I väntans tider..

Lät ganska finurligt va?

God morgon på er!

Vaknade 08.00 idag och precis som igår så började jag dagen med en cykeltur. Hundarna blir så trötta och belåtna efteråt. Skönt. Kom hem och började rengöra grillen och nu sitter jag och äter frukost. Ska strax hoppa i duschen. Bara vänta på att Rikard är klar och sedan ska jag möta upp Frida som kommer med bussen.

Synd att vädret inte är lika bra idag som de andra dagarna i helgen. Men det är ju så tidigt så vi får väll vänta och se!! :)


Ha det bra!



Todeloo!

Hej på er!

Sitter i soffan och avnjuter en kall medans Rikard står i köket och gör rårakor med löjrom. MUMMA!! :)
Sedan blir det kycklingsallad och ris. Gott, gott.

idag vaknade jag allderles för sent. Var så himla trött så försov mig till 10.00 någongång. Direkt jag vaknade så tog jag hundarna. (Denzel & Zorro) på en cykeltur. For sedan upp till mamma där jag badade Denzel. Var himla säkert på tiden. Usch så hemskt tovig han var. Stackarn. Badet gick ju fort men föningen och all tovutredning... Han är ju så duktig. Verkligen en superhund.

Nåväl. Sedan så blev det att jag tog Denzel och for hem till Rikard där jag satte ihop en god sallad och åt till lunch. Har väll inte gjort så mycket annat. Suttit i soffan och filosoferat. varit och handlat lite kött tills morgondagens grilldebut. :)



Gonna be a bodybuilder.

Nu är cykeln framme och det är dags att börja cykla med Denzel. Han är ju trots allt 15 månader så jag tror det går bra att börja med cykelträning nu. Han kommer vara musklad som en bodybuilder i slutet av sommarn om jag cyklar en längre sväng någon gång i veckan. (Ni ska känna på Ingrids hundar, OJ. Dom har muskler. Hon är ute och springer och motionerar dem mycket varje dag) Antar att det är lite av en förebild för vad jag ska uppnå med min afghan. hehe, nä. Vi får väll se. Men mer kondis och musklad ska han absolut bli!

Tips till er som vill komma igång med era hundar! Bra träning för dem.



min plutt då han var ny! ♥

Det här ska jag göra oftare!

Hej på er!

Idag vaknade jag klockan 08.00 fast jag är ledig. Vi åt lite frukost och sedan for vi ut på en promenad med lite jogging intervaller. Var riktigt roligt att Rikard följde! :) Blev en runda på ca 5km. Då vi kom hem så satte vi oss ute i solen och stekte lite. Vi har ju så himla sköna solfåtöljer. Sedan så har vi eller Rikard krattat gården (det som är tinat) och plockat undan lite skräp medans jag städat på altan så att den är fin och gästvänlig i helgen. Vi ska jag vara där ute & grilla så. Rent och fint ska det vara. Blir ju så mycket löv och skruffs då man inte är på den under hela vintern. Men, nu är den fin.

Just precis nu så håller jag på och tina lite köttfärs för att göra lunch och sedan blir det att fara på affären och handla lite grejjer innan vi ska fara upp till Mats och marianne som har ställt husbilen uppe på storforsen. Kul, kul.

Vad resten av dagen och kvällen har att erbjuda får vi se. Inget planerat. :)
Det här med att vakna tidigt ska jag verkligen göra oftare! Man hinner så mycket under dagen. Klockan är ju bara 13.22 nu!


27/4

Har precis satt igång tredje tvättmaskinen för idag och ska strax vika lite tvätt. Känner mig ganska bra! Ska göra iordning lite käk nu till mig och Rikard och sedan ska jag längta lite till tills då Frida kommer hit!
Har kollat upp bussar till henne och det går en 09.20 på Måndagmorgon så det blir ju perfekt. Vi drar igång här med brännbollen kring 13.00 - 14.00. Så då hinner hon landa innan det börjas.

Kommer bli riktigt roligt! Nåja, ska fixa tvätten och sedan ställa mig i köket.
Ha det bra alla fina!!




