnade vid 21-22.00 tiden igår. Men är ganska drygt att vakna tidigt då man inte har något att göra. Skulle vela vara frisk så att jag kunde få börja springa igen. Suck. Har haft denna förkylning i snart fyra veckor. På lördag. Borde nog fara in så att jag kan få utskrivet penecilin. Men, är så svårt att ta sig då jag inte har körkortet.. Får se om jag kanske kan fixa det i morgon. Ska till Älvsbyn då satt borde kanske hinna upp till vc för ett besök. Är nämligen "knalledan" där. Har aldrig vart på den förut men ska tydligen finnas en massa erbjudanden och affärerna ställer ut lite saker längs storgatan. Hoppas på fint väder för då är det ju mysigt att strosa omkring. Ska kolla på ett par nya skor. Behövs verkligen kan jag säga. :) Funderar även på om min svarta lurviga fyrbetna sak ska få följa med och gå. Han gillar ju folk och händelser så han följer nog mer än gärna med. Men vi får vell se hur vädret blir.
 
igår jobbade jag bara en timma innan jag for till mamma för att njuta av det underbara vädret och äta middag. Vi var ute och knogade på mest med allt och inget, Var bara skönt att få ta det lungnt och ha sällskap. Dessutom har mammsen semester nu så man kan gå dit i princip hela tiden. haha, stackarn. Får dras med mig jämt. :)
 
Bilden tog jag uppe hos mamma sist jag var där. En liten blomma som var max 10 centimeter hög, MAX, kanske var 6-7 men mitt ögonmått är inte det bästa. :)

Sådärja

Nu är jag vaken och uppe, tog bara ett tag. Klockan är nu i skrivande stund 11.38 och jag ska börja med lite frukost. Gårdagen bestod av jobb och projektet gick bra framåt. Idag är det två fönster kvar och sedan finslip på insidan innan det är dags för resten av byggnaden att målas. Så, det finns ju jobb ett tag framöver. :)
 
Idag lyser solen och jag blir som automatiskt på bra humör. Älskar sol och värme! Ska sätta mig ute på altanen en stund och njuta.
 
Hoppas ni får en bra dag !
 
 

A day with my mom

En dag med mamma består även av vanlig fotografering av hennes underbara blommor! Tycker det är så roligt med micro fotograferingar. Så här har ni ett smakprov.

Lite bilder från helgen

Lite

I Denzels snoddlåda

Finns det både snoddar och rosetter. Dock är det endast två rosetter kvar, Dags att skaffa fler kanske? I helgen blev det påökning med nya färger. De djupblå och rosa är nya latex snoddar medans de mintgröna och vita är gamla. Föredrar de färgglada! :)
 
 
 
 
 
 

Resultat Gällivare INT show.

Leejoys Dream Desire Excellent med CK oplacerad i hanklassen. -Denzel
Jangels piece of art Excellent med CK och 3:e bästa tik med Cert därmed SVENSK CHAMPION idag!!! Grattis Ingrid! :) -Tamika
New fashion autumn Collection Excellent. - Babe
 
Skriver mer om hur det varit senare eventuellt i morgon. Är så trött och sliten nu.. Ha det bra!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!