belutsångest

vad ska jag göra nyår. blev varken kittelfjäll eller tärendö.. Ska försöka ta mig till stina nästa helg eventuellt.
nu återstår Kåbdalis om man ens tar sig in, har hört att det ska vara 20 så då blir ju det svårare. eller fara in till piteå igen för där är det alltid ös. blir isådana fall att göra nå gomiddag med ett helt gäng och sedan bli redlös. Men vet inte får se vad jag gör... LEV LIVET LEVANDE!
 

Nu är det jullov!

Dessutom är det mitt livs sista jullov.. Har bara en termin kvar av skola och sedan är jag fri som en fågel. SKÖNT! God jul och gott nytt år önskar jag och Frida Fredriksson! :) 

Stockholm

Halloj!
 
Stockholms resan vart lyckad och har spenderat den med underbara vänner. Men har dock insett att jag har flygskräck. Hade ju bara flygt en gång innan helgen och då vi skulle resa iväg från Kallax (Luleå) snöade det ju som tusan. Alltså en flygning med mycket turbulens. + att de stängde av motorerna halvt för att inte landa för tidigt på Arlanda då de höll på att ploga banerna.. Kändes som om planet for baklänes. Ursch! Jag satt ju näst längst bak i planet så uppflyget känndes som att man åkte rakt upp. Blir ju väldigt mycket mer än om man sitter långt fram. Hursomhaver så satt jag och höll i mina händer och då jag skulle ta upp en tidning var de allderles blöta av handsvett...haha inte så fräsch. Nä, ska då inte åka flyg i onödan hädanefter.. Det är ju visserligen snabbt och smidigt men dock grymt obehagligt.
 
Vi bodde på ett helt suveränt hotell. Rica hotel Talk. som låg sisådär 50 meter från mässan. och 3 minuter till pendeltåget.  Nära överallt. och väl på pendeln tog det bara 10 minuter in till centrala stockholm! Väldigt värt.
Har inte shoppat så mycket till mig själv. Ett par skor. M.A.C smink och underkläder medans prinsen Denzel har fått massor!  13 torkhandukar, halsband, koppel, massa godis, trimredskap, snoddar, 7 st paljett luvor,. m.m Man måste ju passa på då man är på en stor mässa.
 
Nåja, annars. Jo åt gudomlig sushi på Ping pong mitt i centrala stockholm. Hur underbart som helst! Ett äkta lyx ställe. Dit kommer jag garanterat sätta min fot igen! hatar dock resan dit.. men,men. :)
 
Har bilder på lånetelefonen men har ingen kabel att föra över dem ännu. Får bli senare.
 

Smider planer

Vad händer på nyår folks?
 
Själv tror jag att det blir Finland med en drös härliga människor. Tror det kan bli superkul men planerna smids än och inget är klart! Kommer som det ser ut nu spendera helgen i pajala med Stina och sedan dra över gränsen på nyår. Men vi får väll se vad som händer och sker! :)
 

Helgen

Godmorgon /dag!
 
Grymt skönt med en sovmorgon! Glömde dock helt bort att jag och felicia egentligen skulle vara på havsbadet typ NU.. Aja, så kan det gå. Klubben kanske klarar sig utan våra bra ideér om dess framtid.
 
Fredag:

Var hos tandläkaren på morgonen så åkte till Älvsbyn med buss vid tio tiden och åkte sedan tillbaks med mammsen. Gick sedan på stan en stund innan jag for hem och mest vände i dörren för att fara med Camilla till djurmagazinet för att testa ett täcke till lilla Wilmut. Så och efter det blev det partaj hos Stina och jag är så lycklig över att hon faktiskt var med så Stina då du läser detta. det måste bli fler gånger!! :) Jag hade jätte trevligt nog för att alkoholintaget blev aningen för mycket på kort tid. Blev ingen lång kväll om jag säger så...
 
Lördag:
 
Nåja, på lördag vid 18 tiden gick jag tillbaks och satt där och svamlade på. gjorde bokstavligt talat ingenting. och jag hade myror i brallorna. kunde inte sitta still. Senare på kvällen så blev det lite dricka igen men i en betydligt lugnare version. Grymt skönt.
 
Söndag:
 

Har legat och dragit mig i sängen tills nu. 13.23! Gode slappt. Ska ner till tvättstugan sedan på ett tag och vem vet vad dagen har att bjuda på. Skulle gärna kunna ha en filmmarathon kväll. Skulle sitta fint.
 
En bild på kissemissen Tiger med simbas fina stjärt i bakgrunden. Sommaren - 11
 

en vecka kvar

Vaknade som man förtjänar idag. SLIRIG..
 
Om en vecka far jag till el stockholmo. Eller rättare sagt om 5 dagar. Ska bli kul att komma i väg en sväng och njuta av bra shopping. Blir nog mest julklappar och saker till Denzel. Dessutom ska det ätas sushi i mängder. ojoj, vad gott det är. Kommer bli en bra helg om inget händer typ försenade plan eller snöstorm så vi inte ens tar oss iväg. Nåja, ska bara tänka positivt. :)
 
nu väntar frukosten.
 
Ha en bra dag!
 

Nu blir det ändring

God kväll!
 
Har haft utvecklingssamtal idag och fick en bra spark i baken! Nu ska jag tamesjutton ta tag i mina rester. ska vara klar med allt innan jul och helst innan stockholmsresan. Tänk vad skönt att börja vårterminen utan några rester som tynger en. Då blir det nystart och ska bara blicka framåt och göra bort alla läxor direkt jag får dem!
 
Annars då. sja, har varit på körlektion ikväll och allt gick superbra. jag frågade om jag skulle få godkänt om det hade varit uppkörningen och han sa att jag skulle klara det galant. Så kändes verkligen jättebra. Nu ser jag fram emot Torsdag och förarprovet och ska hålla alla mina tummar och tår så att jag klarar det och får påbörja helgen med ett körkort. Skulle vara världens lättnad och frihetskänsla.. Dream on! :) Hoppas ni också håller tummarna för mig på torsdag!
 
Har även hunnit vara hos Frida på en kopp kaffe och surr med Stina och hakkas. Mysigt.
Sedan har jag spenderat resten av kvällen med att få ordning på alla skolpapper från olika ämnen. Köpte pärmar och pappersfickor så att jag har ett ämne i varje mapp idag. Är jätteskönt med ordning och reda så nu vet jag vart jag har allt.
 
Nä, nu ska jag se ett avsnitt av Game Of Thrones säsong 2 innan det är läggdags.
Sov gott!!
 
 

1a December

Ja, nu närmar sig slutet av detta år. 2012 har varit ett bra år med mycket planer på G.
Känns skönt att säga att om 20 skolveckor så tar jag studenten. Känns helt sjukt. Har räknat bort alla lov och den 3 veckor långa praktiken. och ledigheten blir ju en hel del nästa år. Sport, påsk,valborgs lov. Och en massa ledigdagar. :)
 
Ska packa ihop mina grejjer som ska med till Öjebyn och sedan far jag mot Älvsbyn för att hinna med bussen som går 11.50. Skönt att komma tillbaks till läggan.
 
 
Ha en bra dag!
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!