Ser ganska bra ut!

taget från Yr.no        
Detaljert langtidsvarsel
DatoTidVarselTemp. NedbørVind
Lørdag 28.04.2012 kl 0–6 Lettskyet.  Gjelder for: kl 0–6 0 mm
kl 6–12 Klarvær.  Gjelder for: kl 6–12 0 mm
kl 12–18 Klarvær.  Gjelder for: kl 12–18 0 mm
kl 18–24 Delvis skyet.  Gjelder for: kl 18–24 0 – 0,1 mm
Søndag 29.04.2012 kl 0–6 Skyet.  Gjelder for: kl 0–6 0,1 – 0,5 mm
kl 6–12 Lettskyet.  Gjelder for: kl 6–12 0 – 0,1 mm
kl 12–18 Klarvær.  Gjelder for: kl 12–18 0 mm
kl 17–23 Lettskyet.  Gjelder for: kl 17–23 0 mm
Mandag 30.04.2012 kl 2–8 Klarvær.  Gjelder for: kl 2–8 -3° 0 mm
kl 8–14 Lettskyet.  Gjelder for: kl 8–14 0 mm
kl 14–20 Delvis skyet.  Gjelder for: kl 14–20 0 mm
kl 20–2 Klarvær.  Gjelder for: kl 20–2 0 mm
Tirsdag 01.05.2012 kl 2–8 Lettskyet.  Gjelder for: kl 2–8 -1° 0 mm
kl 8–14 Skyet.  Gjelder for: kl 8–14 0 mm
kl 14–20 Klarvær.  Gjelder for: kl 14–20 0 mm
kl 20–2 Klarvær.  Gjelder for: kl 20–2 -1° 0 mm

Time for myself..

hej alla fina! Väderprognosen idag är mulet och lite regn. Vill ju ha sol och värme nu. Tycker det här rugg vädret har haft sin tid och att det är dags för lite sommar! Tycker inte ni också det?

Idag har jag haft en riktigt skön sovmorgon. Tror jag sov till 10.30 något. Såå skönt att få vila upp sig lite! Åt frukost och sedan for jag ut på en springrunda. Efter det har jag suttit här uppe hos mamma och bara tagit det lugnt och slappat. Njutit av lite tystnad och en stor kaffekopp. Känner bara att jag vill ha lugn och ro ett tag. Skulle inte skada med en stoor godispåse och en riktigt bra film och bara krypa ner i soffan för att bara ligga där och inte göra någonting alls.



Natti, natti!

Håller på att borsta tänderna och i brist på annat så vill jag bara säga god natt till er!! :)
Ska bara hänga en tvätt och sedan blir det att krypa ner under täcket och se lite film.



Home sweet home!

Har precis tryckt i mig lite mat och funderar på vad man skulle ha gjort idag.. Är hemma i Vidsel nu och Rikard var tvungen fara på nattjobb så han har man då inte hunnit träffa. Synd att Camilla inte kommer hem förens i morgon. Kommer bli så jädrarns roligt att äntligen få träffa henne igen. Var så himla länge sedan. Nä, men i morgon så!

Idag har jag varit på backen och gjort lite ärenden. var först på djurmagazinet och köpte mat, balsam (5,9 l), bajspåsar och en leksak till Denzel. Sedan vidare till Dollarstore där jag köpte två fulla Ica kassar med godis. Nej, det är inte till mig. hehe. Det är till utställningen vi arrangerar nästa helg. Kommer vara en klass som heter "barn med hund" och priserna blir MASSOR med candy! :) Nåväl. Sedan blev det Willys för att mamma skulle handla lite. Därefter hem till läggan - packa och dra vidare mot OK för att hämta ut mitt paket från H&M och sist men inte minst förbi Ingrid Moholm och lämna av en blombukett. Hon blev så glad. Det var mest som tack för hjälpen för alla gånger hon hjälp mig med Denzel och låtit mig åka med henne till utställningar. Så, TACK INGRID!!



Är taggad till tusen för valborgsfirandet i helgen!! Så roligt. Dessutom kommer Frida hit och hälsar på och ska vara med på festligheterna! nice, nice.


Ha det bra alla!!


Sommaren 2010.

Skön dag!

Sitter i soffan och dricker cappuccino medans jag pluggar i studiehäftet till körkortet. Körlektionen idag gick superbra och var verkligen roligt att få köra. Ska boka in fler lektioner nu för har fått ut scheman för de närmsta tre veckorna! Härligt. Så, nu blir det plugg på riktigt. Har fått grymt mycket motivation nu så nu är det bara köra på!

