Goddagens!

Nu är vi hemma efter en underbar dag i storforsen. 31 plussgrader i skuggan och lite vind. Bättre kan det inte bli. Värsta utlandsvärmen vi har haft här i vidsel. :)

Vaknade kring tio i morse efter att ha gått och lagt sig 04.00 på natten. Men var utvilad och pigg. Åt en rostad macka och tog sedan simba på en morgon simtur i älven. Det var riktigt, riktigt skönt. Simba ville inte gå upp ur vattnet någon gång. Sedan så kom mamma och Emil också. :)

Vid tolv halv ett så for jag, Rikard och marie till storforsen där vi har legat fram tills nu. 18.00. Har varit riktigt skönt. Legat och solat och sedan svalkat sig med vattnet. :)


Gårdagens utgång.
Vi for från vidsel vid halv sju tiden och efter att ha åkt fram och tillbaks och hit och dit för att hämta folk så var vi på Challange kring 20.20. Vi beställde mat och dricka och sedan hann vi surra länge ovh väl innan maten serverades. Senare på kvällen så lyssnade vi på Sherlok brothers. (Rikards tremenning) Som uppträdde med sitt band. Se var superduktiga. Kring 02.00 då Challange stängde så for vi runt i Piteå för att hämta med lite folk som skulle med till vidsel. Hemma var vi somsagt klockan 04.00.

hade en mysig kväll igår och en fantastisk dag idag. :)

ha det bra så lägger jag ut lite blder senare!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!