Färdig packat

Nu har jag packat ihop mina grejjer förhoppningsvis sista gången på åtminstonde ett halvår. Helst ännu längre.
Känns skönt att spendera kvällen hos mammsen och Denzel trivs nog bra han med, då han får springa lös så länge han vill.
En sådan gård är drömmen då det blir husköp iframtiden. Nog för att det är härrans många år tills dess
 
Har druckit glögg och ska strax nanna kudden. Är supertrött och ska fara tidigt i morgon så att jag hinner till Sjulsmark senare på kvällen. Är ferre hos Camilla då igen. :)
 
Ajja, hade inget vettigt att skriva. SOV GOTT!
 
Min älsklings snutte för ett år sedan. Världens finaste !

Helgens planer

Nu är julpyntandet fixat och lägenheten förvandlades till en riktig liten myshåla. Har tänt ljus som doftar äppel och kanel. mm, sitter här i soffan och bara njuter, Ska strax höra av mig till Stina igen och fråga om vi skulle nå till Frida och glögga. Skulle vara såå härligt.
Finns ju ett till alternativ. BÖRJA plugga till inlämmningen. Aja, ska göra det sen.
 
Helgens planer: I morgon öppnar ju Lego beats på Challenge så skulle vela fara dit på premiären. Men måste dock till Vidsel och ta alla mina grejjer från Rikard. Så blir kvar i Vidsel till 12.00 tiden på lördag då jag åker tillbaks till Pitstan. Har inga direkta planer på vad som sker då men blir troligtvis en utgång eller festligheter på något vis. Söndag står återigen Agilityn på schemat och då blir det kontaktfälts träning. sja, så egentligen ska jag färdas hyffsat mycket. Får se vars det bär av. :)
 
 
 
 

Torsdag 29 november

Dricker en stor kopp med cappuccino. Mumma!
Har fryst så innerligt idag och kännt mig allmänt spak. snorat och små hostat till och från. Men ska inte blir sjuk. Speciellt inte nu under den mysigaste delen av året. På tal om det så ska lägenheten få en julmakeover ikväll. Ska dra på Rusta med tjejjerna och titta på lite ljus. Har egentligen inte plats för fler men får väll byta ut dem. Tycker det är så mysigt att ha levande ljus. Ska även fixa en större inlämmning tills imorgon. Senare blir det glögg kväll hos Frida. Cosy! :) Måste ta tummen ur röven och sätta igång nu.
 
Skriver mer senare!
 
 

Spännande kväll.

God kväll!
Har varit ute och ränt efter vägarna i Piteå och Öjebyn med Kajsa och Elin. Vi har kört Burströms bingo mot dem i Isaks bil. Grymt kul. För er som inte vet vad det är så går det till såhär:
  • Man är ett lag i varje bil.
  • man skriver tillsammans ihop en lista på saker man ska göra. Exempel, beställa banan och öl på Max drive in. Dansa en halv minut i en rondell. ragga på personal. m.m. m.m.
  • För varje punkt på listan man skrivit så ska man ha poäng. Exempel, för beställningen på Max - 30P Men maxpoängen är 100P
  • Sedan får man 1.5 timme på sig att göra eller hitta allt det som är skrivet på pappret.
  • Är man inte tillbaks innan utgiven tid har man förlorat.
Så, vi hade jätteroligt men vann dock inte. Vi ska ta revanchen imorgon hade vi tänkt. Har jätteont i fingrarna efter att ha klättrat upp på en silos. Fågelskit, fågelbon och frusna stegar resulterar i : äckelpäckel och ingen känsel i fingrarna pga av att dem halvt fryst fast på stegen.. :) Nåja, bättre ideer i morgon.
 
Nä, nu ska jag sova och hoppas på att Isak fått bort de frusna äggen vi kastat på hans fönster. haha. (en del av tävlingen) tänkte däremot inte på att det skulle frysa fast.
 
NATTI, NATTI !! :)

Stressig Onsdag morgon.

Hej på er!
 