Hade ju sovmorgon til 13,00 idag och på lektionerna såg vi bara en film. Hade engelska så tränade på lite "listening" inför nationella provet nästa vecka. Kul, eller så inte.. MEN, grymt skönt då det är över! :)

Klockan 18.00 blir det fotboll med gänget och sedan iväg för att koppelträna hundar. Ja, bara vila lite nu så att man orkar med kvällen.





Mycket på chemat!

Hej alla fina läsare!
WOW vad många ni blivit. hehe undrar hur det kunde bli så på två dagar. Har ju inte skrivit något alls? Men, det gillas! Fortsätt så.

Idag har jag haft skola som vanligt, det enda udda var väll att jag fick märka lammen med öronlappar. Huvva, de stackars små lammen.. Tre klasskamrater fångade lamm och sedan fick jag pierca dem i öronen för att märka dem. Om någon skulle fråga mig att göra samma sak för ett år sedan skulle jag tacka nej direkt. Men, idag har jag en syn som ser ut något liknande "testa nya saker så fort du får chansen". Och att göra detta blev nog första och sista gången. Så, en lite udda men rolig upplevelse om inte annat.
Efter skolan så har jag handlat och sedan suttit hos Stina och försökt få rätsida på alla sponsringar och priser inför utställningen nästa helg. OJ vad tiden går fort! Bara två veckor kvar nu!





MÅNDAG: Fixa inför utställning. Boka körlektion.



TISDAG:
Springtur på morgonen. Körlektion 11.30. Koppelträning av 6 Sibirean Husky 21.00.



ONSDAG:
Tvättstuga. Plugg inför läxförhör Ekonomi. Fotboll m. folket. Ledighetsansökan in.



TORSDAG:
Springtur på morgonen. Läxförhör. Utvecklingssamtal. Hämta ut K9 balsam dunken + foder till Denzel. Hämta paket från H&M på OKQ8. Tjejkväll i stan.



FREDAG:
Curt Blixt föreläsning ang. hundens mentalitet. Ledig.




Helgen kommer bli så grymt bra! Kommer hem till Vidsel redan torsdagkväll eller fredag (inte bestämt mig ännu). Kommer sedan vara hundvakt åt mammas Zorro och tjäna pengar så att jag äntligen kan komma en bit på vägen med Denzel. Sedan ev. jobb. Är ledig Måndag och Tisdag och då är det årliga valborgsfirandet i Vidsel så då blir det feest!  Känner mig riktigt taggad inför kommande festligheter må jag säga! Dessutom så fyller ju en viss person (jag) 18 helgen därpå så då blir det partaj för hela slanten igen! :)


Sov nu gott kära läsare så skriver jag mer i morgon!











Vidooo.

Godermogron alla.

Sitter och läser bloggar och käkar frukost. Snön faller för fullt där ute. Blä. Men jag och Rikard ska trotsa vädret och gå ut på en promenad med Denzel sen. Vi var ju och köpte löparskor till honom så att han kan börja springa med mig. Så, blr att gå in dem nu. :) Kul, kul. Slippa springa ensam.

Igår var vi även förbi Patrik och Elina i deras nya hus och WOW vad fint de hade det! :) Riktigt kul att få se hur de bodde.

Nåväl, ska äta frukost nu.
Skriver mer senare!



Hunddag.

Hej på er!

Idag blir det en riktig hunddag. Är hemma från skolan idag för har fortfarande riktigt ont i huvudet men måste kasta Denzel i badet. Har väntat allderles för länge nu och han är rejält tovad. Stackarn. Måste ta tag i det idag för gör jag inte det så förstörs hans päls mycket. Så, hur ont jag än har så måste jag ta tag i detta.. Har varit ut med han en liten sväng och tack och lov så lyser solen igen och snön smälter! :) Härligt.

Nä, måste börja nu. badet tar ca, 1.5 timmar sedan ska han självtorka 1 timme innan jag måste börja föna och reda ut alla tovor och dit kan jag räkna åtminstonde 3-4 timmar.. Heltidsjobb med en Affie!! :) Så de närmaste 5 - 6 timmarna är räddade!



Inte meningen-

Att skriva negativa inlägg. Jag vet att det varit mycket nu för jag har klagat på prov osv. Men AJ vilken huvudvärk jag har.. Börjar fundera på migrän. Har ont i ögonen, tinnigarna och hela vägen till bakom öronen. Direkt jag ser något i rörelse så får jag sjukt ont. Kan inte ha på tv:n, inga ljud, nada. Har legat i sängen och försökt plugga till djrusjukvården i morgon men kan inte det längre. Får ont av att läsa.. BLÄ!
Har inte haft så här ont i skallen förr. Hoppas det är första och sista gången..










Inte nog med det så tror jag jag har fått feber..


Vad hände nu?

Jag var helt inställd på att vi gick mot varmare väder och sommar efter helgen som var hur varm och skön som helst. Men i morse då jag och Denzel begedde oss mot skolan så var det 1 decimeter snö ute + att det snöade och stormade. Ursch vilket hemskt April väder. Jag har en hemsk huvudvärk idag och jag tror det kommer från det hemska vädret... Måste plugga hela den här kvällen också då jag har djursjukvårdsprovet i morgon... får de hur det går.


Yeeey! :)

Hade ju uppkörning av vårdhund idag med folk från framnäs och lille Denzel skötte sig exemplariskt! Helt suverän! Är så glad och nöjd nu så att jag vet inte vars jag ska ta vägen. Var riktigt kul.


Denzel var inte lika missnöjd då han kom ut i snön. Han djupdök ner i den direkt och skulle skita ner sig..
(Gräset och vägarna var framme och sedan kom det här. Under en natt...)

Vilken lång dag.

Hej på er!! :)

Ligger och försöker få in lite samhällsekonomi i huvudet så att det sitter till provet i morgon. Blää! haha, nä. Hoppas det går bra. Har ju suttit hela kvällen med detta nu så tycker det borde vara värt ett G i alla fall. På tal om det så fick jag full pott på Internationella relationer provet (samhällsen)!! Vi skrev det innan lovet någongång. Glad chey.

Idag har jag haft sovmorgon till 10.25 så jag har hunnit gå en längre promenad med Denzel på morgonen och sedan skjuttsade Rikard mig till skolan. (han sov hos mig inatt) Och då hade vi en lektion i datasalen. Sedan hade jag ekologi, djursjukvård, hundutställning & organisation då vi hade möte om förberedelserna inför utställningen. Allt börjar hamna på plats nu! Ringde även till djurmagazinet här i Piteå och fixade lite sponsring till priserna i BIS:en som jag ska hämta på fredag. HÄRLIGT! Sedan hade vi Svenska B. Dagen har varit så himla lång. Efter skolan gick jag hem direkt och tog ut lillen på en lång prommis innan middagsdags och nu har jag legat här som sagt. Juste, missade ju min tvättstuge tid också. inte kul. Had everkligen behövt tvätta upp lite nu. Aja, får gå ner dit i morgon och boka om.. :)

Hoppas ni haft en bra dag!





Tjohej!

Hej på er alla!

Ligger och ser på halv åtta hos mig på tv4. Är jättehungrid men väntar på att rikard ska komma hit. Japp, han skulle bara ta ett pass i gymmet och sedan skulle han komma hit. Skojj, skojj! :) Blir lax och ris med lite fetaost. Mums. Är ju inte jätteförtjust i fisk men laxfilé är faktiskt gott.


Blev ingen uppkörning i vårdhund idag. Har blivit uppskjutet till på Onsdag. Har tagit ledigt från svenskan då så att jag kan träffa alla som kommer från framnäs. Blir roligt. Så, idag testade jag att köra upp allt med Denzel med hjälp av en klasskompis som fick assistera figurant. Allt gick superbra så var riktigt nöjd med honom. Han var så duktig.





Vill inte!

Godkväll!