Larmet ringde som vanligt klockan 07.00. Har dock inget minne av det så jag har säkert satt på tyst läge. Vaknade istället av att jag sparkat av mig täcket så jag låg och frös. Då var klockan 07.48. Satte mig upp och tänkte. oj, det var skönt med lite sovmorgon, Började känna att jag glömt något men kunde inte lägga fingret på det. Så lade mig ner igen och kom sedan på att jag har körlektion 08.10. Wääää. Kastade mig ur sängen och klädde på mig. kom på att jag missat bussen för länge sedan. Ringer och väcker Stina och ber om skjutts till stan och snäll som hon är så kom hon och skjuttsade mig. Hon ska få något fint för det! Väldigt, väldigt snällt. Kom i alla fall fram 5 minuter i godo men väl där så fick jag sitta i 10 minuter för då var ju hon jag skulle köra med inte där. Så hon kom sent. Aja, inte mycket att göra åt det. Körningen gick bra och ser fram emot uppkörningen nästa vecka.
 
Körde hem till lägenheten. drack en välbehövd stor kaffekopp för att sedan ringa till bovärden. Började gå ut ut lägenheten för att rasta Denzel samtidigt då jag ser han stå typ 20 meter bort. Så det var ju väldigt tajmat. Nu ska han och några till fixa värmen i elementen som är iskalla och lampan i badrummet som har lossnat från väggen. Fläkten i köket och förrådet. Ja, nu har jag satt dom i arbete minsann. Vid 11 ska jag bege mig mot skolan så då får dom knoga på här själv.

Ska bli skönt då det är fixat. Slipper jag gruva mig i det sen.
 
Sja, så har min morgon sett ut / ser ut. :)
ha det bra!
 
 
 

Projektarbete

Tjolavippen!
Har bytt projektarbete nu ifrån Lure Coursing. Blir inte så att jag startar Denzel till sommaren utan ska istället debutera på agilityplan. Känns verkligen superkul. MEN, vi har mycket träning framför oss och han måste bli säkrare på vippen. Ska köra igenom alla hinder var för sig nu då det var ett ganska bra tag sedan vi tränade men hindrena sitter ändå ganska bra. Med rätt belöning funkar allt! Blir nog debutering redan i vinter. så har mycket att stå i nu. + att Det jag debuterar i MÅSTE vara en officiell tävling. Så, känns inte så bra. Finns inga inoffare innan tävlingen. Nåja. mer info om hur det går kommer med tiden. ska försöka hålla er uppdaterade. :)
 

Uppdatering

Nämen hej på er!
Var ett gode bra tag sedan jag skrev något härinne. har helt ärligt inte orkat. Nå sedan sist jag skrev har det väll inte hänt så supermycket. Gått skola som vanligt och är mer skoltrött än någonsin. Har inte orkat göra något alls iprincip. Känns bara meningslöst knepigt nog. Nåväl. firade halloween på storforsen hotell och var då utklädd till pirat. Var en riktigt bra kväll. Sedan så har jag klarat körkortsteorin!! Så grymt skönt att ha det bortgjort. Nu är det bara uppkörning så om två veckor kanske jag har körkort. NICE! Fattas bara en bil.. :)
Men har inte så brottom att skaffa någon. kostar bara massa pengar, Så nu alla som behöver chaffis är det bara ringa om två veckor. Ska inte faila på uppkörningen.
Vad mer. hm. sja. drar till Stockholm om .2.5 vecka. ska blir riktigt kul. En hel helg med kompisarna och en massa shopping. både julklappar, kläder och hundgrejjer.
 
Helgen har spenderats i Sjulsmark och jag har kommit fram till att Vidsel och sjulsmark har mycket gemensamt. Samma byakänsla och alla känner alla. Lite av en "göra vad man vill" by, kändes knepigt att komma hem till lilla lägenheten igår och vara där i ensamhetens värld. Var hos Camilla och Anton som gått och blivit med hus! Grymt mysigt.
 
Nämen, ska försöka skärpa mig med uppdaterinarna hädanefter och försöka kasta in något inlägg i veckan.
 
Ha det bra!
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!