Ligger i soffan i lägenheten och ser på bigbrother live. Vill inte ha skola imorgon, vill inte alls. Har dessutom uppkörning med folk från framnäs i vårdhund. Så, imorgon ska Denzel och jag klara av vårdhundsyrket.. Vi är inte klara kan jag ju ärligt säga. MEN, det kan gå. Denzel sköter sig ju som värsta Border Collien ibland och gör allt men vissa dagar är han som han ska och skiter totalt i vad man ber honom göra. Så, har jag tur i morgon så funkar det ändå! :) Får vell se. Det här ska han klara av i morgon:
  • Från 5 meters avstånd gå fram till en rullstolsbunden och "hälsa" genom att lägga huvudet i knät på presonen.
  • Kunna gå fint vid sidan vid annan person, även vid rullstol och kunna ta ögonkontakt.
  • Rullstolsbunden håller en rockring intill sidan och Denzel ska hoppa igenom den på komandot "ringen". Komandot ges av person i rullstolen.
  • Denzel ska liggandes rulla en boll med nosen till person som sitter på golvet framför honom. På komandot "dutt" av personen som sitter på golvet.
Ja, detta ska han klara. Egentligen en sak till men vi har inte hunnit så långt. Tyvärr. Men, hoppas dessa saker kan genomföras. :)

Nä, sovgott så ska jag se klart Bigbrother!


Mot piteå..

Hej på er.
Idag har Rikard varit på snöröjning så jag har spenderat dagen uppe hos mamma. Har haft ett Ice age maraton med Emil.
Har varit ett riktigt skitväder idag. Usch. Snöar, regnat oxh blåst. Ett riktigt aprilväder med andra ord.
Nu har jag packat klart och mamma kommer snart och då blir det avfärd mot Piteå.. Inte alls roligt. Nåja, bara bita ihop!
Kram på er då så kanske jag skriver mer senare.

Skön känsla.

Nu har jag precis kommit från duschen efter en skön springtur som jag plågat kroppen med. Har sprungit i intervaller och är helt slut. Men så himla skönt det är när man är klar! Känner mig så nyttig och fräsch.


Rikard sitter och kollar på Xbox och letar hyrfilmer som vi kan se sedan. Det lutar mot Tintins äventyr. :)
Ha det bra, skriver mer sen!



snart slut på det goda..

godmorgon på er!
Lördag idag och mulet trist väder. Huvva.. Imorgon måste man återigen tillbaks till Piteå för skola och plugg. Har två prov till veckan dessutom. på onsdag har jag ekonomi prov och på torsdag har jag djursjukvård. Grymt mycket prov i djursjukvården alltså. Man blir gode less..
Funderar på en springrunda nu. Nu när vägarna är bara och torra kan jag börja igen. Känns skönt men samma hör så har jag tappat motivation.. Nä det blir intervaller idag!!!
Ha det bra skriver sen idag.

Mumma!"

Hej allesammans!

Har precis ätit middag. Bestående av plättar, grädde och sylt. Inte det nyttigaste jag vet, men grymt gott!

Idag har jag bara slappat medans Rikard har varit på jobbet. Jag har legat ute i solstolen på verandan i bara byxor och ett tunt linne och tro det eller ej så låg jag och svettades där! Blir så otroligt varmt då det är helt vindstilla tack vare väggarna och sedan i solläge hela dagarna. Jag har bara legat och njutit och läst nyaste upplagan av hundsport. Kul att se lite bilder från Crufts. (En av världens största hundutställningar)
Då jag kom in sen så inbillade jag mig inte utan jag har faktiskt fått lite färg. man se vars linnet varit om jag säger så. :)

Imorgon blir det att fara upp till mamma för hon är ledig och eventuellt måla Denzels nya superfina hundsäng. Hemmagjord av mammas man Magnus. Hög, stor och fin. Måste ju skämma bort "prinsen".



Fredag den 13:e

Godmorogon!

Solen skiner och jag har för en gångs skull lyckats gå upp tidigt. Eller, tidigt och tidigt går ju att diskutera men jämfört med andra dagar under lovet!
Så, idag ska jag ta Denzel och gå upp till mamma en sväng så att han får springa lite och sedan sätta mig här ute på verandan och njuta av solen.


GRATTIS till Miriam som fyller 18 idag!! :)




today.

Hej på er!
har pratat med Linn idag och med det blivit grymt sugen på nästa utställning. Dock är inte den förens 19:e maj.
Känns som en evighet till dess.

på tal om något helt annat så fick jag ett mail idag från pite havsbad, en liten bekräftelse på att de fått in min ansökan. tror de såg mitt tidigare inlägg. Det här är ju verkligen ett ställe jag skulle trivas på! hoppas verkligen att jag får komma på intervju där. sov gott, skriver imorgon. (sitter på rikards läsplatta och skriver så om det ser konstigt ut är det för att jag använt mig av den)

Morsning!

Hej alla!

Har precis vaknat och satt i gång med att göra mannagrynsgröt. Mumma! Har vart sugen på det jättelänge men nu har vi äntligen handlat mannagryn. Har bara tänkt på det sisådär varje gång vi vart och handlat men nuså! :)

Dagen består av en långprommis med Denzel sedan tvätta och skura här hemma innan jag sätter mig och pluggar till körkortet. Så, en slapp dag. Inget planerat och mamma jobbar så vill inte vara där uppe själv.

Nåja, skriver sen!


God morgon!

Har just varit ut en sväng med Denzel i det inte alls fina vädret. Blåser och snö/regnar.. inte kul. Nåväl. har även hunnit duscha och hängt en tvätt. Undrar varför jag är så himla morgonpigg idag? Har ju sovit till 11 tiden alla andra dagar.
Ska göra lite frukost nu och sedan dammsuga.

Den här årstiden måste vara den värsta på året av en anledning..all sand som dras in. dammsuger i lägenheten två ggr per dag och här har jag hunnit varje dag. Det går åt lite dammsugarpåsar i lägenheten. Har ju en pytteliten dammsugare och det är ju bara 29 km2. så blir fort en sandlåda..



Skriver mer senare!



På jakt efter bumbibjörnar...

Emil (lillebror) hade ritat en karta som skulle leda till bumbibjörnar.
Vi gick ut i skogen och "letade". Han var ju så söt då han kom med sin hemmaritade karta. :)


Hmm. Vi är på rätt väg..

En ledtråd! En avbruten kvist!

Det är här dom dricker..

Emil, mamma och Zorro tar en paus från letandet..

Men vars är dom matte??


Tyvärr så hittade vi inga bumbibjörnar ute i skogen och detta var ju inte Emil helt nöjd med. Så vi gick hem och tröstade oss med en kaffekopp och lite festis och ballerina kakor. :)






LÄNGTAR.

Längtar till i morgon. Då kommer Rikard hem från Aruba. Som jag saknat honom.. Vet dock inte vilken tid men förhoppningsvis tidigt! :)


Har varit uppe hos mamma hela dagen och slappat. Som alla andra dagar hitills under lovet. Blev bjuden på mat även idag så nu är man mätt och belåten. Har även gått en prommis i skogen så att Denzel fått röra sig lite och nu ska jag kasta in han i duschen så att de förbaskade tovorna försvinner. Tror jag ska lämna balsamet i för att ha ett litet skydd. Som en inpackning mellan baden. Ska i alla fall testa. :)


Nå, ha det bra!



vars är motivationen?

Hej alla!
Sitter uppe hos mamma (ovanligt) och kikar runt på blocket och kollar på bilar. Måste ta tag i körkortet nu och börja plugga på riktigt. Men, vars är motivationen? Har absolut ingen motivtion till att sätta mig ner för at läsa i körkortsboken. Vill ju gärna ta körkortet men vill inte plugga. Ajja, bajja!
Nå får se hur det blir. Måste ta tag i det..
Ha det bra!!

Vilken härlig dag.

Hej på er!
Hoppas ni haft det bra idag. Det har i alla fall jag. Har haft en rejäl sovmorgon. Vaknade vid elva tror jag och sedan dess har jag suttit uppe hos mamma och njutit av solen.
Det har varit ca 4 plusgrader i skuggan så har varit riktigt skönt i solen. Har grillat lite korv och bara njutit. Älskar sådana här vårdagar då man bara kan sitta ute och njuta.
Nu vankas det middag så ska sluta. Skriver mer sen då jag är hemma. :)

Grattis Simba!

Grattis till världens bästa Simba som fyller 7 år idag!! Jag skickar tusen kramar och pussar
till dig hos din nya familj. Hoppas att du får en kanondag med många presenter!




Tummen ur röven!

hej, och förlåt för den fina rubriken..
Men nu är det bara så att jag måste ta tummen ur röven och ta tag i mitt mål..

Har sagt länge att jag ska börja träna och gymma för att jag vill gå ner. men har jag gjort det..Nej. och idag blev jag less på mig själv bara för det och kommer från och med idag försöka bli bättre och göra det jag vill. UTAN att lata ner mig och tänka. "men jag börjar i morgon...." Agh. Nä nu ska jag göra lite tee och sedan lägga mig och se tv.






Tack fina Linn för samtalet idag. Du fick mig att skratta och ha kul fast du inte var här. Bara att få prata av sig var mycket värt. Saknar dig och vi får se till att träffas snart! Älskar dig vännen! ♥


Vackra, underbara och helt fantastiska Linn!! Saknar dig.

Vill ha jobb..

Söker hos flera arbetsgivare efter jobb men har inte fått en enda bekräftelse ens på mina ansökningar. Bara man kunde få ett litet. "tack för din ansökan" någonting i alla fall. Hoppas man får svar snart så att man inte behöver undra så mycket.


Ser en besökarminskning sedan torsdag. MEN, det känns bra! Hoppas ni är ute och njuter av det fina vädret nu under påsk precis som jag har gjort! Har ju varit sol och varmt så enda stället att vara på är just UTOMHUS! :)


Skriver mer senare ska hoppa in i duschen nu och sedan gå en promenad med plutten. (Plutten börjar ju bli stor så kanske inte kan säga det längre) Med Denzel då! :)



Ha det bra!


Det gick ju bra!

Godkväll alla!

Har suttit uppe hos mamma under dagen och försökt få lite färg och jag måste säga att det gick bättre än förväntat!
Nu då man har kommit in och ser att det faktiskt tagit på blir man glad! :) Gick hem en sväng efter också och tvättade lite och sedan blev jag bjuden på grillat så då var det bara att gå tillbaks. Så, nu är jag i alla fall hemma och bara njuter av att få vara ledig. Sitter med påskägget och kollar runt på olika hemsidor. Bara slappar. ;)


Sov gott!




GLAD PÅSK!

Myspys.

Godmorgon på er!

Har just gjort frukost och ska sätta mig och äta.
Solen skiner idag så ska vell pallra mig upp till mammsen sen och mysa ute i solen. Jag måste ju få lite färg nu innan Rikard kommer hem så att jag inte ser ut som ett spöke, allderles blek. Nog för att jag kommer se ut så ändå. Men det känns i alla fall bättre.

Igår så gick jag skola till 11.00 tiden och sedan kom mamma & magnus och lämnade Emil hos mig på skolan för att göra lite ärenden i stan. Vi gick runt hela skolan och han fick träffa en massa djur. lammen, kalvarna och kultingarna var favoriterna. såå söta. Sedan hämtade vi Denzel och Emil gick med honom hela vägen. Denzel är så snäll då man är ute och går. Specielt om det är min lillebror. han känner vell på sig att han måse vara försiktigt då han är liten.

Sedan så åkte vi hem till Vidsel där jag bara packade upp lite grejjer hemma hos Rikard och sedan åkte jag upp till mamma där jag spenderade nästan hela kvällen. gick hem vid nio någongång. :)

Nä, idag ska jag vara ute. Skriver mer sen idag!!

Happy face!

Fick ett helt underbart samtal frå andra sidan Atlanten. Rikard ringde nämligen från Aruba och berättade hur skönt och bra de hade det han och Marie. Fint väder, trevligt folk och ett bra hotell. Blev så himla glad. Nu är jag helt till mig och vill bara ha hem honom så att jag slipper sakna han så mycket. Känns mycket bättre då! :)



Bild från i somras.

Nu är dom här!

Frida får stå som modell!



Det bästa vårtecknet! lammen har kommit. De är så himla mysiga och superkeliga. Kommer och följer efter en och ska suga på ens fingrar. Naw.
Vi har dessutom kultingar och kalvar på skolan! Känner att man valt helt rätt skla då man får gosa med dessa sötsaker när man vill!

Handy girl..

Hej på er alla!!

Har varit iväg på apoteket och köpt en och annan ansiktscreme. Dessutom, så hittade jag en rynka i pannan igår... :O Så, sjukt. hoppas den inte är permanent. Dags att börja med anti age produkter snart eller? hehe nädå. Förhoppningsvis inte.

Idag var sista "riktiga" skoldagen innan jag går på påsklov. Imorgon har jag bara halvdag och det är bara lektioner som vi inte har så mycket att göra i. SKÖNT! Efter det så kommer mamma, Emil och magnus hit till Piteå för att sedan plocka med mig till Vidsel. Härligt det med. Slippa åka den hemska bussen.

Nu består resten av dagen utav påskstädning. Ska tvätta, dammsuga, skura, dammtorka, diska, tömma kylen, vattna blommor, gå med sopor och packa. Nice. synd att det är så fint väder att man får lite ågen av att vara inomhus.


idag efter skolan hade jag möte med Mia Henriksson (en av mina duktiga lärare i HUND) för att köra upp sista momentet i ALP. Momentet jag skulle visa upp var "valfritt moment" där Denzel ska ligga på golvet med en boll framför sig och med mitt komando "dutt" rulla den med nosen till mig. Tack och lov så fick vi MVG och nu är vi klara med allt!!!! Är överlycklig. Allt det praktiska är nu klart sisådär två månader innan beräknad tid! Såå glad. Hörde att vi är dom enda i klassen som är klar och det gör ju en naturligtvis ännu gladare..:) Så, från och med efter lovet kan jag och min superduktiga afghan till hund påbörja treans praktiska moment! Hur skönt är inte det?






Kramis bananis från mig och Denzel ♥

Snart lov.

Hej på er!
Pustar ut framför simpsons. Har varit och spelat fotboll i en evighet och sedan varit och gått en lång runda med denzel. Nu känner jag att jag vill ha påsklov. men snart så. bara i morgon som vi går heldag sedan slutar vi 12.00 på torsdag då mammsen kommer hit och hämtar mig. Sedan blir det att njuta av lov i 1.5 veckor! Såå skönt.

Well, har även hunnit göra prov idag. Internationella relationer eller något sånt. Tror jag klarade det i alla fall.

Ha det bra!!

oOops!

Goddagens allesammans!

Denna start på dagen har ju varit väldigt märklig. Igårkväll vid tio tiden så tänkte jag "Jag går och lägger mig nu så kan jag sova länge i morgon och kommer kunna vara utvilad inför nästa skolvecka" Så, det gjorde jag. Och i morse väcktes jag av att solen bländade mig. vaknade på bra humör och kände att oj så skönt det skulle vara med en långpromenad med Denzel. Så jag satte mig upp och frågade Denzel som låg helt däckad i sin bur. Om han ville följa ut och gå. Sedan skulle jag kolla klockan och såg på kalendern Måndag 2/4-12. Hm tänkte jag vad skönt. Sedan så, FAN! Det är ju Måndag!!

haha, hur jäkla borta kan man bli egentligen. Så steg upp, tog Denzel och skyndade sedan till skolan.. Nåja, han ju vara med på några lektioner i alla fall.

Nä, nu ska jag iväg och äta med Miriam. Ha det bra så länge!! :)



NoUch SeUch New fashion Autumn Collection. Ny CHAMPION!


Excellent,1, Ck, Bh3, Junior BIS!!


Vilken dag!!!

Wow, wow, wow! Vilken dag!! Helt otrolig!! :)

New Fashion Autumn Collection "Babe" Ägare Ingrid Moholm. Blev BIM (Bäst i motsatt kön) och fick Certifikat och blev därmed både Svensk och Norsk Champion !!!! :) Såå, glad för hennes skull.
Leejoy's dream Desire " Denzel" 3 bhkl (tredje bästa hane), Reserv Cerifikat, bästa junior och sedan även BIS 1 ( Best In Show) Av alla juniorer !!!! Helt underbart! :)

Det kunde ju inte börjat mycket bättre? Wow, Ja, som ni märker är jag helt i gasen av lycka och glädje!! Puh, måste lugna ner mig en stund nu.. Såååå KUL!! :)


Bilder kommer senare!


Tidsinställt inlägg!!

God morgon!

Nu är jag och Ingrid antagligen framme på utställningsplatsen med Denzel, Isac och Babe och håller på att bära in burar, trimbord m.m

Ville bara skriva ett godmorgon inlägg! Hoppas ni får en fin dag och håller tummarna för mig och Ingrid! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!